מזנון יווני עם מדפים לאירועים

דוכני מזון לאירועים
מזנון יווני עם מדפים לאירועים

פירוט קצר על מזנון יווני עם מדפים לאירועים:

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן אוכל על מזנון יווני

בואו נהיה כנים עם עצמנו לרגע , בסופו של דבר מה שכולם זוכרים מהאירוע זה האוכל, צורת ההגשה והעיצוב.

אם חשקה נפשכם בעשיית אירוע באווירה ים תיכונית יוונית אין צורך לנסוע למיקונוס!

מי מאיתנו לא בילה באתונה ורקד בטברנה בסלוניקי לצלילי הבוזוקי, אחרי כמה שטים של אוזו.

אירועים בקונספט יווני הפכו ללהיט בקרב החוגגים הישראלים בעזרת דוכן אוכל על מזנון יווני תיצרו חוויה שתעצים את אווירת האירוע בקרב האורחים שלכם.

דוכן זה יכול להגיע בשני ווריאציות בהתאם לבקשכתם עם מדפים או ללא מדפים, בהתאם לסוג האוכל ולצורת ההגשה הרצויה עבורכם.

המטבח היווני

המטבח היווני קיים כבר אלפי שנים ועדיין לא נס לחו, הוא רלוונטי פופולרי ומבוקש בכל רחבי העולם,זהו מטבח טעים ומגוון שהושפע מתרבויות רבות.

האוכל היווני מורכב בעיקר מלחם, זיתים ,עגבניות, פירות, שעועית, דגנים, אגוזים ושמן זית.

האוכל היווני ידוע בטעמיו העשירים, המרכיבים הטריים והאפשרויות הבריאות שלו. ישנן מנות רבות ושונות שניתן להכין עם מרכיבים מסורתיים כמו כבש, עוף, ירקות או דגנים. המנה המפורסמת ביותר נקראת מוסקה המורכבת משכבות של פרוסות תפוחי אדמה בציפוי בשר בקר טחון ורוטב המוגש בתבשיל קדירה עם חצילים.

גבינות יווניות

גבינות הן מאכל פופולרי ורב-תכליתי ביוון. ליוונים יש מגוון רחב של גבינות שהם יכולים להשתמש בהם כדי ליצור מנות שונות. הסיבה לכך היא הכמות הגדולה של מוצרי חלב שמיוצרים בה , קיים מגוון רחב של טעמים ומרקמים של גבינות המתאפיינים במליחות היוונית הידועה.

הגבינה היוונית המפורסמת ביותר היא פטה, המיוצרת מחלב כבשים. עם זאת, ניתן להכין אותו גם מחלב פרה או מחלב עיזים. הגבינה הפופולרית ביותר בקרב היוונים היא קסרי, העשויה מחלב כבשים או עיזים ובעלת מרקם רך וטעם עדין.

ההבדל העיקרי בין קסרי לפטה הוא שהפטה מכילה יותר מלח ממה שקסרי מכיל; עם זאת, שתי הגבינות עדיין דומות מאוד בטעם ובמרקם.

משקה האלים היווני

אוזו הוזכר לראשונה על ידי היוונים הקדמונים במאה ה-5 לפני הספירה, כאשר הוא כונה "יין דיוניסוס". שם זה נגזר מאלוהי היין, דיוניסוס, שסגדו לו ביוון העתיקה.

אוזו הוא משקה אלכוהולי מזוקק העשוי מיין, עשבי תיבול ותבלינים. הוא נחשב למשקה הלאומי של היוונים.

לאוזו יש טעם מובהק שמקורו בשילוב של אניס, ליקריץ, שומר ואניס. זה מוגש בדרך כלל בכוסות קטנות.

אין חגיגה יוונית שלא מתחילה ונגמרת עם המשקה הזה, יאסו!

חשיבותו של דוכן אוכל לאירוע

דוכן מזון הוא חלק חיוני באירוע. הוא מספק למשתתפים הזדמנות להתערבב ולהתרועע, כמו גם לספק להם אוכל ושתייה. למרות שזה עשוי להיראות כמו משימה פשוטה להקים דוכן מזון, יש הרבה שיקולים שצריך לקחת בחשבון. דוכן מוצלח מורכב מגורמים שונים כמו העיצוב שלו ,גודלו ועלותו.

חשיבותו של הקייטרינג בהצלחת האירוע

קייטרינג הוא היבט חשוב בהצלחתו של כל אירוע, זה מה שהופך את האירוע לבלתי נשכח וכדאי.כמו כן עשוי עשוי להפוך להוצאה גדולה מדי אם אין לכם תקציב ותוכנית סדורה עבור האירוע שלכם. אירועים, כנסים ותערוכות יכולים להיות הצלחה עצומה אם הם מתוכננים ומבוצעים כהלכה ,חשיבות הקייטרינג בהצלחת אירוע אינה רק מתן אוכל טעים.

מהם הדרכים לצמצם את עלויות הקייטרינג לאירוע?

קייטרינג לאירועים הוא אחד החלקים היקרים ביותר בתכנון אירועים. הסיבה לכך היא שזה דורש הרבה עבודה ומשאבים כדי להכין אוכל לאירוע. ישנן דרכים שונות להוזיל את עלויות הקייטרינג לאירועים, כמו למשל מיקור חוץ של קייטרינג, ישנם אפשרויות נוספות שיכולות להוזיל את העלויות כגון: שימוש בקייטרינג המתמחה בסוג והאוכל שאתם מעוניינים, ושימוש בבר פתוח במקום בר מוזמנים.

 

דוכנים נוספים

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

עמדת קפה איכותית ומעוצבת
קפה בוטיק עשוי מתערובת פולים איכותית בעלת ריחות וטעמים מדהימים.
אספרסו, קפוצ'ינו, מקיאטו, אמריקנו, קפה שחור, נס קפה וקפה נטול.
מזוודת תה מהודרת ואיכותית במחבר טעמים מדהימים המוגשים לצד פרוסות לימון טריות ועלי נענע טריים.
בעמדה זו נגיש מאפים חמים ומגוון עוגיות

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

שגעת הכנאפה הגיעה גם אלינו! קינוח כנאפה לאירועים Home-Made לוהט ומתוק משדרג כל אירוע!
אנו מכינים ומגישים את הכנאפה במחבתות אישיות ובשילוב שתי תוספות:
• הקלאסי- כנאפה עם גבינת עזים
• כנאפה הבית- כנאפה עם שוקולד ולוטוס
מעל הכל נקשט בפיסטוק טחון ומי סוכר.

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>