דוכן פרצלס לאירועים

דוכני מזון לאירועים
דוכני קינוחים לאירועים
דוכן פרצלס לאירועים

פירוט קצר על דוכן פרצלס לאירועים:

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן בייגל פרעצל 

בייגל פרעצל הוא סוג של בייגל שמכינים מבצק בייגל שהופך אותם לרכים, לעיסים ודחוסים,הם בדרך כלל מתוקים יותר מרוב סוגי הבייגל ויכולים להגיע בטעמים רבים ושונים.

הם מגיעים עם שומשום ומלח ונאפים ביום האירוע ומוגשים חם, ניתן להגיש אותם בתוספת של גבינות שמנת, פסטו, זעתר או עגבניות מיובשות. המלח נאפה ביום האירוע מוגש בליווי מטבלים – זעתר , גבינות שמנת איכותיות, עגבניות מיובשות,פסטו, ממרח. פרעצל קריספי מבחוץ ואוורירי מבפנים.

הנשנוש המושלם עבור האורחים שלכם בזמן האירוע.

למה שמים גבינת שמנת על בייגל מסוג פרעצל 

גבינת שמנת היא תוספת פופולרית לבייגל. היא מספקת ניגוד יפה לטעם הבייגלה המלוח ומוסיפה טעם קרמי.

ניתן להוסיף בייגלה דברים שונים כמו שוקולד, בצל מקורמל, פרג או סוכר קינמון לפני האפייה כדי להוסיף טעם ומרקם

בייגלה. ההחלטה להשתמש או לא להשתמש בגבינת שמנת תלויה בסופו של דבר בכם! הכל עניין של טעם.

מהם היתרונות של דוכן בייגל לאירוע

בייגלים הם פריט פופולרי לארוחת בוקר המוגש במקומות רבים. דוכני בייגל הופכים פופולריים יותר ויותר עבור אירועים שבהם יש מספר רב של אנשים לשרת.

בייגלים הם אופציה מצוינת לאוכל במהלך אירועים. הם קלים לנשיאה וניתן לאכול אותם תוך כדי תנועה , מה שהופך אותם לאידיאליים עבור אירועים שבהם אנשים עשויים להסתובב או ממהרים.

בנוסף ניתן להתאים אישית את סוג הבייגל שאתם רוצים עם תוספות שונות.

בייגלים הם אופציה מצוינת לאוכל במהלך אירועים. הם ניידים וקלים לאכילה, מה שהופך אותם לאידיאליים עבור אירועים שבהם אנשים עשויים להסתובב או ממהרים. הוא דוכן זול וטעים שמספק עלות תולעת ברמה גבוהה עבור האירוע שלכם.

מהם המלצות עבור בחירה נכונה של דוכני מזון לאירוע

דוכני מזון הם אחד ההיבטים החשובים ביותר בכל אירוע. הם עוזרים לספק מגוון אפשרויות אוכל למשתתפים וגם דואגים שהאירוע יצליח. הבחירה הנכונה לדוכני מזון אינה קלה להחליט. ישנם גורמים רבים שנכנסים בחשבון כגון סוג האירוע, מספר המשתתפים, תקציב ומיקום.

להלן מספר טיפים לבחירת דוכני מזון לאירוע הבא שלכם:

  1. סוג האירוע – האם מדובר בחוץ או בפנים? איזה מזג אוויר יהיה? האם יש הגבלות תזונתיות?
  2. מספר המשתתפים – כמה אנשים ישתתפו באירוע שלכם?
  3. התקציב שלכם – האם תצטרכו לשכור קייטרינג או שתצליחו לשרת בעצמכם?
  4. קחו בחשבון מיקום – האם יש מספיק מקום ליד המקום בו תערכו את האירוע שלכם

 

דוכנים נוספים

יש לנו את הפלאפל האמיתי עם טוויסט מדהים!
הכל מתחיל מטיגון כדורי פלאפל ממתכון משפחתי ייחודי,
את המנה אנו מגישים בפיתה "נינה" (פיתה שלא נקרעת לעולם! תבדקו אותנו)
בוחרים מה מורחים? חומוס, טחינה או חריף ועמבה למי שאוהב אתגרים…
לבסוף בוחרים ירקות טריים: כרוב סגול, סלט ירקות, או חמוצים. בתיאבון!

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

לא רק לאירועי בופה! עגלת השוק שלנו מיוחדת במינה ומתאימה להגשת כל סוגי המשקאות והמאכלים שכולם אוהבים!
לרוב אנחנו משתמשים בה להגשת קינוחים באירועים כפריים- אבל תרגישו חופשי להגיש בה כל מה שאתם רק רוצים 🙂

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>