דוכן משקאות חמים לרגל החורף לאירועים

דוכני מזון לאירועים
דוכני משקאות לאירועים
דוכן משקאות חמים לרגל החורף לאירועים

פירוט קצר על דוכן משקאות חמים לרגל החורף לאירועים:

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן משקאות לרגל החורף

אין כמו משקה חם בליל חורף קר כשסופה משתוללת בחוץ וברקים ורעמים משתוללים. בר משקאות החורף הוא התוספת המושלמת לכל אירוע שנעשה בחורף.

דוכן משקאות לרגל החורף הוא דוכן המציע סוגים שונים של משקאות והוא אחד הדוכנים הפופולריים ביותר באירועים.

זוהי דרך מצוינת לאורחים לשמור על חום גופם בערבי החורף הקרים.

מהם חלק מהמשקאות שתוכלו למצוא בדוכן משקאות לחורף?

ישנם מספר משקאות שונים שתוכלו למצוא בדוכן משקאות חורף. משקאות אלו הם בדרך כלל חמימים ובעלי תכולת סוכר גבוהה אשר מתאימה לחודשים הקרים יותר. להלן כמה ממשקאות החורף הנפוצים ביותר:

קקאו חם – קקאו חם הוא משקה שמכינים מחלב, שוקולד ותבלינים שונים. זה מאוד פופולרי במהלך החורף.

סיידר חם – סיידר חם הוא משקה שמכינים ממיץ תפוחים, מים, קינמון ואגוז מוסקט. זה גם מאוד פופולרי במהלך החורף.

קונוסי שלג – קונוסי שלג אינם משקאות אלא קינוחים העשויים מקרח מגולח מעורבב בסירופ פירות וחומרי טעם נוספים כגון סירופ קוקוס או דובדבנים.

טודי חם – טודי חם הוא משקה שמכינים אותו בשילוב מים רותחים, וויסקי, דבש ומיץ לימון בכוס או ספל. זה מוגש בדרך כלל כמשקה לאחר ארוחת הערב כדי לעזור לך לישון טוב יותר בלילה.

יין חם – יין חם הוא סוג של יין שחומם עם תבלינים כמו מקלות קינמון וציפורן.

מהם חלק מהמרכיבים הנלווים להכנת דוכן משקאות לחורף?

הדבר החשוב ביותר שיש לזכור הוא שדוכן המשקאות חייב להיות מסוגל לעמוד במזג האוויר החורפי. הדוכן צריך להיות עשוי מחומר שלא ישבר או ייסדק בטמפרטורות קרות. זה אומר שמתכת או פלסטיק לא באים בחשבון. עץ, זכוכית, אבן וקרמיקה הם כולם אפשרויות טובות ועדיפות.

אירוע בתקופת החורף הוא הזמן המושלם ליהנות ממשקה חם. זה גם הזמן המושלם להכין דוכן משקאות לחורף. יש הרבה דברים שאתם צריכים להכין ולחשוב עליהם לפני הקמתו.

1) הדבר הראשון שעליכם לעשות הוא לוודא שלדוכן המשקאות שלכם יש מספיק בידוד כך שהוא יכול לשמור על המשקה שלכם חם לפרקי זמן ארוכים יותר. אתם יכולים להשתמש בשמיכה או סוג אחר של חומר בצד החיצוני של דוכן המשקאות שלכם כדי להשיג מטרה זו.

2) הדבר השני שאתם צריכים לעשות הוא לוודא שלדוכן המשקאות שלכם יש מספיק מקורות חימום עליו או סביבו כדי שאנשים שנהנים מהמשקה שלהם יוכלו להתחמם גם כן. אתם יכולים להשתמש בנרות, מנורות, או כל דבר אחר על מנת להשיג מטרה זו.

3) הדבר השלישי שאתם צריכים לעשות הוא לוודא שיש מקורות אור נאותים על דוכן המשקאות שלכם כדי שאנשים יוכלו לראות מה קורה סביבם בזמן שהם שותים.

טיפים להצלחת דוכן משקאות חורפי באירוע

  1. יש לוודא שהעמדה ממוקמת במקום עם ראות טובה וגישה נוחה לאנשים.
  2. ספקו חוויה אינטראקטיבית ללקוחות, הקימו עמדת צילום מגנטים .
  3. הציעו דוגמיות חינם של משקאות חמים (תה, קקאו, קפה) ומשקאות קרים (תה קר, לימונדה).
  4. ספקו מגוון אפשרויות לשתייה חמה וקרה כך שיהיה משהו להעדפות של כל אחד.
  5. הציעו מוצרי מזון כמו סופגניות, מאפינס, סקונס ומוצרי מאפה אחרים.

 

דוכנים נוספים

נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

אנחנו מכינים אותן בהתאמה אישית ולבחירתכם מגוון של סוגים וטעמים:
• עוגת גבינה פירורים
• עוגת גבינה עם פסיפלורה
• טריקולד שלוש שכבות של שוקולד
• לוטוס
ועוד הרבה טעמים משתנים – תשאלו אותנו!

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

שגעת הכנאפה הגיעה גם אלינו! קינוח כנאפה לאירועים Home-Made לוהט ומתוק משדרג כל אירוע!
אנו מכינים ומגישים את הכנאפה במחבתות אישיות ובשילוב שתי תוספות:
• הקלאסי- כנאפה עם גבינת עזים
• כנאפה הבית- כנאפה עם שוקולד ולוטוס
מעל הכל נקשט בפיסטוק טחון ומי סוכר.

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>