דוכן פיש אנד ציפס
אצבעות רכות של פילה דג מטוגן, מוגשות בתוספת צ'יפס טרי וחם בתוספת קטשופ ומיונז להגברת הטעם המנה הטעימה הזאת מוגשת בצלחות חד פעמיות או קונוסים המייתרים שטיפה, פשוט אוכלים ונהנים,
מה מכילה המנה?
המנה על בסיס דגים טריים, מוגשים בקונוסים לצד ציפס חם ומבחר רטבים כגון: קטשופ, מיונז, חרדל, צ'ילי והן לימון.
דוכן פיש אנד צ'יפס לאירועים הוא סוג של קייטרינג המספק אוכל שניתן לאכול ביד אחת. סוג זה של קייטרינג משמש לעתים קרובות באירועים בחוץ.
הדוכן הוא בדרך כלל מבנה עץ עם דלפק. יש בדרך כלל שלושה או ארבעה מטגנים גדולים ממתכת בחלק האחורי של המעמד. הטיגונים האלה משמשים לבישול הדגים והצ'יפס. הטבחים משתמשים במלקחיים מתכתיים ארוכים כדי להוציא נתחי דג מהטיגון ולשים אותם על תבנית אפייה עם צ'יפס.
פיש אנד צ'יפס הוא מנה המורכבת מדג קוד מטוגן, יחד עם תפוחי אדמה, מטוגנים בשמן עמוק. ניתן להגיש את הדג שלם או במנות קטנות. זה מוגש בדרך כלל עם בחירת הלקוח של רוטב טרטר (על בסיס מיונז) או חומץ מאלט כתבלינים.
אצבעות דג נחשבים כפרווה כך שדוכן פיש אנד צ'יפס יכול להשתלב בכל אירוע עם דוכנים נוספים, חלביים או בשריים.
רצועת דג מצופה ומטוגנת, אשר מוגשת ביחד עם צ'יפס טרי מוגשת בתוך קונוס, באופן זהה לאופן שהיא מוגשת במדינת המקור שלה, אנגליה.
דוכני מזון עבור אירועים
דוכני מזון הם דרך מצוינת להוסיף גיוון לאירוע שלכם. הם יכולים לשמש עבור כל מיני אירועים שונים כגון חתונות, מסיבות יום הולדת, או אפילו כנסים.
ישנם סוגים רבים ושונים של דוכני מזון לאירועים, מדוכני אוכל מסורתיים ועד אפשרויות מודרניות יותר כמו מסעדות פופ-אפ. אפשרויות אלו מושלמות עבור אנשים שרוצים חוויה אינטראקטיבית יותר עם האורחים שלהם ורוצים להציע את הטוב ביותר שיש להם להציע.
למשל יש דוכני קינוחים בהם ניתן להשיג עוגות וקינוחים אחרים כמו סופגניות וקאפקייקס. יש גם דוכני המבורגרים, טאקו ופיצה שיציעו מגוון מאכלים שונים מהם ייהנו האורחים.
ישנם שיקולים רבים שצריך לעשות כאשר מחליטים על סוג דוכן האוכל הרצוי באירוע שלכם. למשל, האוכל יוגש חם או קר? האם אתה רוצה שיהיה לו נושא מסוים? האם יהיו מקומות ישיבה פנויים? האם זה ידרוש ציוד מיוחד כמו ברביקיו או תנור? מהו גודל התקציב?
האם יש סיכונים בשימוש בדוכני מזון באירוע?
שימוש בדוכני מזון באירוע יכול להיות דרך מצוינת לשמור על המשתתפים שמחים ומרוצים. עם זאת, ישנם כמה סיכונים שיכולים לבוא איתם.
הסיכון הראשון הוא שלא כל האנשים יאהבו את מה שמוצע. אנשים מסוימים עשויים להעדיף סוג של מזון שאינו זמין בדוכנים ואולי הם לא יוכלו למצוא משהו אחר לאכול.
הסיכון השלישי הוא שאנשים מסוימים עשויים לסבול מאלרגיות או הגבלות תזונתיות, מה שעלול לגרום לכך שהם לא יכולים ליהנות מכל מה שמוצע.
הסיכון הרביעי הוא שאם יש תורים ארוכים לאוכל.
לכן אם אין לכם מספיק זמן להתכונן לאירוע, לא כדאי להשתמש בדוכני מזון. הם עשויים לספק הרבה אפשרויות אבל הם יהיו באיכות ירודה. ואם אתה משרת צמחונים, אולי אין להם אפשרויות צמחוניות זמינות.
כדאי תמיד להתכונן לאירוע לפני כן, ולוודא שיש לנו מספיק זמן להזמין מקייטרינג מקצועי שיוכל לספק אוכל צמחוני איכותי ושאר סוגי המטבח שאנו צריכים עבור האורחים שלנו.
לכן חשוב לעשות בדיקה מעמיקה לפני שסוחרים חברה שמספקת דוכני מזון.