דוכן עראיס בפרנה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן עראיס בפרנה לאירועים

פירוט קצר על דוכן עראיס בפרנה לאירועים:

אין כמו פרנה! במיוחד שהיא מלווה בבשר טלה משובח עם תערובת התיבול הסודית שלנו.
זילוף של טחינה סגולה ולבנה תשלים לנו את התמונה!

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

עראיס בפרנה

עראיס בפרנה מאכל פופולרי חדש בישראל. מנה זו מוגשת בדרך כלל בתור מנה עיקרית או תוספת.

מנה זו מורכבת מבשר, תבלינים ולחם אף רצוי פיתות. הבשר יכול להיות נקניק או כבש.

הצורה המסורתית ביותר של כריך היא בשר פשוט בלחם. אבל, עם השנים, הכריכים התפתחו לכלול כל מיני מרכיבים שונים. חלק מהמרכיבים האלה הם די יוצאי דופן ולא עבור כולם.

יש אנשים שאוהבים את הרעיון של אכילת בשר יוצא דופן בלחם. אבל, אחרים מוצאים את זה מרתיע ולא משהו שהם היו רוצים לאכול כל יום.

בשרים מיוחדים כמו מורטדלה וסלמי נמצאים לרוב בלחמים מיוחדים כמו פנזרוטי.

מקורם של Panzerotti בדרום איטליה, במיוחד בנאפולי, שם הם נוצרו לראשונה כדרך להשתמש בשאריות בצק הלחם.

סוגי לחמים מיוחדים לאירועים

לחם הוא המזון הפופולרי ביותר בעולם. זהו מרכיב עיקרי של תרבויות רבות וניתן להגיש אותו בכל אירוע.

לחמים מיוחדים הם לחמים שמכינים לאירוע או אירוע ספציפי. הם מוגשים בדרך כלל בחתונות, מסיבות יום הולדת וחגיגות אחרות.

כמה מהסוגים הפופולריים ביותר של לחמים מיוחדים הם:

  • -לחם עם מילוי בפנים
  • -לחם עם ציפוי פירות
  • -לחם בצורת חיות או דמויות
  • -עוגיות בצורת חיות או דמויות

לחמים מיוחדים משמשים לאירועים רבים. הם יכולים לשמש כקישוט, כחלק מרכזי או כמתנה. סוג האירוע יקבע את סוג הלחם לשימוש.

לדוגמה, אם מישהו מארח אירוע אולי ירצה להשתמש בלחם רשמי ומסורתי יותר כמו חלה או בריוש. אם הם עורכים מפגש לא רשמי, אולי ירצו להשתמש במשהו סתמי יותר כמו פוקצ'ה או צ'יפס פיתה.

ישנם סוגים רבים של לחמים שאנשים משתמשים בהם לאירועים. הם יכולים לשמש כקישוט או כארוחה.

סוג אחד של לחם הוא הבאגט, שעשוי מקמח חיטה ומים. לאחר מכן ללוש את הבצק ומאפשרים לו לתפוח לפני אפייה בתנור בטמפרטורה גבוהה. זה יכול להיעשות גם עם מרכיבים אחרים כמו חמאה, חלב, ביצים וסוכר.

באגטים הם בדרך כלל כיכרות לחם ארוכות ודקות שהן פריכות מבחוץ אך רכות מבפנים. ניתן להגיש אותם חמים או קרים עם חמאה או ריבה והם משתלבים היטב עם מנות בשר כמו תבשיל בקר או סטייק טרטר.

סוג אחר של לחם הוא פוקצ'ה שיש לה קרום עבה שהוא פריך מבחוץ אך רך מבפנים. סוג לחם זה מקורו באיטליה ולעתים קרובות הוא מוגש כמתאבן עם רוטב טבילת שמן זית כמו טפנד או ירקות כבושים כמו זיתים.

סוגי בשרים מיוחדים לאירועים

בשרים מיוחדים מוגשים לרוב באירועים כמעדן. ישנם סוגים שונים של בשרים מיוחדים שניתן להגיש באירועים.

בשרים מיוחדים מוגשים לרוב באירועים. בשרים אלו בדרך כלל יקרים ואינם זמינים בחנויות. אנחנו יכולים למצוא אותם באטליז, במצרכים מיוחדים, או אפילו באינטרנט.

ישנם סוגים רבים ושונים של בשרים מיוחדים לאירועים. כמה דוגמאות כוללות:

-כבד אווז -צלעות טלה

ישנם סוגים רבים של בשרים שניתן להגיש באירועים. מאמר זה ידון בסוגי הבשרים השונים הזמינים להגשה באירועים וכיצד ניתן להשתמש בהם.

הסוג הראשון של בשר הוא כבש. כבש הוא בשר אדום המוגש לעתים קרובות באירועים רשמיים. יש לו טעם עדין והוא בדרך כלל מבושל היטב עם הרבה תיבול. הסוג השני של הבשר הוא בשר צבי. לבשר צבי יש טעם מתוק, אבל יכול להיות לו גם טעם משחקי בהתאם לאופן הכנתו ואיזה נתח אתה משתמש למנה. הסוג השלישי של בשר הוא בטן חזיר. בטן חזיר משמשת לעתים קרובות במטבח האסייתי, במיוחד כמנות חזיר ברביקיו או מנות חזיר צלוי, מכיוון שהיא שומנית מספיק כדי לא להתייבש בעת בישול על אש גבוהה לפרקי זמן ארוכים, מה שהופך את המרקם שלה למושלם עבור טכניקת הכנת מזון בסגנון זה.

 

דוכנים נוספים

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

אנחנו מכינים אותן בהתאמה אישית ולבחירתכם מגוון של סוגים וטעמים:
• עוגת גבינה פירורים
• עוגת גבינה עם פסיפלורה
• טריקולד שלוש שכבות של שוקולד
• לוטוס
ועוד הרבה טעמים משתנים – תשאלו אותנו!

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>