דוכן בירות ופיצוחים לאירועים

דוכני מזון לאירועים
דוכני אלכוהול לאירועים
דוכן בירות ופיצוחים לאירועים

פירוט קצר על דוכן בירות ופיצוחים לאירועים:

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן בירות ופיצוחים

עושים אירוע ורוצים לשדרג אותו עם אטרקציה מיוחדת?

דוכן בירות ופיצוחים מציע היצע רחב של בקבוקי בירה ממיטב המותגים המובילים לצד פיצוחים שכולנו מכירים ואוהבים כגון : בוטנים, קשיו ,שקדים במים מלוחים, אדממה, בייגלה ופלטת ירקות חתוכה דק, פיסטוקים, קבוקים , גרעינים שחורים, גרעינים לבנים, אפונה מיובשת, בוטנים קלויים, גרעיני אבטיח, מאנצ'יז שמהווים אטרקציה מיוחדת בכל אירוע שאתם מארגנים.

אחרי הכל אנחנו הישראלים אוהבים לפצח ולשתות, כשיש דוכן מסוג זה כל אחד יכול למצוא את סוג הבירה שהוא אוהב ואת סוג הפיצוחים שהוא אוהב לשלב עם הבירה. רק תחשבו על התמונה הבאה כל האורחים שלכם רוקדים ושרים בזמן שהם מחזקים ביד אחת את הבירה שלהם וביד השניה קונוס מלא בפיצוחים. מובטח לכם שהאורחים שלכם יהיו במצב רוח מרומם.

דוכני מזון לאירועים

דוכני מזון הם דרך מצוינת להפוך את האירוע שלכם למהנה ומעניין יותר. הם יכולים לשמש עבור פסטיבלים, חתונות, קונצרטים וכל סוג אחר של אירוע שבו אנשים מתאספים.

ישנם יתרונות רבים בשימוש בדוכני מזון באירוע. ראשית, ניתן להשתמש בהם כדי לקדם מוצר או שירות שאתה מציע. שנית, הם מספקים דרך להציע משהו שונה מהתעריף הסטנדרטי שמוגש בדרך כלל באירועים כמו אלה. לבסוף, הם נותנים לאנשים את ההזדמנות לנסות משהו חדש או שונה שיהפוך אותו לבלתי נשכח עבורם, דוכן בירות ופיצוחים נוצר עבור זה בדיוק , לספק חוויה בלתי נשכחת.

דוכני בירה לאירועים

דוכני בירה הם דרך מצוינת לשמור על האורחים שלכם שמחים ומרוצים מהמשקאות שלהם. הם גם מספקים מקום לאנשים להתרועע בזמן שהם מחכים להכנת המשקאות שלהם.

השימוש בדוכני בירה לאירועים הפך פופולרי יותר בשנים האחרונות. דוכני בירה מוצבים בדרך כלל באירועים שבהם יש מספר רב של אנשים לשרת. בדוכן הבירה לרוב יהיה מגוון גדול של בירות כך שכל אחד יוכל למצוא משהו שהוא אוהב לשתות.

איזה סוגי בירה מומלץ להגיש באירועים?

יש מגוון בירות שניתן להגיש באירועים. ישנם סוגים רבים ושונים של בירה ויש סוגים מסוימים של בירה שטובים יותר לאירועים מסוימים.

לדוגמה, בירות קלות הן הטובות ביותר לאירועי קיץ, כי יש להן אחוז אלכוהול נמוך יותר.

לאירועי חורף, בירות כהות או בירות עונתיות עשויות להיות טובות יותר כי יש להן אחוז אלכוהול גבוה יותר והטעמים יתאימו לעונה.

חשוב לזכור שסוג הבירה שתגישו באירוע יהיה תלוי באיזה סוג אירוע מדובר ובאיזה סוג אנשים ישתתפו.

על מה יש לתת את הדעת כאשר רוצים לשכור חברה של דוכני מזון?

ישנם דברים רבים שכדאי לקחת בחשבון כאשר מחפשים חברה של דוכני מזון. ראשית, כדאי להסתכל על איכות המזון. אתה רוצה לוודא שהאוכל טרי וטעים. אתה גם רוצה לוודא שיש להם מגוון של מאכלים, כך שיש משהו לכל אחד בקבוצה שלך. הדבר הבא שאתה צריך לשקול הוא כמה החברה גובה עבור השירותים שלה והעלות של כל פריט בתפריט שלה. לבסוף, כדאי לבדוק אם הם מציעים מבצעים מיוחדים או הנחות בימים או זמנים מסוימים בשנה כגון חגים או ימי הולדת. לבסוף לברר כמה ניסיון יש לחברה ולבדוק מהי חוות הדעת של לקוחות שעבדו איתם בעבר.

 

דוכנים נוספים

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

יש לנו את הפלאפל האמיתי עם טוויסט מדהים!
הכל מתחיל מטיגון כדורי פלאפל ממתכון משפחתי ייחודי,
את המנה אנו מגישים בפיתה "נינה" (פיתה שלא נקרעת לעולם! תבדקו אותנו)
בוחרים מה מורחים? חומוס, טחינה או חריף ועמבה למי שאוהב אתגרים…
לבסוף בוחרים ירקות טריים: כרוב סגול, סלט ירקות, או חמוצים. בתיאבון!

ג'חנון תימני אורגינלי, מוגש עם גרדת עגבניות, סחוג חריףף וביצה חומה !

פיספסתי משהו ?!

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

לא רק לאירועי בופה! עגלת השוק שלנו מיוחדת במינה ומתאימה להגשת כל סוגי המשקאות והמאכלים שכולם אוהבים!
לרוב אנחנו משתמשים בה להגשת קינוחים באירועים כפריים- אבל תרגישו חופשי להגיש בה כל מה שאתם רק רוצים 🙂

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

מחפשים להכניס צבע לאירוע שלכם? עמדת המיני מיינור שלנו בדיוק בשבילכם.
עמדת צבעונית ומלאת חיים שעליה אנו מגישים את מגוון המאכלים שלנו תהפוך את האירוע שלכם לאחד הערבים הבלתי נשכחים!

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

אין כמו פרנה! במיוחד שהיא מלווה בבשר טלה משובח עם תערובת התיבול הסודית שלנו.
זילוף של טחינה סגולה ולבנה תשלים לנו את התמונה!

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>