דוכן שווארמה דג לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג פרווה ודגים
דוכן שווארמה דג לאירועים

פירוט קצר על דוכן שווארמה דג לאירועים:

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן שווארמה דג

 

להפוך את האירוע למשהו מיוחד שהאורחים שלכם עוד לא ראו? אם בעבר אירועים היו משהו סימלי בעל משמעות, היום אירועים הם שונים והמטרה בהפקת אירוע היא שהוא יהיה יותר מיוחד ומרשים מהאירוע הקודם שהאורחים שלכם היו בו.

דוכן שווארמה דג הוא הדרך להוסיף קייטרינג מיוחד לאירוע שהאורחים יהנו מאוכל טעים ושונה, לתבל את שווארמה דג עם תבלינים מיוחדים, טעמים שונים והכי חשוב המון יתרונות תזונתיים.

השווארמה היא כריך שעשוי מבשר טלה, עוף, בקר או הודו. את הבשר מניחים על רוק ומבשלים לאט על רוטיסרי אנכי. אפשר גם לצלות בתנור או לטגן במחבת. את הבשר מגלחים מהרוק ואז מכניסים לפיתה עם ירקות ורוטב.

שווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי שקיים כבר מאות שנים. הוא עשוי מבשר, לרוב טלה או עוף, אשר מונח על יריקה וצולים לאט. ניתן לחתוך את הבשר לחתיכות בזמן הבישול, והטבח יוסיף שומן למדורה כדי לשמור על לחות.

שווארמה מקורה במטבח הערבי העתיק. המילה "שווארמה" עצמה נובעת מהמילה הטורקית çevirme, שמשמעותה "פנייה".

שווארמה היא מאכל ערבי לבנטיני המורכב מבשר, לרוב עוף או טלה, אשר מונח על יריקה ומסתובב באיטיות מול להבה. לאחר מכן מורחים את התבלינים על הבשר ההופך.

מה מיוחד בשווארמה באירועים

שווארמה היא כריך מזרח תיכוני פופולרי המוגש בדרך כלל עם פיתות, רוטב טחינה וירקות. בשר שווארמה הוא בדרך כלל כבש או עוף. הוא נצלה באופן מסורתי על יריקה אנכית מסתובבת.

המילה "שווארמה" מקורה במילה הערבית "שווארמה", שפירושה "היפוך", בהתייחסות להפיכת השפיץ שעליהם נהגו לבשל את הבשר.

שווארמות מוצעות כיום באירועים רבים כאפשרות אוכל קלה לנשיאה לאורחים שאולי אין להם זמן לאכול לפני שהם עוזבים.

השווארמה היא מאכל פופולרי במזרח התיכון, צפון אפריקה ומרכז אסיה. שווארמה עשויה בדרך כלל מבשר טלה, בקר או עוף שבושלו על רוק מסתובב.

אוכל זה ניתן למצוא באירועים רבים כי הוא קל להכנה ולהרכבה. לשווארמה יש גם טעם שרוב האנשים נהנים ממנו. זה מקל על מארגני האירוע לרצות את האורחים שלהם.

ניתן למצוא סוגים שונים של שווארמה עם תוספות שונות כגון רוטב חומוס וטחינה, רוטב צזיקי, סלט מלפפונים, לפת כבושה וגזר עם נענע, חמוצים ברוטב שום או רוטב חריף.

עד כה דנו במה הופך את המנה הזו למיוחדת, אך ישנן סיבות רבות אחרות מדוע היא פופולרית באירועים: קל להכין אותה ולהרכיב אותה; רוב האנשים נהנים מהטעם שלו; ניתן להשיג סוגים שונים של שווארמה עם תוספות שונות; אתה יכול לאכול את זה תוך כדי

שווארמה הייתה בחירת אוכל פופולרית לאירועים. הוא זול, קל לאכילה ומשתלב היטב עם שאר המאכלים המוגשים באירוע.

שווארמה היא באופן מסורתי מאכל מזרח תיכוני העשוי מבשר צלוי מגולח רוק מסתובב. זה טעים והוא מוגש לעתים קרובות עם ירקות, רטבים ולחמים.

אפשר לאכול אותו ככריך או ככרך, בחתיכות או כחלק ממגש עם מנות נוספות כמו פלאפל, חומוס, סלטים וצ'יפס.

לתכנן את האירוע מתחיל בבחירת האוכל הטוב ביותר

אירוע הוא מפגש של אנשים, בדרך כלל למטרה מסוימת. ניתן לתכנן אירועים לקידום ארגון או חברה ומוצריו, לחגוג יום נישואין או ניצחון, או לספק מידע על מטרה.

תכנון אירוע כולל את השלבים הבאים:

– זיהוי מטרת האירוע

– צור את התוכנית לאירוע

– קבע איזה סוג של מקום נחוץ

– קבע מי יוזמן להשתתף

– להחליט על אפשרויות בידור (למשל, רמקולים)

– הכן הזמנות והודעות (למשל, הודעות לעיתונות)

 

דוכנים נוספים

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

יש לנו את הפלאפל האמיתי עם טוויסט מדהים!
הכל מתחיל מטיגון כדורי פלאפל ממתכון משפחתי ייחודי,
את המנה אנו מגישים בפיתה "נינה" (פיתה שלא נקרעת לעולם! תבדקו אותנו)
בוחרים מה מורחים? חומוס, טחינה או חריף ועמבה למי שאוהב אתגרים…
לבסוף בוחרים ירקות טריים: כרוב סגול, סלט ירקות, או חמוצים. בתיאבון!

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

אנחנו מכינים אותן בהתאמה אישית ולבחירתכם מגוון של סוגים וטעמים:
• עוגת גבינה פירורים
• עוגת גבינה עם פסיפלורה
• טריקולד שלוש שכבות של שוקולד
• לוטוס
ועוד הרבה טעמים משתנים – תשאלו אותנו!

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

עמדת בוצ׳ר במידות של 200/90 ס״מ, מצויד בפלטת אגוז מעץ מלא ואיכותי, ומשולבת עם חזית מעץ מלא בגוון שמנת.
עמדה מעוצבת אשר מתאימה ומתחברת בהרמוניה מושלמת עם כל סוגי האירועים והחגיגות.

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

שגעת הכנאפה הגיעה גם אלינו! קינוח כנאפה לאירועים Home-Made לוהט ומתוק משדרג כל אירוע!
אנו מכינים ומגישים את הכנאפה במחבתות אישיות ובשילוב שתי תוספות:
• הקלאסי- כנאפה עם גבינת עזים
• כנאפה הבית- כנאפה עם שוקולד ולוטוס
מעל הכל נקשט בפיסטוק טחון ומי סוכר.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>