דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,
טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!
דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,
טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!
דג אפוי במלח הפך להיות אחד הדברים המבוקשים ביותר היום בכל מסעדה, בין אם מדובר על מסעדת יוקרה או שרוצים להכין מתכון מיוחד בבית. אז אם בא לכם להפתיע את האורחים שלכם במשהו מיוחד באירוע הבא דוכן דג אפוי במעטפת מלח הוא הדרך לתת להם את מה שבטוח ישמחו לקבל בתפריט.
טכניקת בישול מיוחדת מגיעה לאירוע שלכם
דגים אפויים במלח היא טכניקת בישול עתיקה ששימשה להכנת דגים במשך מאות שנים. שיטת בישול זו אוטמת את הטעם והלחות של הדג, ויוצרת מנה עסיסית ומלאת טעם. על ידי שימוש בשכבה עבה של מלח, אתה יכול גם להבטיח שהדג יתבשל באופן שווה לכל אורכו. ניתן להשתמש בטכניקה זו עם כמעט כל סוג של דגים, מה שמאפשר ליצור מנות ייחודיות במינימום מאמץ. דגים אפויים במלח הם דרך פשוטה אך טעימה ליהנות מפירות ים מבלי להתפשר על הטעם או המרקם.
דגים אפויים במלח היא טכניקת בישול עתיקה ששימשה במשך מאות שנים. זוהי דרך פשוטה אך טעימה להכין דגים, וכתוצאה מכך מנה לחה וטעימה. קרום המלח אוטם את הלחות והטעם של הדג, תוך שהוא מספק מרקם פריך. ניתן להשתמש בטכניקה זו עם כל סוג של דגים, מדג לבן ועד סלמון ואפילו רכיכות. רק עם כמה מרכיבים וקצת סבלנות, תוכלו ליצור מנה מרשימה שתגרה את בלוטות הטעם שלכם!
דג סלמון אפוי במלח
סלמון אפוי במלח הוא דרך טעימה ובריאה ליהנות מהדג הרב-תכליתי הזה. קרום המלח אוטם את הלחות והטעם של הסלמון, ויוצר מנה עסיסית שבטוח תשמח כל חיך. לא רק שזה טעים נהדר, אלא שזו גם דרך קלה להכין סלמון לקהל. עם כמה מרכיבים פשוטים, תוכל לקבל מנה ראשונה מרשימה על השולחן תוך זמן קצר.
סלמון אפוי במלח היא טכניקת בישול עתיקה שקיימת כבר מאות שנים. זוהי דרך פשוטה וטעימה להכין סלמון שמביאה לדג עסיסי וטעים. קרום המלח אוטם את הלחות, ומאפשר לסלמון להתבשל בצורה אחידה ולשמור על טעמו. עם כמה מרכיבים בלבד, תוכלו לאכול ארוחת ערב מרשימה על השולחן תוך זמן קצר. בנוסף, אפיית הסלמון במלח מקלה על הניקוי!
סלמון אפוי במלח הוא דרך חדשנית וטעימה ליהנות מהדג הפופולרי הזה. המלח עוטף את הסלמון ויוצר מנה עסיסית ועסיסית עמוסה בטעם. לא רק שהוא טעים, אלא יש לו גם יתרונות בריאותיים רבים. סלמון עשיר בחומצות שומן אומגה 3, שיכולות להפחית דלקות ולהגן מפני מחלות לב. אפיית הסלמון במלח עוזרת לנעול את רכיבי התזונה הללו תוך הוספת פרופיל טעם ייחודי למנה. בכמה צעדים פשוטים תוכלו ליצור ארוחה מדהימה שתרשים את האורחים שלכם ותשאיר להם חשק לעוד!
יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.
יש רגעים בחיים שנצרבים בזיכרוננו לעד – החתונה שלנו, היום בו היא נולדה, בר המצווה שלו ועוד אירועים רבים אחרים. המטבח שלנו הוקם מתוך חזון להעניק חוויה קולינרית בלתי נשכחת לאירועים משמחים ומרגשים כאחד.
קייטרינג TiTaTu – חווית טעמים, דיוק וסטיילינג. עמדות אוכל, מכוניות מעוצבות, מזנוני אוכל וקייטרינג שף לאירועים פרטיים.