דוכן סנגרייה חמה וקרה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
דוכני אלכוהול לאירועים
דוכן סנגרייה חמה וקרה לאירועים

פירוט קצר על דוכן סנגרייה חמה וקרה לאירועים:

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סנגרייה חמה וקרה

מהו משקה הסנגריה ומהו מקורו

סנגריה הוא משקה פופולרי שמקורו בספרד, היא סוג של פונץ' מבוסס יין.

מקורו של משקה הסנגריה לא לגמרי ברור. יש האומרים שהוא נוצר על ידי נזיר ספרדי במאה ה-18 כדי לסייע במחסור ביין באנדלוסיה. המילה "סנגריה" מגיעה מהמילה הספרדית "סנגרה", כלומר דם.

המשקה נעשה בדרך כלל עם יין אדום, פירות, סוכר וברנדי. הסנגריה מוגשת בדרך כלל קרה וניתן להכין אותה מתוקה או יבשה.

ישנם סוגים רבים ושונים של מתכוני סנגריה. חלקם משתמשים ביין, בעוד שאחרים משתמשים במיץ פירות. כמו שכבר צויין המרכיבים הנפוצים ביותר הם יין אדום, מיץ פירות, סוכר וברנדי.

לסוג היין המשמש במתכון תהיה השפעה רבה על הטעם והמתיקות של הסנגריה. אם רוצים להכין סנגריה יבשה, כדאי להשתמש באדום יבש כמו קברנה סוביניון או מרלו. אם אתם רוצים לעשות את זה מתוק יותר, אתם צריכים להוסיף קצת יין לבן כמו שרדונה או פינו גריג'יו.

אם תרצו להכין משקה אלכוהולי ללא אלכוהול, החליפו את הברנדי בחומץ תפוחים או מיץ לימון.

מתכון פשוט מאוד להכנת סנגריה:

רכיבים:

1 בקבוק יין אדום

2 כוסות מיץ פירות ללא סוכר (או כל מיץ פירות אחר)

1 כוס מים

1 תפוז, פרוס לפרוסות וחצויות

6 עד 8 כוסות קוביות קרח

טיפים חשובים להכנת סנגריה:

ראשית סנגריה טובה מחייבת בישול ארוך על אש קטנה בסיר במשך שעתיים לפחות.

בזמן הבישול האלכוהול מתאדה לכן אסור לתת לו לברוח לכן חשוב מאוד להקפיד לכסות את הסיר.

דוכן סנגרייה

דוכן הסנגריה החם הוא אופציה מצוינת למי שרוצה להתחמם באירוע בתקופת חורף קר. דוכן הסנגריה הקרה הוא אופציה טובה למי שרוצה ליהנות מהקרירות של הקיץ במהלך האירוע.

כאמור את הסנגריה ניתן לשתות בשתי צורות קרה וחמה.

ראשית יש לנו את הסנגריה הקרה שהיא משקה מרענן שניתן להגיש בקיץ או ביום חם. זה נעשה בדרך כלל עם יין לבן, מיץ תפוזים, סוכר וסירופ פשוט. לאחר מכן מצננים את התערובת ומגישים אותה עם קרח.

לעומת זאת סנגריה חמה היא גם משקה מרענן אבל יש לה סט אחר של שלבים להכנתה. אתם צריכים להשתמש ביין אדום, מיץ תפוזים, סוכר, מקלות קינמון וציפורן. צריך לחמם לפני ההגשה כדי שהתבלינים יוכלו לשחרר את הטעמים שלהם לתוך האלכוהול.

דוכני סנגריה פופולריים באירועים מכיוון שהם מספקים כיבוד לאורחים שרוצים להתקרר או צריכים משהו לשתות בין הארוחות. הם גם פופולריים מכיוון שהם מציעים חוויה ייחודית שאפשרויות שתייה אחרות אינן מספקות.

זוהי דרך דרך מצוינת להציע למשתתפים משקה מרענן.

מהם העלויות של הקמת דוכן סנגריה לאירוע

עלויות הקמת דוכן סנגריה לאירוע עשויות להשתנות מאוד בהתאם לסוג האירוע, מספר האורחים וסוג וגודל המקום.

מהו ההבדל בין סנגריה חמה ליין חם?

נתחיל ונאמר ששני המשקאות חמימים ומוגשים במהלך חודשי החורף.

סנגריה הוא משקה ספרדי שמיוצר בדרך כלל עם יין, מיצי פירות וסוכר. יין חם לעומת זאת הוא משקה בריטי שמכינים בדרך כלל עם יין אדום, מקלות קינמון, ציפורן, גרידת תפוז וסוכר.

בעוד יין חם מוגש בדרך כלל חם וסנגריה חמה מוגשת קרה, שני המשקאות עשויים עם יין ופירות.

בסנגריה חמה יש בדרך כלל פירות הדר וביין חם יש תבלינים כמו קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, ג'ינג'ר ופלפל אנגלי.

ההבדל בין שני המשקאות הוא שלסנגריה חמה יש טעם כבד יותר מאשר יין חם בגלל פרי ההדר. ליין חם גם טעם קליל יותר בגלל התבלינים שלו.

 

דוכנים נוספים

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

עמדת קפה איכותית ומעוצבת
קפה בוטיק עשוי מתערובת פולים איכותית בעלת ריחות וטעמים מדהימים.
אספרסו, קפוצ'ינו, מקיאטו, אמריקנו, קפה שחור, נס קפה וקפה נטול.
מזוודת תה מהודרת ואיכותית במחבר טעמים מדהימים המוגשים לצד פרוסות לימון טריות ועלי נענע טריים.
בעמדה זו נגיש מאפים חמים ומגוון עוגיות

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

בשוק כמו בשוק- הכל טרי, הניחוחות מתפזרים לכל עבר והתור של הסועדים רק הולך ומתארך…
אז מה מחכה לכם בדוכן השוק המטורף שלנו?
• חלת שניצל ענקית (אנחנו לא מגזימים!)
• חלת קציצות ביתיות (בקר/דגים)
• פיש אנד צ'יפס
• מיני בורגר'ס עם כבד אווז, ריבת בצל ומלא תוספות מושחתות
• בר סלטים חופשי
• ועוד מגוון מאכלים שנכין במיוחד עבורכם בהתאם לקונספט האירוע!

יש לנו את הפלאפל האמיתי עם טוויסט מדהים!
הכל מתחיל מטיגון כדורי פלאפל ממתכון משפחתי ייחודי,
את המנה אנו מגישים בפיתה "נינה" (פיתה שלא נקרעת לעולם! תבדקו אותנו)
בוחרים מה מורחים? חומוס, טחינה או חריף ועמבה למי שאוהב אתגרים…
לבסוף בוחרים ירקות טריים: כרוב סגול, סלט ירקות, או חמוצים. בתיאבון!

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>