דוכן סנגרייה חמה וקרה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
דוכני אלכוהול לאירועים
דוכן סנגרייה חמה וקרה לאירועים

פירוט קצר על דוכן סנגרייה חמה וקרה לאירועים:

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סנגרייה חמה וקרה

מהו משקה הסנגריה ומהו מקורו

סנגריה הוא משקה פופולרי שמקורו בספרד, היא סוג של פונץ' מבוסס יין.

מקורו של משקה הסנגריה לא לגמרי ברור. יש האומרים שהוא נוצר על ידי נזיר ספרדי במאה ה-18 כדי לסייע במחסור ביין באנדלוסיה. המילה "סנגריה" מגיעה מהמילה הספרדית "סנגרה", כלומר דם.

המשקה נעשה בדרך כלל עם יין אדום, פירות, סוכר וברנדי. הסנגריה מוגשת בדרך כלל קרה וניתן להכין אותה מתוקה או יבשה.

ישנם סוגים רבים ושונים של מתכוני סנגריה. חלקם משתמשים ביין, בעוד שאחרים משתמשים במיץ פירות. כמו שכבר צויין המרכיבים הנפוצים ביותר הם יין אדום, מיץ פירות, סוכר וברנדי.

לסוג היין המשמש במתכון תהיה השפעה רבה על הטעם והמתיקות של הסנגריה. אם רוצים להכין סנגריה יבשה, כדאי להשתמש באדום יבש כמו קברנה סוביניון או מרלו. אם אתם רוצים לעשות את זה מתוק יותר, אתם צריכים להוסיף קצת יין לבן כמו שרדונה או פינו גריג'יו.

אם תרצו להכין משקה אלכוהולי ללא אלכוהול, החליפו את הברנדי בחומץ תפוחים או מיץ לימון.

מתכון פשוט מאוד להכנת סנגריה:

רכיבים:

1 בקבוק יין אדום

2 כוסות מיץ פירות ללא סוכר (או כל מיץ פירות אחר)

1 כוס מים

1 תפוז, פרוס לפרוסות וחצויות

6 עד 8 כוסות קוביות קרח

טיפים חשובים להכנת סנגריה:

ראשית סנגריה טובה מחייבת בישול ארוך על אש קטנה בסיר במשך שעתיים לפחות.

בזמן הבישול האלכוהול מתאדה לכן אסור לתת לו לברוח לכן חשוב מאוד להקפיד לכסות את הסיר.

דוכן סנגרייה

דוכן הסנגריה החם הוא אופציה מצוינת למי שרוצה להתחמם באירוע בתקופת חורף קר. דוכן הסנגריה הקרה הוא אופציה טובה למי שרוצה ליהנות מהקרירות של הקיץ במהלך האירוע.

כאמור את הסנגריה ניתן לשתות בשתי צורות קרה וחמה.

ראשית יש לנו את הסנגריה הקרה שהיא משקה מרענן שניתן להגיש בקיץ או ביום חם. זה נעשה בדרך כלל עם יין לבן, מיץ תפוזים, סוכר וסירופ פשוט. לאחר מכן מצננים את התערובת ומגישים אותה עם קרח.

לעומת זאת סנגריה חמה היא גם משקה מרענן אבל יש לה סט אחר של שלבים להכנתה. אתם צריכים להשתמש ביין אדום, מיץ תפוזים, סוכר, מקלות קינמון וציפורן. צריך לחמם לפני ההגשה כדי שהתבלינים יוכלו לשחרר את הטעמים שלהם לתוך האלכוהול.

דוכני סנגריה פופולריים באירועים מכיוון שהם מספקים כיבוד לאורחים שרוצים להתקרר או צריכים משהו לשתות בין הארוחות. הם גם פופולריים מכיוון שהם מציעים חוויה ייחודית שאפשרויות שתייה אחרות אינן מספקות.

זוהי דרך דרך מצוינת להציע למשתתפים משקה מרענן.

מהם העלויות של הקמת דוכן סנגריה לאירוע

עלויות הקמת דוכן סנגריה לאירוע עשויות להשתנות מאוד בהתאם לסוג האירוע, מספר האורחים וסוג וגודל המקום.

מהו ההבדל בין סנגריה חמה ליין חם?

נתחיל ונאמר ששני המשקאות חמימים ומוגשים במהלך חודשי החורף.

סנגריה הוא משקה ספרדי שמיוצר בדרך כלל עם יין, מיצי פירות וסוכר. יין חם לעומת זאת הוא משקה בריטי שמכינים בדרך כלל עם יין אדום, מקלות קינמון, ציפורן, גרידת תפוז וסוכר.

בעוד יין חם מוגש בדרך כלל חם וסנגריה חמה מוגשת קרה, שני המשקאות עשויים עם יין ופירות.

בסנגריה חמה יש בדרך כלל פירות הדר וביין חם יש תבלינים כמו קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, ג'ינג'ר ופלפל אנגלי.

ההבדל בין שני המשקאות הוא שלסנגריה חמה יש טעם כבד יותר מאשר יין חם בגלל פרי ההדר. ליין חם גם טעם קליל יותר בגלל התבלינים שלו.

 

דוכנים נוספים

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

עמדת קפה איכותית ומעוצבת
קפה בוטיק עשוי מתערובת פולים איכותית בעלת ריחות וטעמים מדהימים.
אספרסו, קפוצ'ינו, מקיאטו, אמריקנו, קפה שחור, נס קפה וקפה נטול.
מזוודת תה מהודרת ואיכותית במחבר טעמים מדהימים המוגשים לצד פרוסות לימון טריות ועלי נענע טריים.
בעמדה זו נגיש מאפים חמים ומגוון עוגיות

לא רק לאירועי בופה! עגלת השוק שלנו מיוחדת במינה ומתאימה להגשת כל סוגי המשקאות והמאכלים שכולם אוהבים!
לרוב אנחנו משתמשים בה להגשת קינוחים באירועים כפריים- אבל תרגישו חופשי להגיש בה כל מה שאתם רק רוצים 🙂

בשוק כמו בשוק- הכל טרי, הניחוחות מתפזרים לכל עבר והתור של הסועדים רק הולך ומתארך…
אז מה מחכה לכם בדוכן השוק המטורף שלנו?
• חלת שניצל ענקית (אנחנו לא מגזימים!)
• חלת קציצות ביתיות (בקר/דגים)
• פיש אנד צ'יפס
• מיני בורגר'ס עם כבד אווז, ריבת בצל ומלא תוספות מושחתות
• בר סלטים חופשי
• ועוד מגוון מאכלים שנכין במיוחד עבורכם בהתאם לקונספט האירוע!

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

ג'חנון תימני אורגינלי, מוגש עם גרדת עגבניות, סחוג חריףף וביצה חומה !

פיספסתי משהו ?!

שגעת הכנאפה הגיעה גם אלינו! קינוח כנאפה לאירועים Home-Made לוהט ומתוק משדרג כל אירוע!
אנו מכינים ומגישים את הכנאפה במחבתות אישיות ובשילוב שתי תוספות:
• הקלאסי- כנאפה עם גבינת עזים
• כנאפה הבית- כנאפה עם שוקולד ולוטוס
מעל הכל נקשט בפיסטוק טחון ומי סוכר.

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>