דוכן באן אסאדו לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן באן אסאדו לאירועים

פירוט קצר על דוכן באן אסאדו לאירועים:

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן באן אסאדו

דוכני אוכל של אסאדו הם אופציה נהדרת לאירוע הבא שלכם. הם יכולים לספק מנה איכותית וטעימה שמקורו הגיע מהמטבח הארגנטינאי. תוכלו למצוא מנת אסאדו משובחת ביותר בדוכן זה.

ניתן להשכיר דוכני אוכל של אסאדו ולהקימם במיקום לבחירתכם.

דוכני מזון אסאדו צוברים פופולריות בתעשיית המזון. הם מושלמים לאירועים מכיוון שהם מספקים אווירה חיצונית נהדרת וניתן להתאים אותם כך שיתאימו לכל נושא אירוע.

דוכן האוכל אסאדו הוא אופציה מושלמת לאירועי חוצות. הוא מספק את האווירה המושלמת וניתן להתאים אותו לכל נושא אירוע.

דוכני מזון הם דרך מצוינת להכניס אווירה חגיגית לכל אירוע.

אסאדו, הברביקיו הארגנטינאי, הוא הבחירה המושלמת לדוכני מזון.

לא קשה למצוא מסעדה ארגנטינאית המציעה שירותי קייטרינג, אבל כן קשה למצוא חברת קייטרינג מקצועית שתדע לעמוד בכל תקלה שתבוא.

הדבר הטוב ביותר בדוכני מזון אסאדו הוא שהם זולים וקלים להקמה ואצלנו תמצאו אותם במחיר הוגן ומשתלם במיוחד.

קייטרינג אסאדו לאירועים

האסאדו הוא ברביקיו ארגנטינאי מסורתי, הפופולרי במדינות רבות. המנה עשויה בדרך כלל עם בשר בקר וניתן לבשל את הבשר על גריל או על אש פתוחה. זה מוגש בדרך כלל עם לחם, סלט ויין. במאמר זה נבדוק כיצד לבחור את קייטרינג אסאדו הטוב ביותר לאירועים.

ישנם גורמים רבים שיש לקחת בחשבון בעת בחירת קייטרינג לאירוע שלך כגון תקציב ומיקום. אבל אחד השיקולים החשובים ביותר הוא איזה סוג של מטבח אתה רוצה באירוע שלך.

בחירת שירות הקייטרינג המתאים יכולה להיות משימה לא פשוטה. ישנם גורמים רבים שצריך לקחת בחשבון, כמו אוכל, עלות ושירות.

להלן רשימה של דברים שכדאי לקחת בחשבון בעת בחירת קייטרינג אסאדו לאירוע:

באיזה אירוע מדובר?

כמה אנשים משתתפים?

האם רוצים אפשרויות צמחוניות?

האם יש אלרגיות או הגבלות תזונתיות?

בחירת קייטרינג לאירוע היא לא החלטה שיש להקל בה ראש. לשירות הקייטרינג יכולה להיות השפעה עצומה על הצלחתו או הכישלון של האירוע שלכם.

שילובי יין עם בשר אסאדו

בארגנטינה, בשר אסאדו מוגש לרוב עם כוס יין אדום.

היינות הטובים ביותר לשתייה עם בשר אסאדו הם קברנה סוביניון, מרלו ומלבק.

יין שמשתלב היטב עם בשר אסאדו הוא מלבק. יש לו טעם עמוק ופירותי המשלים את עושר הבשר. יינות נוספים שמשתלבים היטב במנה זו כוללים קברנה סוביניון ושיראז.

מלבק: מלבק הוא זן ענבים הגדל בעיקר בארגנטינה, אך גם בצ'ילה ובקליפורניה. ליין טעם עמוק ופירותי המשלים את העושר של בשר האסאדו.

קברנה סוביניון: מקורו של יין זה מצרפת והוא ידוע בטאנינים ובחומציות הגבוהה שמאזנת את מתיקות הבשר.

שיראז: שיראז הוא זן ענבים אוסטרלי המייצר יין בעל גוף מלא עם טעמי פירות עשירים כדי להשלים את המתיקות של המנה

בשר אסאדו הוא מאכל פופולרי מאוד באמריקה הלטינית. השילוב של הבשר והיין עם סוגי מזון ספציפיים יכול להשתנות בהתאם למדינה או לאזור.

– הארגנטינאים בדרך כלל שותים יין אדום עם האסאדו שלהם. הפופולריים ביותר הם מלבק וקברנה סוביניון.

– הצ'יליאנים בדרך כלל שותים יין לבן עם האסאדו שלהם, אבל הם משתמשים גם בכמה יינות רוזה.

– המקסיקנים בדרך כלל שותים טקילה או מזקל עם האסאדו שלהם, מכיוון שהם מאמינים שתכולת האלכוהול של המשקאות הללו דומה לזה של יין אדום וזה עוזר להם להתעכל טוב יותר לאחר ארוחה כבדה.

שילובי יין עם סוגי בשר

יין טוב יכול להכין או לשבור מנה. זה יכול להיות ההבדל בין ארוחה טעימה לארוחה שנשכחת. היין הנכון ישפר את טעמי האוכל, תוך הוספת עומק ומורכבות לארוחה שלך.

ישנם גורמים רבים שמתאימים לשילוב יין עם אוכל, כגון סוג הבשר, הרוטב, התבלינים ועשבי התיבול המשמשים את המנה. לדוגמה, לא תרצו לשלב יין אדום כבד עם מנת דג לבן עדינה כי היא תכריע את הטעם של הדג. כשאתם בוחרים יינות למנות שלכם, קחו בחשבון את העצות הבאות:

– שילוב יינות בעלי גוף קל עם מנות קלות

– שילוב יינות בעלי גוף בינוני עם מנות בינוניות

– שילוב יינות בעלי גוף מלא עם מנות מלאות טעם

יש אנשים המאמינים כי יין מתאים ביותר לסוגי בשר מסוימים. לדוגמה, יין אדום משודך בדרך כלל לבשר בקר או כבש. יין לבן משולב בדרך כלל עם דגים או עוף. עם זאת, אין כללים קשוחים כשזה מגיע לזיווג יין ואוכל.

סוג הבשר שבו אתה משתמש ישפיע על פרופיל הטעם של המנה שלך ולכן חשוב לקחת זאת בחשבון בעת זיווג יינות. לדוגמה, אם אתה משתמש בשפשוף חריף על הבשר שלך, ייתכן שתרצה לשלב אותו עם יין אדום יבש בעל טעמים דומים כמו קברנה סוביניון או מרלו. אם אתה משתמש במרינדה בהשראה תאילנדית, ייתכן שתרצה לשלב אותה עם יין לבן יבש כמו שרדונה או סוביניון בלאן.

ישנם סוגים רבים של יין שניתן לשלב עם סוגי בשר שונים. למשל, פינו נואר יתאים לסטייק.

היינות הפופולריים ביותר לשילוב עם עופות הם סוביניון בלאן ושרדונה. ליינות אלו טעמים עדינים ולעיתים הם חומציים יותר מיין אדום.

קברנה סוביניון הוא הבחירה המושלמת למנות בקר מכיוון שיש לו טעם עמוק והוא יכול לעמוד בטעם הנועז של הבשר.

 

דוכנים נוספים

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

אנחנו מכינים אותן בהתאמה אישית ולבחירתכם מגוון של סוגים וטעמים:
• עוגת גבינה פירורים
• עוגת גבינה עם פסיפלורה
• טריקולד שלוש שכבות של שוקולד
• לוטוס
ועוד הרבה טעמים משתנים – תשאלו אותנו!

לא רק לאירועי בופה! עגלת השוק שלנו מיוחדת במינה ומתאימה להגשת כל סוגי המשקאות והמאכלים שכולם אוהבים!
לרוב אנחנו משתמשים בה להגשת קינוחים באירועים כפריים- אבל תרגישו חופשי להגיש בה כל מה שאתם רק רוצים 🙂

נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

עמדת קפה איכותית ומעוצבת
קפה בוטיק עשוי מתערובת פולים איכותית בעלת ריחות וטעמים מדהימים.
אספרסו, קפוצ'ינו, מקיאטו, אמריקנו, קפה שחור, נס קפה וקפה נטול.
מזוודת תה מהודרת ואיכותית במחבר טעמים מדהימים המוגשים לצד פרוסות לימון טריות ועלי נענע טריים.
בעמדה זו נגיש מאפים חמים ומגוון עוגיות

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>