דוכן אסאדו "מפרקים עם הידיים" לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן אסאדו "מפרקים עם הידיים" לאירועים

פירוט קצר על דוכן אסאדו "מפרקים עם הידיים" לאירועים:

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן אסאדו 

 

אסאדו הפך להיות סימן ההיכר של אוכל ארגנטינאי מיוחד, אז אתם רוצים לחגוג אירוע מיוחד עם בשר, אין אירוע שלא ירצו שיהיה בו גם אסאדו ארגנטינאי מיוחד וטעים שכולם יוכלו להנות ממנו.

 

דוכני מזון זה לא רק אסאדו, יש המון אפשרויות לדוכני מזון מיוחדים ויש להם המון יתרונות.

דוכני מזון הם דרך מצוינת לספק אוכל ושתייה לאירועים. הם יכולים לשמש כשירות קייטרינג או שהם יכולים להיות מושכרים כמוכר לאירועים.

היתרונות של דוכני מזון הם שהם מהירים להקמה וקלים להובלה. הם יכולים גם להציע מגוון אפשרויות שונות עבור האורחים באירוע.

ישנם סוגים רבים ושונים של אוכל שתוכלו להציע באירוע שלכם, כמו נקניקיות, המבורגרים, פיצה, טאקו או אפילו סושי!

דוכני מזון הם דרך מצוינת לספק מגוון אפשרויות אוכל לאורחים באירוע. הם יכולים להציע משהו עבור כל הדרישות התזונתיות, והם גם לא יקרים.

ניתן להשתמש בדוכני מזון בדרכים רבות ושונות, בהתאם לסוג האירוע שאתם מארחים. לדוגמה, אתה יכול לקבל דוכן קינוחים עם עוגות וממתקים לצד המנה העיקרית שלך או דוכן משקאות למי שרוצה משהו מתוק לאחר הארוחה. אתה יכול גם להחזיק דוכן צמחוני או דוכן טבעוני אם חשוב לך לתת מענה לדרישות התזונתיות הללו.

רעיון טוב הוא לשכור מישהו שיש לו ניסיון בהפעלת דוכני מזון באירועים כדי להבטיח שהכל יתנהל בצורה חלקה ביום ושיש מספיק מגוון של אוכל זמין.

דוכני מזון לאירועים הם דרך מצוינת להוסיף מימד נוסף של כיף לכל אירוע. הם גם יכולים להיות דרך טובה ליצור באזז ולגרום לאנשים לדבר על האירוע שלך.

ישנם סוגים רבים ושונים של דוכני מזון בהם תוכלו להשתמש באירוע שלכם. הם נעים מהבסיסיים ביותר כמו נקניקיות והמבורגרים, ועד למאכלים אקזוטיים יותר כמו קארי או פלאפל.

חלק מהיתרונות של שכירת דוכני מזון לאירועים כוללים:

– יצירת באזז על האירוע

– אספקת בידור

– לתת לאנשים משהו לעשות בזמן שהם ממתינים בתור או נמצאים בקבלת הפנים באירוע.

סוגי המבורגרים מיוחדים

המבורגרים הם מרכיב בסיסי בתזונה האמריקאית, עם סוגים רבים ושונים זמינים.

הקציצה עשויה בדרך כלל מבשר בקר טחון, אך ניתן להכין גם מבשר הודו, עוף, כבש או בשר אחר. הבשר מעורבב עם מרכיבים שונים כמו מלח ופלפל ולעיתים קרובות חומרי טעם וריח אחרים כולל בצל, שום ופירורי לחם. לאחר מכן יוצרים את הבשר לצורת קציצה ומבשלים אותו על גריל או פסים.

כמה המבורגרים מוגשים עם חסה, עגבנייה, פרוסות בצל ותבלינים כמו מיונז או חרדל. ישנם גם סוגי המבורגרים הכוללים פטריות מוקפצות (למשל, המבורגר פטריות) או אפילו ביצים (למשל, המבורגר אומלט דנבר).

המבורגרים הם יותר מסתם כריך.

ישנם סוגים רבים של המבורגרים בחוץ ולכולם יש טעם ייחודי משלהם. חלקם עשויים להיות צמחוניים בעוד שאחרים עשויים להכיל בשר. המבורגרים יכולים להיות מורכבים ממרכיבים שונים כולל בשר בקר, חזיר, עוף, הודו, כבש ודגים. ניתן לבשל את הקציצה גם בדרכים שונות כמו בגריל, מטוגן או אפילו מבושל.

יש אנשים שמעדיפים לשים כמה תוספות על ההמבורגרים שלהם כמו גבינה או בייקון כדי להפוך אותם לטעימים עוד יותר. אתה יכול גם לבחור לאכול את ההמבורגר שלך בלחמנייה או בלי בכלל!

ההמבורגר הוא סנדוויץ', המורכב מקציצת המבורגר מבושלת, לרוב עם גבינה ותבלינים שונים. ההמבורגרים מוגשים לרוב בלחמנייה.

המילה "המבורגר" הופיעה לראשונה בדפוס בשנת 1884, כאשר ה"ניו יורק טריביון" פרסם מאמר קצר על המנה: "סטייק המבורג הוא השם המוחל על מנה אמריקאית מיוחדת המורכבת מביף סטייק טחון או טחון דק ולאחר מכן בגריל". הכתבה ממשיכה ואומרת כי "את הסטייק הזה אוכלים בדרך כלל עם בצל או חמוצים".

בשנת 1887, שנה לאחר המצאת לחמניית ההמבורגר על ידי אוטו קולשובסקי,

 

דוכנים נוספים

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>