הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".
לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.
אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.
הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".
לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.
אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.
שילוב אוכל יפני בתזונה היומית שלנו, הפך לטרנד בארץ ובעולם.
מי מאיתנו לא אוהב סושי? האוכל היפני הפופולרי בעולם, המורכב מאורז ,ירקות המכיל בתוכו דג נע ,מבושל או מעושן. אין ספק שהוספת דוכן סושי תוסיף לאירוע שלכם ותשמח את האורחים חובבי הסושי המושבעים , אך אם אתם מעוניינים לשדרג את הדוכן שלכם ניתן לתת לו טווסיט, לעשות דוכן סושי מפורק, לא לדאוג זהו סושי מפורק המוגש בצלחת או קערה היוצר “בלאגן אסתטי” שובה עין.
צ׳ראשי סושי או סושי מפורק זו מנה שהאורחים שלכם יכולים לאכול ולהרכיב בקלות בכל רגע במהלך האירוע , זוהי מנה מושלמת, זמן ההכנה שלה הוא קצר בהשוואה למנת סושי מסורתי. כל מרכיב מגיע בנפרד לצלחת, שביחד יוצרים ונותנים למנה מראה אסתטי ,נקי ועשיר כמיטב המסורת היפנית.
התוספות שעל האורז יכולות להשתנות לפי טעמם האישי של האורחים, דוכן זה נותן להם את האפשרות לייצר מגוון טעמים ומרקמים בצלחת שלהם, תופסת של סלט רענן ובריא עם אבוקדו טרי , דג סלמון או דג טונה עם שילוב של רוטב סויה ,ווסאבי, שומשום שחור או לבן ואצות יהפכו את האירוע שלכם למהנה יותר עבור האורחים.
כל דג טרי שאורחים שלכם אוהבים הם יכלו לשלב במנה שלהם ברמת העיקרון , בדוכן הם יקבלו את הדגים מפולטים ללא עור חתוכים לקוביות.
המטבח היפני הוא אחד מהמטבחים הפופולריים בעולם בשל טעמיו הייחודיים ומרכיביו האקזוטיים ובו בזמן הוא ידוע בפשטותו, עם מינימום מרכיבים המשמשים בכל מנה. המרכיבים הם בדרך כלל טריים, עונתיים ומקורים מקומיים.
אוכל יפני הוא אחד המאכלים הפופולריים ביותר בעולם. הם ידועים במנות הייחודיות והטעימות שלהם שעברו מדור לדור. הם ידועים גם בטעמים העדינים והמורכבים שלהם.
המטבח היפני ידוע גם בפשטותו, עם מינימום מרכיבים המשמשים בכל מנה. המרכיבים הם בדרך כלל טריים, עונתיים ומקורים מקומיים.
ישנם סוגים רבים ומגוונים של מנות שהמטבח היפני יכול להציע ,מלבד סושי.
סשימי – זהו דג נא פרוס דק. זה מוגש בדרך כלל עם רוטב סויה, ווסאבי וג'ינג'ר, הוא מיוצר באופן מסורתי מבשר של דגים גדולים, כגון טונה, סלמון או מקרל. עם זאת, אפשר להכין סשימי גם מדגים קטנים יותר.
ראמן – זהו מרק אטריות שניתן להרתיח במים, לבשל על כיריים או להכין בסיר לחץ חשמלי. המרק הכולל מכיל רוטב סויה המעניק לו טעם מלוח . מרכיבים נוספים כוללים אצות מיובשות, קומבו (אצות ים), בצל ירוק, ג'ינג'ר, שום ושמן שומשום. ניתן להוסיף גם בשר בקר או עוף אם רוצים.
יאקיטורי -זהו מאכל המורכב מעוף בגריל ,ירקות, הוא מוגש בצורת שיפוד על מקל, מנב זו קיימת כבר מאות שנים ויש לה וריאציות רבות ברחבי הארץ. בעבר מנה זו הייתה מבוססת על בשר היום ניתן להכין אותה גם עם דג סלומון.
יקיטורי מוגש בדרך כלל בשיפודים, אפשר למצוא אותו במסעדות יפניות, בדוכני רחוב, ואפילו כטייק אאוט מכמה מסעדות.
כאמור חוץ מן העובדה שהסושי הוא טעים יש לו גם יתרונות בריאותיים , זהו מזון דל קלוריות, מלא בחומרים מזינים.
הוא מכיל חלבון, ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון.
היתרונות הבריאותיים של סושי כוללים:
– רמות גבוהות של ויטמין B12 וסלניום המסייעים להילחם בעייפות ולשפר את מצבי הרוח
– רכיבי התזונה המצויים בסושי חשובים לבריאות העיניים
– סושי דל בקלוריות ועשיר בסיבים המסייעים בשליטה על רמות הסוכר בדם
לסיכום אין ספק שדוכן סושי מפורק והמטבח היפני ישדרג את האירוע שלכם וישאר טעם וחוויה בלתי נשכחת עבור האורחים שלכם!
מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.
יש רגעים בחיים שנצרבים בזיכרוננו לעד – החתונה שלנו, היום בו היא נולדה, בר המצווה שלו ועוד אירועים רבים אחרים. המטבח שלנו הוקם מתוך חזון להעניק חוויה קולינרית בלתי נשכחת לאירועים משמחים ומרגשים כאחד.
קייטרינג TiTaTu – חווית טעמים, דיוק וסטיילינג. עמדות אוכל, מכוניות מעוצבות, מזנוני אוכל וקייטרינג שף לאירועים פרטיים.