דוכן פיש אנד ציפס לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג פרווה ודגים
דוכן פיש אנד ציפס לאירועים

פירוט קצר על דוכן פיש אנד ציפס לאירועים:

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן פיש אנד ציפס

אצבעות רכות של פילה דג מטוגן, מוגשות בתוספת צ'יפס טרי וחם בתוספת קטשופ ומיונז להגברת הטעם המנה הטעימה הזאת מוגשת בצלחות חד פעמיות או קונוסים המייתרים שטיפה, פשוט אוכלים ונהנים,

מה מכילה המנה?

המנה על בסיס דגים טריים, מוגשים בקונוסים לצד ציפס חם ומבחר רטבים כגון: קטשופ, מיונז, חרדל, צ'ילי והן לימון.

דוכן פיש אנד צ'יפס לאירועים הוא סוג של קייטרינג המספק אוכל שניתן לאכול ביד אחת. סוג זה של קייטרינג משמש לעתים קרובות באירועים בחוץ.

הדוכן הוא בדרך כלל מבנה עץ עם דלפק. יש בדרך כלל שלושה או ארבעה מטגנים גדולים ממתכת בחלק האחורי של המעמד. הטיגונים האלה משמשים לבישול הדגים והצ'יפס. הטבחים משתמשים במלקחיים מתכתיים ארוכים כדי להוציא נתחי דג מהטיגון ולשים אותם על תבנית אפייה עם צ'יפס.

פיש אנד צ'יפס הוא מנה המורכבת מדג קוד מטוגן, יחד עם תפוחי אדמה, מטוגנים בשמן עמוק. ניתן להגיש את הדג שלם או במנות קטנות. זה מוגש בדרך כלל עם בחירת הלקוח של רוטב טרטר (על בסיס מיונז) או חומץ מאלט כתבלינים.

אצבעות דג נחשבים כפרווה כך שדוכן פיש אנד צ'יפס יכול להשתלב בכל אירוע עם דוכנים נוספים, חלביים או בשריים.

רצועת דג מצופה ומטוגנת, אשר מוגשת ביחד עם צ'יפס טרי מוגשת בתוך קונוס, באופן זהה לאופן שהיא מוגשת במדינת המקור שלה, אנגליה.

דוכני מזון עבור אירועים

דוכני מזון הם דרך מצוינת להוסיף גיוון לאירוע שלכם. הם יכולים לשמש עבור כל מיני אירועים שונים כגון חתונות, מסיבות יום הולדת, או אפילו כנסים.

ישנם סוגים רבים ושונים של דוכני מזון לאירועים, מדוכני אוכל מסורתיים ועד אפשרויות מודרניות יותר כמו מסעדות פופ-אפ. אפשרויות אלו מושלמות עבור אנשים שרוצים חוויה אינטראקטיבית יותר עם האורחים שלהם ורוצים להציע את הטוב ביותר שיש להם להציע.

למשל יש דוכני קינוחים בהם ניתן להשיג עוגות וקינוחים אחרים כמו סופגניות וקאפקייקס. יש גם דוכני המבורגרים, טאקו ופיצה שיציעו מגוון מאכלים שונים מהם ייהנו האורחים.

ישנם שיקולים רבים שצריך לעשות כאשר מחליטים על סוג דוכן האוכל הרצוי באירוע שלכם. למשל, האוכל יוגש חם או קר? האם אתה רוצה שיהיה לו נושא מסוים? האם יהיו מקומות ישיבה פנויים? האם זה ידרוש ציוד מיוחד כמו ברביקיו או תנור? מהו גודל התקציב?

האם יש סיכונים בשימוש בדוכני מזון באירוע?

שימוש בדוכני מזון באירוע יכול להיות דרך מצוינת לשמור על המשתתפים שמחים ומרוצים. עם זאת, ישנם כמה סיכונים שיכולים לבוא איתם.

הסיכון הראשון הוא שלא כל האנשים יאהבו את מה שמוצע. אנשים מסוימים עשויים להעדיף סוג של מזון שאינו זמין בדוכנים ואולי הם לא יוכלו למצוא משהו אחר לאכול. 

הסיכון השלישי הוא שאנשים מסוימים עשויים לסבול מאלרגיות או הגבלות תזונתיות, מה שעלול לגרום לכך שהם לא יכולים ליהנות מכל מה שמוצע.

הסיכון הרביעי הוא שאם יש תורים ארוכים לאוכל.

לכן אם אין לכם מספיק זמן להתכונן לאירוע, לא כדאי להשתמש בדוכני מזון. הם עשויים לספק הרבה אפשרויות אבל הם יהיו באיכות ירודה. ואם אתה משרת צמחונים, אולי אין להם אפשרויות צמחוניות זמינות.

כדאי תמיד להתכונן לאירוע לפני כן, ולוודא שיש לנו מספיק זמן להזמין מקייטרינג מקצועי שיוכל לספק אוכל צמחוני איכותי ושאר סוגי המטבח שאנו צריכים עבור האורחים שלנו.

לכן חשוב לעשות בדיקה מעמיקה לפני שסוחרים חברה שמספקת דוכני מזון.

 

דוכנים נוספים

מזנון הפח הצרפתי שלנו מאופיין בעיצוב רטרו עכשווי ומתאים לאירועים נוסטלגיים עם ניחוח אסייתי (אבל לא רק!)
מזנון רחב (מעל 2 מ') ובעל מקומות אחסון נסתרים- פתרון מצוין לאירועים באוויר הפתוח וגם באולמות סגורים.

יש לנו את הפלאפל האמיתי עם טוויסט מדהים!
הכל מתחיל מטיגון כדורי פלאפל ממתכון משפחתי ייחודי,
את המנה אנו מגישים בפיתה "נינה" (פיתה שלא נקרעת לעולם! תבדקו אותנו)
בוחרים מה מורחים? חומוס, טחינה או חריף ועמבה למי שאוהב אתגרים…
לבסוף בוחרים ירקות טריים: כרוב סגול, סלט ירקות, או חמוצים. בתיאבון!

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

מריצת האלכוהול שלנו ניידת ובהחלט אפשר להגיד שהיא מתאימה לשימוש בכל סוגי האירועים!
בעזרתה תוכלו לקבל את פני האורחים עם הסנגרייה החמה/הקרה שלנו- ובהמשך האירוע גם בהגשת משקאות חריפים וצ'ייסרים לציבור האורחים.

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>