דוכן סושי מפורק לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג פרווה ודגים
דוכן סושי מפורק לאירועים

פירוט קצר על דוכן סושי מפורק לאירועים:

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן צ'יראשי סושי מפורק

שילוב אוכל יפני בתזונה היומית שלנו, הפך לטרנד בארץ ובעולם.

מי מאיתנו לא אוהב סושי? האוכל היפני הפופולרי בעולם, המורכב מאורז ,ירקות המכיל בתוכו דג נע ,מבושל או מעושן. אין ספק שהוספת דוכן סושי תוסיף לאירוע שלכם ותשמח את האורחים חובבי הסושי המושבעים , אך אם אתם מעוניינים לשדרג את הדוכן שלכם ניתן לתת לו טווסיט, לעשות דוכן סושי מפורק, לא לדאוג זהו סושי מפורק המוגש בצלחת או קערה היוצר “בלאגן אסתטי” שובה עין.

צ׳ראשי סושי או סושי מפורק זו מנה שהאורחים שלכם יכולים לאכול ולהרכיב בקלות בכל רגע במהלך האירוע , זוהי מנה מושלמת, זמן ההכנה שלה הוא קצר בהשוואה למנת סושי מסורתי. כל מרכיב מגיע בנפרד לצלחת, שביחד יוצרים ונותנים למנה מראה אסתטי ,נקי ועשיר כמיטב המסורת היפנית.

התוספות שעל האורז יכולות להשתנות לפי טעמם האישי של האורחים, דוכן זה נותן להם את האפשרות לייצר מגוון טעמים ומרקמים בצלחת שלהם, תופסת של סלט רענן ובריא עם אבוקדו טרי , דג סלמון או דג טונה עם שילוב של רוטב סויה ,ווסאבי, שומשום שחור או לבן ואצות יהפכו את האירוע שלכם למהנה יותר עבור האורחים.

איזה דגים שמים בציראשי יפני?

כל דג טרי שאורחים שלכם אוהבים הם יכלו לשלב במנה שלהם ברמת העיקרון , בדוכן הם יקבלו את הדגים מפולטים ללא עור חתוכים לקוביות.

המטבח היפני

המטבח היפני הוא אחד מהמטבחים הפופולריים בעולם בשל טעמיו הייחודיים ומרכיביו האקזוטיים ובו בזמן הוא ידוע בפשטותו, עם מינימום מרכיבים המשמשים בכל מנה. המרכיבים הם בדרך כלל טריים, עונתיים ומקורים מקומיים.

אוכל יפני הוא אחד המאכלים הפופולריים ביותר בעולם. הם ידועים במנות הייחודיות והטעימות שלהם שעברו מדור לדור. הם ידועים גם בטעמים העדינים והמורכבים שלהם.

המטבח היפני ידוע גם בפשטותו, עם מינימום מרכיבים המשמשים בכל מנה. המרכיבים הם בדרך כלל טריים, עונתיים ומקורים מקומיים.

ישנם סוגים רבים ומגוונים של מנות שהמטבח היפני יכול להציע ,מלבד סושי.

סשימי – זהו דג נא פרוס דק. זה מוגש בדרך כלל עם רוטב סויה, ווסאבי וג'ינג'ר, הוא מיוצר באופן מסורתי מבשר של דגים גדולים, כגון טונה, סלמון או מקרל. עם זאת, אפשר להכין סשימי גם מדגים קטנים יותר.

ראמן – זהו מרק אטריות שניתן להרתיח במים, לבשל על כיריים או להכין בסיר לחץ חשמלי. המרק הכולל מכיל רוטב סויה המעניק לו טעם מלוח . מרכיבים נוספים כוללים אצות מיובשות, קומבו (אצות ים), בצל ירוק, ג'ינג'ר, שום ושמן שומשום. ניתן להוסיף גם בשר בקר או עוף אם רוצים.

יאקיטורי -זהו מאכל המורכב מעוף בגריל ,ירקות, הוא מוגש בצורת שיפוד על מקל, מנב זו קיימת כבר מאות שנים ויש לה וריאציות רבות ברחבי הארץ. בעבר מנה זו הייתה מבוססת על בשר היום ניתן להכין אותה גם עם דג סלומון.

יקיטורי מוגש בדרך כלל בשיפודים, אפשר למצוא אותו במסעדות יפניות, בדוכני רחוב, ואפילו כטייק אאוט מכמה מסעדות.

יתרונות בריאותיים של סושי

כאמור חוץ מן העובדה שהסושי הוא טעים יש לו גם יתרונות בריאותיים , זהו מזון דל קלוריות, מלא בחומרים מזינים.

הוא מכיל חלבון, ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון.

היתרונות הבריאותיים של סושי כוללים:

– רמות גבוהות של ויטמין B12 וסלניום המסייעים להילחם בעייפות ולשפר את מצבי הרוח

– רכיבי התזונה המצויים בסושי חשובים לבריאות העיניים

– סושי דל בקלוריות ועשיר בסיבים המסייעים בשליטה על רמות הסוכר בדם

לסיכום אין ספק שדוכן סושי מפורק והמטבח היפני ישדרג את האירוע שלכם וישאר טעם וחוויה בלתי נשכחת עבור האורחים שלכם!

 

דוכנים נוספים

ג'חנון תימני אורגינלי, מוגש עם גרדת עגבניות, סחוג חריףף וביצה חומה !

פיספסתי משהו ?!

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

מזנון הבריקים שלנו מגיע במידות של 200/80 ס״מ ומעוצב בעזרת שילוב של עץ טבעי ומתכת תעשייתית,
השניים יחדיו יוצרים מראה ייחודי להגשת מגוון רחב של מטעמים ומשקאות נהדרים.

מריצת האלכוהול שלנו ניידת ובהחלט אפשר להגיד שהיא מתאימה לשימוש בכל סוגי האירועים!
בעזרתה תוכלו לקבל את פני האורחים עם הסנגרייה החמה/הקרה שלנו- ובהמשך האירוע גם בהגשת משקאות חריפים וצ'ייסרים לציבור האורחים.

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

בשוק כמו בשוק- הכל טרי, הניחוחות מתפזרים לכל עבר והתור של הסועדים רק הולך ומתארך…
אז מה מחכה לכם בדוכן השוק המטורף שלנו?
• חלת שניצל ענקית (אנחנו לא מגזימים!)
• חלת קציצות ביתיות (בקר/דגים)
• פיש אנד צ'יפס
• מיני בורגר'ס עם כבד אווז, ריבת בצל ומלא תוספות מושחתות
• בר סלטים חופשי
• ועוד מגוון מאכלים שנכין במיוחד עבורכם בהתאם לקונספט האירוע!

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

תכינו את עצמכם להיסטריה !
עוגיית אוראו מטוגנת בבלילת פנקייק, על העוגייה החמה נזלף שוקולדים מיוחדים, טופינגים משגעים וצבעוניים.
כחלק מהטופינגים נגיש גם פירות טריים.
אנחנו לא נחלק מפיות אז בזהירות … סתם סתם ברור שנחלק .

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>