דוכן אסאדו "מפרקים עם הידיים" לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן אסאדו "מפרקים עם הידיים" לאירועים

פירוט קצר על דוכן אסאדו "מפרקים עם הידיים" לאירועים:

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן אסאדו 

 

אסאדו הפך להיות סימן ההיכר של אוכל ארגנטינאי מיוחד, אז אתם רוצים לחגוג אירוע מיוחד עם בשר, אין אירוע שלא ירצו שיהיה בו גם אסאדו ארגנטינאי מיוחד וטעים שכולם יוכלו להנות ממנו.

 

דוכני מזון זה לא רק אסאדו, יש המון אפשרויות לדוכני מזון מיוחדים ויש להם המון יתרונות.

דוכני מזון הם דרך מצוינת לספק אוכל ושתייה לאירועים. הם יכולים לשמש כשירות קייטרינג או שהם יכולים להיות מושכרים כמוכר לאירועים.

היתרונות של דוכני מזון הם שהם מהירים להקמה וקלים להובלה. הם יכולים גם להציע מגוון אפשרויות שונות עבור האורחים באירוע.

ישנם סוגים רבים ושונים של אוכל שתוכלו להציע באירוע שלכם, כמו נקניקיות, המבורגרים, פיצה, טאקו או אפילו סושי!

דוכני מזון הם דרך מצוינת לספק מגוון אפשרויות אוכל לאורחים באירוע. הם יכולים להציע משהו עבור כל הדרישות התזונתיות, והם גם לא יקרים.

ניתן להשתמש בדוכני מזון בדרכים רבות ושונות, בהתאם לסוג האירוע שאתם מארחים. לדוגמה, אתה יכול לקבל דוכן קינוחים עם עוגות וממתקים לצד המנה העיקרית שלך או דוכן משקאות למי שרוצה משהו מתוק לאחר הארוחה. אתה יכול גם להחזיק דוכן צמחוני או דוכן טבעוני אם חשוב לך לתת מענה לדרישות התזונתיות הללו.

רעיון טוב הוא לשכור מישהו שיש לו ניסיון בהפעלת דוכני מזון באירועים כדי להבטיח שהכל יתנהל בצורה חלקה ביום ושיש מספיק מגוון של אוכל זמין.

דוכני מזון לאירועים הם דרך מצוינת להוסיף מימד נוסף של כיף לכל אירוע. הם גם יכולים להיות דרך טובה ליצור באזז ולגרום לאנשים לדבר על האירוע שלך.

ישנם סוגים רבים ושונים של דוכני מזון בהם תוכלו להשתמש באירוע שלכם. הם נעים מהבסיסיים ביותר כמו נקניקיות והמבורגרים, ועד למאכלים אקזוטיים יותר כמו קארי או פלאפל.

חלק מהיתרונות של שכירת דוכני מזון לאירועים כוללים:

– יצירת באזז על האירוע

– אספקת בידור

– לתת לאנשים משהו לעשות בזמן שהם ממתינים בתור או נמצאים בקבלת הפנים באירוע.

סוגי המבורגרים מיוחדים

המבורגרים הם מרכיב בסיסי בתזונה האמריקאית, עם סוגים רבים ושונים זמינים.

הקציצה עשויה בדרך כלל מבשר בקר טחון, אך ניתן להכין גם מבשר הודו, עוף, כבש או בשר אחר. הבשר מעורבב עם מרכיבים שונים כמו מלח ופלפל ולעיתים קרובות חומרי טעם וריח אחרים כולל בצל, שום ופירורי לחם. לאחר מכן יוצרים את הבשר לצורת קציצה ומבשלים אותו על גריל או פסים.

כמה המבורגרים מוגשים עם חסה, עגבנייה, פרוסות בצל ותבלינים כמו מיונז או חרדל. ישנם גם סוגי המבורגרים הכוללים פטריות מוקפצות (למשל, המבורגר פטריות) או אפילו ביצים (למשל, המבורגר אומלט דנבר).

המבורגרים הם יותר מסתם כריך.

ישנם סוגים רבים של המבורגרים בחוץ ולכולם יש טעם ייחודי משלהם. חלקם עשויים להיות צמחוניים בעוד שאחרים עשויים להכיל בשר. המבורגרים יכולים להיות מורכבים ממרכיבים שונים כולל בשר בקר, חזיר, עוף, הודו, כבש ודגים. ניתן לבשל את הקציצה גם בדרכים שונות כמו בגריל, מטוגן או אפילו מבושל.

יש אנשים שמעדיפים לשים כמה תוספות על ההמבורגרים שלהם כמו גבינה או בייקון כדי להפוך אותם לטעימים עוד יותר. אתה יכול גם לבחור לאכול את ההמבורגר שלך בלחמנייה או בלי בכלל!

ההמבורגר הוא סנדוויץ', המורכב מקציצת המבורגר מבושלת, לרוב עם גבינה ותבלינים שונים. ההמבורגרים מוגשים לרוב בלחמנייה.

המילה "המבורגר" הופיעה לראשונה בדפוס בשנת 1884, כאשר ה"ניו יורק טריביון" פרסם מאמר קצר על המנה: "סטייק המבורג הוא השם המוחל על מנה אמריקאית מיוחדת המורכבת מביף סטייק טחון או טחון דק ולאחר מכן בגריל". הכתבה ממשיכה ואומרת כי "את הסטייק הזה אוכלים בדרך כלל עם בצל או חמוצים".

בשנת 1887, שנה לאחר המצאת לחמניית ההמבורגר על ידי אוטו קולשובסקי,

 

דוכנים נוספים

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

עמדת קפה איכותית ומעוצבת
קפה בוטיק עשוי מתערובת פולים איכותית בעלת ריחות וטעמים מדהימים.
אספרסו, קפוצ'ינו, מקיאטו, אמריקנו, קפה שחור, נס קפה וקפה נטול.
מזוודת תה מהודרת ואיכותית במחבר טעמים מדהימים המוגשים לצד פרוסות לימון טריות ועלי נענע טריים.
בעמדה זו נגיש מאפים חמים ומגוון עוגיות

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

שגעת הכנאפה הגיעה גם אלינו! קינוח כנאפה לאירועים Home-Made לוהט ומתוק משדרג כל אירוע!
אנו מכינים ומגישים את הכנאפה במחבתות אישיות ובשילוב שתי תוספות:
• הקלאסי- כנאפה עם גבינת עזים
• כנאפה הבית- כנאפה עם שוקולד ולוטוס
מעל הכל נקשט בפיסטוק טחון ומי סוכר.

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>