דוכן שווארמה על הפלנצ'ה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן שווארמה על הפלנצ'ה לאירועים

פירוט קצר על דוכן שווארמה על הפלנצ'ה לאירועים:

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

שווארמה על הפלנצ'ה

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני של בשר מתובל, צלוי, בדרך כלל כבש או עוף. את הבשר מניחים על שיפוד ומתבשלים לאט על להבה פתוחה.

במתכון הזה מכינים את השווארמה על הפלנצ'ה שהיא מחבת ברזל שטוחה.

המתכון הזה מיועד לשווארמה בקר אבל אפשר להשתמש בכל סוג בשר שאתה מעדיף.

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי שעשוי מבשר ששמים על יריקה. זה מוגש בדרך כלל עם פיתות, ירקות ורוטב טחינה.

מקורה של השווארמה באימפריה העות'מאנית במאה ה-19 ושמה בא מהמילה הטורקית çevirme שפירושה "מפנה". 

שווארמה אפשר לצלות על פלנצ'ה או לטגן במחבת עם שמן או עם יתד מיוחד ותנור צד ככה שהכלי מסתובב ומשבל את הבשר תוך גדי סיבוב.

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי שמוכן על רוטיסרי אנכי. את הבשר מגלחים מהשיפוד ושמים בפיתות יחד עם תוספות כמו טחינה, חומוס, חמוצים וחסה.

הפופולריות של המנה הזו הובילה להגשה במדינות רבות ברחבי העולם. ניתן למצוא אותו בתפריטים מטורקיה לישראל ומנורווגיה לארגנטינה. שווארמה אפשר למצוא גם ברחובות ניו יורק או מונטריאול למי שמחפש ביס מהיר לאכול.

כיצד הפכה השווארמה לפופולרית ברחבי העולם

השווארמה הוצגה לעולם על ידי מהגרים לבנונים שהתיישבו באיסטנבול ובחלקים אחרים של טורקיה. המילה "שווארמה" נגזרת מהמילה הערבית "שעיר", שפירושה "להפוך" ומתייחסת להפיכת הבשר על יריקה.

השווארמה הפכה לפופולרית בגלל טעמה הטעים, כמו גם עלות העלות שלה. זה זמין כעת כמעט בכל עיר באמריקה, אירופה, אסיה ואפריקה. הפופולריות של האוכל הזה גדלה עד כדי כך שאנשים אפילו יצרו עבורו מתכונים משלהם, כמו שווארמה טלה סינית או כריך קבב כבש הודי.

השווארמה הראשונה הוגשה בשנות ה-60 בחנות קטנה בשם אל-שווארמה באי המצרי רודוס. הבעלים, איברהים אבו-ראבי, היה פורס בשר טלה מיריק ומניח אותו על חתיכת פיתה עם עגבניות ובצל קצוצות. כיום, המנה הזו פופולרית ברחבי העולם, מטורקיה ללבנון ועד ארצות הברית.

השווארמה הפכה פופולרית באמריקה בגלל מהגרים לבנונים שהביאו איתם את המנה הזו כשהם עלו. הם הציגו את המנה הזו לקהילה שלהם ועד מהרה היא הפכה פופולרית בקרב לבנונים אמריקאים ואנשים אחרים שחיים באמריקה.

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי המורכב מבשר, בדרך כלל בקר או כבש, שמניחים על רוק והופכים אותו לאט. לאחר מכן מגלחים את הבשר מהרוק ומגישים בפיתה עם ירקות.

ישנם סיפורים רבים על איך השווארמה הפכה פופולרית ברחבי העולם. אחד מהם מספר כיצד הוא נאכל על ידי חיילים טורקים שהוצבו בסוריה במלחמת העולם השנייה והחזירו אותו לטורקיה לאחר המלחמה.

בישול על פלנצ'ה – הדרך הטובה ביותר להכין מזון מהיר טעים ואיכותי באירועים

פלנצ'ה היא מחבת פסים או גריל שעשויים בדרך כלל מברזל יצוק, נירוסטה או אלומיניום.

צלייה על הפלנצ'ה היא דרך מצוינת לבשל ירקות, דגים, עוף ובשרים אחרים.

תהליך הבישול על פלנצ'ה אינו שונה בהרבה מכל סוג אחר של צלייה. ההבדל העיקרי בין בישול על הפלנצ'ה לבין בישול בתנור או מעל אש חיצונית הוא שאתה משתמש במשטח ישר במקום בגריל.

בישול אוכל על גריל הפלנצ'ה יכול להתבצע בדרכים רבות. אחת הדרכים לבשל מזון על גריל הפלנצ'ה היא להניח אותו ישירות על המשטח המחומם של המחבת ולאפשר לו להתבשל עד שהוא מגיע לרמת העשייה הרצויה (למשל, בינוני-רייר). דרך נוספת תהיה להניח את האוכל שלך על שיפודים לפני הנחתם על המשטח המחומם כך

פלנצ'ה היא כלי המשמש לבישול מזון במחבת או במחבת. זה יכול להיות עשוי מברזל יצוק, פלדה, אלומיניום, או אפילו נחושת. האוכל מבושל בחלק העליון והתחתון בו זמנית. בדרך כלל יש לו ידית להרים ולהזיז אותה לפי הצורך.

 

דוכנים נוספים

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

מזנון הבריקים שלנו מגיע במידות של 200/80 ס״מ ומעוצב בעזרת שילוב של עץ טבעי ומתכת תעשייתית,
השניים יחדיו יוצרים מראה ייחודי להגשת מגוון רחב של מטעמים ומשקאות נהדרים.

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

אנחנו מכינים אותן בהתאמה אישית ולבחירתכם מגוון של סוגים וטעמים:
• עוגת גבינה פירורים
• עוגת גבינה עם פסיפלורה
• טריקולד שלוש שכבות של שוקולד
• לוטוס
ועוד הרבה טעמים משתנים – תשאלו אותנו!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>