דוכן שיח שווארמה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן שיח שווארמה לאירועים

פירוט קצר על דוכן שיח שווארמה לאירועים:

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן שיח שווארמה לאירועים

שווארמה היא סוג של מזון שעשוי מבשר שנקצץ ולאחר מכן נצלה על פלנצה. לרוב הוא מוגש בפיתה עם עגבניות, בצל, חמוצים ורוטב טחינה.

לפני שניכנס ונתחיל לדבר על שיח שווארמה מוכן, רצינו לספר לכם, שהמונח שווארמה שימש לראשונה בתחילת המאה ה-20 לתיאור המנה הזו. המילה "שווארמה" באה מהמילה הטורקית ל"סיבוב". ניתן למצוא שווארמה באירועים רבים מכיוון שהיא ניידת וקלה לאכילה.

דוכן השווארמה הוא רעיון מצוין לאירועים. זה יספק ארוחה טעימה לאורחים שלך, כמו גם יעניק להם הזדמנות להירגע וליהנות.

מתן דוכן שווארמה באירוע שלכם היא דרך מצוינת לוודא שלכל האורחים שלכם יהיה משהו טעים לאכול.

שווארמה היא סוג של כריך שעשוי מבשר, בדרך כלל עוף או טלה, וירקות. זה היה אוכל רחוב פופולרי במזרח התיכון ובצפון אפריקה במשך עשרות שנים. את הבשר פורסים רוק מסתובב שמתבשל על להבה פתוחה.

דוכן השווארמה באירועים יכול לשמש כדי להציע יותר מגוון לאורחים המשתתפים באירוע.

שווארמה לאירועים – האוכל שכולם מכירים ובטח יהנו ממנו באירוע

שווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי שעשוי ממרינדת בשר ולאחר מכן בישולו על רוטיסרי אנכי.

אפשר להגיש בפיתה או לאפה, עם סלטים ורטבים. אם אתם רוצים שהאירוע שלכם יהיה מיוחד וכולם יהנו מהאוכל, אין ספק כי דוכן שיח שווארמה לאירועים הוא הפתרון הטוב ביותר לתת לאורחים שלכם להנות מאוכל מיוחד וטעים.

המילה שווארמה באה מהמילה הטורקית çevirme, שפירושה "הסתובבות".

המנה הוכנסה לראשונה לאזור המזרח התיכון על ידי מהגרים לבנונים שהביאו את מסורותיהם הקולינריות לטורקיה בתקופת האימפריה העות'מאנית.

ההגייה הטורקית של "çevirme" הפכה ל"שווארמה".

שווארמה היא מאכל פופולרי במזרח התיכון, צפון אפריקה והבלקן. הוא עשוי מבשר שבושל על שיפוד. לאחר מכן הבשר מוגש בפיתה עם ירקות, עגבניות ורוטב שום.

מקור השווארמה בטורקיה והתפשט דרך מזרח אירופה וצפון אפריקה במהלך השלטון העות'מאני לפני שנכנסה למערב אירופה (ולאחר מכן לצפון אמריקה) דרך אוכלוסיות מהגרים מאותם אזורים.

שווארמה היא סוג של אוכל מזרח תיכוני שעשוי מבשר טלה, עוף או הודו שנצלה על רוטיסרי. לאחר מכן הבשר מגולח מהמתקן ומוגש בפיתות או בצלחת עם חומוס, טאבולה וסלטים אחרים.

השווארמה הפכה לפופולרית כאוכל לאירועים מכיוון שניתן להגיש אותה בכמויות גדולות והיא מטיילת היטב. 

קייטרינג בשרי לאירועים

קייטרינג לאירועים תמיד היה משימה קשה להתמודדות. התקציב בדרך כלל מצומצם והאוכל צריך להיות מושלם.

כאן מגיע קייטרינג בשרי שימושי. קייטרינג בשרי לאירועים הוא אופציה מצוינת כי הוא חוסך זמן וכסף, אך גם כי הוא מציע מגוון מלהיב של מנות להנאת האורחים.

קייטרינג בשרי לאירועים עלול להיות יקר ולוקח זמן רב אם אתם צריכים להכין הכל מאפס בעצמכם. זו הסיבה שאנשים רבים בוחרים בשירות מסוג זה בעת אירוח האירוע שלהם.

ענף ההסעדה הוא אחד הענפים התחרותיים בעולם. מה שמקשה עוד יותר הוא שמתכנני אירועים צריכים לאזן בין התקציב שלהם לבין בלוטות הטעם של האורחים שלהם.

לכן הם פונים לרוב לספקי בשר, כמו בוצ'ר בוקס או בוצ'ר בויז. חברות אלו מציעות בשר איכותי שניתן להשתמש בו למגוון מנות, ובמחיר סביר.

העתיד של התעשייה הזו נראה מזהיר כי נראה שיותר ויותר אנשים הופכים מודעים למה שהם אוכלים ואיך זה משפיע על בריאותם.

אוכל בריא לאירועים

שירות הקייטרינג הוא אחד ההיבטים החשובים ביותר בכל אירוע. זה יכול לעשות או לשבור את האירוע, ולכן חשוב לעשות את ההיבט הזה נכון.

אנשים רבים אינם מבינים שאוכל בריא יכול להיות טעים בדיוק כמו אוכל לא בריא. ישנן אפשרויות רבות לקייטרינג מזון בריא לאירועים ויש הרבה דרכים שונות להכין גם אותו.

 

דוכנים נוספים

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

ג'חנון תימני אורגינלי, מוגש עם גרדת עגבניות, סחוג חריףף וביצה חומה !

פיספסתי משהו ?!

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

יש לנו את הפלאפל האמיתי עם טוויסט מדהים!
הכל מתחיל מטיגון כדורי פלאפל ממתכון משפחתי ייחודי,
את המנה אנו מגישים בפיתה "נינה" (פיתה שלא נקרעת לעולם! תבדקו אותנו)
בוחרים מה מורחים? חומוס, טחינה או חריף ועמבה למי שאוהב אתגרים…
לבסוף בוחרים ירקות טריים: כרוב סגול, סלט ירקות, או חמוצים. בתיאבון!

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>