דוכן סופלקי יווני לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן סופלקי יווני לאירועים

פירוט קצר על דוכן סופלקי יווני לאירועים:

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סופלקי יווני

עמדת הסופלקי היא דרך משעשעת וטעימה להגיש קינוחים באירוע שלכם. סופלה הקינוח שלנו מיוצרים עם המרכיבים הטובים ביותר וישמחו את האורחים שלכם.

אנו מציעים מגוון טעמים כולל שוקולד, תות, וניל, קרמל, פטל ועוד.

סופלקי יווני הוא מאכל רב תכליתי. אפשר להגיש כמנה ראשונה או מנה עיקרית, אפשר להכין עם סוגים שונים של גבינות וזה תמיד טעים.

דוכני סופלקי יווני הם בחירה מצוינת לכל אירוע שכן הם גם טעימים וגם מרשימים. הם מציעים אלטרנטיבה מצוינת למתאבנים הרגילים וניתן להגיש אותם חם או קר.

דוכן הסופלקי היווני מושלם לכל אירוע: מאירועי חברה ועד קבלות פנים לחתונות, ממסיבות קוקטייל ועד מפגשים משפחתיים, מחגיגות יום הולדת ועד ארוחות חג.

עמדת הסופלקי היא בחירה מצוינת לכל אירוע כי היא טעימה וקלה להתקנה. ניתן להגדיר תוך כחמש דקות או פחות וניתן להגיש את הסופלקי חם או קר.

מאכלים יוונים מיוחדים

המטבח היווני צובר פופולריות בעשורים האחרונים. הוא ידוע כאחד המטבחים הבריאים בעולם. עם זאת, זה לא רק מזון דיאטטי. יש בו גם הרבה מנות טעימות ששווה לנסות.

בחלק זה, נדבר על כמה מהמנות הללו והמרכיבים שלהן כדי שתוכלו להבין מה עושה אותן כל כך מיוחדות ולמה הן צריכות להיות ברשימת המאכלים שלכם לנסות!

המנה הראשונה עליה נדבר היא Souvlaki. אוכל מסוג זה מורכב לרוב מבשר או ירקות עטופים בפיתה עם רוטב צזיקי וצולים על שיפוד או גריל. לאחר מכן מניחים את השיפוד לתוך הלחם המשמש כמחזיק לבשר או הירקות כדי למנוע ממנו ליפול בזמן הבישול.

המטבח היווני מושפע במידה רבה מהמאכלים וסגנונות הבישול של שכנותיה של יוון, כמו איטליה, טורקיה והבלקן.

המנה הנפוצה ביותר היא בשר על האש עם ירקות.

כמה מהמנות הפופולריות ביותר הן מוסקה (צלחת שכבות של חצילים, כבש ותפוחי אדמה), סופלאקי (חזיר או עוף על שיפוד), ג'ירוס (כריך בפיתה במילוי בקר או טלה), צזיקי (רוטב עשוי יוגורט). , מלפפון, שום ושמן זית), ספאנקופיטה (פאי תרד) ודולמאת'ס (עלי גפן עטופים סביב אורז).

אוכל יווני הוא לא רק גירוס וסובלאקי. יש עוד הרבה מנות יווניות ששווה לנסות. בחלק זה, נחקור כמה מהפופולריים שבהם.

קולוריה: קולוריה היא סוג של בצק מטוגן המוגש בדרך כלל עם סירופ דבש לארוחת בוקר או כקינוח. ניתן להגיש אותם גם עם גבינה או תוספות מתוקות אחרות כמו רפרפת וסירופ שוקולד.

Loukoumades: Loukoumades היא מנת קינוח יוונית פופולרית נוספת שנאכלת לעתים קרובות בתקופת חג המולד. הם כדורי בצק מטוגנים עמוקים מעורבים בסירופ דבש, קינמון ושומשום ואז מכוסים באבקת סוכר.

צזיקי: רוטב צזיקי עשוי מיוגורט, מלפפון, שום, מלח, שמן זית ועשב שמיר. זה יכול לשמש כמטבל לפיתה או כתבלין לצד בשרים על האש.

צזיקי

צזיקי הוא רוטב על בסיס יוגורט יווני המיוצר בדרך כלל עם מלפפון, שום, שמן זית ומיץ לימון. לעתים קרובות הוא מוגש כמטבל לירקות ולפיתות.

המילה "צזיקי" באה מהמילה הטורקית "çatalca", שפירושה "חמוץ".

צזיקי הוא רוטב על בסיס יוגורט יווני המוגש כתוספת לבשר או לירקות. הוא עשוי עם מלפפונים, שום, ולפעמים גזר מגורר. אפשר גם לערבב עם שמן זית, מיץ לימון ומלח.

ביוון אוכלים צזיקי בדרך כלל עם סופלאקי או גירוס. בארצות הברית, זה אומץ כתבלין טיפוסי לג'ירוס.

צזיקי הוא רוטב על בסיס יוגורט יווני המוגש באופן מסורתי כתבלין עם ג'ירוס. הוא עשוי ממלפפון מגורר, יוגורט מסונן, שום, שמן זית, מלח, ולפעמים מיץ לימון.

מקור המילה צזיקי מהמילה הטורקית cacık שפירושה "טרי" או "מצנן".

 

דוכנים נוספים

נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

לא רק לאירועי בופה! עגלת השוק שלנו מיוחדת במינה ומתאימה להגשת כל סוגי המשקאות והמאכלים שכולם אוהבים!
לרוב אנחנו משתמשים בה להגשת קינוחים באירועים כפריים- אבל תרגישו חופשי להגיש בה כל מה שאתם רק רוצים 🙂

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>