דוכן סופלקי יווני לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן סופלקי יווני לאירועים

פירוט קצר על דוכן סופלקי יווני לאירועים:

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סופלקי יווני

עמדת הסופלקי היא דרך משעשעת וטעימה להגיש קינוחים באירוע שלכם. סופלה הקינוח שלנו מיוצרים עם המרכיבים הטובים ביותר וישמחו את האורחים שלכם.

אנו מציעים מגוון טעמים כולל שוקולד, תות, וניל, קרמל, פטל ועוד.

סופלקי יווני הוא מאכל רב תכליתי. אפשר להגיש כמנה ראשונה או מנה עיקרית, אפשר להכין עם סוגים שונים של גבינות וזה תמיד טעים.

דוכני סופלקי יווני הם בחירה מצוינת לכל אירוע שכן הם גם טעימים וגם מרשימים. הם מציעים אלטרנטיבה מצוינת למתאבנים הרגילים וניתן להגיש אותם חם או קר.

דוכן הסופלקי היווני מושלם לכל אירוע: מאירועי חברה ועד קבלות פנים לחתונות, ממסיבות קוקטייל ועד מפגשים משפחתיים, מחגיגות יום הולדת ועד ארוחות חג.

עמדת הסופלקי היא בחירה מצוינת לכל אירוע כי היא טעימה וקלה להתקנה. ניתן להגדיר תוך כחמש דקות או פחות וניתן להגיש את הסופלקי חם או קר.

מאכלים יוונים מיוחדים

המטבח היווני צובר פופולריות בעשורים האחרונים. הוא ידוע כאחד המטבחים הבריאים בעולם. עם זאת, זה לא רק מזון דיאטטי. יש בו גם הרבה מנות טעימות ששווה לנסות.

בחלק זה, נדבר על כמה מהמנות הללו והמרכיבים שלהן כדי שתוכלו להבין מה עושה אותן כל כך מיוחדות ולמה הן צריכות להיות ברשימת המאכלים שלכם לנסות!

המנה הראשונה עליה נדבר היא Souvlaki. אוכל מסוג זה מורכב לרוב מבשר או ירקות עטופים בפיתה עם רוטב צזיקי וצולים על שיפוד או גריל. לאחר מכן מניחים את השיפוד לתוך הלחם המשמש כמחזיק לבשר או הירקות כדי למנוע ממנו ליפול בזמן הבישול.

המטבח היווני מושפע במידה רבה מהמאכלים וסגנונות הבישול של שכנותיה של יוון, כמו איטליה, טורקיה והבלקן.

המנה הנפוצה ביותר היא בשר על האש עם ירקות.

כמה מהמנות הפופולריות ביותר הן מוסקה (צלחת שכבות של חצילים, כבש ותפוחי אדמה), סופלאקי (חזיר או עוף על שיפוד), ג'ירוס (כריך בפיתה במילוי בקר או טלה), צזיקי (רוטב עשוי יוגורט). , מלפפון, שום ושמן זית), ספאנקופיטה (פאי תרד) ודולמאת'ס (עלי גפן עטופים סביב אורז).

אוכל יווני הוא לא רק גירוס וסובלאקי. יש עוד הרבה מנות יווניות ששווה לנסות. בחלק זה, נחקור כמה מהפופולריים שבהם.

קולוריה: קולוריה היא סוג של בצק מטוגן המוגש בדרך כלל עם סירופ דבש לארוחת בוקר או כקינוח. ניתן להגיש אותם גם עם גבינה או תוספות מתוקות אחרות כמו רפרפת וסירופ שוקולד.

Loukoumades: Loukoumades היא מנת קינוח יוונית פופולרית נוספת שנאכלת לעתים קרובות בתקופת חג המולד. הם כדורי בצק מטוגנים עמוקים מעורבים בסירופ דבש, קינמון ושומשום ואז מכוסים באבקת סוכר.

צזיקי: רוטב צזיקי עשוי מיוגורט, מלפפון, שום, מלח, שמן זית ועשב שמיר. זה יכול לשמש כמטבל לפיתה או כתבלין לצד בשרים על האש.

צזיקי

צזיקי הוא רוטב על בסיס יוגורט יווני המיוצר בדרך כלל עם מלפפון, שום, שמן זית ומיץ לימון. לעתים קרובות הוא מוגש כמטבל לירקות ולפיתות.

המילה "צזיקי" באה מהמילה הטורקית "çatalca", שפירושה "חמוץ".

צזיקי הוא רוטב על בסיס יוגורט יווני המוגש כתוספת לבשר או לירקות. הוא עשוי עם מלפפונים, שום, ולפעמים גזר מגורר. אפשר גם לערבב עם שמן זית, מיץ לימון ומלח.

ביוון אוכלים צזיקי בדרך כלל עם סופלאקי או גירוס. בארצות הברית, זה אומץ כתבלין טיפוסי לג'ירוס.

צזיקי הוא רוטב על בסיס יוגורט יווני המוגש באופן מסורתי כתבלין עם ג'ירוס. הוא עשוי ממלפפון מגורר, יוגורט מסונן, שום, שמן זית, מלח, ולפעמים מיץ לימון.

מקור המילה צזיקי מהמילה הטורקית cacık שפירושה "טרי" או "מצנן".

 

דוכנים נוספים

נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

עמדת קפה איכותית ומעוצבת
קפה בוטיק עשוי מתערובת פולים איכותית בעלת ריחות וטעמים מדהימים.
אספרסו, קפוצ'ינו, מקיאטו, אמריקנו, קפה שחור, נס קפה וקפה נטול.
מזוודת תה מהודרת ואיכותית במחבר טעמים מדהימים המוגשים לצד פרוסות לימון טריות ועלי נענע טריים.
בעמדה זו נגיש מאפים חמים ומגוון עוגיות

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>