דוכן דג אפוי במעטפת מלח לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג פרווה ודגים
דוכן דג אפוי במעטפת מלח לאירועים

פירוט קצר על דוכן דג אפוי במעטפת מלח לאירועים:

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן דג אפוי במעטפת מלח

 

דג אפוי במלח הפך להיות אחד הדברים המבוקשים ביותר היום בכל מסעדה, בין אם מדובר על מסעדת יוקרה או שרוצים להכין מתכון מיוחד בבית. אז אם בא לכם להפתיע את האורחים שלכם במשהו מיוחד באירוע הבא דוכן דג אפוי במעטפת מלח הוא הדרך לתת להם את מה שבטוח ישמחו לקבל בתפריט.

טכניקת בישול מיוחדת מגיעה לאירוע שלכם

דגים אפויים במלח היא טכניקת בישול עתיקה ששימשה להכנת דגים במשך מאות שנים. שיטת בישול זו אוטמת את הטעם והלחות של הדג, ויוצרת מנה עסיסית ומלאת טעם. על ידי שימוש בשכבה עבה של מלח, אתה יכול גם להבטיח שהדג יתבשל באופן שווה לכל אורכו. ניתן להשתמש בטכניקה זו עם כמעט כל סוג של דגים, מה שמאפשר ליצור מנות ייחודיות במינימום מאמץ. דגים אפויים במלח הם דרך פשוטה אך טעימה ליהנות מפירות ים מבלי להתפשר על הטעם או המרקם.

דגים אפויים במלח היא טכניקת בישול עתיקה ששימשה במשך מאות שנים. זוהי דרך פשוטה אך טעימה להכין דגים, וכתוצאה מכך מנה לחה וטעימה. קרום המלח אוטם את הלחות והטעם של הדג, תוך שהוא מספק מרקם פריך. ניתן להשתמש בטכניקה זו עם כל סוג של דגים, מדג לבן ועד סלמון ואפילו רכיכות. רק עם כמה מרכיבים וקצת סבלנות, תוכלו ליצור מנה מרשימה שתגרה את בלוטות הטעם שלכם!

דג סלמון אפוי במלח

סלמון אפוי במלח הוא דרך טעימה ובריאה ליהנות מהדג הרב-תכליתי הזה. קרום המלח אוטם את הלחות והטעם של הסלמון, ויוצר מנה עסיסית שבטוח תשמח כל חיך. לא רק שזה טעים נהדר, אלא שזו גם דרך קלה להכין סלמון לקהל. עם כמה מרכיבים פשוטים, תוכל לקבל מנה ראשונה מרשימה על השולחן תוך זמן קצר.

סלמון אפוי במלח היא טכניקת בישול עתיקה שקיימת כבר מאות שנים. זוהי דרך פשוטה וטעימה להכין סלמון שמביאה לדג עסיסי וטעים. קרום המלח אוטם את הלחות, ומאפשר לסלמון להתבשל בצורה אחידה ולשמור על טעמו. עם כמה מרכיבים בלבד, תוכלו לאכול ארוחת ערב מרשימה על השולחן תוך זמן קצר. בנוסף, אפיית הסלמון במלח מקלה על הניקוי!

סלמון אפוי במלח הוא דרך חדשנית וטעימה ליהנות מהדג הפופולרי הזה. המלח עוטף את הסלמון ויוצר מנה עסיסית ועסיסית עמוסה בטעם. לא רק שהוא טעים, אלא יש לו גם יתרונות בריאותיים רבים. סלמון עשיר בחומצות שומן אומגה 3, שיכולות להפחית דלקות ולהגן מפני מחלות לב. אפיית הסלמון במלח עוזרת לנעול את רכיבי התזונה הללו תוך הוספת פרופיל טעם ייחודי למנה. בכמה צעדים פשוטים תוכלו ליצור ארוחה מדהימה שתרשים את האורחים שלכם ותשאיר להם חשק לעוד!

 

דוכנים נוספים

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>