דוכן סנגרייה חמה וקרה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
דוכני אלכוהול לאירועים
דוכן סנגרייה חמה וקרה לאירועים

פירוט קצר על דוכן סנגרייה חמה וקרה לאירועים:

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סנגרייה חמה וקרה

מהו משקה הסנגריה ומהו מקורו

סנגריה הוא משקה פופולרי שמקורו בספרד, היא סוג של פונץ' מבוסס יין.

מקורו של משקה הסנגריה לא לגמרי ברור. יש האומרים שהוא נוצר על ידי נזיר ספרדי במאה ה-18 כדי לסייע במחסור ביין באנדלוסיה. המילה "סנגריה" מגיעה מהמילה הספרדית "סנגרה", כלומר דם.

המשקה נעשה בדרך כלל עם יין אדום, פירות, סוכר וברנדי. הסנגריה מוגשת בדרך כלל קרה וניתן להכין אותה מתוקה או יבשה.

ישנם סוגים רבים ושונים של מתכוני סנגריה. חלקם משתמשים ביין, בעוד שאחרים משתמשים במיץ פירות. כמו שכבר צויין המרכיבים הנפוצים ביותר הם יין אדום, מיץ פירות, סוכר וברנדי.

לסוג היין המשמש במתכון תהיה השפעה רבה על הטעם והמתיקות של הסנגריה. אם רוצים להכין סנגריה יבשה, כדאי להשתמש באדום יבש כמו קברנה סוביניון או מרלו. אם אתם רוצים לעשות את זה מתוק יותר, אתם צריכים להוסיף קצת יין לבן כמו שרדונה או פינו גריג'יו.

אם תרצו להכין משקה אלכוהולי ללא אלכוהול, החליפו את הברנדי בחומץ תפוחים או מיץ לימון.

מתכון פשוט מאוד להכנת סנגריה:

רכיבים:

1 בקבוק יין אדום

2 כוסות מיץ פירות ללא סוכר (או כל מיץ פירות אחר)

1 כוס מים

1 תפוז, פרוס לפרוסות וחצויות

6 עד 8 כוסות קוביות קרח

טיפים חשובים להכנת סנגריה:

ראשית סנגריה טובה מחייבת בישול ארוך על אש קטנה בסיר במשך שעתיים לפחות.

בזמן הבישול האלכוהול מתאדה לכן אסור לתת לו לברוח לכן חשוב מאוד להקפיד לכסות את הסיר.

דוכן סנגרייה

דוכן הסנגריה החם הוא אופציה מצוינת למי שרוצה להתחמם באירוע בתקופת חורף קר. דוכן הסנגריה הקרה הוא אופציה טובה למי שרוצה ליהנות מהקרירות של הקיץ במהלך האירוע.

כאמור את הסנגריה ניתן לשתות בשתי צורות קרה וחמה.

ראשית יש לנו את הסנגריה הקרה שהיא משקה מרענן שניתן להגיש בקיץ או ביום חם. זה נעשה בדרך כלל עם יין לבן, מיץ תפוזים, סוכר וסירופ פשוט. לאחר מכן מצננים את התערובת ומגישים אותה עם קרח.

לעומת זאת סנגריה חמה היא גם משקה מרענן אבל יש לה סט אחר של שלבים להכנתה. אתם צריכים להשתמש ביין אדום, מיץ תפוזים, סוכר, מקלות קינמון וציפורן. צריך לחמם לפני ההגשה כדי שהתבלינים יוכלו לשחרר את הטעמים שלהם לתוך האלכוהול.

דוכני סנגריה פופולריים באירועים מכיוון שהם מספקים כיבוד לאורחים שרוצים להתקרר או צריכים משהו לשתות בין הארוחות. הם גם פופולריים מכיוון שהם מציעים חוויה ייחודית שאפשרויות שתייה אחרות אינן מספקות.

זוהי דרך דרך מצוינת להציע למשתתפים משקה מרענן.

מהם העלויות של הקמת דוכן סנגריה לאירוע

עלויות הקמת דוכן סנגריה לאירוע עשויות להשתנות מאוד בהתאם לסוג האירוע, מספר האורחים וסוג וגודל המקום.

מהו ההבדל בין סנגריה חמה ליין חם?

נתחיל ונאמר ששני המשקאות חמימים ומוגשים במהלך חודשי החורף.

סנגריה הוא משקה ספרדי שמיוצר בדרך כלל עם יין, מיצי פירות וסוכר. יין חם לעומת זאת הוא משקה בריטי שמכינים בדרך כלל עם יין אדום, מקלות קינמון, ציפורן, גרידת תפוז וסוכר.

בעוד יין חם מוגש בדרך כלל חם וסנגריה חמה מוגשת קרה, שני המשקאות עשויים עם יין ופירות.

בסנגריה חמה יש בדרך כלל פירות הדר וביין חם יש תבלינים כמו קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, ג'ינג'ר ופלפל אנגלי.

ההבדל בין שני המשקאות הוא שלסנגריה חמה יש טעם כבד יותר מאשר יין חם בגלל פרי ההדר. ליין חם גם טעם קליל יותר בגלל התבלינים שלו.

 

דוכנים נוספים

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

מזנון הבריקים שלנו מגיע במידות של 200/80 ס״מ ומעוצב בעזרת שילוב של עץ טבעי ומתכת תעשייתית,
השניים יחדיו יוצרים מראה ייחודי להגשת מגוון רחב של מטעמים ומשקאות נהדרים.

מחפשים להכניס צבע לאירוע שלכם? עמדת המיני מיינור שלנו בדיוק בשבילכם.
עמדת צבעונית ומלאת חיים שעליה אנו מגישים את מגוון המאכלים שלנו תהפוך את האירוע שלכם לאחד הערבים הבלתי נשכחים!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>