דוכן באן אסאדו לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן באן אסאדו לאירועים

פירוט קצר על דוכן באן אסאדו לאירועים:

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן באן אסאדו

דוכני אוכל של אסאדו הם אופציה נהדרת לאירוע הבא שלכם. הם יכולים לספק מנה איכותית וטעימה שמקורו הגיע מהמטבח הארגנטינאי. תוכלו למצוא מנת אסאדו משובחת ביותר בדוכן זה.

ניתן להשכיר דוכני אוכל של אסאדו ולהקימם במיקום לבחירתכם.

דוכני מזון אסאדו צוברים פופולריות בתעשיית המזון. הם מושלמים לאירועים מכיוון שהם מספקים אווירה חיצונית נהדרת וניתן להתאים אותם כך שיתאימו לכל נושא אירוע.

דוכן האוכל אסאדו הוא אופציה מושלמת לאירועי חוצות. הוא מספק את האווירה המושלמת וניתן להתאים אותו לכל נושא אירוע.

דוכני מזון הם דרך מצוינת להכניס אווירה חגיגית לכל אירוע.

אסאדו, הברביקיו הארגנטינאי, הוא הבחירה המושלמת לדוכני מזון.

לא קשה למצוא מסעדה ארגנטינאית המציעה שירותי קייטרינג, אבל כן קשה למצוא חברת קייטרינג מקצועית שתדע לעמוד בכל תקלה שתבוא.

הדבר הטוב ביותר בדוכני מזון אסאדו הוא שהם זולים וקלים להקמה ואצלנו תמצאו אותם במחיר הוגן ומשתלם במיוחד.

קייטרינג אסאדו לאירועים

האסאדו הוא ברביקיו ארגנטינאי מסורתי, הפופולרי במדינות רבות. המנה עשויה בדרך כלל עם בשר בקר וניתן לבשל את הבשר על גריל או על אש פתוחה. זה מוגש בדרך כלל עם לחם, סלט ויין. במאמר זה נבדוק כיצד לבחור את קייטרינג אסאדו הטוב ביותר לאירועים.

ישנם גורמים רבים שיש לקחת בחשבון בעת בחירת קייטרינג לאירוע שלך כגון תקציב ומיקום. אבל אחד השיקולים החשובים ביותר הוא איזה סוג של מטבח אתה רוצה באירוע שלך.

בחירת שירות הקייטרינג המתאים יכולה להיות משימה לא פשוטה. ישנם גורמים רבים שצריך לקחת בחשבון, כמו אוכל, עלות ושירות.

להלן רשימה של דברים שכדאי לקחת בחשבון בעת בחירת קייטרינג אסאדו לאירוע:

באיזה אירוע מדובר?

כמה אנשים משתתפים?

האם רוצים אפשרויות צמחוניות?

האם יש אלרגיות או הגבלות תזונתיות?

בחירת קייטרינג לאירוע היא לא החלטה שיש להקל בה ראש. לשירות הקייטרינג יכולה להיות השפעה עצומה על הצלחתו או הכישלון של האירוע שלכם.

שילובי יין עם בשר אסאדו

בארגנטינה, בשר אסאדו מוגש לרוב עם כוס יין אדום.

היינות הטובים ביותר לשתייה עם בשר אסאדו הם קברנה סוביניון, מרלו ומלבק.

יין שמשתלב היטב עם בשר אסאדו הוא מלבק. יש לו טעם עמוק ופירותי המשלים את עושר הבשר. יינות נוספים שמשתלבים היטב במנה זו כוללים קברנה סוביניון ושיראז.

מלבק: מלבק הוא זן ענבים הגדל בעיקר בארגנטינה, אך גם בצ'ילה ובקליפורניה. ליין טעם עמוק ופירותי המשלים את העושר של בשר האסאדו.

קברנה סוביניון: מקורו של יין זה מצרפת והוא ידוע בטאנינים ובחומציות הגבוהה שמאזנת את מתיקות הבשר.

שיראז: שיראז הוא זן ענבים אוסטרלי המייצר יין בעל גוף מלא עם טעמי פירות עשירים כדי להשלים את המתיקות של המנה

בשר אסאדו הוא מאכל פופולרי מאוד באמריקה הלטינית. השילוב של הבשר והיין עם סוגי מזון ספציפיים יכול להשתנות בהתאם למדינה או לאזור.

– הארגנטינאים בדרך כלל שותים יין אדום עם האסאדו שלהם. הפופולריים ביותר הם מלבק וקברנה סוביניון.

– הצ'יליאנים בדרך כלל שותים יין לבן עם האסאדו שלהם, אבל הם משתמשים גם בכמה יינות רוזה.

– המקסיקנים בדרך כלל שותים טקילה או מזקל עם האסאדו שלהם, מכיוון שהם מאמינים שתכולת האלכוהול של המשקאות הללו דומה לזה של יין אדום וזה עוזר להם להתעכל טוב יותר לאחר ארוחה כבדה.

שילובי יין עם סוגי בשר

יין טוב יכול להכין או לשבור מנה. זה יכול להיות ההבדל בין ארוחה טעימה לארוחה שנשכחת. היין הנכון ישפר את טעמי האוכל, תוך הוספת עומק ומורכבות לארוחה שלך.

ישנם גורמים רבים שמתאימים לשילוב יין עם אוכל, כגון סוג הבשר, הרוטב, התבלינים ועשבי התיבול המשמשים את המנה. לדוגמה, לא תרצו לשלב יין אדום כבד עם מנת דג לבן עדינה כי היא תכריע את הטעם של הדג. כשאתם בוחרים יינות למנות שלכם, קחו בחשבון את העצות הבאות:

– שילוב יינות בעלי גוף קל עם מנות קלות

– שילוב יינות בעלי גוף בינוני עם מנות בינוניות

– שילוב יינות בעלי גוף מלא עם מנות מלאות טעם

יש אנשים המאמינים כי יין מתאים ביותר לסוגי בשר מסוימים. לדוגמה, יין אדום משודך בדרך כלל לבשר בקר או כבש. יין לבן משולב בדרך כלל עם דגים או עוף. עם זאת, אין כללים קשוחים כשזה מגיע לזיווג יין ואוכל.

סוג הבשר שבו אתה משתמש ישפיע על פרופיל הטעם של המנה שלך ולכן חשוב לקחת זאת בחשבון בעת זיווג יינות. לדוגמה, אם אתה משתמש בשפשוף חריף על הבשר שלך, ייתכן שתרצה לשלב אותו עם יין אדום יבש בעל טעמים דומים כמו קברנה סוביניון או מרלו. אם אתה משתמש במרינדה בהשראה תאילנדית, ייתכן שתרצה לשלב אותה עם יין לבן יבש כמו שרדונה או סוביניון בלאן.

ישנם סוגים רבים של יין שניתן לשלב עם סוגי בשר שונים. למשל, פינו נואר יתאים לסטייק.

היינות הפופולריים ביותר לשילוב עם עופות הם סוביניון בלאן ושרדונה. ליינות אלו טעמים עדינים ולעיתים הם חומציים יותר מיין אדום.

קברנה סוביניון הוא הבחירה המושלמת למנות בקר מכיוון שיש לו טעם עמוק והוא יכול לעמוד בטעם הנועז של הבשר.

 

דוכנים נוספים

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

בין כל הדוכנים המושחתים והמתוקים, אנחנו לא שוכחים גם את אלו השומרים על אורח בריא.
אז כפי שאנחנו נוהגים לומר באירועים- קחו מוזלי, ותהיו בריאים! 😉
עמדת 'רק בריאות' שלנו תפנק אתכם במעדני יוגורט ביו 3%, גרנולה ביתית, סלט פירות מרענן
וממתיקים טבעיים כמו דבש, תמרים וחלווה.

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

אנחנו מכינים אותן בהתאמה אישית ולבחירתכם מגוון של סוגים וטעמים:
• עוגת גבינה פירורים
• עוגת גבינה עם פסיפלורה
• טריקולד שלוש שכבות של שוקולד
• לוטוס
ועוד הרבה טעמים משתנים – תשאלו אותנו!

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>