דוכן סטייק על פירה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן סטייק על פירה לאירועים

פירוט קצר על דוכן סטייק על פירה לאירועים:

נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סטייק סינטה על פירה

דוכן סטייק סינטה על פירה הוא מנה המורכבת מפירה, בצל פרוס וסטייק. המנה מוגשת לרוב עם רוטב ביתי או רוטב חום (לבשר).

דוכן סטייק סינטה על פירה הוא מאכל שמורכב מפירה, או לפעמים צ'יפס, וסטייק סינטה. הבשר מבושל בדרך כלל עם חמאה, מלח, פלפל ותבלינים אחרים. ניתן להגיש את המנה ככריך פתוח עם מלית הפירה או כארוחה בציפוי עם בשר הבקר ותפוחי האדמה אחד על השני.

מקורה של המנה בשנות ה-50 של המאה ה-20 כאשר יצר אותה השף פול פרודהום במסעדתו K-Paul's Louisiana Kitchen בניו אורלינס. הוא הפך פופולרי בניו אורלינס במהלך שנות ה-70, מה שעזר להפיץ אותו ברחבי העולם ועכשיו המנה נהפכה להיות אחד מדוכני המזון הנפוצים ביותר באירועים גם בישראל.

סטייק סינטה

סטייק סינטה הוא נתח בקר שנלקח מהחלק העליון של הרגל או הירך של החיה. זהו אחד מנתחי הבקר הפופולריים והיקרים ביותר, מכיוון שהוא רך וטעים.

סטייק סינטה הוא סטייק בקר מהגב של הפרה, ומכיל כמות קטנה של שומן.

בדרך כלל הוא צלוי או מטוגן במחבת ומוגש כחלק מתבשיל כמו ביף סטרוגנוף. לסטייק הסינטה יש דגן מיוחד בבשר, מה שיכול להפוך אותו לנחשק יותר מאשר נתחים אחרים.

לסטייק סינטה טעם עדין עם מרקם עדין שמקל על הלעיסה. תוך כדי בישול הוא הופך רך ועסיסי יותר מכיוון שחלק מהשומן שלו נמס ונוזל ממנו.

תוספות מתאימות לסטייק סינטה

תוספות הן השלמה מושלמת לסטייק עסיסי. ניתן להשתמש בהם כדי לשנות את הטעם והמרקם של סטייק, או פשוט כדי להפוך אותו למעורר תיאבון.

תוספות הן דרך מצוינת לתבל סטייק סינטה ולהפוך אותו למעורר תיאבון.

תוספות מתאימות לסטייק סינטה כי ניתן לבשל אותן באותו אופן. ניתן לצלות, לטגן או לאפות אותם בהתאם לתוספת ואיך אתה רוצה שהסטייק שלך ייצא.

תוספות הן דרך מצוינת לשפר את סטייק הסינטה שלך עם טעמים ומרקמים נוספים.

סוגי בשר המתאימים עם פירה תפוחי אדמה

ישנם סוגים רבים של מנות שניתן לשלב עם פירה. סוג הבשר הנפוץ ביותר הוא סטייק, אך ישנן גם אפשרויות אחרות כמו חזיר טחון, כבש ועוף.

סוג הבשר שבו אתה משתמש בפירה תלוי למה אתה מבשל את המנה. אם אתה מכין אותו למפגש משפחתי גדול, האפשרות הטובה ביותר תהיה להשתמש בבשר בקר טחון מכיוון שהוא זול ובשפע. אם אתם מכינים את המנה לארוחת ערב עם בן הזוג המשמעותי שלכם, אז כבש יהיה בחירה טובה יותר מכיוון שהוא יקר יותר ובעל טעם עשיר יותר.

פירה הוא מאכל פופולרי במדינות ותרבויות רבות, כולל ארצות הברית. לעתים קרובות הם מוגשים כתוספת למנות בשר כמו בקר, כבש וחזיר.

סוגי בשר המתאימים לפירה:

– בקר: הבשר האדום הכי מתאים לפירה מכיוון שיש לו אחוזי שומן גבוהים שהופכים אותו לטעים ונימוח.

– טלה: גם טלה עשיר בתכולת שומן ויהווה מנת פירה טעימה.

פירה הוא מאכל פופולרי שאוכלים בכל העולם. אפשר להכין אותו עם מגוון מרכיבים, ולכן לא מפתיע שיש הרבה סוגי בשר שונים המתאימים לפירה.

סוג הבשר הנפוץ ביותר בשימוש בפירה הוא בשר בקר טחון ועוף. עם זאת, ישנם גם בשרים אחרים שניתן להשתמש בהם כמו הודו, כבש.

 

דוכנים נוספים

שגעת הכנאפה הגיעה גם אלינו! קינוח כנאפה לאירועים Home-Made לוהט ומתוק משדרג כל אירוע!
אנו מכינים ומגישים את הכנאפה במחבתות אישיות ובשילוב שתי תוספות:
• הקלאסי- כנאפה עם גבינת עזים
• כנאפה הבית- כנאפה עם שוקולד ולוטוס
מעל הכל נקשט בפיסטוק טחון ומי סוכר.

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

מזנון הפח הצרפתי שלנו מאופיין בעיצוב רטרו עכשווי ומתאים לאירועים נוסטלגיים עם ניחוח אסייתי (אבל לא רק!)
מזנון רחב (מעל 2 מ') ובעל מקומות אחסון נסתרים- פתרון מצוין לאירועים באוויר הפתוח וגם באולמות סגורים.

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

מריצת האלכוהול שלנו ניידת ובהחלט אפשר להגיד שהיא מתאימה לשימוש בכל סוגי האירועים!
בעזרתה תוכלו לקבל את פני האורחים עם הסנגרייה החמה/הקרה שלנו- ובהמשך האירוע גם בהגשת משקאות חריפים וצ'ייסרים לציבור האורחים.

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

מחפשים להכניס צבע לאירוע שלכם? עמדת המיני מיינור שלנו בדיוק בשבילכם.
עמדת צבעונית ומלאת חיים שעליה אנו מגישים את מגוון המאכלים שלנו תהפוך את האירוע שלכם לאחד הערבים הבלתי נשכחים!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>