דוכן פסטה בסטה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג חלבי
דוכן פסטה בסטה לאירועים

פירוט קצר על דוכן פסטה בסטה לאירועים:

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן פסטה אל דנטה

פסטה היא אחת המנות הפופולריות ביותר בעולם, היא מזון בסיסי במטבח האיטלקי היא מוגשת בדרך כלל עם רוטב אך ניתן לאכול אותה רגיל.

דוכן פסטה אל דנטה הוא דוכן מזון המספק פסטה טרייה, זה אחד הדברים שדורשים דיוק מושלם, מידת העשייה חייבת להיות נכונה.

דוכן פסטה אל דנטה לאירועים הוא רעיון שקיים כבר זמן מה. אם אתם מארחים מסיבה ורוצים לקבל כמה אפשרויות אוכל שקלות להכנה, אז זו אופציה נהדרת. הקונספט פשוט: אתם מציעים מנות פסטה באירוע שלכם ומישהו מבשל אותה במקום.

משמעות הדבר היא שהאורחים שלכם יכולים ליהנות ממנה טרייה ללא צורך לדאוג מהטרחה של בישולה בעצמם או קבלת אוכל לקחת. יש הרבה יתרונות לרעיון הזה, אבל העיקרי שבהם הוא שהוא חוסך זמן למארח ודואג שיהיה משהו טעים לכל מי שמגיע.

עמדת הפסטה תגיע עם מגוון רטבים ותוספות כך שהאורחים יוכלו להתאים אישית את המנה שלהם. זה מגיע גם עם מבחר של ירקות ופירות טריים, כך שאנשים שמחפשים אפשרויות בריאות עדיין יוכלו לאכול משהו משביע.

איך דוכן פסטה יכול לעזור לאירוע?

עמדת פסטה היא דרך מצוינת להוסיף טעם נוסף לאירוע שלכם. זה יכול להיות תוספת פשוטה לקייטרינג שלך או אטרקציה עיקרית. כך או כך, זה יהפוך את האירוע שלכם לבלתי נשכח וטעים יותר.

מהם סוגי הפסטה הקיימים

ישנם סוגים שונים של פסטה שניתן להגיש בדוכן באירוע , כל אחד עם הטעם, המרקם והצורה הייחודיים שלו. אלה כוללים ספגטי, פטוצ'יני, לינגוויני, לזניה, מקרוני ועוד. ניתן להגיש את הפסטות הללו עם רטבים ותוספות שונות כמו רוטב פסטו או רוטב עגבניות.

פסטה היא מזון בסיסי במדינות רבות, והיא מוגשת לרוב כמנה העיקרית של הארוחה. הפסטה עשויה מקמח סולת ומים, שמערבבים יחד ליצירת בצק. לאחר מכן מעצבים את הבצק הזה לצורות שונות על ידי לחיצה במכונת פסטה או ביד. לאחר מכן ניתן להרתיח את הפסטה במים.

מהם היתרונות בהקמת דוכן פסטה לאירוע

דוכן פסטה הוא דרך מצוינת להגיש ארוחה חמה ודשנה באירוע, זוהי מנה נהדרת לאירוע כי היא קלה להכנה, טעימה ורב-תכליתית. ניתן להגיש כתוספת עם קציצות או כמנה עיקרית עם רטבים שונים.

להלן היתרונות של הקמת דוכן פסטה לאירוע:

1.ניתן להקים עמדות פסטה בכל מקום, בפנים או בחוץ.

2.קל להרכיב ולפרק אותם, מה שהופך אותם לניידים.

3.הם יכולים לשמש לאירועים קטנים וגדולים כאחד.

מהם החששות או אתגרים שעלולים לבוא עם הפעלת דוכן פסטה?

ישנם חששות ואתגרים רבים שעלולים לבוא עם הפעלת דוכן פסטה. דאגה אחת היא העלות הגבוהה של המרכיבים, שעלולה להקשות על שמירת עלות המנה נמוכה. דאגה נוספת היא שלקוחות עלולים לא לאהוב את האוכל פשוט בגלל העדפה אישית שך אנשים שלא אוהבים פסטה.

החשש הברור ביותר הוא הסיכון להרעלת מזון. אם אתם מגישים פסטה, חשוב שתוודאו שהאטריות והרטבים מבושלים ביסודיות וללא זיהום. ניתן לעשות זאת על ידי בישול בנפרד ולאחר מכן שילובם ממש לפני ההגשה.

חלק מהאתגרים הנלווים להפעלת דוכן פסטה הם שמירה על אספקה עקבית של מרכיבים והבטחת שכל המנות המוגשות יהיו טריות.

מהם היתרונות של הפעלת דוכני מזון לאירועים

הפעלת דוכן מזון לאירוע אינו מושג חדש. אבל זה הפך פופולרי יותר בשנים האחרונות. הסיבה לכך היא שיש יתרונות רבים בהפעלת דוכן מזון לאירועים.

היתרון הראשון הוא שדוכני המזון זולים יחסית משירותי קייטרינג. היתרון השני הוא שישנן אפשרויות רבות ושונות בכל הנוגע לסוג האוכל שתוכלו להציע בדוכן שלכם, כך שסביר להניח שיותר אנשים יעצור ויאכלו באירוע שלכם.

 

דוכנים נוספים

מזנון הפח הצרפתי שלנו מאופיין בעיצוב רטרו עכשווי ומתאים לאירועים נוסטלגיים עם ניחוח אסייתי (אבל לא רק!)
מזנון רחב (מעל 2 מ') ובעל מקומות אחסון נסתרים- פתרון מצוין לאירועים באוויר הפתוח וגם באולמות סגורים.

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

אנחנו מכינים אותן בהתאמה אישית ולבחירתכם מגוון של סוגים וטעמים:
• עוגת גבינה פירורים
• עוגת גבינה עם פסיפלורה
• טריקולד שלוש שכבות של שוקולד
• לוטוס
ועוד הרבה טעמים משתנים – תשאלו אותנו!

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

שגעת הכנאפה הגיעה גם אלינו! קינוח כנאפה לאירועים Home-Made לוהט ומתוק משדרג כל אירוע!
אנו מכינים ומגישים את הכנאפה במחבתות אישיות ובשילוב שתי תוספות:
• הקלאסי- כנאפה עם גבינת עזים
• כנאפה הבית- כנאפה עם שוקולד ולוטוס
מעל הכל נקשט בפיסטוק טחון ומי סוכר.

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>