דוכן שווארמה על הפלנצ'ה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן שווארמה על הפלנצ'ה לאירועים

פירוט קצר על דוכן שווארמה על הפלנצ'ה לאירועים:

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

שווארמה על הפלנצ'ה

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני של בשר מתובל, צלוי, בדרך כלל כבש או עוף. את הבשר מניחים על שיפוד ומתבשלים לאט על להבה פתוחה.

במתכון הזה מכינים את השווארמה על הפלנצ'ה שהיא מחבת ברזל שטוחה.

המתכון הזה מיועד לשווארמה בקר אבל אפשר להשתמש בכל סוג בשר שאתה מעדיף.

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי שעשוי מבשר ששמים על יריקה. זה מוגש בדרך כלל עם פיתות, ירקות ורוטב טחינה.

מקורה של השווארמה באימפריה העות'מאנית במאה ה-19 ושמה בא מהמילה הטורקית çevirme שפירושה "מפנה". 

שווארמה אפשר לצלות על פלנצ'ה או לטגן במחבת עם שמן או עם יתד מיוחד ותנור צד ככה שהכלי מסתובב ומשבל את הבשר תוך גדי סיבוב.

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי שמוכן על רוטיסרי אנכי. את הבשר מגלחים מהשיפוד ושמים בפיתות יחד עם תוספות כמו טחינה, חומוס, חמוצים וחסה.

הפופולריות של המנה הזו הובילה להגשה במדינות רבות ברחבי העולם. ניתן למצוא אותו בתפריטים מטורקיה לישראל ומנורווגיה לארגנטינה. שווארמה אפשר למצוא גם ברחובות ניו יורק או מונטריאול למי שמחפש ביס מהיר לאכול.

כיצד הפכה השווארמה לפופולרית ברחבי העולם

השווארמה הוצגה לעולם על ידי מהגרים לבנונים שהתיישבו באיסטנבול ובחלקים אחרים של טורקיה. המילה "שווארמה" נגזרת מהמילה הערבית "שעיר", שפירושה "להפוך" ומתייחסת להפיכת הבשר על יריקה.

השווארמה הפכה לפופולרית בגלל טעמה הטעים, כמו גם עלות העלות שלה. זה זמין כעת כמעט בכל עיר באמריקה, אירופה, אסיה ואפריקה. הפופולריות של האוכל הזה גדלה עד כדי כך שאנשים אפילו יצרו עבורו מתכונים משלהם, כמו שווארמה טלה סינית או כריך קבב כבש הודי.

השווארמה הראשונה הוגשה בשנות ה-60 בחנות קטנה בשם אל-שווארמה באי המצרי רודוס. הבעלים, איברהים אבו-ראבי, היה פורס בשר טלה מיריק ומניח אותו על חתיכת פיתה עם עגבניות ובצל קצוצות. כיום, המנה הזו פופולרית ברחבי העולם, מטורקיה ללבנון ועד ארצות הברית.

השווארמה הפכה פופולרית באמריקה בגלל מהגרים לבנונים שהביאו איתם את המנה הזו כשהם עלו. הם הציגו את המנה הזו לקהילה שלהם ועד מהרה היא הפכה פופולרית בקרב לבנונים אמריקאים ואנשים אחרים שחיים באמריקה.

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי המורכב מבשר, בדרך כלל בקר או כבש, שמניחים על רוק והופכים אותו לאט. לאחר מכן מגלחים את הבשר מהרוק ומגישים בפיתה עם ירקות.

ישנם סיפורים רבים על איך השווארמה הפכה פופולרית ברחבי העולם. אחד מהם מספר כיצד הוא נאכל על ידי חיילים טורקים שהוצבו בסוריה במלחמת העולם השנייה והחזירו אותו לטורקיה לאחר המלחמה.

בישול על פלנצ'ה – הדרך הטובה ביותר להכין מזון מהיר טעים ואיכותי באירועים

פלנצ'ה היא מחבת פסים או גריל שעשויים בדרך כלל מברזל יצוק, נירוסטה או אלומיניום.

צלייה על הפלנצ'ה היא דרך מצוינת לבשל ירקות, דגים, עוף ובשרים אחרים.

תהליך הבישול על פלנצ'ה אינו שונה בהרבה מכל סוג אחר של צלייה. ההבדל העיקרי בין בישול על הפלנצ'ה לבין בישול בתנור או מעל אש חיצונית הוא שאתה משתמש במשטח ישר במקום בגריל.

בישול אוכל על גריל הפלנצ'ה יכול להתבצע בדרכים רבות. אחת הדרכים לבשל מזון על גריל הפלנצ'ה היא להניח אותו ישירות על המשטח המחומם של המחבת ולאפשר לו להתבשל עד שהוא מגיע לרמת העשייה הרצויה (למשל, בינוני-רייר). דרך נוספת תהיה להניח את האוכל שלך על שיפודים לפני הנחתם על המשטח המחומם כך

פלנצ'ה היא כלי המשמש לבישול מזון במחבת או במחבת. זה יכול להיות עשוי מברזל יצוק, פלדה, אלומיניום, או אפילו נחושת. האוכל מבושל בחלק העליון והתחתון בו זמנית. בדרך כלל יש לו ידית להרים ולהזיז אותה לפי הצורך.

 

דוכנים נוספים

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

בשוק כמו בשוק- הכל טרי, הניחוחות מתפזרים לכל עבר והתור של הסועדים רק הולך ומתארך…
אז מה מחכה לכם בדוכן השוק המטורף שלנו?
• חלת שניצל ענקית (אנחנו לא מגזימים!)
• חלת קציצות ביתיות (בקר/דגים)
• פיש אנד צ'יפס
• מיני בורגר'ס עם כבד אווז, ריבת בצל ומלא תוספות מושחתות
• בר סלטים חופשי
• ועוד מגוון מאכלים שנכין במיוחד עבורכם בהתאם לקונספט האירוע!

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

עמדת בוצ׳ר במידות של 200/90 ס״מ, מצויד בפלטת אגוז מעץ מלא ואיכותי, ומשולבת עם חזית מעץ מלא בגוון שמנת.
עמדה מעוצבת אשר מתאימה ומתחברת בהרמוניה מושלמת עם כל סוגי האירועים והחגיגות.

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

מריצת האלכוהול שלנו ניידת ובהחלט אפשר להגיד שהיא מתאימה לשימוש בכל סוגי האירועים!
בעזרתה תוכלו לקבל את פני האורחים עם הסנגרייה החמה/הקרה שלנו- ובהמשך האירוע גם בהגשת משקאות חריפים וצ'ייסרים לציבור האורחים.

שגעת הכנאפה הגיעה גם אלינו! קינוח כנאפה לאירועים Home-Made לוהט ומתוק משדרג כל אירוע!
אנו מכינים ומגישים את הכנאפה במחבתות אישיות ובשילוב שתי תוספות:
• הקלאסי- כנאפה עם גבינת עזים
• כנאפה הבית- כנאפה עם שוקולד ולוטוס
מעל הכל נקשט בפיסטוק טחון ומי סוכר.

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>