דוכן מזון לאירועים על ריקשה פתוחה יחיד

דוכני מזון לאירועים
דוכן מזון לאירועים על ריקשה פתוחה יחיד

פירוט קצר על דוכן מזון לאירועים על ריקשה פתוחה יחיד:

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן מזון  לאירועים על ריקשה

 

אם חשבתם שרקישות יש רק בהודו, בואו להכיר את האטרקציה המיוחדת ביותר שיש היום והיא דוכן מזון  לאירועים על ריקשה שיגיע לאירוע שלכם ויגיש את האוכל ההודי המיוחד ביותר (או כל תפריט אחר לבחירה) ויכנס קצת טעם לאירוע שלכם. כי מי שרוצה להכניס טעם לאירוע מכניס אותו עם דוכן מזון  לאירועים על ריקשה שיעשה את הטעם המיוחד ביותר שישאר לכם לעוד הרבה שנים. 

ריקשה – מאיפה היא הגיעה ומה מיוחד בה

ריקשות הן סוג של רכב דו-גלגלי, המונע על ידי אדם. הם נמשכים בדרך כלל על ידי אדם בודד, אך יכולים גם להידחף על ידי נוסעים.

המילה "ריקשה" נגזרת מהמילה ההינדית "rickshawā" (ऋक्साव), שפירושה "מהיר", "מהר" או "מהר". הריקשות הראשונות נוצרו בהודו והשתמשו בהן בעיקר בערים. הריקשה הראשונה נבנתה בשנת 1829 על ידי פרדריק הול, ממציא אמריקאי שעבד עם ג'ורג' סטפנסון על הקטרים המוקדמים של העולם.

ריקשות משמשות בעיקר למרחקים קצרים ובדרך כלל נושאות נוסע אחד או שניים. הם עשויים להיות מונעים על ידי כוח אנושי או מנוע המחובר מכנית לגלגלים, אבל הם מונעים כמעט תמיד על ידי כוח אנושי בלבד.

ריקשה היא רכב דו-גלגלי המונע על ידי הכוח השרירי של הנהג ונמשך על ידי בעל חיים או אדם. המילה "ריקשה" נגזרת מהמילה ההינדית "רישי" שפירושה "אחד שיודע".

ריקשה היא כלי רכב שנמצא בשימוש במשך מאות שנים בהודו. הוא שימש במקור כאמצעי תחבורה לגברים קדושים ומטיילים הינדים, אך כיום הוא משמש כאמצעי תחבורה בערים.

השימוש המתועד הראשון בריקשה נמצא על מטבע עתיק משנת 500 לפני הספירה.

ריקשה היא רכב דו-גלגלי, המונע על ידי אדם עם כרכרה המושיבה נוסע אחד או שניים.

המילה "ריקשה" נגזרת מהמילה ההינדית rikhsawah, שפירושה "סוס מהיר". הוא שימש במקור לתיאור קרונות קלים עם שניים או ארבעה גלגלים ומושב פתוח בהודו.

ריקשות נפוצות בערים של דרום אסיה, דרום מזרח אסיה ומזרח אפריקה. הם משמשים לפעמים גם כמוניות או לסיורים באתרים בעיר.

אז הריקשה היא כלי רכב נפוץ בהודו – אבל מה עם האוכל ההודי?

בהודו יש מגוון של אוכל שאין שני לו. זהו שילוב של תרבויות ומטבחים מכל העולם.

המטבח של הודו הוא תוצאה של התרבות המגוונת שלה. המדינה הושפעה מאנשים מאזורים שונים במשך מאות שנים, וזו הסיבה שהאוכל ההודי משקף את הטעם והתרבות של אזורים אלה.

כמה מנות הודיות פופולריות הן:

– ביריאני;

– דוסה;

– ואדה פאב;

– סמוסה

הודו היא מדינה מגוונת עם הרבה תרבויות ומטבחים שונים. להודו היסטוריה ארוכה של מסורות קולינריות המושפעות ממגוון האנשים, הגיאוגרפיה והאקלים שבה.

כמה מאכלים מיוחדים בהודו כוללים:

ממתקים הודיים: אלה כוללים kulfi, kheer, gulab jamun, jalebi ועוד רבים. הם עשויים ממרכיבים כמו חלב, סוכר או קמח אורז.

קינוחים הודיים: אלה עשויים מקמח חיטה או קמח אורז כגון חלווה פורי, רסגולה, ח'יר פאקורה וכו'.

לחמים הודיים: אלה כוללים רוטיס (לחם שטוח), נאן (לחם פסים), בג'רה רוטי (לחם שטוח מקמח מלא) וכו'

ירקות הודיים: ירקות כמו ברנג'ל

 

דוכנים נוספים

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

מזנון העץ הצבעוני להגשת התבשילים משתלב נהדר בכל אירוע וכמעט עם כל קונספט- מודרני או כפרי.

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

מחפשים להכניס צבע לאירוע שלכם? עמדת המיני מיינור שלנו בדיוק בשבילכם.
עמדת צבעונית ומלאת חיים שעליה אנו מגישים את מגוון המאכלים שלנו תהפוך את האירוע שלכם לאחד הערבים הבלתי נשכחים!

אין כמו פרנה! במיוחד שהיא מלווה בבשר טלה משובח עם תערובת התיבול הסודית שלנו.
זילוף של טחינה סגולה ולבנה תשלים לנו את התמונה!

בשוק כמו בשוק- הכל טרי, הניחוחות מתפזרים לכל עבר והתור של הסועדים רק הולך ומתארך…
אז מה מחכה לכם בדוכן השוק המטורף שלנו?
• חלת שניצל ענקית (אנחנו לא מגזימים!)
• חלת קציצות ביתיות (בקר/דגים)
• פיש אנד צ'יפס
• מיני בורגר'ס עם כבד אווז, ריבת בצל ומלא תוספות מושחתות
• בר סלטים חופשי
• ועוד מגוון מאכלים שנכין במיוחד עבורכם בהתאם לקונספט האירוע!

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>