דוכן שווארמה על הפלנצ'ה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן שווארמה על הפלנצ'ה לאירועים

פירוט קצר על דוכן שווארמה על הפלנצ'ה לאירועים:

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

שווארמה על הפלנצ'ה

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני של בשר מתובל, צלוי, בדרך כלל כבש או עוף. את הבשר מניחים על שיפוד ומתבשלים לאט על להבה פתוחה.

במתכון הזה מכינים את השווארמה על הפלנצ'ה שהיא מחבת ברזל שטוחה.

המתכון הזה מיועד לשווארמה בקר אבל אפשר להשתמש בכל סוג בשר שאתה מעדיף.

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי שעשוי מבשר ששמים על יריקה. זה מוגש בדרך כלל עם פיתות, ירקות ורוטב טחינה.

מקורה של השווארמה באימפריה העות'מאנית במאה ה-19 ושמה בא מהמילה הטורקית çevirme שפירושה "מפנה". 

שווארמה אפשר לצלות על פלנצ'ה או לטגן במחבת עם שמן או עם יתד מיוחד ותנור צד ככה שהכלי מסתובב ומשבל את הבשר תוך גדי סיבוב.

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי שמוכן על רוטיסרי אנכי. את הבשר מגלחים מהשיפוד ושמים בפיתות יחד עם תוספות כמו טחינה, חומוס, חמוצים וחסה.

הפופולריות של המנה הזו הובילה להגשה במדינות רבות ברחבי העולם. ניתן למצוא אותו בתפריטים מטורקיה לישראל ומנורווגיה לארגנטינה. שווארמה אפשר למצוא גם ברחובות ניו יורק או מונטריאול למי שמחפש ביס מהיר לאכול.

כיצד הפכה השווארמה לפופולרית ברחבי העולם

השווארמה הוצגה לעולם על ידי מהגרים לבנונים שהתיישבו באיסטנבול ובחלקים אחרים של טורקיה. המילה "שווארמה" נגזרת מהמילה הערבית "שעיר", שפירושה "להפוך" ומתייחסת להפיכת הבשר על יריקה.

השווארמה הפכה לפופולרית בגלל טעמה הטעים, כמו גם עלות העלות שלה. זה זמין כעת כמעט בכל עיר באמריקה, אירופה, אסיה ואפריקה. הפופולריות של האוכל הזה גדלה עד כדי כך שאנשים אפילו יצרו עבורו מתכונים משלהם, כמו שווארמה טלה סינית או כריך קבב כבש הודי.

השווארמה הראשונה הוגשה בשנות ה-60 בחנות קטנה בשם אל-שווארמה באי המצרי רודוס. הבעלים, איברהים אבו-ראבי, היה פורס בשר טלה מיריק ומניח אותו על חתיכת פיתה עם עגבניות ובצל קצוצות. כיום, המנה הזו פופולרית ברחבי העולם, מטורקיה ללבנון ועד ארצות הברית.

השווארמה הפכה פופולרית באמריקה בגלל מהגרים לבנונים שהביאו איתם את המנה הזו כשהם עלו. הם הציגו את המנה הזו לקהילה שלהם ועד מהרה היא הפכה פופולרית בקרב לבנונים אמריקאים ואנשים אחרים שחיים באמריקה.

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי המורכב מבשר, בדרך כלל בקר או כבש, שמניחים על רוק והופכים אותו לאט. לאחר מכן מגלחים את הבשר מהרוק ומגישים בפיתה עם ירקות.

ישנם סיפורים רבים על איך השווארמה הפכה פופולרית ברחבי העולם. אחד מהם מספר כיצד הוא נאכל על ידי חיילים טורקים שהוצבו בסוריה במלחמת העולם השנייה והחזירו אותו לטורקיה לאחר המלחמה.

בישול על פלנצ'ה – הדרך הטובה ביותר להכין מזון מהיר טעים ואיכותי באירועים

פלנצ'ה היא מחבת פסים או גריל שעשויים בדרך כלל מברזל יצוק, נירוסטה או אלומיניום.

צלייה על הפלנצ'ה היא דרך מצוינת לבשל ירקות, דגים, עוף ובשרים אחרים.

תהליך הבישול על פלנצ'ה אינו שונה בהרבה מכל סוג אחר של צלייה. ההבדל העיקרי בין בישול על הפלנצ'ה לבין בישול בתנור או מעל אש חיצונית הוא שאתה משתמש במשטח ישר במקום בגריל.

בישול אוכל על גריל הפלנצ'ה יכול להתבצע בדרכים רבות. אחת הדרכים לבשל מזון על גריל הפלנצ'ה היא להניח אותו ישירות על המשטח המחומם של המחבת ולאפשר לו להתבשל עד שהוא מגיע לרמת העשייה הרצויה (למשל, בינוני-רייר). דרך נוספת תהיה להניח את האוכל שלך על שיפודים לפני הנחתם על המשטח המחומם כך

פלנצ'ה היא כלי המשמש לבישול מזון במחבת או במחבת. זה יכול להיות עשוי מברזל יצוק, פלדה, אלומיניום, או אפילו נחושת. האוכל מבושל בחלק העליון והתחתון בו זמנית. בדרך כלל יש לו ידית להרים ולהזיז אותה לפי הצורך.

 

דוכנים נוספים

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

אין כמו פרנה! במיוחד שהיא מלווה בבשר טלה משובח עם תערובת התיבול הסודית שלנו.
זילוף של טחינה סגולה ולבנה תשלים לנו את התמונה!

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

בין כל הדוכנים המושחתים והמתוקים, אנחנו לא שוכחים גם את אלו השומרים על אורח בריא.
אז כפי שאנחנו נוהגים לומר באירועים- קחו מוזלי, ותהיו בריאים! 😉
עמדת 'רק בריאות' שלנו תפנק אתכם במעדני יוגורט ביו 3%, גרנולה ביתית, סלט פירות מרענן
וממתיקים טבעיים כמו דבש, תמרים וחלווה.

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>