מזנון יווני עם מדפים לאירועים

דוכני מזון לאירועים
מזנון יווני עם מדפים לאירועים

פירוט קצר על מזנון יווני עם מדפים לאירועים:

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן אוכל על מזנון יווני

בואו נהיה כנים עם עצמנו לרגע , בסופו של דבר מה שכולם זוכרים מהאירוע זה האוכל, צורת ההגשה והעיצוב.

אם חשקה נפשכם בעשיית אירוע באווירה ים תיכונית יוונית אין צורך לנסוע למיקונוס!

מי מאיתנו לא בילה באתונה ורקד בטברנה בסלוניקי לצלילי הבוזוקי, אחרי כמה שטים של אוזו.

אירועים בקונספט יווני הפכו ללהיט בקרב החוגגים הישראלים בעזרת דוכן אוכל על מזנון יווני תיצרו חוויה שתעצים את אווירת האירוע בקרב האורחים שלכם.

דוכן זה יכול להגיע בשני ווריאציות בהתאם לבקשכתם עם מדפים או ללא מדפים, בהתאם לסוג האוכל ולצורת ההגשה הרצויה עבורכם.

המטבח היווני

המטבח היווני קיים כבר אלפי שנים ועדיין לא נס לחו, הוא רלוונטי פופולרי ומבוקש בכל רחבי העולם,זהו מטבח טעים ומגוון שהושפע מתרבויות רבות.

האוכל היווני מורכב בעיקר מלחם, זיתים ,עגבניות, פירות, שעועית, דגנים, אגוזים ושמן זית.

האוכל היווני ידוע בטעמיו העשירים, המרכיבים הטריים והאפשרויות הבריאות שלו. ישנן מנות רבות ושונות שניתן להכין עם מרכיבים מסורתיים כמו כבש, עוף, ירקות או דגנים. המנה המפורסמת ביותר נקראת מוסקה המורכבת משכבות של פרוסות תפוחי אדמה בציפוי בשר בקר טחון ורוטב המוגש בתבשיל קדירה עם חצילים.

גבינות יווניות

גבינות הן מאכל פופולרי ורב-תכליתי ביוון. ליוונים יש מגוון רחב של גבינות שהם יכולים להשתמש בהם כדי ליצור מנות שונות. הסיבה לכך היא הכמות הגדולה של מוצרי חלב שמיוצרים בה , קיים מגוון רחב של טעמים ומרקמים של גבינות המתאפיינים במליחות היוונית הידועה.

הגבינה היוונית המפורסמת ביותר היא פטה, המיוצרת מחלב כבשים. עם זאת, ניתן להכין אותו גם מחלב פרה או מחלב עיזים. הגבינה הפופולרית ביותר בקרב היוונים היא קסרי, העשויה מחלב כבשים או עיזים ובעלת מרקם רך וטעם עדין.

ההבדל העיקרי בין קסרי לפטה הוא שהפטה מכילה יותר מלח ממה שקסרי מכיל; עם זאת, שתי הגבינות עדיין דומות מאוד בטעם ובמרקם.

משקה האלים היווני

אוזו הוזכר לראשונה על ידי היוונים הקדמונים במאה ה-5 לפני הספירה, כאשר הוא כונה "יין דיוניסוס". שם זה נגזר מאלוהי היין, דיוניסוס, שסגדו לו ביוון העתיקה.

אוזו הוא משקה אלכוהולי מזוקק העשוי מיין, עשבי תיבול ותבלינים. הוא נחשב למשקה הלאומי של היוונים.

לאוזו יש טעם מובהק שמקורו בשילוב של אניס, ליקריץ, שומר ואניס. זה מוגש בדרך כלל בכוסות קטנות.

אין חגיגה יוונית שלא מתחילה ונגמרת עם המשקה הזה, יאסו!

חשיבותו של דוכן אוכל לאירוע

דוכן מזון הוא חלק חיוני באירוע. הוא מספק למשתתפים הזדמנות להתערבב ולהתרועע, כמו גם לספק להם אוכל ושתייה. למרות שזה עשוי להיראות כמו משימה פשוטה להקים דוכן מזון, יש הרבה שיקולים שצריך לקחת בחשבון. דוכן מוצלח מורכב מגורמים שונים כמו העיצוב שלו ,גודלו ועלותו.

חשיבותו של הקייטרינג בהצלחת האירוע

קייטרינג הוא היבט חשוב בהצלחתו של כל אירוע, זה מה שהופך את האירוע לבלתי נשכח וכדאי.כמו כן עשוי עשוי להפוך להוצאה גדולה מדי אם אין לכם תקציב ותוכנית סדורה עבור האירוע שלכם. אירועים, כנסים ותערוכות יכולים להיות הצלחה עצומה אם הם מתוכננים ומבוצעים כהלכה ,חשיבות הקייטרינג בהצלחת אירוע אינה רק מתן אוכל טעים.

מהם הדרכים לצמצם את עלויות הקייטרינג לאירוע?

קייטרינג לאירועים הוא אחד החלקים היקרים ביותר בתכנון אירועים. הסיבה לכך היא שזה דורש הרבה עבודה ומשאבים כדי להכין אוכל לאירוע. ישנן דרכים שונות להוזיל את עלויות הקייטרינג לאירועים, כמו למשל מיקור חוץ של קייטרינג, ישנם אפשרויות נוספות שיכולות להוזיל את העלויות כגון: שימוש בקייטרינג המתמחה בסוג והאוכל שאתם מעוניינים, ושימוש בבר פתוח במקום בר מוזמנים.

 

דוכנים נוספים

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>