דוכן מזון לאירועים על ריקשה פתוחה יחיד

דוכני מזון לאירועים
דוכן מזון לאירועים על ריקשה פתוחה יחיד

פירוט קצר על דוכן מזון לאירועים על ריקשה פתוחה יחיד:

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן מזון  לאירועים על ריקשה

 

אם חשבתם שרקישות יש רק בהודו, בואו להכיר את האטרקציה המיוחדת ביותר שיש היום והיא דוכן מזון  לאירועים על ריקשה שיגיע לאירוע שלכם ויגיש את האוכל ההודי המיוחד ביותר (או כל תפריט אחר לבחירה) ויכנס קצת טעם לאירוע שלכם. כי מי שרוצה להכניס טעם לאירוע מכניס אותו עם דוכן מזון  לאירועים על ריקשה שיעשה את הטעם המיוחד ביותר שישאר לכם לעוד הרבה שנים. 

ריקשה – מאיפה היא הגיעה ומה מיוחד בה

ריקשות הן סוג של רכב דו-גלגלי, המונע על ידי אדם. הם נמשכים בדרך כלל על ידי אדם בודד, אך יכולים גם להידחף על ידי נוסעים.

המילה "ריקשה" נגזרת מהמילה ההינדית "rickshawā" (ऋक्साव), שפירושה "מהיר", "מהר" או "מהר". הריקשות הראשונות נוצרו בהודו והשתמשו בהן בעיקר בערים. הריקשה הראשונה נבנתה בשנת 1829 על ידי פרדריק הול, ממציא אמריקאי שעבד עם ג'ורג' סטפנסון על הקטרים המוקדמים של העולם.

ריקשות משמשות בעיקר למרחקים קצרים ובדרך כלל נושאות נוסע אחד או שניים. הם עשויים להיות מונעים על ידי כוח אנושי או מנוע המחובר מכנית לגלגלים, אבל הם מונעים כמעט תמיד על ידי כוח אנושי בלבד.

ריקשה היא רכב דו-גלגלי המונע על ידי הכוח השרירי של הנהג ונמשך על ידי בעל חיים או אדם. המילה "ריקשה" נגזרת מהמילה ההינדית "רישי" שפירושה "אחד שיודע".

ריקשה היא כלי רכב שנמצא בשימוש במשך מאות שנים בהודו. הוא שימש במקור כאמצעי תחבורה לגברים קדושים ומטיילים הינדים, אך כיום הוא משמש כאמצעי תחבורה בערים.

השימוש המתועד הראשון בריקשה נמצא על מטבע עתיק משנת 500 לפני הספירה.

ריקשה היא רכב דו-גלגלי, המונע על ידי אדם עם כרכרה המושיבה נוסע אחד או שניים.

המילה "ריקשה" נגזרת מהמילה ההינדית rikhsawah, שפירושה "סוס מהיר". הוא שימש במקור לתיאור קרונות קלים עם שניים או ארבעה גלגלים ומושב פתוח בהודו.

ריקשות נפוצות בערים של דרום אסיה, דרום מזרח אסיה ומזרח אפריקה. הם משמשים לפעמים גם כמוניות או לסיורים באתרים בעיר.

אז הריקשה היא כלי רכב נפוץ בהודו – אבל מה עם האוכל ההודי?

בהודו יש מגוון של אוכל שאין שני לו. זהו שילוב של תרבויות ומטבחים מכל העולם.

המטבח של הודו הוא תוצאה של התרבות המגוונת שלה. המדינה הושפעה מאנשים מאזורים שונים במשך מאות שנים, וזו הסיבה שהאוכל ההודי משקף את הטעם והתרבות של אזורים אלה.

כמה מנות הודיות פופולריות הן:

– ביריאני;

– דוסה;

– ואדה פאב;

– סמוסה

הודו היא מדינה מגוונת עם הרבה תרבויות ומטבחים שונים. להודו היסטוריה ארוכה של מסורות קולינריות המושפעות ממגוון האנשים, הגיאוגרפיה והאקלים שבה.

כמה מאכלים מיוחדים בהודו כוללים:

ממתקים הודיים: אלה כוללים kulfi, kheer, gulab jamun, jalebi ועוד רבים. הם עשויים ממרכיבים כמו חלב, סוכר או קמח אורז.

קינוחים הודיים: אלה עשויים מקמח חיטה או קמח אורז כגון חלווה פורי, רסגולה, ח'יר פאקורה וכו'.

לחמים הודיים: אלה כוללים רוטיס (לחם שטוח), נאן (לחם פסים), בג'רה רוטי (לחם שטוח מקמח מלא) וכו'

ירקות הודיים: ירקות כמו ברנג'ל

 

דוכנים נוספים

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

מריצת האלכוהול שלנו ניידת ובהחלט אפשר להגיד שהיא מתאימה לשימוש בכל סוגי האירועים!
בעזרתה תוכלו לקבל את פני האורחים עם הסנגרייה החמה/הקרה שלנו- ובהמשך האירוע גם בהגשת משקאות חריפים וצ'ייסרים לציבור האורחים.

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

לא רק לאירועי בופה! עגלת השוק שלנו מיוחדת במינה ומתאימה להגשת כל סוגי המשקאות והמאכלים שכולם אוהבים!
לרוב אנחנו משתמשים בה להגשת קינוחים באירועים כפריים- אבל תרגישו חופשי להגיש בה כל מה שאתם רק רוצים 🙂

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

מחפשים להכניס צבע לאירוע שלכם? עמדת המיני מיינור שלנו בדיוק בשבילכם.
עמדת צבעונית ומלאת חיים שעליה אנו מגישים את מגוון המאכלים שלנו תהפוך את האירוע שלכם לאחד הערבים הבלתי נשכחים!

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>