דוכן אסאדו "מפרקים עם הידיים" לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן אסאדו "מפרקים עם הידיים" לאירועים

פירוט קצר על דוכן אסאדו "מפרקים עם הידיים" לאירועים:

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן אסאדו 

 

אסאדו הפך להיות סימן ההיכר של אוכל ארגנטינאי מיוחד, אז אתם רוצים לחגוג אירוע מיוחד עם בשר, אין אירוע שלא ירצו שיהיה בו גם אסאדו ארגנטינאי מיוחד וטעים שכולם יוכלו להנות ממנו.

 

דוכני מזון זה לא רק אסאדו, יש המון אפשרויות לדוכני מזון מיוחדים ויש להם המון יתרונות.

דוכני מזון הם דרך מצוינת לספק אוכל ושתייה לאירועים. הם יכולים לשמש כשירות קייטרינג או שהם יכולים להיות מושכרים כמוכר לאירועים.

היתרונות של דוכני מזון הם שהם מהירים להקמה וקלים להובלה. הם יכולים גם להציע מגוון אפשרויות שונות עבור האורחים באירוע.

ישנם סוגים רבים ושונים של אוכל שתוכלו להציע באירוע שלכם, כמו נקניקיות, המבורגרים, פיצה, טאקו או אפילו סושי!

דוכני מזון הם דרך מצוינת לספק מגוון אפשרויות אוכל לאורחים באירוע. הם יכולים להציע משהו עבור כל הדרישות התזונתיות, והם גם לא יקרים.

ניתן להשתמש בדוכני מזון בדרכים רבות ושונות, בהתאם לסוג האירוע שאתם מארחים. לדוגמה, אתה יכול לקבל דוכן קינוחים עם עוגות וממתקים לצד המנה העיקרית שלך או דוכן משקאות למי שרוצה משהו מתוק לאחר הארוחה. אתה יכול גם להחזיק דוכן צמחוני או דוכן טבעוני אם חשוב לך לתת מענה לדרישות התזונתיות הללו.

רעיון טוב הוא לשכור מישהו שיש לו ניסיון בהפעלת דוכני מזון באירועים כדי להבטיח שהכל יתנהל בצורה חלקה ביום ושיש מספיק מגוון של אוכל זמין.

דוכני מזון לאירועים הם דרך מצוינת להוסיף מימד נוסף של כיף לכל אירוע. הם גם יכולים להיות דרך טובה ליצור באזז ולגרום לאנשים לדבר על האירוע שלך.

ישנם סוגים רבים ושונים של דוכני מזון בהם תוכלו להשתמש באירוע שלכם. הם נעים מהבסיסיים ביותר כמו נקניקיות והמבורגרים, ועד למאכלים אקזוטיים יותר כמו קארי או פלאפל.

חלק מהיתרונות של שכירת דוכני מזון לאירועים כוללים:

– יצירת באזז על האירוע

– אספקת בידור

– לתת לאנשים משהו לעשות בזמן שהם ממתינים בתור או נמצאים בקבלת הפנים באירוע.

סוגי המבורגרים מיוחדים

המבורגרים הם מרכיב בסיסי בתזונה האמריקאית, עם סוגים רבים ושונים זמינים.

הקציצה עשויה בדרך כלל מבשר בקר טחון, אך ניתן להכין גם מבשר הודו, עוף, כבש או בשר אחר. הבשר מעורבב עם מרכיבים שונים כמו מלח ופלפל ולעיתים קרובות חומרי טעם וריח אחרים כולל בצל, שום ופירורי לחם. לאחר מכן יוצרים את הבשר לצורת קציצה ומבשלים אותו על גריל או פסים.

כמה המבורגרים מוגשים עם חסה, עגבנייה, פרוסות בצל ותבלינים כמו מיונז או חרדל. ישנם גם סוגי המבורגרים הכוללים פטריות מוקפצות (למשל, המבורגר פטריות) או אפילו ביצים (למשל, המבורגר אומלט דנבר).

המבורגרים הם יותר מסתם כריך.

ישנם סוגים רבים של המבורגרים בחוץ ולכולם יש טעם ייחודי משלהם. חלקם עשויים להיות צמחוניים בעוד שאחרים עשויים להכיל בשר. המבורגרים יכולים להיות מורכבים ממרכיבים שונים כולל בשר בקר, חזיר, עוף, הודו, כבש ודגים. ניתן לבשל את הקציצה גם בדרכים שונות כמו בגריל, מטוגן או אפילו מבושל.

יש אנשים שמעדיפים לשים כמה תוספות על ההמבורגרים שלהם כמו גבינה או בייקון כדי להפוך אותם לטעימים עוד יותר. אתה יכול גם לבחור לאכול את ההמבורגר שלך בלחמנייה או בלי בכלל!

ההמבורגר הוא סנדוויץ', המורכב מקציצת המבורגר מבושלת, לרוב עם גבינה ותבלינים שונים. ההמבורגרים מוגשים לרוב בלחמנייה.

המילה "המבורגר" הופיעה לראשונה בדפוס בשנת 1884, כאשר ה"ניו יורק טריביון" פרסם מאמר קצר על המנה: "סטייק המבורג הוא השם המוחל על מנה אמריקאית מיוחדת המורכבת מביף סטייק טחון או טחון דק ולאחר מכן בגריל". הכתבה ממשיכה ואומרת כי "את הסטייק הזה אוכלים בדרך כלל עם בצל או חמוצים".

בשנת 1887, שנה לאחר המצאת לחמניית ההמבורגר על ידי אוטו קולשובסקי,

 

דוכנים נוספים

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

בשוק כמו בשוק- הכל טרי, הניחוחות מתפזרים לכל עבר והתור של הסועדים רק הולך ומתארך…
אז מה מחכה לכם בדוכן השוק המטורף שלנו?
• חלת שניצל ענקית (אנחנו לא מגזימים!)
• חלת קציצות ביתיות (בקר/דגים)
• פיש אנד צ'יפס
• מיני בורגר'ס עם כבד אווז, ריבת בצל ומלא תוספות מושחתות
• בר סלטים חופשי
• ועוד מגוון מאכלים שנכין במיוחד עבורכם בהתאם לקונספט האירוע!

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

שגעת הכנאפה הגיעה גם אלינו! קינוח כנאפה לאירועים Home-Made לוהט ומתוק משדרג כל אירוע!
אנו מכינים ומגישים את הכנאפה במחבתות אישיות ובשילוב שתי תוספות:
• הקלאסי- כנאפה עם גבינת עזים
• כנאפה הבית- כנאפה עם שוקולד ולוטוס
מעל הכל נקשט בפיסטוק טחון ומי סוכר.

נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>