דוכן דג אפוי במעטפת מלח לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג פרווה ודגים
דוכן דג אפוי במעטפת מלח לאירועים

פירוט קצר על דוכן דג אפוי במעטפת מלח לאירועים:

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן דג אפוי במעטפת מלח

 

דג אפוי במלח הפך להיות אחד הדברים המבוקשים ביותר היום בכל מסעדה, בין אם מדובר על מסעדת יוקרה או שרוצים להכין מתכון מיוחד בבית. אז אם בא לכם להפתיע את האורחים שלכם במשהו מיוחד באירוע הבא דוכן דג אפוי במעטפת מלח הוא הדרך לתת להם את מה שבטוח ישמחו לקבל בתפריט.

טכניקת בישול מיוחדת מגיעה לאירוע שלכם

דגים אפויים במלח היא טכניקת בישול עתיקה ששימשה להכנת דגים במשך מאות שנים. שיטת בישול זו אוטמת את הטעם והלחות של הדג, ויוצרת מנה עסיסית ומלאת טעם. על ידי שימוש בשכבה עבה של מלח, אתה יכול גם להבטיח שהדג יתבשל באופן שווה לכל אורכו. ניתן להשתמש בטכניקה זו עם כמעט כל סוג של דגים, מה שמאפשר ליצור מנות ייחודיות במינימום מאמץ. דגים אפויים במלח הם דרך פשוטה אך טעימה ליהנות מפירות ים מבלי להתפשר על הטעם או המרקם.

דגים אפויים במלח היא טכניקת בישול עתיקה ששימשה במשך מאות שנים. זוהי דרך פשוטה אך טעימה להכין דגים, וכתוצאה מכך מנה לחה וטעימה. קרום המלח אוטם את הלחות והטעם של הדג, תוך שהוא מספק מרקם פריך. ניתן להשתמש בטכניקה זו עם כל סוג של דגים, מדג לבן ועד סלמון ואפילו רכיכות. רק עם כמה מרכיבים וקצת סבלנות, תוכלו ליצור מנה מרשימה שתגרה את בלוטות הטעם שלכם!

דג סלמון אפוי במלח

סלמון אפוי במלח הוא דרך טעימה ובריאה ליהנות מהדג הרב-תכליתי הזה. קרום המלח אוטם את הלחות והטעם של הסלמון, ויוצר מנה עסיסית שבטוח תשמח כל חיך. לא רק שזה טעים נהדר, אלא שזו גם דרך קלה להכין סלמון לקהל. עם כמה מרכיבים פשוטים, תוכל לקבל מנה ראשונה מרשימה על השולחן תוך זמן קצר.

סלמון אפוי במלח היא טכניקת בישול עתיקה שקיימת כבר מאות שנים. זוהי דרך פשוטה וטעימה להכין סלמון שמביאה לדג עסיסי וטעים. קרום המלח אוטם את הלחות, ומאפשר לסלמון להתבשל בצורה אחידה ולשמור על טעמו. עם כמה מרכיבים בלבד, תוכלו לאכול ארוחת ערב מרשימה על השולחן תוך זמן קצר. בנוסף, אפיית הסלמון במלח מקלה על הניקוי!

סלמון אפוי במלח הוא דרך חדשנית וטעימה ליהנות מהדג הפופולרי הזה. המלח עוטף את הסלמון ויוצר מנה עסיסית ועסיסית עמוסה בטעם. לא רק שהוא טעים, אלא יש לו גם יתרונות בריאותיים רבים. סלמון עשיר בחומצות שומן אומגה 3, שיכולות להפחית דלקות ולהגן מפני מחלות לב. אפיית הסלמון במלח עוזרת לנעול את רכיבי התזונה הללו תוך הוספת פרופיל טעם ייחודי למנה. בכמה צעדים פשוטים תוכלו ליצור ארוחה מדהימה שתרשים את האורחים שלכם ותשאיר להם חשק לעוד!

 

דוכנים נוספים

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

עמדת בוצ׳ר במידות של 200/90 ס״מ, מצויד בפלטת אגוז מעץ מלא ואיכותי, ומשולבת עם חזית מעץ מלא בגוון שמנת.
עמדה מעוצבת אשר מתאימה ומתחברת בהרמוניה מושלמת עם כל סוגי האירועים והחגיגות.

מריצת האלכוהול שלנו ניידת ובהחלט אפשר להגיד שהיא מתאימה לשימוש בכל סוגי האירועים!
בעזרתה תוכלו לקבל את פני האורחים עם הסנגרייה החמה/הקרה שלנו- ובהמשך האירוע גם בהגשת משקאות חריפים וצ'ייסרים לציבור האורחים.

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>