דוכן מזון לאירועים על ריקשה פתוחה יחיד

דוכני מזון לאירועים
דוכן מזון לאירועים על ריקשה פתוחה יחיד

פירוט קצר על דוכן מזון לאירועים על ריקשה פתוחה יחיד:

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן מזון  לאירועים על ריקשה

 

אם חשבתם שרקישות יש רק בהודו, בואו להכיר את האטרקציה המיוחדת ביותר שיש היום והיא דוכן מזון  לאירועים על ריקשה שיגיע לאירוע שלכם ויגיש את האוכל ההודי המיוחד ביותר (או כל תפריט אחר לבחירה) ויכנס קצת טעם לאירוע שלכם. כי מי שרוצה להכניס טעם לאירוע מכניס אותו עם דוכן מזון  לאירועים על ריקשה שיעשה את הטעם המיוחד ביותר שישאר לכם לעוד הרבה שנים. 

ריקשה – מאיפה היא הגיעה ומה מיוחד בה

ריקשות הן סוג של רכב דו-גלגלי, המונע על ידי אדם. הם נמשכים בדרך כלל על ידי אדם בודד, אך יכולים גם להידחף על ידי נוסעים.

המילה "ריקשה" נגזרת מהמילה ההינדית "rickshawā" (ऋक्साव), שפירושה "מהיר", "מהר" או "מהר". הריקשות הראשונות נוצרו בהודו והשתמשו בהן בעיקר בערים. הריקשה הראשונה נבנתה בשנת 1829 על ידי פרדריק הול, ממציא אמריקאי שעבד עם ג'ורג' סטפנסון על הקטרים המוקדמים של העולם.

ריקשות משמשות בעיקר למרחקים קצרים ובדרך כלל נושאות נוסע אחד או שניים. הם עשויים להיות מונעים על ידי כוח אנושי או מנוע המחובר מכנית לגלגלים, אבל הם מונעים כמעט תמיד על ידי כוח אנושי בלבד.

ריקשה היא רכב דו-גלגלי המונע על ידי הכוח השרירי של הנהג ונמשך על ידי בעל חיים או אדם. המילה "ריקשה" נגזרת מהמילה ההינדית "רישי" שפירושה "אחד שיודע".

ריקשה היא כלי רכב שנמצא בשימוש במשך מאות שנים בהודו. הוא שימש במקור כאמצעי תחבורה לגברים קדושים ומטיילים הינדים, אך כיום הוא משמש כאמצעי תחבורה בערים.

השימוש המתועד הראשון בריקשה נמצא על מטבע עתיק משנת 500 לפני הספירה.

ריקשה היא רכב דו-גלגלי, המונע על ידי אדם עם כרכרה המושיבה נוסע אחד או שניים.

המילה "ריקשה" נגזרת מהמילה ההינדית rikhsawah, שפירושה "סוס מהיר". הוא שימש במקור לתיאור קרונות קלים עם שניים או ארבעה גלגלים ומושב פתוח בהודו.

ריקשות נפוצות בערים של דרום אסיה, דרום מזרח אסיה ומזרח אפריקה. הם משמשים לפעמים גם כמוניות או לסיורים באתרים בעיר.

אז הריקשה היא כלי רכב נפוץ בהודו – אבל מה עם האוכל ההודי?

בהודו יש מגוון של אוכל שאין שני לו. זהו שילוב של תרבויות ומטבחים מכל העולם.

המטבח של הודו הוא תוצאה של התרבות המגוונת שלה. המדינה הושפעה מאנשים מאזורים שונים במשך מאות שנים, וזו הסיבה שהאוכל ההודי משקף את הטעם והתרבות של אזורים אלה.

כמה מנות הודיות פופולריות הן:

– ביריאני;

– דוסה;

– ואדה פאב;

– סמוסה

הודו היא מדינה מגוונת עם הרבה תרבויות ומטבחים שונים. להודו היסטוריה ארוכה של מסורות קולינריות המושפעות ממגוון האנשים, הגיאוגרפיה והאקלים שבה.

כמה מאכלים מיוחדים בהודו כוללים:

ממתקים הודיים: אלה כוללים kulfi, kheer, gulab jamun, jalebi ועוד רבים. הם עשויים ממרכיבים כמו חלב, סוכר או קמח אורז.

קינוחים הודיים: אלה עשויים מקמח חיטה או קמח אורז כגון חלווה פורי, רסגולה, ח'יר פאקורה וכו'.

לחמים הודיים: אלה כוללים רוטיס (לחם שטוח), נאן (לחם פסים), בג'רה רוטי (לחם שטוח מקמח מלא) וכו'

ירקות הודיים: ירקות כמו ברנג'ל

 

דוכנים נוספים

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

בשוק כמו בשוק- הכל טרי, הניחוחות מתפזרים לכל עבר והתור של הסועדים רק הולך ומתארך…
אז מה מחכה לכם בדוכן השוק המטורף שלנו?
• חלת שניצל ענקית (אנחנו לא מגזימים!)
• חלת קציצות ביתיות (בקר/דגים)
• פיש אנד צ'יפס
• מיני בורגר'ס עם כבד אווז, ריבת בצל ומלא תוספות מושחתות
• בר סלטים חופשי
• ועוד מגוון מאכלים שנכין במיוחד עבורכם בהתאם לקונספט האירוע!

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>