דוכן סטייק על פירה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן סטייק על פירה לאירועים

פירוט קצר על דוכן סטייק על פירה לאירועים:

נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סטייק סינטה על פירה

דוכן סטייק סינטה על פירה הוא מנה המורכבת מפירה, בצל פרוס וסטייק. המנה מוגשת לרוב עם רוטב ביתי או רוטב חום (לבשר).

דוכן סטייק סינטה על פירה הוא מאכל שמורכב מפירה, או לפעמים צ'יפס, וסטייק סינטה. הבשר מבושל בדרך כלל עם חמאה, מלח, פלפל ותבלינים אחרים. ניתן להגיש את המנה ככריך פתוח עם מלית הפירה או כארוחה בציפוי עם בשר הבקר ותפוחי האדמה אחד על השני.

מקורה של המנה בשנות ה-50 של המאה ה-20 כאשר יצר אותה השף פול פרודהום במסעדתו K-Paul's Louisiana Kitchen בניו אורלינס. הוא הפך פופולרי בניו אורלינס במהלך שנות ה-70, מה שעזר להפיץ אותו ברחבי העולם ועכשיו המנה נהפכה להיות אחד מדוכני המזון הנפוצים ביותר באירועים גם בישראל.

סטייק סינטה

סטייק סינטה הוא נתח בקר שנלקח מהחלק העליון של הרגל או הירך של החיה. זהו אחד מנתחי הבקר הפופולריים והיקרים ביותר, מכיוון שהוא רך וטעים.

סטייק סינטה הוא סטייק בקר מהגב של הפרה, ומכיל כמות קטנה של שומן.

בדרך כלל הוא צלוי או מטוגן במחבת ומוגש כחלק מתבשיל כמו ביף סטרוגנוף. לסטייק הסינטה יש דגן מיוחד בבשר, מה שיכול להפוך אותו לנחשק יותר מאשר נתחים אחרים.

לסטייק סינטה טעם עדין עם מרקם עדין שמקל על הלעיסה. תוך כדי בישול הוא הופך רך ועסיסי יותר מכיוון שחלק מהשומן שלו נמס ונוזל ממנו.

תוספות מתאימות לסטייק סינטה

תוספות הן השלמה מושלמת לסטייק עסיסי. ניתן להשתמש בהם כדי לשנות את הטעם והמרקם של סטייק, או פשוט כדי להפוך אותו למעורר תיאבון.

תוספות הן דרך מצוינת לתבל סטייק סינטה ולהפוך אותו למעורר תיאבון.

תוספות מתאימות לסטייק סינטה כי ניתן לבשל אותן באותו אופן. ניתן לצלות, לטגן או לאפות אותם בהתאם לתוספת ואיך אתה רוצה שהסטייק שלך ייצא.

תוספות הן דרך מצוינת לשפר את סטייק הסינטה שלך עם טעמים ומרקמים נוספים.

סוגי בשר המתאימים עם פירה תפוחי אדמה

ישנם סוגים רבים של מנות שניתן לשלב עם פירה. סוג הבשר הנפוץ ביותר הוא סטייק, אך ישנן גם אפשרויות אחרות כמו חזיר טחון, כבש ועוף.

סוג הבשר שבו אתה משתמש בפירה תלוי למה אתה מבשל את המנה. אם אתה מכין אותו למפגש משפחתי גדול, האפשרות הטובה ביותר תהיה להשתמש בבשר בקר טחון מכיוון שהוא זול ובשפע. אם אתם מכינים את המנה לארוחת ערב עם בן הזוג המשמעותי שלכם, אז כבש יהיה בחירה טובה יותר מכיוון שהוא יקר יותר ובעל טעם עשיר יותר.

פירה הוא מאכל פופולרי במדינות ותרבויות רבות, כולל ארצות הברית. לעתים קרובות הם מוגשים כתוספת למנות בשר כמו בקר, כבש וחזיר.

סוגי בשר המתאימים לפירה:

– בקר: הבשר האדום הכי מתאים לפירה מכיוון שיש לו אחוזי שומן גבוהים שהופכים אותו לטעים ונימוח.

– טלה: גם טלה עשיר בתכולת שומן ויהווה מנת פירה טעימה.

פירה הוא מאכל פופולרי שאוכלים בכל העולם. אפשר להכין אותו עם מגוון מרכיבים, ולכן לא מפתיע שיש הרבה סוגי בשר שונים המתאימים לפירה.

סוג הבשר הנפוץ ביותר בשימוש בפירה הוא בשר בקר טחון ועוף. עם זאת, ישנם גם בשרים אחרים שניתן להשתמש בהם כמו הודו, כבש.

 

דוכנים נוספים

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>