שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.
שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.
עמדת הסופלקי היא דרך משעשעת וטעימה להגיש קינוחים באירוע שלכם. סופלה הקינוח שלנו מיוצרים עם המרכיבים הטובים ביותר וישמחו את האורחים שלכם.
אנו מציעים מגוון טעמים כולל שוקולד, תות, וניל, קרמל, פטל ועוד.
סופלקי יווני הוא מאכל רב תכליתי. אפשר להגיש כמנה ראשונה או מנה עיקרית, אפשר להכין עם סוגים שונים של גבינות וזה תמיד טעים.
דוכני סופלקי יווני הם בחירה מצוינת לכל אירוע שכן הם גם טעימים וגם מרשימים. הם מציעים אלטרנטיבה מצוינת למתאבנים הרגילים וניתן להגיש אותם חם או קר.
דוכן הסופלקי היווני מושלם לכל אירוע: מאירועי חברה ועד קבלות פנים לחתונות, ממסיבות קוקטייל ועד מפגשים משפחתיים, מחגיגות יום הולדת ועד ארוחות חג.
עמדת הסופלקי היא בחירה מצוינת לכל אירוע כי היא טעימה וקלה להתקנה. ניתן להגדיר תוך כחמש דקות או פחות וניתן להגיש את הסופלקי חם או קר.
המטבח היווני צובר פופולריות בעשורים האחרונים. הוא ידוע כאחד המטבחים הבריאים בעולם. עם זאת, זה לא רק מזון דיאטטי. יש בו גם הרבה מנות טעימות ששווה לנסות.
בחלק זה, נדבר על כמה מהמנות הללו והמרכיבים שלהן כדי שתוכלו להבין מה עושה אותן כל כך מיוחדות ולמה הן צריכות להיות ברשימת המאכלים שלכם לנסות!
המנה הראשונה עליה נדבר היא Souvlaki. אוכל מסוג זה מורכב לרוב מבשר או ירקות עטופים בפיתה עם רוטב צזיקי וצולים על שיפוד או גריל. לאחר מכן מניחים את השיפוד לתוך הלחם המשמש כמחזיק לבשר או הירקות כדי למנוע ממנו ליפול בזמן הבישול.
המטבח היווני מושפע במידה רבה מהמאכלים וסגנונות הבישול של שכנותיה של יוון, כמו איטליה, טורקיה והבלקן.
המנה הנפוצה ביותר היא בשר על האש עם ירקות.
כמה מהמנות הפופולריות ביותר הן מוסקה (צלחת שכבות של חצילים, כבש ותפוחי אדמה), סופלאקי (חזיר או עוף על שיפוד), ג'ירוס (כריך בפיתה במילוי בקר או טלה), צזיקי (רוטב עשוי יוגורט). , מלפפון, שום ושמן זית), ספאנקופיטה (פאי תרד) ודולמאת'ס (עלי גפן עטופים סביב אורז).
אוכל יווני הוא לא רק גירוס וסובלאקי. יש עוד הרבה מנות יווניות ששווה לנסות. בחלק זה, נחקור כמה מהפופולריים שבהם.
קולוריה: קולוריה היא סוג של בצק מטוגן המוגש בדרך כלל עם סירופ דבש לארוחת בוקר או כקינוח. ניתן להגיש אותם גם עם גבינה או תוספות מתוקות אחרות כמו רפרפת וסירופ שוקולד.
Loukoumades: Loukoumades היא מנת קינוח יוונית פופולרית נוספת שנאכלת לעתים קרובות בתקופת חג המולד. הם כדורי בצק מטוגנים עמוקים מעורבים בסירופ דבש, קינמון ושומשום ואז מכוסים באבקת סוכר.
צזיקי: רוטב צזיקי עשוי מיוגורט, מלפפון, שום, מלח, שמן זית ועשב שמיר. זה יכול לשמש כמטבל לפיתה או כתבלין לצד בשרים על האש.
צזיקי הוא רוטב על בסיס יוגורט יווני המיוצר בדרך כלל עם מלפפון, שום, שמן זית ומיץ לימון. לעתים קרובות הוא מוגש כמטבל לירקות ולפיתות.
המילה "צזיקי" באה מהמילה הטורקית "çatalca", שפירושה "חמוץ".
צזיקי הוא רוטב על בסיס יוגורט יווני המוגש כתוספת לבשר או לירקות. הוא עשוי עם מלפפונים, שום, ולפעמים גזר מגורר. אפשר גם לערבב עם שמן זית, מיץ לימון ומלח.
ביוון אוכלים צזיקי בדרך כלל עם סופלאקי או גירוס. בארצות הברית, זה אומץ כתבלין טיפוסי לג'ירוס.
צזיקי הוא רוטב על בסיס יוגורט יווני המוגש באופן מסורתי כתבלין עם ג'ירוס. הוא עשוי ממלפפון מגורר, יוגורט מסונן, שום, שמן זית, מלח, ולפעמים מיץ לימון.
מקור המילה צזיקי מהמילה הטורקית cacık שפירושה "טרי" או "מצנן".
טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!
לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!
יש רגעים בחיים שנצרבים בזיכרוננו לעד – החתונה שלנו, היום בו היא נולדה, בר המצווה שלו ועוד אירועים רבים אחרים. המטבח שלנו הוקם מתוך חזון להעניק חוויה קולינרית בלתי נשכחת לאירועים משמחים ומרגשים כאחד.
קייטרינג TiTaTu – חווית טעמים, דיוק וסטיילינג. עמדות אוכל, מכוניות מעוצבות, מזנוני אוכל וקייטרינג שף לאירועים פרטיים.