דוכן מזון לאירועים על מכונית פורד אנגליה

דוכני מזון לאירועים
דוכן מזון לאירועים על מכונית פורד אנגליה

פירוט קצר על דוכן מזון לאירועים על מכונית פורד אנגליה:

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן אוכל לאירועים על פורד אנגליה

אם חשבתם שתראו את הרכב מסוג פורד אנגליה רק במוזיאונים באנגליה , טעות בידכם!

הרכב עושה בימים אלה עלייה לארץ, ולא חברים הוא לא מכירה ואינו לאספנות, הוא משמש כדוכן אוכל לאירועים!

אם אתה מעוניינים להוסיף דוכן אוכל לאירוע שלכם עם טאץ בניחוח אירופאי אנגלו סאקסי ,פורד אנגליה היא הבחירה הנכונה!

אין ספק שאטרקציה זו תשאיר את האורחים שלכם עם פה פעור וחוויה בלתי נשכחת.

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי עובר שינוי ועכשיו הוא משמש אותנו להגשת מאכלים ומשקאות.

פורד אנגליה – מאיפה היא הגיעה ומה מיוחד בה

פורד אנגליה היא רכב מתוצרת בריטית של חברת פורד,היא אחת מיצרניות הרכב הוותיקות ביותר שקיימות עד היום.

תחת השם פורד אנגליה נוצרו רק 4 דגמים של מכוניות בין השנים 1940 ו1967.

פורד אנגליה הוא רכב שנוצר עבור תושבי אנגליה. פורד אנגליה תוכננה להיות מכונית שיכולה לחצות את כל סוגי השטח ומזג האוויר.

המטבח האנגלי- ייחודיות שלא תמצאו בשום מקום

המטבח הבריטי הוא שילוב של תרבויות ומטבחים שונים, ועדיין הוא נחשב למטבח אניגמטי ומסורתי ופחות מוכר ביחס למטבחים אירופאים אחרים כמו המטבח האיטלקי והצרפתי.

ההיסטוריה של האוכל הבריטי היא נושא מעניין בפני עצמו, אך היא גם משחקת תפקיד חשוב בהבנת האופן שבו התפתחו המאכלים הללו עם הזמן.

מאכלים בריטיים הם תערובת ייחודית של השפעות מהאיים הבריטיים ומכל העולם. זה מה שעושה אותם כל כך מעניינים ומגוונים. לדוגמה, פיש אנד צ'יפס הוא מרכיב בריטי שהותאם פעמים רבות במהלך השנים כדי להתאים לטעמים שונים.

מאכלים בריטיים לא רק מפורסמים בטעם שלהם אלא גם בגלל הייחודיות שלהם. יש כל כך הרבה מנות שאולי לא תמצאו במדינות אחרות. חלקם כוללים פודינג יורקשייר, פיש אנד צ'יפס, פאי רועים ופודינג שחור.

מנות פופלאריות באנגליה

למטבח האנגלי יש היסטוריה ארוכה והוא עוצב על ידי הגיאוגרפיה המגוונת של המדינה, ההיסטוריה העשירה והיחסים המורכבים עם קהילות המהגרים הרבות שלה.

המנה הפופולרית ביותר באנגליה היא פיש אנד צ'יפס. זוהי אחת המנות הנפוצות ביותר שנמצאות בפאבים ברחבי הארץ. המנה קיימת מאז 1847 כשהוגשה לראשונה על ידי אדם בשם ג'וזף מאלין שהיה בעל פאב בלונדון.

פיש אנד צ'יפס היא מנה המורכבתמדג מטוגן או בגריל עם צ'יפס חתוך. המנה מוגשת לרוב עם אפונה דייסית, רוטב טרטר וחתיכות לימון.

המנה השנייה הכי פופולרית באנגליה היא באנג'רס ומאש. המנה האנגלית הקלאסית הזו מורכבת מנקניקים שמטגנים עם פירה. הוא נוצר לראשונה על ידי ג'ון היל במהלך שנות ה-1800 כאשר ניהל פונדק בשם האריה האדום בפאתי וולברהמפטון, אנגליה.

המאכל השלישי הפופולרי ביותר באנגליה הוא פאי הרועים שמקורו מסקוטלנד אך התפרסם לאחר שהוכנס לאנגליה על ידי מהגרים בריטים מהמאה ה-19 שחיו בה.

פשטידת רועים היא מנה בשרית העשויה מבשר בקר, טלה או חזיר טחון ובדרך כלל מכוסה בפירה.

מקורות השם אינם ידועים, אך ישנן מספר תיאוריות: תיאוריה אחת מציעה שהפשטידה הוכנה במקור על ידי רועים כדי להאכיל את עדריהם הרעבים;

המאכל הרביעי הפופולרי הוא פודינג יורקשייר , זהו בעצם פודינג מלוח. הוא עשוי מקמח, ביצים, חלב וחמאה ונאפה בתנור. המנה הזו קיימת כבר מאות שנים וניתן למצוא אותה בכל רחבי בריטניה , המנה נוצרה במקור ביורקשייר, אנגליה.

יש לו וריאציות רבות כמו זו המסורתית שמכינים עם שומן מן החי או כזו שמכינים עם חמאה במקום חלב. הווריאציה הפופולרית ביותר היא זו שמשתמשת בקמח תופח ואבקת אפייה כדי ליצור בלילה קלה שמתנפחת כשהיא מתבשלת.

המטבח והתרבות הבריטית ייחודים בדרכם – יש משהו לכל אחד!

 

דוכנים נוספים

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

לא רק לאירועי בופה! עגלת השוק שלנו מיוחדת במינה ומתאימה להגשת כל סוגי המשקאות והמאכלים שכולם אוהבים!
לרוב אנחנו משתמשים בה להגשת קינוחים באירועים כפריים- אבל תרגישו חופשי להגיש בה כל מה שאתם רק רוצים 🙂

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

מזנון הפח הצרפתי שלנו מאופיין בעיצוב רטרו עכשווי ומתאים לאירועים נוסטלגיים עם ניחוח אסייתי (אבל לא רק!)
מזנון רחב (מעל 2 מ') ובעל מקומות אחסון נסתרים- פתרון מצוין לאירועים באוויר הפתוח וגם באולמות סגורים.

אנחנו מכינים אותן בהתאמה אישית ולבחירתכם מגוון של סוגים וטעמים:
• עוגת גבינה פירורים
• עוגת גבינה עם פסיפלורה
• טריקולד שלוש שכבות של שוקולד
• לוטוס
ועוד הרבה טעמים משתנים – תשאלו אותנו!

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

עמדת קפה איכותית ומעוצבת
קפה בוטיק עשוי מתערובת פולים איכותית בעלת ריחות וטעמים מדהימים.
אספרסו, קפוצ'ינו, מקיאטו, אמריקנו, קפה שחור, נס קפה וקפה נטול.
מזוודת תה מהודרת ואיכותית במחבר טעמים מדהימים המוגשים לצד פרוסות לימון טריות ועלי נענע טריים.
בעמדה זו נגיש מאפים חמים ומגוון עוגיות

עמדת בוצ׳ר במידות של 200/90 ס״מ, מצויד בפלטת אגוז מעץ מלא ואיכותי, ומשולבת עם חזית מעץ מלא בגוון שמנת.
עמדה מעוצבת אשר מתאימה ומתחברת בהרמוניה מושלמת עם כל סוגי האירועים והחגיגות.

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>