דוכן פסטה בסטה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג חלבי
דוכן פסטה בסטה לאירועים

פירוט קצר על דוכן פסטה בסטה לאירועים:

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן פסטה אל דנטה

פסטה היא אחת המנות הפופולריות ביותר בעולם, היא מזון בסיסי במטבח האיטלקי היא מוגשת בדרך כלל עם רוטב אך ניתן לאכול אותה רגיל.

דוכן פסטה אל דנטה הוא דוכן מזון המספק פסטה טרייה, זה אחד הדברים שדורשים דיוק מושלם, מידת העשייה חייבת להיות נכונה.

דוכן פסטה אל דנטה לאירועים הוא רעיון שקיים כבר זמן מה. אם אתם מארחים מסיבה ורוצים לקבל כמה אפשרויות אוכל שקלות להכנה, אז זו אופציה נהדרת. הקונספט פשוט: אתם מציעים מנות פסטה באירוע שלכם ומישהו מבשל אותה במקום.

משמעות הדבר היא שהאורחים שלכם יכולים ליהנות ממנה טרייה ללא צורך לדאוג מהטרחה של בישולה בעצמם או קבלת אוכל לקחת. יש הרבה יתרונות לרעיון הזה, אבל העיקרי שבהם הוא שהוא חוסך זמן למארח ודואג שיהיה משהו טעים לכל מי שמגיע.

עמדת הפסטה תגיע עם מגוון רטבים ותוספות כך שהאורחים יוכלו להתאים אישית את המנה שלהם. זה מגיע גם עם מבחר של ירקות ופירות טריים, כך שאנשים שמחפשים אפשרויות בריאות עדיין יוכלו לאכול משהו משביע.

איך דוכן פסטה יכול לעזור לאירוע?

עמדת פסטה היא דרך מצוינת להוסיף טעם נוסף לאירוע שלכם. זה יכול להיות תוספת פשוטה לקייטרינג שלך או אטרקציה עיקרית. כך או כך, זה יהפוך את האירוע שלכם לבלתי נשכח וטעים יותר.

מהם סוגי הפסטה הקיימים

ישנם סוגים שונים של פסטה שניתן להגיש בדוכן באירוע , כל אחד עם הטעם, המרקם והצורה הייחודיים שלו. אלה כוללים ספגטי, פטוצ'יני, לינגוויני, לזניה, מקרוני ועוד. ניתן להגיש את הפסטות הללו עם רטבים ותוספות שונות כמו רוטב פסטו או רוטב עגבניות.

פסטה היא מזון בסיסי במדינות רבות, והיא מוגשת לרוב כמנה העיקרית של הארוחה. הפסטה עשויה מקמח סולת ומים, שמערבבים יחד ליצירת בצק. לאחר מכן מעצבים את הבצק הזה לצורות שונות על ידי לחיצה במכונת פסטה או ביד. לאחר מכן ניתן להרתיח את הפסטה במים.

מהם היתרונות בהקמת דוכן פסטה לאירוע

דוכן פסטה הוא דרך מצוינת להגיש ארוחה חמה ודשנה באירוע, זוהי מנה נהדרת לאירוע כי היא קלה להכנה, טעימה ורב-תכליתית. ניתן להגיש כתוספת עם קציצות או כמנה עיקרית עם רטבים שונים.

להלן היתרונות של הקמת דוכן פסטה לאירוע:

1.ניתן להקים עמדות פסטה בכל מקום, בפנים או בחוץ.

2.קל להרכיב ולפרק אותם, מה שהופך אותם לניידים.

3.הם יכולים לשמש לאירועים קטנים וגדולים כאחד.

מהם החששות או אתגרים שעלולים לבוא עם הפעלת דוכן פסטה?

ישנם חששות ואתגרים רבים שעלולים לבוא עם הפעלת דוכן פסטה. דאגה אחת היא העלות הגבוהה של המרכיבים, שעלולה להקשות על שמירת עלות המנה נמוכה. דאגה נוספת היא שלקוחות עלולים לא לאהוב את האוכל פשוט בגלל העדפה אישית שך אנשים שלא אוהבים פסטה.

החשש הברור ביותר הוא הסיכון להרעלת מזון. אם אתם מגישים פסטה, חשוב שתוודאו שהאטריות והרטבים מבושלים ביסודיות וללא זיהום. ניתן לעשות זאת על ידי בישול בנפרד ולאחר מכן שילובם ממש לפני ההגשה.

חלק מהאתגרים הנלווים להפעלת דוכן פסטה הם שמירה על אספקה עקבית של מרכיבים והבטחת שכל המנות המוגשות יהיו טריות.

מהם היתרונות של הפעלת דוכני מזון לאירועים

הפעלת דוכן מזון לאירוע אינו מושג חדש. אבל זה הפך פופולרי יותר בשנים האחרונות. הסיבה לכך היא שיש יתרונות רבים בהפעלת דוכן מזון לאירועים.

היתרון הראשון הוא שדוכני המזון זולים יחסית משירותי קייטרינג. היתרון השני הוא שישנן אפשרויות רבות ושונות בכל הנוגע לסוג האוכל שתוכלו להציע בדוכן שלכם, כך שסביר להניח שיותר אנשים יעצור ויאכלו באירוע שלכם.

 

דוכנים נוספים

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

ג'חנון תימני אורגינלי, מוגש עם גרדת עגבניות, סחוג חריףף וביצה חומה !

פיספסתי משהו ?!

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

עמדת קפה איכותית ומעוצבת
קפה בוטיק עשוי מתערובת פולים איכותית בעלת ריחות וטעמים מדהימים.
אספרסו, קפוצ'ינו, מקיאטו, אמריקנו, קפה שחור, נס קפה וקפה נטול.
מזוודת תה מהודרת ואיכותית במחבר טעמים מדהימים המוגשים לצד פרוסות לימון טריות ועלי נענע טריים.
בעמדה זו נגיש מאפים חמים ומגוון עוגיות

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>