דוכן שווארמה על הפלנצ'ה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן שווארמה על הפלנצ'ה לאירועים

פירוט קצר על דוכן שווארמה על הפלנצ'ה לאירועים:

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

שווארמה על הפלנצ'ה

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני של בשר מתובל, צלוי, בדרך כלל כבש או עוף. את הבשר מניחים על שיפוד ומתבשלים לאט על להבה פתוחה.

במתכון הזה מכינים את השווארמה על הפלנצ'ה שהיא מחבת ברזל שטוחה.

המתכון הזה מיועד לשווארמה בקר אבל אפשר להשתמש בכל סוג בשר שאתה מעדיף.

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי שעשוי מבשר ששמים על יריקה. זה מוגש בדרך כלל עם פיתות, ירקות ורוטב טחינה.

מקורה של השווארמה באימפריה העות'מאנית במאה ה-19 ושמה בא מהמילה הטורקית çevirme שפירושה "מפנה". 

שווארמה אפשר לצלות על פלנצ'ה או לטגן במחבת עם שמן או עם יתד מיוחד ותנור צד ככה שהכלי מסתובב ומשבל את הבשר תוך גדי סיבוב.

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי שמוכן על רוטיסרי אנכי. את הבשר מגלחים מהשיפוד ושמים בפיתות יחד עם תוספות כמו טחינה, חומוס, חמוצים וחסה.

הפופולריות של המנה הזו הובילה להגשה במדינות רבות ברחבי העולם. ניתן למצוא אותו בתפריטים מטורקיה לישראל ומנורווגיה לארגנטינה. שווארמה אפשר למצוא גם ברחובות ניו יורק או מונטריאול למי שמחפש ביס מהיר לאכול.

כיצד הפכה השווארמה לפופולרית ברחבי העולם

השווארמה הוצגה לעולם על ידי מהגרים לבנונים שהתיישבו באיסטנבול ובחלקים אחרים של טורקיה. המילה "שווארמה" נגזרת מהמילה הערבית "שעיר", שפירושה "להפוך" ומתייחסת להפיכת הבשר על יריקה.

השווארמה הפכה לפופולרית בגלל טעמה הטעים, כמו גם עלות העלות שלה. זה זמין כעת כמעט בכל עיר באמריקה, אירופה, אסיה ואפריקה. הפופולריות של האוכל הזה גדלה עד כדי כך שאנשים אפילו יצרו עבורו מתכונים משלהם, כמו שווארמה טלה סינית או כריך קבב כבש הודי.

השווארמה הראשונה הוגשה בשנות ה-60 בחנות קטנה בשם אל-שווארמה באי המצרי רודוס. הבעלים, איברהים אבו-ראבי, היה פורס בשר טלה מיריק ומניח אותו על חתיכת פיתה עם עגבניות ובצל קצוצות. כיום, המנה הזו פופולרית ברחבי העולם, מטורקיה ללבנון ועד ארצות הברית.

השווארמה הפכה פופולרית באמריקה בגלל מהגרים לבנונים שהביאו איתם את המנה הזו כשהם עלו. הם הציגו את המנה הזו לקהילה שלהם ועד מהרה היא הפכה פופולרית בקרב לבנונים אמריקאים ואנשים אחרים שחיים באמריקה.

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי המורכב מבשר, בדרך כלל בקר או כבש, שמניחים על רוק והופכים אותו לאט. לאחר מכן מגלחים את הבשר מהרוק ומגישים בפיתה עם ירקות.

ישנם סיפורים רבים על איך השווארמה הפכה פופולרית ברחבי העולם. אחד מהם מספר כיצד הוא נאכל על ידי חיילים טורקים שהוצבו בסוריה במלחמת העולם השנייה והחזירו אותו לטורקיה לאחר המלחמה.

בישול על פלנצ'ה – הדרך הטובה ביותר להכין מזון מהיר טעים ואיכותי באירועים

פלנצ'ה היא מחבת פסים או גריל שעשויים בדרך כלל מברזל יצוק, נירוסטה או אלומיניום.

צלייה על הפלנצ'ה היא דרך מצוינת לבשל ירקות, דגים, עוף ובשרים אחרים.

תהליך הבישול על פלנצ'ה אינו שונה בהרבה מכל סוג אחר של צלייה. ההבדל העיקרי בין בישול על הפלנצ'ה לבין בישול בתנור או מעל אש חיצונית הוא שאתה משתמש במשטח ישר במקום בגריל.

בישול אוכל על גריל הפלנצ'ה יכול להתבצע בדרכים רבות. אחת הדרכים לבשל מזון על גריל הפלנצ'ה היא להניח אותו ישירות על המשטח המחומם של המחבת ולאפשר לו להתבשל עד שהוא מגיע לרמת העשייה הרצויה (למשל, בינוני-רייר). דרך נוספת תהיה להניח את האוכל שלך על שיפודים לפני הנחתם על המשטח המחומם כך

פלנצ'ה היא כלי המשמש לבישול מזון במחבת או במחבת. זה יכול להיות עשוי מברזל יצוק, פלדה, אלומיניום, או אפילו נחושת. האוכל מבושל בחלק העליון והתחתון בו זמנית. בדרך כלל יש לו ידית להרים ולהזיז אותה לפי הצורך.

 

דוכנים נוספים

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>