דוכן סושי לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג פרווה ודגים
דוכן סושי לאירועים

פירוט קצר על דוכן סושי לאירועים:

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סושי

סושי הוא אוכל יפני שקיים כבר מאות שנים.

הוא עשוי מאורז, דגים וירקות המעוצבים לחתיכות בגודל ביס, ולאחר מכן מוגש עם רוטב סויה,וואסבי וג'ינג'ר כבוש.

דוכן סושי לאירועים

קייטרינג סושי הוא דרך מצוינת להביא את החוויה היפנית האותנטית לאירוע שלכם. זה לא רק טעים, אלא גם בריא.

סושי הוא מאכל שקיים כבר מאות שנים. זה התפתח והשתנה עם הזמן, אבל הצורה המסורתית של הסושי עדיין נשארה.

משמעות המילה סושי היא "טעם חמוץ" ביפנית והיא נוצרה תחילה על ידי תסיסת אורז עם מי מלח ולאחר מכן הוספת חומץ אליו. לאחר מכן, האורז היה נשאר לתסוס במשך חודשים לפני שניתן היה לאכול אותו.

זו אופציה מצוינת למי שרוצה להוסיף קצת משהו שונה לתפריט.

את קייטרינג הסושי אפשר לעשות בשתי דרכים. דרך אחת היא להביא שף סושי ולהכין את האוכל במקום. הדרך השנייה היא לשלוח חבילות סושי מוכנות מראש למקום האירוע.

ישנם יתרונות רבים בקיום קייטרינג סושי באירוע. זה נותן לאנשים אפשרות נוספת למה שהם יכולים לאכול, זה בריא, וקל להכין אפשרויות צמחוניות וטבעוניות עם סוג זה של שירות מזון.

קייטרינג סושי הוא אופציה מצוינת למסיבות, כנסים ואירועים אחרים. הסיבה לכך היא שסושי הוא אלטרנטיבה בריאה לסוגי מזון אחרים. הוא גם מושך מבחינה ויזואלית ויש לו מגוון רחב של טעמים.

ניתן להתאים את תפריט קייטרינג הסושי בהתאם לצרכי האירוע ולטעמם של המשתתפים. לדוגמה, יש אנשים שמעדיפים דג נא בעוד שאחרים מעדיפים אותו מבושל .

איזה סוגי סושי קיימים

סוגי סושי:

ניגירי-סושי הוא כאשר חתיכת דג נא או פירות ים אחרים מוגשת על גבי כדור אורז קטן. המילה "ניגירי" פירושה לתפוס בשתי ידיים, וסגנון סושי זה נוצר במקור על ידי שימוש בידיים כדי ליצור את האורז לכדור קטן, ואז לחיצת צד אחד לתוך הדג.

מאקי-סושי, שהוא עוד סוג פופולרי של סושי מאקי-סושי הם לחמניות שבדרך כלל נחתכות לשש או שמונה חתיכות וממולאות במרכיבים כמו דג נא או ירקות.

סשימי-סושי, שהוא סוג של סושי שאין בו אורז כלל. סשימי הוא דג נא טרי פרוס שניתן להגיש לבד או לצד מרכיבים נוספים כמו רוטב סויה ומשחת וואסבי.

איזה סוגי דוכני סושי ניתן לעשות באירועים

ישנם סוגים רבים של עמדות סושי שניתן להכין באירועים. לדוגמה, אתם יכולים להקים סושי בר שבו אנשים יכולים להזמין סושי לפניהם. זוהי אפשרות מצוינת אם תרצו להגיש יותר מסוג אחד של סושי. אתם יכולים גם להקים דוכן סושי מסוע שבו אנשים מזמינים את האוכל שלהם ואז הוא מועבר אליהם על מסוע. זוהי אפשרות מצוינת עבור אנשים שרוצים לאכול סוגים רבים ושונים של סושי מבלי להכין את כולם מראש.

כמו כן ישנם קונוסים של סושי, אלה מיוצרים באמצעות תבנית בצורת חרוט. את אורז הסושי שמים בתבנית ולאחר מכן מוסיפים לו את המרכיבים. דוכן סושי מסוג זה יכול להתבצע מכל סוג של מרכיבים.

בנוסף לחמניות מאקי, אלו הן לחמניות בצורת גליל עם האצות מבחוץ ואורז בפנים. את החומרים מניחים על האצה, ואז מגלגלים אותה בחוזקה לצורת גליל.

ולבסוף קערות צ'ירשי, בקערות האלה יש כל מיני תוספות מונחות על מצע אורז, כמו סשימי, ביצים, ירקות וכדומה.

מהם העלויות של הקמת דוכן סושי לאירוע?

הקמת דוכן סושי היא משימה לא פשוטה. זה דורש הרבה תכנון והכנה, כמו גם הערכת עלויות.

עלות הקמת דוכן סושי לאירוע תלויה במיקום, במספר האנשים הצפויים להגיע לאירוע ובסוג האירוע.

אחת הדרכים לקבוע כמה יעלה להקים דוכן סושי לאירוע שלכם היא להעריך לכמה אנשים אתם מצפים באירוע שלכם. אם עושים אירוע גדול, תזדקקו ליותר אוכל מאשר אם אתם מארחים מסיבה קטנה יותר.

 

דוכנים נוספים

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

מחפשים להכניס צבע לאירוע שלכם? עמדת המיני מיינור שלנו בדיוק בשבילכם.
עמדת צבעונית ומלאת חיים שעליה אנו מגישים את מגוון המאכלים שלנו תהפוך את האירוע שלכם לאחד הערבים הבלתי נשכחים!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>