דוכן מזון לאירועים על ריקשה פתוחה יחיד

דוכני מזון לאירועים
דוכן מזון לאירועים על ריקשה פתוחה יחיד

פירוט קצר על דוכן מזון לאירועים על ריקשה פתוחה יחיד:

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן מזון  לאירועים על ריקשה

 

אם חשבתם שרקישות יש רק בהודו, בואו להכיר את האטרקציה המיוחדת ביותר שיש היום והיא דוכן מזון  לאירועים על ריקשה שיגיע לאירוע שלכם ויגיש את האוכל ההודי המיוחד ביותר (או כל תפריט אחר לבחירה) ויכנס קצת טעם לאירוע שלכם. כי מי שרוצה להכניס טעם לאירוע מכניס אותו עם דוכן מזון  לאירועים על ריקשה שיעשה את הטעם המיוחד ביותר שישאר לכם לעוד הרבה שנים. 

ריקשה – מאיפה היא הגיעה ומה מיוחד בה

ריקשות הן סוג של רכב דו-גלגלי, המונע על ידי אדם. הם נמשכים בדרך כלל על ידי אדם בודד, אך יכולים גם להידחף על ידי נוסעים.

המילה "ריקשה" נגזרת מהמילה ההינדית "rickshawā" (ऋक्साव), שפירושה "מהיר", "מהר" או "מהר". הריקשות הראשונות נוצרו בהודו והשתמשו בהן בעיקר בערים. הריקשה הראשונה נבנתה בשנת 1829 על ידי פרדריק הול, ממציא אמריקאי שעבד עם ג'ורג' סטפנסון על הקטרים המוקדמים של העולם.

ריקשות משמשות בעיקר למרחקים קצרים ובדרך כלל נושאות נוסע אחד או שניים. הם עשויים להיות מונעים על ידי כוח אנושי או מנוע המחובר מכנית לגלגלים, אבל הם מונעים כמעט תמיד על ידי כוח אנושי בלבד.

ריקשה היא רכב דו-גלגלי המונע על ידי הכוח השרירי של הנהג ונמשך על ידי בעל חיים או אדם. המילה "ריקשה" נגזרת מהמילה ההינדית "רישי" שפירושה "אחד שיודע".

ריקשה היא כלי רכב שנמצא בשימוש במשך מאות שנים בהודו. הוא שימש במקור כאמצעי תחבורה לגברים קדושים ומטיילים הינדים, אך כיום הוא משמש כאמצעי תחבורה בערים.

השימוש המתועד הראשון בריקשה נמצא על מטבע עתיק משנת 500 לפני הספירה.

ריקשה היא רכב דו-גלגלי, המונע על ידי אדם עם כרכרה המושיבה נוסע אחד או שניים.

המילה "ריקשה" נגזרת מהמילה ההינדית rikhsawah, שפירושה "סוס מהיר". הוא שימש במקור לתיאור קרונות קלים עם שניים או ארבעה גלגלים ומושב פתוח בהודו.

ריקשות נפוצות בערים של דרום אסיה, דרום מזרח אסיה ומזרח אפריקה. הם משמשים לפעמים גם כמוניות או לסיורים באתרים בעיר.

אז הריקשה היא כלי רכב נפוץ בהודו – אבל מה עם האוכל ההודי?

בהודו יש מגוון של אוכל שאין שני לו. זהו שילוב של תרבויות ומטבחים מכל העולם.

המטבח של הודו הוא תוצאה של התרבות המגוונת שלה. המדינה הושפעה מאנשים מאזורים שונים במשך מאות שנים, וזו הסיבה שהאוכל ההודי משקף את הטעם והתרבות של אזורים אלה.

כמה מנות הודיות פופולריות הן:

– ביריאני;

– דוסה;

– ואדה פאב;

– סמוסה

הודו היא מדינה מגוונת עם הרבה תרבויות ומטבחים שונים. להודו היסטוריה ארוכה של מסורות קולינריות המושפעות ממגוון האנשים, הגיאוגרפיה והאקלים שבה.

כמה מאכלים מיוחדים בהודו כוללים:

ממתקים הודיים: אלה כוללים kulfi, kheer, gulab jamun, jalebi ועוד רבים. הם עשויים ממרכיבים כמו חלב, סוכר או קמח אורז.

קינוחים הודיים: אלה עשויים מקמח חיטה או קמח אורז כגון חלווה פורי, רסגולה, ח'יר פאקורה וכו'.

לחמים הודיים: אלה כוללים רוטיס (לחם שטוח), נאן (לחם פסים), בג'רה רוטי (לחם שטוח מקמח מלא) וכו'

ירקות הודיים: ירקות כמו ברנג'ל

 

דוכנים נוספים

לא רק לאירועי בופה! עגלת השוק שלנו מיוחדת במינה ומתאימה להגשת כל סוגי המשקאות והמאכלים שכולם אוהבים!
לרוב אנחנו משתמשים בה להגשת קינוחים באירועים כפריים- אבל תרגישו חופשי להגיש בה כל מה שאתם רק רוצים 🙂

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

עמדת בוצ׳ר במידות של 200/90 ס״מ, מצויד בפלטת אגוז מעץ מלא ואיכותי, ומשולבת עם חזית מעץ מלא בגוון שמנת.
עמדה מעוצבת אשר מתאימה ומתחברת בהרמוניה מושלמת עם כל סוגי האירועים והחגיגות.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

שגעת הכנאפה הגיעה גם אלינו! קינוח כנאפה לאירועים Home-Made לוהט ומתוק משדרג כל אירוע!
אנו מכינים ומגישים את הכנאפה במחבתות אישיות ובשילוב שתי תוספות:
• הקלאסי- כנאפה עם גבינת עזים
• כנאפה הבית- כנאפה עם שוקולד ולוטוס
מעל הכל נקשט בפיסטוק טחון ומי סוכר.

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>