דוכן סושי לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג פרווה ודגים
דוכן סושי לאירועים

פירוט קצר על דוכן סושי לאירועים:

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

דוכן סושי

סושי הוא אוכל יפני שקיים כבר מאות שנים.

הוא עשוי מאורז, דגים וירקות המעוצבים לחתיכות בגודל ביס, ולאחר מכן מוגש עם רוטב סויה,וואסבי וג'ינג'ר כבוש.

דוכן סושי לאירועים

קייטרינג סושי הוא דרך מצוינת להביא את החוויה היפנית האותנטית לאירוע שלכם. זה לא רק טעים, אלא גם בריא.

סושי הוא מאכל שקיים כבר מאות שנים. זה התפתח והשתנה עם הזמן, אבל הצורה המסורתית של הסושי עדיין נשארה.

משמעות המילה סושי היא "טעם חמוץ" ביפנית והיא נוצרה תחילה על ידי תסיסת אורז עם מי מלח ולאחר מכן הוספת חומץ אליו. לאחר מכן, האורז היה נשאר לתסוס במשך חודשים לפני שניתן היה לאכול אותו.

זו אופציה מצוינת למי שרוצה להוסיף קצת משהו שונה לתפריט.

את קייטרינג הסושי אפשר לעשות בשתי דרכים. דרך אחת היא להביא שף סושי ולהכין את האוכל במקום. הדרך השנייה היא לשלוח חבילות סושי מוכנות מראש למקום האירוע.

ישנם יתרונות רבים בקיום קייטרינג סושי באירוע. זה נותן לאנשים אפשרות נוספת למה שהם יכולים לאכול, זה בריא, וקל להכין אפשרויות צמחוניות וטבעוניות עם סוג זה של שירות מזון.

קייטרינג סושי הוא אופציה מצוינת למסיבות, כנסים ואירועים אחרים. הסיבה לכך היא שסושי הוא אלטרנטיבה בריאה לסוגי מזון אחרים. הוא גם מושך מבחינה ויזואלית ויש לו מגוון רחב של טעמים.

ניתן להתאים את תפריט קייטרינג הסושי בהתאם לצרכי האירוע ולטעמם של המשתתפים. לדוגמה, יש אנשים שמעדיפים דג נא בעוד שאחרים מעדיפים אותו מבושל .

איזה סוגי סושי קיימים

סוגי סושי:

ניגירי-סושי הוא כאשר חתיכת דג נא או פירות ים אחרים מוגשת על גבי כדור אורז קטן. המילה "ניגירי" פירושה לתפוס בשתי ידיים, וסגנון סושי זה נוצר במקור על ידי שימוש בידיים כדי ליצור את האורז לכדור קטן, ואז לחיצת צד אחד לתוך הדג.

מאקי-סושי, שהוא עוד סוג פופולרי של סושי מאקי-סושי הם לחמניות שבדרך כלל נחתכות לשש או שמונה חתיכות וממולאות במרכיבים כמו דג נא או ירקות.

סשימי-סושי, שהוא סוג של סושי שאין בו אורז כלל. סשימי הוא דג נא טרי פרוס שניתן להגיש לבד או לצד מרכיבים נוספים כמו רוטב סויה ומשחת וואסבי.

איזה סוגי דוכני סושי ניתן לעשות באירועים

ישנם סוגים רבים של עמדות סושי שניתן להכין באירועים. לדוגמה, אתם יכולים להקים סושי בר שבו אנשים יכולים להזמין סושי לפניהם. זוהי אפשרות מצוינת אם תרצו להגיש יותר מסוג אחד של סושי. אתם יכולים גם להקים דוכן סושי מסוע שבו אנשים מזמינים את האוכל שלהם ואז הוא מועבר אליהם על מסוע. זוהי אפשרות מצוינת עבור אנשים שרוצים לאכול סוגים רבים ושונים של סושי מבלי להכין את כולם מראש.

כמו כן ישנם קונוסים של סושי, אלה מיוצרים באמצעות תבנית בצורת חרוט. את אורז הסושי שמים בתבנית ולאחר מכן מוסיפים לו את המרכיבים. דוכן סושי מסוג זה יכול להתבצע מכל סוג של מרכיבים.

בנוסף לחמניות מאקי, אלו הן לחמניות בצורת גליל עם האצות מבחוץ ואורז בפנים. את החומרים מניחים על האצה, ואז מגלגלים אותה בחוזקה לצורת גליל.

ולבסוף קערות צ'ירשי, בקערות האלה יש כל מיני תוספות מונחות על מצע אורז, כמו סשימי, ביצים, ירקות וכדומה.

מהם העלויות של הקמת דוכן סושי לאירוע?

הקמת דוכן סושי היא משימה לא פשוטה. זה דורש הרבה תכנון והכנה, כמו גם הערכת עלויות.

עלות הקמת דוכן סושי לאירוע תלויה במיקום, במספר האנשים הצפויים להגיע לאירוע ובסוג האירוע.

אחת הדרכים לקבוע כמה יעלה להקים דוכן סושי לאירוע שלכם היא להעריך לכמה אנשים אתם מצפים באירוע שלכם. אם עושים אירוע גדול, תזדקקו ליותר אוכל מאשר אם אתם מארחים מסיבה קטנה יותר.

 

דוכנים נוספים

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

מזנון העץ הצבעוני להגשת התבשילים משתלב נהדר בכל אירוע וכמעט עם כל קונספט- מודרני או כפרי.

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

אין כמו פרנה! במיוחד שהיא מלווה בבשר טלה משובח עם תערובת התיבול הסודית שלנו.
זילוף של טחינה סגולה ולבנה תשלים לנו את התמונה!

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>