פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.
זילוף מעל של יוגורט ועשבים.
פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.
זילוף מעל של יוגורט ועשבים.
להפוך את האירוע למשהו מיוחד שהאורחים שלכם עוד לא ראו? אם בעבר אירועים היו משהו סימלי בעל משמעות, היום אירועים הם שונים והמטרה בהפקת אירוע היא שהוא יהיה יותר מיוחד ומרשים מהאירוע הקודם שהאורחים שלכם היו בו.
דוכן שווארמה דג הוא הדרך להוסיף קייטרינג מיוחד לאירוע שהאורחים יהנו מאוכל טעים ושונה, לתבל את שווארמה דג עם תבלינים מיוחדים, טעמים שונים והכי חשוב המון יתרונות תזונתיים.
השווארמה היא כריך שעשוי מבשר טלה, עוף, בקר או הודו. את הבשר מניחים על רוק ומבשלים לאט על רוטיסרי אנכי. אפשר גם לצלות בתנור או לטגן במחבת. את הבשר מגלחים מהרוק ואז מכניסים לפיתה עם ירקות ורוטב.
שווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי שקיים כבר מאות שנים. הוא עשוי מבשר, לרוב טלה או עוף, אשר מונח על יריקה וצולים לאט. ניתן לחתוך את הבשר לחתיכות בזמן הבישול, והטבח יוסיף שומן למדורה כדי לשמור על לחות.
שווארמה מקורה במטבח הערבי העתיק. המילה "שווארמה" עצמה נובעת מהמילה הטורקית çevirme, שמשמעותה "פנייה".
שווארמה היא מאכל ערבי לבנטיני המורכב מבשר, לרוב עוף או טלה, אשר מונח על יריקה ומסתובב באיטיות מול להבה. לאחר מכן מורחים את התבלינים על הבשר ההופך.
מה מיוחד בשווארמה באירועים
שווארמה היא כריך מזרח תיכוני פופולרי המוגש בדרך כלל עם פיתות, רוטב טחינה וירקות. בשר שווארמה הוא בדרך כלל כבש או עוף. הוא נצלה באופן מסורתי על יריקה אנכית מסתובבת.
המילה "שווארמה" מקורה במילה הערבית "שווארמה", שפירושה "היפוך", בהתייחסות להפיכת השפיץ שעליהם נהגו לבשל את הבשר.
שווארמות מוצעות כיום באירועים רבים כאפשרות אוכל קלה לנשיאה לאורחים שאולי אין להם זמן לאכול לפני שהם עוזבים.
השווארמה היא מאכל פופולרי במזרח התיכון, צפון אפריקה ומרכז אסיה. שווארמה עשויה בדרך כלל מבשר טלה, בקר או עוף שבושלו על רוק מסתובב.
אוכל זה ניתן למצוא באירועים רבים כי הוא קל להכנה ולהרכבה. לשווארמה יש גם טעם שרוב האנשים נהנים ממנו. זה מקל על מארגני האירוע לרצות את האורחים שלהם.
ניתן למצוא סוגים שונים של שווארמה עם תוספות שונות כגון רוטב חומוס וטחינה, רוטב צזיקי, סלט מלפפונים, לפת כבושה וגזר עם נענע, חמוצים ברוטב שום או רוטב חריף.
עד כה דנו במה הופך את המנה הזו למיוחדת, אך ישנן סיבות רבות אחרות מדוע היא פופולרית באירועים: קל להכין אותה ולהרכיב אותה; רוב האנשים נהנים מהטעם שלו; ניתן להשיג סוגים שונים של שווארמה עם תוספות שונות; אתה יכול לאכול את זה תוך כדי
שווארמה הייתה בחירת אוכל פופולרית לאירועים. הוא זול, קל לאכילה ומשתלב היטב עם שאר המאכלים המוגשים באירוע.
שווארמה היא באופן מסורתי מאכל מזרח תיכוני העשוי מבשר צלוי מגולח רוק מסתובב. זה טעים והוא מוגש לעתים קרובות עם ירקות, רטבים ולחמים.
אפשר לאכול אותו ככריך או ככרך, בחתיכות או כחלק ממגש עם מנות נוספות כמו פלאפל, חומוס, סלטים וצ'יפס.
לתכנן את האירוע מתחיל בבחירת האוכל הטוב ביותר
אירוע הוא מפגש של אנשים, בדרך כלל למטרה מסוימת. ניתן לתכנן אירועים לקידום ארגון או חברה ומוצריו, לחגוג יום נישואין או ניצחון, או לספק מידע על מטרה.
תכנון אירוע כולל את השלבים הבאים:
– זיהוי מטרת האירוע
– צור את התוכנית לאירוע
– קבע איזה סוג של מקום נחוץ
– קבע מי יוזמן להשתתף
– להחליט על אפשרויות בידור (למשל, רמקולים)
– הכן הזמנות והודעות (למשל, הודעות לעיתונות)
יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.
יש רגעים בחיים שנצרבים בזיכרוננו לעד – החתונה שלנו, היום בו היא נולדה, בר המצווה שלו ועוד אירועים רבים אחרים. המטבח שלנו הוקם מתוך חזון להעניק חוויה קולינרית בלתי נשכחת לאירועים משמחים ומרגשים כאחד.
קייטרינג TiTaTu – חווית טעמים, דיוק וסטיילינג. עמדות אוכל, מכוניות מעוצבות, מזנוני אוכל וקייטרינג שף לאירועים פרטיים.