טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!