דוכן מזון לאירועים על מכונית פורד אנגליה

דוכני מזון לאירועים
דוכן מזון לאירועים על מכונית פורד אנגליה

פירוט קצר על דוכן מזון לאירועים על מכונית פורד אנגליה:

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן אוכל לאירועים על פורד אנגליה

אם חשבתם שתראו את הרכב מסוג פורד אנגליה רק במוזיאונים באנגליה , טעות בידכם!

הרכב עושה בימים אלה עלייה לארץ, ולא חברים הוא לא מכירה ואינו לאספנות, הוא משמש כדוכן אוכל לאירועים!

אם אתה מעוניינים להוסיף דוכן אוכל לאירוע שלכם עם טאץ בניחוח אירופאי אנגלו סאקסי ,פורד אנגליה היא הבחירה הנכונה!

אין ספק שאטרקציה זו תשאיר את האורחים שלכם עם פה פעור וחוויה בלתי נשכחת.

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי עובר שינוי ועכשיו הוא משמש אותנו להגשת מאכלים ומשקאות.

פורד אנגליה – מאיפה היא הגיעה ומה מיוחד בה

פורד אנגליה היא רכב מתוצרת בריטית של חברת פורד,היא אחת מיצרניות הרכב הוותיקות ביותר שקיימות עד היום.

תחת השם פורד אנגליה נוצרו רק 4 דגמים של מכוניות בין השנים 1940 ו1967.

פורד אנגליה הוא רכב שנוצר עבור תושבי אנגליה. פורד אנגליה תוכננה להיות מכונית שיכולה לחצות את כל סוגי השטח ומזג האוויר.

המטבח האנגלי- ייחודיות שלא תמצאו בשום מקום

המטבח הבריטי הוא שילוב של תרבויות ומטבחים שונים, ועדיין הוא נחשב למטבח אניגמטי ומסורתי ופחות מוכר ביחס למטבחים אירופאים אחרים כמו המטבח האיטלקי והצרפתי.

ההיסטוריה של האוכל הבריטי היא נושא מעניין בפני עצמו, אך היא גם משחקת תפקיד חשוב בהבנת האופן שבו התפתחו המאכלים הללו עם הזמן.

מאכלים בריטיים הם תערובת ייחודית של השפעות מהאיים הבריטיים ומכל העולם. זה מה שעושה אותם כל כך מעניינים ומגוונים. לדוגמה, פיש אנד צ'יפס הוא מרכיב בריטי שהותאם פעמים רבות במהלך השנים כדי להתאים לטעמים שונים.

מאכלים בריטיים לא רק מפורסמים בטעם שלהם אלא גם בגלל הייחודיות שלהם. יש כל כך הרבה מנות שאולי לא תמצאו במדינות אחרות. חלקם כוללים פודינג יורקשייר, פיש אנד צ'יפס, פאי רועים ופודינג שחור.

מנות פופלאריות באנגליה

למטבח האנגלי יש היסטוריה ארוכה והוא עוצב על ידי הגיאוגרפיה המגוונת של המדינה, ההיסטוריה העשירה והיחסים המורכבים עם קהילות המהגרים הרבות שלה.

המנה הפופולרית ביותר באנגליה היא פיש אנד צ'יפס. זוהי אחת המנות הנפוצות ביותר שנמצאות בפאבים ברחבי הארץ. המנה קיימת מאז 1847 כשהוגשה לראשונה על ידי אדם בשם ג'וזף מאלין שהיה בעל פאב בלונדון.

פיש אנד צ'יפס היא מנה המורכבתמדג מטוגן או בגריל עם צ'יפס חתוך. המנה מוגשת לרוב עם אפונה דייסית, רוטב טרטר וחתיכות לימון.

המנה השנייה הכי פופולרית באנגליה היא באנג'רס ומאש. המנה האנגלית הקלאסית הזו מורכבת מנקניקים שמטגנים עם פירה. הוא נוצר לראשונה על ידי ג'ון היל במהלך שנות ה-1800 כאשר ניהל פונדק בשם האריה האדום בפאתי וולברהמפטון, אנגליה.

המאכל השלישי הפופולרי ביותר באנגליה הוא פאי הרועים שמקורו מסקוטלנד אך התפרסם לאחר שהוכנס לאנגליה על ידי מהגרים בריטים מהמאה ה-19 שחיו בה.

פשטידת רועים היא מנה בשרית העשויה מבשר בקר, טלה או חזיר טחון ובדרך כלל מכוסה בפירה.

מקורות השם אינם ידועים, אך ישנן מספר תיאוריות: תיאוריה אחת מציעה שהפשטידה הוכנה במקור על ידי רועים כדי להאכיל את עדריהם הרעבים;

המאכל הרביעי הפופולרי הוא פודינג יורקשייר , זהו בעצם פודינג מלוח. הוא עשוי מקמח, ביצים, חלב וחמאה ונאפה בתנור. המנה הזו קיימת כבר מאות שנים וניתן למצוא אותה בכל רחבי בריטניה , המנה נוצרה במקור ביורקשייר, אנגליה.

יש לו וריאציות רבות כמו זו המסורתית שמכינים עם שומן מן החי או כזו שמכינים עם חמאה במקום חלב. הווריאציה הפופולרית ביותר היא זו שמשתמשת בקמח תופח ואבקת אפייה כדי ליצור בלילה קלה שמתנפחת כשהיא מתבשלת.

המטבח והתרבות הבריטית ייחודים בדרכם – יש משהו לכל אחד!

 

דוכנים נוספים

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

עמדת בוצ׳ר במידות של 200/90 ס״מ, מצויד בפלטת אגוז מעץ מלא ואיכותי, ומשולבת עם חזית מעץ מלא בגוון שמנת.
עמדה מעוצבת אשר מתאימה ומתחברת בהרמוניה מושלמת עם כל סוגי האירועים והחגיגות.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>