דוכן סופלקי יווני לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן סופלקי יווני לאירועים

פירוט קצר על דוכן סופלקי יווני לאירועים:

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סופלקי יווני

עמדת הסופלקי היא דרך משעשעת וטעימה להגיש קינוחים באירוע שלכם. סופלה הקינוח שלנו מיוצרים עם המרכיבים הטובים ביותר וישמחו את האורחים שלכם.

אנו מציעים מגוון טעמים כולל שוקולד, תות, וניל, קרמל, פטל ועוד.

סופלקי יווני הוא מאכל רב תכליתי. אפשר להגיש כמנה ראשונה או מנה עיקרית, אפשר להכין עם סוגים שונים של גבינות וזה תמיד טעים.

דוכני סופלקי יווני הם בחירה מצוינת לכל אירוע שכן הם גם טעימים וגם מרשימים. הם מציעים אלטרנטיבה מצוינת למתאבנים הרגילים וניתן להגיש אותם חם או קר.

דוכן הסופלקי היווני מושלם לכל אירוע: מאירועי חברה ועד קבלות פנים לחתונות, ממסיבות קוקטייל ועד מפגשים משפחתיים, מחגיגות יום הולדת ועד ארוחות חג.

עמדת הסופלקי היא בחירה מצוינת לכל אירוע כי היא טעימה וקלה להתקנה. ניתן להגדיר תוך כחמש דקות או פחות וניתן להגיש את הסופלקי חם או קר.

מאכלים יוונים מיוחדים

המטבח היווני צובר פופולריות בעשורים האחרונים. הוא ידוע כאחד המטבחים הבריאים בעולם. עם זאת, זה לא רק מזון דיאטטי. יש בו גם הרבה מנות טעימות ששווה לנסות.

בחלק זה, נדבר על כמה מהמנות הללו והמרכיבים שלהן כדי שתוכלו להבין מה עושה אותן כל כך מיוחדות ולמה הן צריכות להיות ברשימת המאכלים שלכם לנסות!

המנה הראשונה עליה נדבר היא Souvlaki. אוכל מסוג זה מורכב לרוב מבשר או ירקות עטופים בפיתה עם רוטב צזיקי וצולים על שיפוד או גריל. לאחר מכן מניחים את השיפוד לתוך הלחם המשמש כמחזיק לבשר או הירקות כדי למנוע ממנו ליפול בזמן הבישול.

המטבח היווני מושפע במידה רבה מהמאכלים וסגנונות הבישול של שכנותיה של יוון, כמו איטליה, טורקיה והבלקן.

המנה הנפוצה ביותר היא בשר על האש עם ירקות.

כמה מהמנות הפופולריות ביותר הן מוסקה (צלחת שכבות של חצילים, כבש ותפוחי אדמה), סופלאקי (חזיר או עוף על שיפוד), ג'ירוס (כריך בפיתה במילוי בקר או טלה), צזיקי (רוטב עשוי יוגורט). , מלפפון, שום ושמן זית), ספאנקופיטה (פאי תרד) ודולמאת'ס (עלי גפן עטופים סביב אורז).

אוכל יווני הוא לא רק גירוס וסובלאקי. יש עוד הרבה מנות יווניות ששווה לנסות. בחלק זה, נחקור כמה מהפופולריים שבהם.

קולוריה: קולוריה היא סוג של בצק מטוגן המוגש בדרך כלל עם סירופ דבש לארוחת בוקר או כקינוח. ניתן להגיש אותם גם עם גבינה או תוספות מתוקות אחרות כמו רפרפת וסירופ שוקולד.

Loukoumades: Loukoumades היא מנת קינוח יוונית פופולרית נוספת שנאכלת לעתים קרובות בתקופת חג המולד. הם כדורי בצק מטוגנים עמוקים מעורבים בסירופ דבש, קינמון ושומשום ואז מכוסים באבקת סוכר.

צזיקי: רוטב צזיקי עשוי מיוגורט, מלפפון, שום, מלח, שמן זית ועשב שמיר. זה יכול לשמש כמטבל לפיתה או כתבלין לצד בשרים על האש.

צזיקי

צזיקי הוא רוטב על בסיס יוגורט יווני המיוצר בדרך כלל עם מלפפון, שום, שמן זית ומיץ לימון. לעתים קרובות הוא מוגש כמטבל לירקות ולפיתות.

המילה "צזיקי" באה מהמילה הטורקית "çatalca", שפירושה "חמוץ".

צזיקי הוא רוטב על בסיס יוגורט יווני המוגש כתוספת לבשר או לירקות. הוא עשוי עם מלפפונים, שום, ולפעמים גזר מגורר. אפשר גם לערבב עם שמן זית, מיץ לימון ומלח.

ביוון אוכלים צזיקי בדרך כלל עם סופלאקי או גירוס. בארצות הברית, זה אומץ כתבלין טיפוסי לג'ירוס.

צזיקי הוא רוטב על בסיס יוגורט יווני המוגש באופן מסורתי כתבלין עם ג'ירוס. הוא עשוי ממלפפון מגורר, יוגורט מסונן, שום, שמן זית, מלח, ולפעמים מיץ לימון.

מקור המילה צזיקי מהמילה הטורקית cacık שפירושה "טרי" או "מצנן".

 

דוכנים נוספים

עמדת בוצ׳ר במידות של 200/90 ס״מ, מצויד בפלטת אגוז מעץ מלא ואיכותי, ומשולבת עם חזית מעץ מלא בגוון שמנת.
עמדה מעוצבת אשר מתאימה ומתחברת בהרמוניה מושלמת עם כל סוגי האירועים והחגיגות.

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

שגעת הכנאפה הגיעה גם אלינו! קינוח כנאפה לאירועים Home-Made לוהט ומתוק משדרג כל אירוע!
אנו מכינים ומגישים את הכנאפה במחבתות אישיות ובשילוב שתי תוספות:
• הקלאסי- כנאפה עם גבינת עזים
• כנאפה הבית- כנאפה עם שוקולד ולוטוס
מעל הכל נקשט בפיסטוק טחון ומי סוכר.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

לא רק לאירועי בופה! עגלת השוק שלנו מיוחדת במינה ומתאימה להגשת כל סוגי המשקאות והמאכלים שכולם אוהבים!
לרוב אנחנו משתמשים בה להגשת קינוחים באירועים כפריים- אבל תרגישו חופשי להגיש בה כל מה שאתם רק רוצים 🙂

מזנון הבריקים שלנו מגיע במידות של 200/80 ס״מ ומעוצב בעזרת שילוב של עץ טבעי ומתכת תעשייתית,
השניים יחדיו יוצרים מראה ייחודי להגשת מגוון רחב של מטעמים ומשקאות נהדרים.

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

מריצת האלכוהול שלנו ניידת ובהחלט אפשר להגיד שהיא מתאימה לשימוש בכל סוגי האירועים!
בעזרתה תוכלו לקבל את פני האורחים עם הסנגרייה החמה/הקרה שלנו- ובהמשך האירוע גם בהגשת משקאות חריפים וצ'ייסרים לציבור האורחים.

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>