דוכן חומוס, פול ומסבחה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג טבעוני, קייטרינג פרווה ודגים
דוכן חומוס, פול ומסבחה לאירועים

פירוט קצר על דוכן חומוס, פול ומסבחה לאירועים:

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן חומוס, פול ומסבחה

דוכן חומוס פול ומסבחה הוא מקום שבו אנשים יכולים להתכנס וליהנות מהאוכל הטוב שמוגש בו. השולחן נוצר כדי לעזור לאנשים ליהנות מהזמן שלהם באירוע.

הדוכן מורכב מחומוס איכותי לצד פיתות טריות ומבחר עשיר של תוספות כגון:

  • 1.גרגירי חומוס חמים
  • 2.טחינה אסלית
  • 3.שמן זית ישראלי
  • 4.פול חם
  • 5.מסבחה חמה
  • 6.ביצה קשה
  • 7.מיץ לימון

ישנן וריאציות רבות של מתכוני חומוס. יש אנשים שמוסיפים מרכיבים שונים למתכון הבסיסי כדי לשפר את טעמו.

כמה מרכיבים נפוצים שניתן להוסיף לחומוס הם:

-פפריקה

-כמון

-פטרוזיליה

-אורגנו

-מלח

-פלפל

מידע אודות דוכן חומוס לאירועים

חומוס הוא מטבל טעים ומזין שנהוג להגיש באירועים. הוא עשוי מחומוס, טחינה, שמן זית, מיץ לימון ושום. את גרגירי החומוס מבשלים עם מים ומלח עד שהם רכים מספיק למעוך ביד או במעבד מזון. לאחר מכן מערבבים את התערובת עם שאר החומרים ליצירת החומוס. ניתן להגיש כמטבל, תוספת או כארוחה.

ניתן להקים דוכן חומוס בכל אירוע. זה קל לשינוע ולהגדיר. דוכני חומוס הם אופציה מצוינת לאירועים מכיוון שהם זולים, טעימים ובריאים. הם גם מציעים הרבה אפשרויות שונות לבחירה מהן ייהנו כל האורחים שלכם.

ללא ספק חומוס הוא המזון שהכי מזוהה עם הישראלים, לכן שמדובר על דוכן חומוס התיאבון של כולם נפתח.

ממה מורכבת העלות של דוכני מזון עבור אירועים?

עלות דוכני מזון לאירועים יכולה להשתנות בהתאם לסוג האירוע והמיקום. המחיר תלוי במספר המנות, איזה סוג אוכל מוגש וכמה זמן הכנה נדרש.

אילו עלויות נוספות יש לדוכן אוכל באירוע?

דוכן אוכל באירוע יכול להיות דרך מצוינת למשוך את האורחים. עם זאת, העלות של דוכן מזון היא לא תמיד פשוטה כפי שהיא נראית. ישנן עלויות נוספות שאולי תצטרך לקחת בחשבון.

העלות הראשונה שאולי תצטרכו לקחת בחשבון כאשר בוחנים את העלות של דוכן מזון היא המחיר של המזון עצמו. מחיר האוכל יהיה תלוי באיזה סוג מאכלים תרצו להגיש וכמה תרצו לגבות עבורו. הדבר הבא שתצטרכו לשקול הוא האם תשלמו או לא על הציוד או הכלים הדרושים לאירוע שלכם. אם כן, אז זה גם יהיה חלק מהעלות הכוללת שלכם עבור דוכן אוכל באירוע.

עלות זאת כוללת גם את הציוד הראשוני ודמי ההקמה. זה כולל רכישת אוהל, שולחנות, כיסאות, כלים ואוכל.

מהם החסרונות בהקמת דוכני אוכל לאירוע?

הקמת דוכני מזון לאירוע עשויה להיות יקרה. זה גם לוקח הרבה זמן להקים את הדוכן, לקבל את כל המרכיבים, להכין את האוכל ולהפוך אותו למושך מבחינה ויזואלית.

בנוסף מארגני האירוע צריכים לוודא שדוכן האוכל ממוקם במקום שיהיה נוח לאורחים. המיקום צריך להיות גדול מספיק כדי להכיל את כל האורחים המשתתפים.

אם האירוע נמצא במקום שאינו נגיש בקלות, הוא עלול לגרום גם לבעיות מסוימות. לדוגמה, אם יש אנשים שיש להם בעיות ניידות והם לא מצליחים להתקרב מספיק לדוכן האוכל, אז הם לא יוכלו ליהנות מהארוחה שלהם.

 

דוכנים נוספים

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

מזנון העץ הצבעוני להגשת התבשילים משתלב נהדר בכל אירוע וכמעט עם כל קונספט- מודרני או כפרי.

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

בשוק כמו בשוק- הכל טרי, הניחוחות מתפזרים לכל עבר והתור של הסועדים רק הולך ומתארך…
אז מה מחכה לכם בדוכן השוק המטורף שלנו?
• חלת שניצל ענקית (אנחנו לא מגזימים!)
• חלת קציצות ביתיות (בקר/דגים)
• פיש אנד צ'יפס
• מיני בורגר'ס עם כבד אווז, ריבת בצל ומלא תוספות מושחתות
• בר סלטים חופשי
• ועוד מגוון מאכלים שנכין במיוחד עבורכם בהתאם לקונספט האירוע!

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>