דוכן שווארמה על הפלנצ'ה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן שווארמה על הפלנצ'ה לאירועים

פירוט קצר על דוכן שווארמה על הפלנצ'ה לאירועים:

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

שווארמה על הפלנצ'ה

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני של בשר מתובל, צלוי, בדרך כלל כבש או עוף. את הבשר מניחים על שיפוד ומתבשלים לאט על להבה פתוחה.

במתכון הזה מכינים את השווארמה על הפלנצ'ה שהיא מחבת ברזל שטוחה.

המתכון הזה מיועד לשווארמה בקר אבל אפשר להשתמש בכל סוג בשר שאתה מעדיף.

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי שעשוי מבשר ששמים על יריקה. זה מוגש בדרך כלל עם פיתות, ירקות ורוטב טחינה.

מקורה של השווארמה באימפריה העות'מאנית במאה ה-19 ושמה בא מהמילה הטורקית çevirme שפירושה "מפנה". 

שווארמה אפשר לצלות על פלנצ'ה או לטגן במחבת עם שמן או עם יתד מיוחד ותנור צד ככה שהכלי מסתובב ומשבל את הבשר תוך גדי סיבוב.

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי שמוכן על רוטיסרי אנכי. את הבשר מגלחים מהשיפוד ושמים בפיתות יחד עם תוספות כמו טחינה, חומוס, חמוצים וחסה.

הפופולריות של המנה הזו הובילה להגשה במדינות רבות ברחבי העולם. ניתן למצוא אותו בתפריטים מטורקיה לישראל ומנורווגיה לארגנטינה. שווארמה אפשר למצוא גם ברחובות ניו יורק או מונטריאול למי שמחפש ביס מהיר לאכול.

כיצד הפכה השווארמה לפופולרית ברחבי העולם

השווארמה הוצגה לעולם על ידי מהגרים לבנונים שהתיישבו באיסטנבול ובחלקים אחרים של טורקיה. המילה "שווארמה" נגזרת מהמילה הערבית "שעיר", שפירושה "להפוך" ומתייחסת להפיכת הבשר על יריקה.

השווארמה הפכה לפופולרית בגלל טעמה הטעים, כמו גם עלות העלות שלה. זה זמין כעת כמעט בכל עיר באמריקה, אירופה, אסיה ואפריקה. הפופולריות של האוכל הזה גדלה עד כדי כך שאנשים אפילו יצרו עבורו מתכונים משלהם, כמו שווארמה טלה סינית או כריך קבב כבש הודי.

השווארמה הראשונה הוגשה בשנות ה-60 בחנות קטנה בשם אל-שווארמה באי המצרי רודוס. הבעלים, איברהים אבו-ראבי, היה פורס בשר טלה מיריק ומניח אותו על חתיכת פיתה עם עגבניות ובצל קצוצות. כיום, המנה הזו פופולרית ברחבי העולם, מטורקיה ללבנון ועד ארצות הברית.

השווארמה הפכה פופולרית באמריקה בגלל מהגרים לבנונים שהביאו איתם את המנה הזו כשהם עלו. הם הציגו את המנה הזו לקהילה שלהם ועד מהרה היא הפכה פופולרית בקרב לבנונים אמריקאים ואנשים אחרים שחיים באמריקה.

השווארמה היא מאכל מזרח תיכוני פופולרי המורכב מבשר, בדרך כלל בקר או כבש, שמניחים על רוק והופכים אותו לאט. לאחר מכן מגלחים את הבשר מהרוק ומגישים בפיתה עם ירקות.

ישנם סיפורים רבים על איך השווארמה הפכה פופולרית ברחבי העולם. אחד מהם מספר כיצד הוא נאכל על ידי חיילים טורקים שהוצבו בסוריה במלחמת העולם השנייה והחזירו אותו לטורקיה לאחר המלחמה.

בישול על פלנצ'ה – הדרך הטובה ביותר להכין מזון מהיר טעים ואיכותי באירועים

פלנצ'ה היא מחבת פסים או גריל שעשויים בדרך כלל מברזל יצוק, נירוסטה או אלומיניום.

צלייה על הפלנצ'ה היא דרך מצוינת לבשל ירקות, דגים, עוף ובשרים אחרים.

תהליך הבישול על פלנצ'ה אינו שונה בהרבה מכל סוג אחר של צלייה. ההבדל העיקרי בין בישול על הפלנצ'ה לבין בישול בתנור או מעל אש חיצונית הוא שאתה משתמש במשטח ישר במקום בגריל.

בישול אוכל על גריל הפלנצ'ה יכול להתבצע בדרכים רבות. אחת הדרכים לבשל מזון על גריל הפלנצ'ה היא להניח אותו ישירות על המשטח המחומם של המחבת ולאפשר לו להתבשל עד שהוא מגיע לרמת העשייה הרצויה (למשל, בינוני-רייר). דרך נוספת תהיה להניח את האוכל שלך על שיפודים לפני הנחתם על המשטח המחומם כך

פלנצ'ה היא כלי המשמש לבישול מזון במחבת או במחבת. זה יכול להיות עשוי מברזל יצוק, פלדה, אלומיניום, או אפילו נחושת. האוכל מבושל בחלק העליון והתחתון בו זמנית. בדרך כלל יש לו ידית להרים ולהזיז אותה לפי הצורך.

 

דוכנים נוספים

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

יש לנו את הפלאפל האמיתי עם טוויסט מדהים!
הכל מתחיל מטיגון כדורי פלאפל ממתכון משפחתי ייחודי,
את המנה אנו מגישים בפיתה "נינה" (פיתה שלא נקרעת לעולם! תבדקו אותנו)
בוחרים מה מורחים? חומוס, טחינה או חריף ועמבה למי שאוהב אתגרים…
לבסוף בוחרים ירקות טריים: כרוב סגול, סלט ירקות, או חמוצים. בתיאבון!

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>