דוכן סביח לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג חלבי, קייטרינג פרווה ודגים
דוכן סביח לאירועים

פירוט קצר על דוכן סביח לאירועים:

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סביח

מהו דוכן סביח וממה הוא מורכב?

הסביח הוא מנה המוגשת עם פיתות ביחד עם ביצה קשה,חציל מטוגן,תפוח אדמה,סלט ירקות,חמוצים,עמבה וטחינה.

אז מה הוא סביח ?

סביח הינו מנה שהביאו איתם עולים יהודים מעיראק , כיום מנה זו הפכה להיות חלק בלתי נפרד מן המבטח והקוליניריה הישראלית. זוהי בעצם ארוחת בוקר שיהודי עיראק היום בדרך כלל אוכלים בשבת בבוקר. במרוצת השנים הוא מאכל זה מצא את עצמו בכל פינה במדינת ישראל והפך לטרנד מרכזי בכל אירוע.

דוכן סביח לאירועים הפך להיות בעיניי רבים כאחת מן המנות הישראליות המרכזיות כן היא משלבת בתוכה מספר טעמים שגורמים חגיגה לחך.

דוכן סביח לאירועים אשר פועל בזמן אירוע מעניק לכם את האפשרות לתת שירות אישי לאורחים שלכם שכן ניתן להרכיב להם את המנה באופן אישי.שילוב נכון של טחינה וביצה פלוס חציל אל תוך פיתה טרייה כאשר האורחים שלכם יכולים לצפות בתהליך ההכנה.סביח נחשב בעולם המזון כמזון טרנדי, מסורתי אשר מתאים במיוחד לאירועיים טבעוניים. דוכן סביח הוא חלופה מצוינת באירועים עבור אורחים שאינם אוכלים בשר .ניתן לשלב דוכן סביח לאירועים ביחד עם דוכן צ'יפס, דוכן שקשוקה, דוכן נקניקיות, שתייה קרה, גלידה אמריקאית או שערות צמר גפן.

מידע נוסף עבור דוכני מזון לאירועים

תעשיית האירועים כל הזמן צומחת ומתפתחת. ישנם המון סוגים של אירועים, החל מכנסים ועד חתונות, ולכל אחד יש את מערך הדרישות שלו לקייטרינג. לכן חשוב לדעת למה אתם נכנסים בכל הנוגע לאוכל לאירוע שלכם.

ישנם סוגים רבים ושונים של דוכני מזון שתוכלו לבחור מהם, תלוי באיזה סוג אירוע אתם מארחים. סוג אחד הוא מזנון בשירות עצמי, המושלם לאירוע חוצות עם מספר רב של אורחים. סוג נוסף הוא משאית אוכל, שיכולה להועיל אם יש לכם מקום מוגבל .

דוכן אוכל מוצלח יכלול מגוון הצעות ויוכל לתת מענה לצרכים תזונתיים שונים וגם להעדפות, כמו אפשרויות צמחוניות וטבעוניות. ככל שתספקו יותר מידע על דוכן האוכל שלכם, כך יהיה קל יותר ללקוחות פוטנציאליים או אורחים להחליט אם הם לגשת ולבדוק את הדוכן.

כל אירוע הוא שונה , אם האירוע מורכב מאנשים צעירים או אירוע של חברת סטארטאפ שכן אם מדובר על אוכלוסיה משכבת גיל צעירה מומלץ לשים דוכני מזון מסוגים של : נקניקיות, צ'יפס, פיצה, פסטה, גלידה, בשר גריל, בר של סלטים או שמא דוכן סביח.

לעומת זאת אם האירוע הוא של אוכלוסיה מבוגרת יותר מומלץ לשים דוכן של מרקים ופירות .

מהי העלות של דוכני מזון לאירועים וממה היא מושפעת?

עלות דוכני מזון לאירועים היא דאגה גדולה למתכנני אירועים. המחירים משתנים בהתאם לסוג האירוע, המיקום והקייטרינג.

עלות דוכני מזון לאירועים תלויה בסוג האירוע, המיקום ומספר האנשים באירוע.

עלות דוכן מזון לאירוע עשויה להשתנות מאוד בהתאם למקום שבו הוא ממוקם. לדוגמה, באזורים עירוניים כמו תל אביב או חיפה , אתם יכולים לצפות לשלם יותר מאשר אם היה לך דוכן אוכל באירוע באזורים כפריים . גם לגודל האירוע ולהיקפו יש השפעה משמעותית על המחיר של דוכן מזון. לדוגמה, אם אתם מארחים מפגש אינטימי עם 10 אורחים בלבד, העלויות שלכם יהיו נמוכות בהרבה מאשר אם הייתם מארחים כנס גדול עם 1000 משתתפים.

בנוסף עלות דוכני מזון נקבעת לרוב לפי מספר המנות וסוג המזון המוצע. התעריפים יכולים לעלות אם יש צורך בעובדים נוספים שיכינו, יבשלו והגישו את הארוחות הללו וכן בהבאת ציוד נוסף במידת הצורך כמו אוהל או שולחנות.

 

דוכנים נוספים

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

מחפשים להכניס צבע לאירוע שלכם? עמדת המיני מיינור שלנו בדיוק בשבילכם.
עמדת צבעונית ומלאת חיים שעליה אנו מגישים את מגוון המאכלים שלנו תהפוך את האירוע שלכם לאחד הערבים הבלתי נשכחים!

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

אין כמו פרנה! במיוחד שהיא מלווה בבשר טלה משובח עם תערובת התיבול הסודית שלנו.
זילוף של טחינה סגולה ולבנה תשלים לנו את התמונה!

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

בין כל הדוכנים המושחתים והמתוקים, אנחנו לא שוכחים גם את אלו השומרים על אורח בריא.
אז כפי שאנחנו נוהגים לומר באירועים- קחו מוזלי, ותהיו בריאים! 😉
עמדת 'רק בריאות' שלנו תפנק אתכם במעדני יוגורט ביו 3%, גרנולה ביתית, סלט פירות מרענן
וממתיקים טבעיים כמו דבש, תמרים וחלווה.

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

מריצת האלכוהול שלנו ניידת ובהחלט אפשר להגיד שהיא מתאימה לשימוש בכל סוגי האירועים!
בעזרתה תוכלו לקבל את פני האורחים עם הסנגרייה החמה/הקרה שלנו- ובהמשך האירוע גם בהגשת משקאות חריפים וצ'ייסרים לציבור האורחים.

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>