דוכן חומוס, פול ומסבחה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג טבעוני, קייטרינג פרווה ודגים
דוכן חומוס, פול ומסבחה לאירועים

פירוט קצר על דוכן חומוס, פול ומסבחה לאירועים:

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן חומוס, פול ומסבחה

דוכן חומוס פול ומסבחה הוא מקום שבו אנשים יכולים להתכנס וליהנות מהאוכל הטוב שמוגש בו. השולחן נוצר כדי לעזור לאנשים ליהנות מהזמן שלהם באירוע.

הדוכן מורכב מחומוס איכותי לצד פיתות טריות ומבחר עשיר של תוספות כגון:

  • 1.גרגירי חומוס חמים
  • 2.טחינה אסלית
  • 3.שמן זית ישראלי
  • 4.פול חם
  • 5.מסבחה חמה
  • 6.ביצה קשה
  • 7.מיץ לימון

ישנן וריאציות רבות של מתכוני חומוס. יש אנשים שמוסיפים מרכיבים שונים למתכון הבסיסי כדי לשפר את טעמו.

כמה מרכיבים נפוצים שניתן להוסיף לחומוס הם:

-פפריקה

-כמון

-פטרוזיליה

-אורגנו

-מלח

-פלפל

מידע אודות דוכן חומוס לאירועים

חומוס הוא מטבל טעים ומזין שנהוג להגיש באירועים. הוא עשוי מחומוס, טחינה, שמן זית, מיץ לימון ושום. את גרגירי החומוס מבשלים עם מים ומלח עד שהם רכים מספיק למעוך ביד או במעבד מזון. לאחר מכן מערבבים את התערובת עם שאר החומרים ליצירת החומוס. ניתן להגיש כמטבל, תוספת או כארוחה.

ניתן להקים דוכן חומוס בכל אירוע. זה קל לשינוע ולהגדיר. דוכני חומוס הם אופציה מצוינת לאירועים מכיוון שהם זולים, טעימים ובריאים. הם גם מציעים הרבה אפשרויות שונות לבחירה מהן ייהנו כל האורחים שלכם.

ללא ספק חומוס הוא המזון שהכי מזוהה עם הישראלים, לכן שמדובר על דוכן חומוס התיאבון של כולם נפתח.

ממה מורכבת העלות של דוכני מזון עבור אירועים?

עלות דוכני מזון לאירועים יכולה להשתנות בהתאם לסוג האירוע והמיקום. המחיר תלוי במספר המנות, איזה סוג אוכל מוגש וכמה זמן הכנה נדרש.

אילו עלויות נוספות יש לדוכן אוכל באירוע?

דוכן אוכל באירוע יכול להיות דרך מצוינת למשוך את האורחים. עם זאת, העלות של דוכן מזון היא לא תמיד פשוטה כפי שהיא נראית. ישנן עלויות נוספות שאולי תצטרך לקחת בחשבון.

העלות הראשונה שאולי תצטרכו לקחת בחשבון כאשר בוחנים את העלות של דוכן מזון היא המחיר של המזון עצמו. מחיר האוכל יהיה תלוי באיזה סוג מאכלים תרצו להגיש וכמה תרצו לגבות עבורו. הדבר הבא שתצטרכו לשקול הוא האם תשלמו או לא על הציוד או הכלים הדרושים לאירוע שלכם. אם כן, אז זה גם יהיה חלק מהעלות הכוללת שלכם עבור דוכן אוכל באירוע.

עלות זאת כוללת גם את הציוד הראשוני ודמי ההקמה. זה כולל רכישת אוהל, שולחנות, כיסאות, כלים ואוכל.

מהם החסרונות בהקמת דוכני אוכל לאירוע?

הקמת דוכני מזון לאירוע עשויה להיות יקרה. זה גם לוקח הרבה זמן להקים את הדוכן, לקבל את כל המרכיבים, להכין את האוכל ולהפוך אותו למושך מבחינה ויזואלית.

בנוסף מארגני האירוע צריכים לוודא שדוכן האוכל ממוקם במקום שיהיה נוח לאורחים. המיקום צריך להיות גדול מספיק כדי להכיל את כל האורחים המשתתפים.

אם האירוע נמצא במקום שאינו נגיש בקלות, הוא עלול לגרום גם לבעיות מסוימות. לדוגמה, אם יש אנשים שיש להם בעיות ניידות והם לא מצליחים להתקרב מספיק לדוכן האוכל, אז הם לא יוכלו ליהנות מהארוחה שלהם.

 

דוכנים נוספים

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

בשוק כמו בשוק- הכל טרי, הניחוחות מתפזרים לכל עבר והתור של הסועדים רק הולך ומתארך…
אז מה מחכה לכם בדוכן השוק המטורף שלנו?
• חלת שניצל ענקית (אנחנו לא מגזימים!)
• חלת קציצות ביתיות (בקר/דגים)
• פיש אנד צ'יפס
• מיני בורגר'ס עם כבד אווז, ריבת בצל ומלא תוספות מושחתות
• בר סלטים חופשי
• ועוד מגוון מאכלים שנכין במיוחד עבורכם בהתאם לקונספט האירוע!

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

מזנון הבריקים שלנו מגיע במידות של 200/80 ס״מ ומעוצב בעזרת שילוב של עץ טבעי ומתכת תעשייתית,
השניים יחדיו יוצרים מראה ייחודי להגשת מגוון רחב של מטעמים ומשקאות נהדרים.

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

מזנון הפח הצרפתי שלנו מאופיין בעיצוב רטרו עכשווי ומתאים לאירועים נוסטלגיים עם ניחוח אסייתי (אבל לא רק!)
מזנון רחב (מעל 2 מ') ובעל מקומות אחסון נסתרים- פתרון מצוין לאירועים באוויר הפתוח וגם באולמות סגורים.

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>