דוכן וופל בלגי
כשהאורחים מחפשים משהו מתוק בזמן האירוע שלכם, דוכן הוופל הבלגי הוא הפתרון!
דוכני הוופל בלגי הם ניידים וניתן להזיז אותם במהלך האירוע לפי הצורך בקלות ויעילות !
הוופל נאפה במקום ע"י מכשיר נירוסטה מקצועי בעל גוף חימום טרמי שמספק אחידות מושלמת !
הוא מגיע עם מגוון תוספות מתוקות כגון: עדשי שוקולד, עוגיות אוראו, מיני מרשמלו, מייפל, רוטב שוקולד ,ריבת תות,שוקולד לבן וריבת חלב.
מקורו של הוופל בלגי הוא בבלגיה כפי ששמו מעיד עליו. שם הוא נחשב למאוד פופולרי ומשמש גם כארוחת בוקר ולא רק כקינוח. סוג של וופל שמקורו בבלגיה
מהו ההבדל בין וופל בלגי לוופל אמריקאי
וופל בלגי דק וקל יותר מוופל אמריקאי. הוא גם מתוק יותר, עם טעם עדין יותר. בצק לוופל בלגי עשוי משמרים, חמאה וסוכר. לעומתו הבצק של וופל לוופל אמריקאי עשוי מאבקת אפייה וסודה לשתייה.
ההבדל נמצא במרקם והוא נובע מסוג הבלילה( המשמש בכל מתכון. לוופלים בלגיים משתמשים בבלילה על בסיס שמרים שהיא עשירה יותר, צפופה וטעימה יותר מהבלילה האמריקאית. השמרים יוצרים בועות שגורמות לקרום להיות פריך יותר מוופל בסגנון אמריקאי). מצד שני, בבלילה בסגנון אמריקאי משתמשים באבקת אפייה במקום שמרים, מה שיוצר מרקם קליל יותר שקל יותר ללעיסה.
מהם היתרונות הבריאותיים של וופל בלגי?
וופל בלגי הוא לא רק ארוחת בוקר מתוקה טעימה, אלא גם ארוחה בריאה. הם עשירים בחומרים מזינים ויכולים לעזור לשמור על אורח חיים בריא.
הוופלים הבלגיים עשויים מבצק שמרים מטוגן בשמן עמוק. יש להם מראה חיצוני פריך וחלק פנימי רך. הבצק בדרך כלל בטעם וניל, תמצית שקדים ותבלינים נוספים כמו קינמון ואגוז מוסקט.
וופל בלגי עשיר בחומרים מזינים שיכולים לעזור לשמור על אורח חיים בריא. למשל, הם מכילים ברזל שעוזר לגוף לייצר תאי דם אדומים ולשמור על מערכת החיסון חזקה. וופל בלגי מכיל גם סיבים שעוזרים לווסת את רמות הסוכר בדם ומספקים אנרגיה לגוף על ידי האטת תהליך העיכול מה גורם לירידה בצורך לאכול במהלך היום.
מהן הדרכים הקלות ביותר לאכול וופל בלגי?
וופל בלגי נאכל בדרך כלל עם חמאה וסירופ מייפל, אך ניתן ליהנות מהם בדרכים רבות ושונות. הדרך הפשוטה ביותר לאכול אותם היא פשוט לחתוך אותם לחתיכות ולטבול אותם בסירופ או למרוח מעט חמאה על החתיכות. אפשר להגיש אותם קינוח עם קצפת וגלידה מעל.
למה יש בדרך כלל סירופ על וופל בלגי?
וופל בלגי מוגשים בדרך כלל עם סירופ מעל. הסירופ הוא לא רק לטעם, אלא גם למרקם פריך.
הסירופ עשוי מסוכר, מים ולפעמים חומרי טעם וריח. יוצקים אותו על הוופלים ואז מורחים אותו לפני אכילת הוופלים.
וופל זה עשוי מבלילה( תערובת נוזלית, דלילה או סמיכה, שמבוססת בדרך כלל על קמח עם מים, ביצה, בירה או חלב, מעורבבים זה בזה. את הבלילה משאירים להתפחה של עד שעתיים לפני בישול במכשיר הוופל המעניק להם את המראה המיוחד שלהם.
מהם היתרונות בהקמת דוכן וופל בלגי לאירוע?
ישנם יתרונות רבים להקמת דוכן וופל בלגי לאירוע. בתור התחלה, זהו קינוח טעים שאנשים תמיד שמחים לאכול.
זהו קינוח אידיאלי לאירוע מכיוון שניתן להתאים אותם עם תוספות ומילויים שונים המתאימים לטעמים השונים של האורחים.