דוכן שווארמה דג לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג פרווה ודגים
דוכן שווארמה דג לאירועים

פירוט קצר על דוכן שווארמה דג לאירועים:

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן שווארמה דג

 

להפוך את האירוע למשהו מיוחד שהאורחים שלכם עוד לא ראו? אם בעבר אירועים היו משהו סימלי בעל משמעות, היום אירועים הם שונים והמטרה בהפקת אירוע היא שהוא יהיה יותר מיוחד ומרשים מהאירוע הקודם שהאורחים שלכם היו בו.

דוכן שווארמה דג הוא הדרך להוסיף קייטרינג מיוחד לאירוע שהאורחים יהנו מאוכל טעים ושונה, לתבל את שווארמה דג עם תבלינים מיוחדים, טעמים שונים והכי חשוב המון יתרונות תזונתיים.

השווארמה היא כריך שעשוי מבשר טלה, עוף, בקר או הודו. את הבשר מניחים על רוק ומבשלים לאט על רוטיסרי אנכי. אפשר גם לצלות בתנור או לטגן במחבת. את הבשר מגלחים מהרוק ואז מכניסים לפיתה עם ירקות ורוטב.

שווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי שקיים כבר מאות שנים. הוא עשוי מבשר, לרוב טלה או עוף, אשר מונח על יריקה וצולים לאט. ניתן לחתוך את הבשר לחתיכות בזמן הבישול, והטבח יוסיף שומן למדורה כדי לשמור על לחות.

שווארמה מקורה במטבח הערבי העתיק. המילה "שווארמה" עצמה נובעת מהמילה הטורקית çevirme, שמשמעותה "פנייה".

שווארמה היא מאכל ערבי לבנטיני המורכב מבשר, לרוב עוף או טלה, אשר מונח על יריקה ומסתובב באיטיות מול להבה. לאחר מכן מורחים את התבלינים על הבשר ההופך.

מה מיוחד בשווארמה באירועים

שווארמה היא כריך מזרח תיכוני פופולרי המוגש בדרך כלל עם פיתות, רוטב טחינה וירקות. בשר שווארמה הוא בדרך כלל כבש או עוף. הוא נצלה באופן מסורתי על יריקה אנכית מסתובבת.

המילה "שווארמה" מקורה במילה הערבית "שווארמה", שפירושה "היפוך", בהתייחסות להפיכת השפיץ שעליהם נהגו לבשל את הבשר.

שווארמות מוצעות כיום באירועים רבים כאפשרות אוכל קלה לנשיאה לאורחים שאולי אין להם זמן לאכול לפני שהם עוזבים.

השווארמה היא מאכל פופולרי במזרח התיכון, צפון אפריקה ומרכז אסיה. שווארמה עשויה בדרך כלל מבשר טלה, בקר או עוף שבושלו על רוק מסתובב.

אוכל זה ניתן למצוא באירועים רבים כי הוא קל להכנה ולהרכבה. לשווארמה יש גם טעם שרוב האנשים נהנים ממנו. זה מקל על מארגני האירוע לרצות את האורחים שלהם.

ניתן למצוא סוגים שונים של שווארמה עם תוספות שונות כגון רוטב חומוס וטחינה, רוטב צזיקי, סלט מלפפונים, לפת כבושה וגזר עם נענע, חמוצים ברוטב שום או רוטב חריף.

עד כה דנו במה הופך את המנה הזו למיוחדת, אך ישנן סיבות רבות אחרות מדוע היא פופולרית באירועים: קל להכין אותה ולהרכיב אותה; רוב האנשים נהנים מהטעם שלו; ניתן להשיג סוגים שונים של שווארמה עם תוספות שונות; אתה יכול לאכול את זה תוך כדי

שווארמה הייתה בחירת אוכל פופולרית לאירועים. הוא זול, קל לאכילה ומשתלב היטב עם שאר המאכלים המוגשים באירוע.

שווארמה היא באופן מסורתי מאכל מזרח תיכוני העשוי מבשר צלוי מגולח רוק מסתובב. זה טעים והוא מוגש לעתים קרובות עם ירקות, רטבים ולחמים.

אפשר לאכול אותו ככריך או ככרך, בחתיכות או כחלק ממגש עם מנות נוספות כמו פלאפל, חומוס, סלטים וצ'יפס.

לתכנן את האירוע מתחיל בבחירת האוכל הטוב ביותר

אירוע הוא מפגש של אנשים, בדרך כלל למטרה מסוימת. ניתן לתכנן אירועים לקידום ארגון או חברה ומוצריו, לחגוג יום נישואין או ניצחון, או לספק מידע על מטרה.

תכנון אירוע כולל את השלבים הבאים:

– זיהוי מטרת האירוע

– צור את התוכנית לאירוע

– קבע איזה סוג של מקום נחוץ

– קבע מי יוזמן להשתתף

– להחליט על אפשרויות בידור (למשל, רמקולים)

– הכן הזמנות והודעות (למשל, הודעות לעיתונות)

 

דוכנים נוספים

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

בין כל הדוכנים המושחתים והמתוקים, אנחנו לא שוכחים גם את אלו השומרים על אורח בריא.
אז כפי שאנחנו נוהגים לומר באירועים- קחו מוזלי, ותהיו בריאים! 😉
עמדת 'רק בריאות' שלנו תפנק אתכם במעדני יוגורט ביו 3%, גרנולה ביתית, סלט פירות מרענן
וממתיקים טבעיים כמו דבש, תמרים וחלווה.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

ג'חנון תימני אורגינלי, מוגש עם גרדת עגבניות, סחוג חריףף וביצה חומה !

פיספסתי משהו ?!

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

מחפשים להכניס צבע לאירוע שלכם? עמדת המיני מיינור שלנו בדיוק בשבילכם.
עמדת צבעונית ומלאת חיים שעליה אנו מגישים את מגוון המאכלים שלנו תהפוך את האירוע שלכם לאחד הערבים הבלתי נשכחים!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>