מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.
לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.
ולא לשכוח – להרים לחיים !
מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.
לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.
ולא לשכוח – להרים לחיים !
דוכן גבינות ויין באירועים אינו מושג חדש. זה קיים כבר שנים וזה עדיין אחד הדברים הפופולריים ביותר שיש בכל אירוע. יש הרבה סיבות למה זה כל כך פופולרי. אחד מהם הוא משום שזו יכולה להיות דרך מצוינת לגרום לאנשים לדבר אחד עם השני.
דוכן הגבינות והיין הוא גם דרך מצוינת למשוך אנשים שלא יודעים מה הם רוצים לאכול או לשתות באירוע. הם יכולים לעצור ליד הדוכן, לנסות כמה סוגים שונים של גבינות, ואז להחליט מה הם רוצים לאכול או לשתות משם והלאה.
ניתן לחלק גבינות לשתי קטגוריות: קשות ורכות. הגבינות הקשות לרוב מיושנות לאורך זמן ובעלות מרקם מוצק ומתפורר. הם עשויים לעתים קרובות מחלב פרה או מחלב עיזים. גבינות רכות עשויות בדרך כלל מחלב פרה או מחלב כבשים ובעלות מרקם קרמי.
סוגי הגבינות שימצאו בדוכן הגבינות יהיו תלויים באיזה סוג אירוע מדובר. אם מדובר באירוע בחוץ, קרוב לוודאי שהדוכן יציע בעיקר גבינות קשות שאין צורך בקירור כי הן לא יתקלקלו מהר כמו גבינות רכות. אם מדובר באירוע מקורה, דוכן הגבינות כנראה יציע גם גבינות קשות וגם גבינות רכות אבל במנות קטנות יותר כי צריך לשמור אותן בקירור כדי להישאר טריות יותר.
בעקרון עדיף שבאירוע יהיה מגוון רחב של גבינות מקל ועד חזק, המגוון הרחב של הגבינות יספק משהו לכל אורח.
באירוע יוצעו מגוון גבינות. חלק מהגבינות שיהיו נוכחות הן:
סוגי היין העיקריים המתאימים לגבינה הם יינות אדומים יבשים. ליינות אלו רמת סוכר נמוכה, מה שהופך אותם להתאמה מושלמת לגבינה. שילוב יין עם גבינה הוא אמנות שלוקח זמן לשלוט בה ויש הרבה גורמים שיש לקחת בחשבון, כמו גיל היין וסוג הגבינה.
היין הטוב ביותר לשתות עם גבינה הוא קברנה סוביניון. יש לו טעם כהה ועשיר אשר משתלב היטב עם הטעם החזק והמלוח של הגבינה. סוג זה של יין מומלץ לרוב לשתייה עם גבינה מכיוון שהוא מחמיא לטעם החזק והמלוח של הגבינה.
באופן כללי, יינות אדומים הם בעלי גוף מלא יותר מיינות לבנים, עם פרופיל טעמים עשיר יותר הכולל תווים פיקנטיים וטעמי פירות כמו שזיפים או פטל שחור.
סוגי היין האדום הפופולריים ביותר הם קברנה סוביניון, שיראז, פינו נואר ומרלו.
חשוב לציין שלא כל היינות הולכים טוב עם גבינה. המפתח הוא למצוא יין בעל אותה עוצמה כמו הגבינה. למשל, אם אתם אוכלים גבינה קשה מאוד כמו פרמזן, אז כדאי לשתות יין שהוא גם מאוד קשה ויבש בטעמו.
אין סוג אחד של יין אדום המושלם לכל סוגי הגבינות. הדרך הטובה ביותר לקבוע איזה סוג של יין אתה צריך לשלב עם הגבינה שלך היא לטעום אותם יחד ולראות מה אתם חושבים.
זוהי טעות נפוצה לחשוב שכל היינות מיוצרים מתאימים לשילוב עם גבינה.
יש יינות שלא מומלץ לשתות כשאנחנו רוצים לאכול גבינה, למשל יינות לבנים כמו שרדונה שיכול להיות בעל טעם חזק שישתלט על כל טעם מהגבינה.
עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל • מרק שעועית בנוסח תימני
כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !
טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!
יש רגעים בחיים שנצרבים בזיכרוננו לעד – החתונה שלנו, היום בו היא נולדה, בר המצווה שלו ועוד אירועים רבים אחרים. המטבח שלנו הוקם מתוך חזון להעניק חוויה קולינרית בלתי נשכחת לאירועים משמחים ומרגשים כאחד.
קייטרינג TiTaTu – חווית טעמים, דיוק וסטיילינג. עמדות אוכל, מכוניות מעוצבות, מזנוני אוכל וקייטרינג שף לאירועים פרטיים.