דוכן סביח לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג חלבי, קייטרינג פרווה ודגים
דוכן סביח לאירועים

פירוט קצר על דוכן סביח לאירועים:

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סביח

מהו דוכן סביח וממה הוא מורכב?

הסביח הוא מנה המוגשת עם פיתות ביחד עם ביצה קשה,חציל מטוגן,תפוח אדמה,סלט ירקות,חמוצים,עמבה וטחינה.

אז מה הוא סביח ?

סביח הינו מנה שהביאו איתם עולים יהודים מעיראק , כיום מנה זו הפכה להיות חלק בלתי נפרד מן המבטח והקוליניריה הישראלית. זוהי בעצם ארוחת בוקר שיהודי עיראק היום בדרך כלל אוכלים בשבת בבוקר. במרוצת השנים הוא מאכל זה מצא את עצמו בכל פינה במדינת ישראל והפך לטרנד מרכזי בכל אירוע.

דוכן סביח לאירועים הפך להיות בעיניי רבים כאחת מן המנות הישראליות המרכזיות כן היא משלבת בתוכה מספר טעמים שגורמים חגיגה לחך.

דוכן סביח לאירועים אשר פועל בזמן אירוע מעניק לכם את האפשרות לתת שירות אישי לאורחים שלכם שכן ניתן להרכיב להם את המנה באופן אישי.שילוב נכון של טחינה וביצה פלוס חציל אל תוך פיתה טרייה כאשר האורחים שלכם יכולים לצפות בתהליך ההכנה.סביח נחשב בעולם המזון כמזון טרנדי, מסורתי אשר מתאים במיוחד לאירועיים טבעוניים. דוכן סביח הוא חלופה מצוינת באירועים עבור אורחים שאינם אוכלים בשר .ניתן לשלב דוכן סביח לאירועים ביחד עם דוכן צ'יפס, דוכן שקשוקה, דוכן נקניקיות, שתייה קרה, גלידה אמריקאית או שערות צמר גפן.

מידע נוסף עבור דוכני מזון לאירועים

תעשיית האירועים כל הזמן צומחת ומתפתחת. ישנם המון סוגים של אירועים, החל מכנסים ועד חתונות, ולכל אחד יש את מערך הדרישות שלו לקייטרינג. לכן חשוב לדעת למה אתם נכנסים בכל הנוגע לאוכל לאירוע שלכם.

ישנם סוגים רבים ושונים של דוכני מזון שתוכלו לבחור מהם, תלוי באיזה סוג אירוע אתם מארחים. סוג אחד הוא מזנון בשירות עצמי, המושלם לאירוע חוצות עם מספר רב של אורחים. סוג נוסף הוא משאית אוכל, שיכולה להועיל אם יש לכם מקום מוגבל .

דוכן אוכל מוצלח יכלול מגוון הצעות ויוכל לתת מענה לצרכים תזונתיים שונים וגם להעדפות, כמו אפשרויות צמחוניות וטבעוניות. ככל שתספקו יותר מידע על דוכן האוכל שלכם, כך יהיה קל יותר ללקוחות פוטנציאליים או אורחים להחליט אם הם לגשת ולבדוק את הדוכן.

כל אירוע הוא שונה , אם האירוע מורכב מאנשים צעירים או אירוע של חברת סטארטאפ שכן אם מדובר על אוכלוסיה משכבת גיל צעירה מומלץ לשים דוכני מזון מסוגים של : נקניקיות, צ'יפס, פיצה, פסטה, גלידה, בשר גריל, בר של סלטים או שמא דוכן סביח.

לעומת זאת אם האירוע הוא של אוכלוסיה מבוגרת יותר מומלץ לשים דוכן של מרקים ופירות .

מהי העלות של דוכני מזון לאירועים וממה היא מושפעת?

עלות דוכני מזון לאירועים היא דאגה גדולה למתכנני אירועים. המחירים משתנים בהתאם לסוג האירוע, המיקום והקייטרינג.

עלות דוכני מזון לאירועים תלויה בסוג האירוע, המיקום ומספר האנשים באירוע.

עלות דוכן מזון לאירוע עשויה להשתנות מאוד בהתאם למקום שבו הוא ממוקם. לדוגמה, באזורים עירוניים כמו תל אביב או חיפה , אתם יכולים לצפות לשלם יותר מאשר אם היה לך דוכן אוכל באירוע באזורים כפריים . גם לגודל האירוע ולהיקפו יש השפעה משמעותית על המחיר של דוכן מזון. לדוגמה, אם אתם מארחים מפגש אינטימי עם 10 אורחים בלבד, העלויות שלכם יהיו נמוכות בהרבה מאשר אם הייתם מארחים כנס גדול עם 1000 משתתפים.

בנוסף עלות דוכני מזון נקבעת לרוב לפי מספר המנות וסוג המזון המוצע. התעריפים יכולים לעלות אם יש צורך בעובדים נוספים שיכינו, יבשלו והגישו את הארוחות הללו וכן בהבאת ציוד נוסף במידת הצורך כמו אוהל או שולחנות.

 

דוכנים נוספים

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

מריצת האלכוהול שלנו ניידת ובהחלט אפשר להגיד שהיא מתאימה לשימוש בכל סוגי האירועים!
בעזרתה תוכלו לקבל את פני האורחים עם הסנגרייה החמה/הקרה שלנו- ובהמשך האירוע גם בהגשת משקאות חריפים וצ'ייסרים לציבור האורחים.

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

יש לנו את הפלאפל האמיתי עם טוויסט מדהים!
הכל מתחיל מטיגון כדורי פלאפל ממתכון משפחתי ייחודי,
את המנה אנו מגישים בפיתה "נינה" (פיתה שלא נקרעת לעולם! תבדקו אותנו)
בוחרים מה מורחים? חומוס, טחינה או חריף ועמבה למי שאוהב אתגרים…
לבסוף בוחרים ירקות טריים: כרוב סגול, סלט ירקות, או חמוצים. בתיאבון!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>