אין כמו פרנה! במיוחד שהיא מלווה בבשר טלה משובח עם תערובת התיבול הסודית שלנו.
זילוף של טחינה סגולה ולבנה תשלים לנו את התמונה!
אין כמו פרנה! במיוחד שהיא מלווה בבשר טלה משובח עם תערובת התיבול הסודית שלנו.
זילוף של טחינה סגולה ולבנה תשלים לנו את התמונה!
עראיס בפרנה מאכל פופולרי חדש בישראל. מנה זו מוגשת בדרך כלל בתור מנה עיקרית או תוספת.
מנה זו מורכבת מבשר, תבלינים ולחם אף רצוי פיתות. הבשר יכול להיות נקניק או כבש.
הצורה המסורתית ביותר של כריך היא בשר פשוט בלחם. אבל, עם השנים, הכריכים התפתחו לכלול כל מיני מרכיבים שונים. חלק מהמרכיבים האלה הם די יוצאי דופן ולא עבור כולם.
יש אנשים שאוהבים את הרעיון של אכילת בשר יוצא דופן בלחם. אבל, אחרים מוצאים את זה מרתיע ולא משהו שהם היו רוצים לאכול כל יום.
בשרים מיוחדים כמו מורטדלה וסלמי נמצאים לרוב בלחמים מיוחדים כמו פנזרוטי.
מקורם של Panzerotti בדרום איטליה, במיוחד בנאפולי, שם הם נוצרו לראשונה כדרך להשתמש בשאריות בצק הלחם.
לחם הוא המזון הפופולרי ביותר בעולם. זהו מרכיב עיקרי של תרבויות רבות וניתן להגיש אותו בכל אירוע.
לחמים מיוחדים הם לחמים שמכינים לאירוע או אירוע ספציפי. הם מוגשים בדרך כלל בחתונות, מסיבות יום הולדת וחגיגות אחרות.
כמה מהסוגים הפופולריים ביותר של לחמים מיוחדים הם:
לחמים מיוחדים משמשים לאירועים רבים. הם יכולים לשמש כקישוט, כחלק מרכזי או כמתנה. סוג האירוע יקבע את סוג הלחם לשימוש.
לדוגמה, אם מישהו מארח אירוע אולי ירצה להשתמש בלחם רשמי ומסורתי יותר כמו חלה או בריוש. אם הם עורכים מפגש לא רשמי, אולי ירצו להשתמש במשהו סתמי יותר כמו פוקצ'ה או צ'יפס פיתה.
ישנם סוגים רבים של לחמים שאנשים משתמשים בהם לאירועים. הם יכולים לשמש כקישוט או כארוחה.
סוג אחד של לחם הוא הבאגט, שעשוי מקמח חיטה ומים. לאחר מכן ללוש את הבצק ומאפשרים לו לתפוח לפני אפייה בתנור בטמפרטורה גבוהה. זה יכול להיעשות גם עם מרכיבים אחרים כמו חמאה, חלב, ביצים וסוכר.
באגטים הם בדרך כלל כיכרות לחם ארוכות ודקות שהן פריכות מבחוץ אך רכות מבפנים. ניתן להגיש אותם חמים או קרים עם חמאה או ריבה והם משתלבים היטב עם מנות בשר כמו תבשיל בקר או סטייק טרטר.
סוג אחר של לחם הוא פוקצ'ה שיש לה קרום עבה שהוא פריך מבחוץ אך רך מבפנים. סוג לחם זה מקורו באיטליה ולעתים קרובות הוא מוגש כמתאבן עם רוטב טבילת שמן זית כמו טפנד או ירקות כבושים כמו זיתים.
בשרים מיוחדים מוגשים לרוב באירועים כמעדן. ישנם סוגים שונים של בשרים מיוחדים שניתן להגיש באירועים.
בשרים מיוחדים מוגשים לרוב באירועים. בשרים אלו בדרך כלל יקרים ואינם זמינים בחנויות. אנחנו יכולים למצוא אותם באטליז, במצרכים מיוחדים, או אפילו באינטרנט.
ישנם סוגים רבים ושונים של בשרים מיוחדים לאירועים. כמה דוגמאות כוללות:
-כבד אווז -צלעות טלה
ישנם סוגים רבים של בשרים שניתן להגיש באירועים. מאמר זה ידון בסוגי הבשרים השונים הזמינים להגשה באירועים וכיצד ניתן להשתמש בהם.
הסוג הראשון של בשר הוא כבש. כבש הוא בשר אדום המוגש לעתים קרובות באירועים רשמיים. יש לו טעם עדין והוא בדרך כלל מבושל היטב עם הרבה תיבול. הסוג השני של הבשר הוא בשר צבי. לבשר צבי יש טעם מתוק, אבל יכול להיות לו גם טעם משחקי בהתאם לאופן הכנתו ואיזה נתח אתה משתמש למנה. הסוג השלישי של בשר הוא בטן חזיר. בטן חזיר משמשת לעתים קרובות במטבח האסייתי, במיוחד כמנות חזיר ברביקיו או מנות חזיר צלוי, מכיוון שהיא שומנית מספיק כדי לא להתייבש בעת בישול על אש גבוהה לפרקי זמן ארוכים, מה שהופך את המרקם שלה למושלם עבור טכניקת הכנת מזון בסגנון זה.
עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל • מרק שעועית בנוסח תימני
כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !
יש רגעים בחיים שנצרבים בזיכרוננו לעד – החתונה שלנו, היום בו היא נולדה, בר המצווה שלו ועוד אירועים רבים אחרים. המטבח שלנו הוקם מתוך חזון להעניק חוויה קולינרית בלתי נשכחת לאירועים משמחים ומרגשים כאחד.
קייטרינג TiTaTu – חווית טעמים, דיוק וסטיילינג. עמדות אוכל, מכוניות מעוצבות, מזנוני אוכל וקייטרינג שף לאירועים פרטיים.