דוכן עראיס בפרנה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן עראיס בפרנה לאירועים

פירוט קצר על דוכן עראיס בפרנה לאירועים:

אין כמו פרנה! במיוחד שהיא מלווה בבשר טלה משובח עם תערובת התיבול הסודית שלנו.
זילוף של טחינה סגולה ולבנה תשלים לנו את התמונה!

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

עראיס בפרנה

עראיס בפרנה מאכל פופולרי חדש בישראל. מנה זו מוגשת בדרך כלל בתור מנה עיקרית או תוספת.

מנה זו מורכבת מבשר, תבלינים ולחם אף רצוי פיתות. הבשר יכול להיות נקניק או כבש.

הצורה המסורתית ביותר של כריך היא בשר פשוט בלחם. אבל, עם השנים, הכריכים התפתחו לכלול כל מיני מרכיבים שונים. חלק מהמרכיבים האלה הם די יוצאי דופן ולא עבור כולם.

יש אנשים שאוהבים את הרעיון של אכילת בשר יוצא דופן בלחם. אבל, אחרים מוצאים את זה מרתיע ולא משהו שהם היו רוצים לאכול כל יום.

בשרים מיוחדים כמו מורטדלה וסלמי נמצאים לרוב בלחמים מיוחדים כמו פנזרוטי.

מקורם של Panzerotti בדרום איטליה, במיוחד בנאפולי, שם הם נוצרו לראשונה כדרך להשתמש בשאריות בצק הלחם.

סוגי לחמים מיוחדים לאירועים

לחם הוא המזון הפופולרי ביותר בעולם. זהו מרכיב עיקרי של תרבויות רבות וניתן להגיש אותו בכל אירוע.

לחמים מיוחדים הם לחמים שמכינים לאירוע או אירוע ספציפי. הם מוגשים בדרך כלל בחתונות, מסיבות יום הולדת וחגיגות אחרות.

כמה מהסוגים הפופולריים ביותר של לחמים מיוחדים הם:

  • -לחם עם מילוי בפנים
  • -לחם עם ציפוי פירות
  • -לחם בצורת חיות או דמויות
  • -עוגיות בצורת חיות או דמויות

לחמים מיוחדים משמשים לאירועים רבים. הם יכולים לשמש כקישוט, כחלק מרכזי או כמתנה. סוג האירוע יקבע את סוג הלחם לשימוש.

לדוגמה, אם מישהו מארח אירוע אולי ירצה להשתמש בלחם רשמי ומסורתי יותר כמו חלה או בריוש. אם הם עורכים מפגש לא רשמי, אולי ירצו להשתמש במשהו סתמי יותר כמו פוקצ'ה או צ'יפס פיתה.

ישנם סוגים רבים של לחמים שאנשים משתמשים בהם לאירועים. הם יכולים לשמש כקישוט או כארוחה.

סוג אחד של לחם הוא הבאגט, שעשוי מקמח חיטה ומים. לאחר מכן ללוש את הבצק ומאפשרים לו לתפוח לפני אפייה בתנור בטמפרטורה גבוהה. זה יכול להיעשות גם עם מרכיבים אחרים כמו חמאה, חלב, ביצים וסוכר.

באגטים הם בדרך כלל כיכרות לחם ארוכות ודקות שהן פריכות מבחוץ אך רכות מבפנים. ניתן להגיש אותם חמים או קרים עם חמאה או ריבה והם משתלבים היטב עם מנות בשר כמו תבשיל בקר או סטייק טרטר.

סוג אחר של לחם הוא פוקצ'ה שיש לה קרום עבה שהוא פריך מבחוץ אך רך מבפנים. סוג לחם זה מקורו באיטליה ולעתים קרובות הוא מוגש כמתאבן עם רוטב טבילת שמן זית כמו טפנד או ירקות כבושים כמו זיתים.

סוגי בשרים מיוחדים לאירועים

בשרים מיוחדים מוגשים לרוב באירועים כמעדן. ישנם סוגים שונים של בשרים מיוחדים שניתן להגיש באירועים.

בשרים מיוחדים מוגשים לרוב באירועים. בשרים אלו בדרך כלל יקרים ואינם זמינים בחנויות. אנחנו יכולים למצוא אותם באטליז, במצרכים מיוחדים, או אפילו באינטרנט.

ישנם סוגים רבים ושונים של בשרים מיוחדים לאירועים. כמה דוגמאות כוללות:

-כבד אווז -צלעות טלה

ישנם סוגים רבים של בשרים שניתן להגיש באירועים. מאמר זה ידון בסוגי הבשרים השונים הזמינים להגשה באירועים וכיצד ניתן להשתמש בהם.

הסוג הראשון של בשר הוא כבש. כבש הוא בשר אדום המוגש לעתים קרובות באירועים רשמיים. יש לו טעם עדין והוא בדרך כלל מבושל היטב עם הרבה תיבול. הסוג השני של הבשר הוא בשר צבי. לבשר צבי יש טעם מתוק, אבל יכול להיות לו גם טעם משחקי בהתאם לאופן הכנתו ואיזה נתח אתה משתמש למנה. הסוג השלישי של בשר הוא בטן חזיר. בטן חזיר משמשת לעתים קרובות במטבח האסייתי, במיוחד כמנות חזיר ברביקיו או מנות חזיר צלוי, מכיוון שהיא שומנית מספיק כדי לא להתייבש בעת בישול על אש גבוהה לפרקי זמן ארוכים, מה שהופך את המרקם שלה למושלם עבור טכניקת הכנת מזון בסגנון זה.

 

דוכנים נוספים

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

עמדת בוצ׳ר במידות של 200/90 ס״מ, מצויד בפלטת אגוז מעץ מלא ואיכותי, ומשולבת עם חזית מעץ מלא בגוון שמנת.
עמדה מעוצבת אשר מתאימה ומתחברת בהרמוניה מושלמת עם כל סוגי האירועים והחגיגות.

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

בשוק כמו בשוק- הכל טרי, הניחוחות מתפזרים לכל עבר והתור של הסועדים רק הולך ומתארך…
אז מה מחכה לכם בדוכן השוק המטורף שלנו?
• חלת שניצל ענקית (אנחנו לא מגזימים!)
• חלת קציצות ביתיות (בקר/דגים)
• פיש אנד צ'יפס
• מיני בורגר'ס עם כבד אווז, ריבת בצל ומלא תוספות מושחתות
• בר סלטים חופשי
• ועוד מגוון מאכלים שנכין במיוחד עבורכם בהתאם לקונספט האירוע!

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>