נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.
נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.
דוכן סטייק סינטה על פירה הוא מנה המורכבת מפירה, בצל פרוס וסטייק. המנה מוגשת לרוב עם רוטב ביתי או רוטב חום (לבשר).
דוכן סטייק סינטה על פירה הוא מאכל שמורכב מפירה, או לפעמים צ'יפס, וסטייק סינטה. הבשר מבושל בדרך כלל עם חמאה, מלח, פלפל ותבלינים אחרים. ניתן להגיש את המנה ככריך פתוח עם מלית הפירה או כארוחה בציפוי עם בשר הבקר ותפוחי האדמה אחד על השני.
מקורה של המנה בשנות ה-50 של המאה ה-20 כאשר יצר אותה השף פול פרודהום במסעדתו K-Paul's Louisiana Kitchen בניו אורלינס. הוא הפך פופולרי בניו אורלינס במהלך שנות ה-70, מה שעזר להפיץ אותו ברחבי העולם ועכשיו המנה נהפכה להיות אחד מדוכני המזון הנפוצים ביותר באירועים גם בישראל.
סטייק סינטה הוא נתח בקר שנלקח מהחלק העליון של הרגל או הירך של החיה. זהו אחד מנתחי הבקר הפופולריים והיקרים ביותר, מכיוון שהוא רך וטעים.
סטייק סינטה הוא סטייק בקר מהגב של הפרה, ומכיל כמות קטנה של שומן.
בדרך כלל הוא צלוי או מטוגן במחבת ומוגש כחלק מתבשיל כמו ביף סטרוגנוף. לסטייק הסינטה יש דגן מיוחד בבשר, מה שיכול להפוך אותו לנחשק יותר מאשר נתחים אחרים.
לסטייק סינטה טעם עדין עם מרקם עדין שמקל על הלעיסה. תוך כדי בישול הוא הופך רך ועסיסי יותר מכיוון שחלק מהשומן שלו נמס ונוזל ממנו.
תוספות הן השלמה מושלמת לסטייק עסיסי. ניתן להשתמש בהם כדי לשנות את הטעם והמרקם של סטייק, או פשוט כדי להפוך אותו למעורר תיאבון.
תוספות הן דרך מצוינת לתבל סטייק סינטה ולהפוך אותו למעורר תיאבון.
תוספות מתאימות לסטייק סינטה כי ניתן לבשל אותן באותו אופן. ניתן לצלות, לטגן או לאפות אותם בהתאם לתוספת ואיך אתה רוצה שהסטייק שלך ייצא.
תוספות הן דרך מצוינת לשפר את סטייק הסינטה שלך עם טעמים ומרקמים נוספים.
ישנם סוגים רבים של מנות שניתן לשלב עם פירה. סוג הבשר הנפוץ ביותר הוא סטייק, אך ישנן גם אפשרויות אחרות כמו חזיר טחון, כבש ועוף.
סוג הבשר שבו אתה משתמש בפירה תלוי למה אתה מבשל את המנה. אם אתה מכין אותו למפגש משפחתי גדול, האפשרות הטובה ביותר תהיה להשתמש בבשר בקר טחון מכיוון שהוא זול ובשפע. אם אתם מכינים את המנה לארוחת ערב עם בן הזוג המשמעותי שלכם, אז כבש יהיה בחירה טובה יותר מכיוון שהוא יקר יותר ובעל טעם עשיר יותר.
פירה הוא מאכל פופולרי במדינות ותרבויות רבות, כולל ארצות הברית. לעתים קרובות הם מוגשים כתוספת למנות בשר כמו בקר, כבש וחזיר.
סוגי בשר המתאימים לפירה:
– בקר: הבשר האדום הכי מתאים לפירה מכיוון שיש לו אחוזי שומן גבוהים שהופכים אותו לטעים ונימוח.
– טלה: גם טלה עשיר בתכולת שומן ויהווה מנת פירה טעימה.
פירה הוא מאכל פופולרי שאוכלים בכל העולם. אפשר להכין אותו עם מגוון מרכיבים, ולכן לא מפתיע שיש הרבה סוגי בשר שונים המתאימים לפירה.
סוג הבשר הנפוץ ביותר בשימוש בפירה הוא בשר בקר טחון ועוף. עם זאת, ישנם גם בשרים אחרים שניתן להשתמש בהם כמו הודו, כבש.
יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.
טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!
יש רגעים בחיים שנצרבים בזיכרוננו לעד – החתונה שלנו, היום בו היא נולדה, בר המצווה שלו ועוד אירועים רבים אחרים. המטבח שלנו הוקם מתוך חזון להעניק חוויה קולינרית בלתי נשכחת לאירועים משמחים ומרגשים כאחד.
קייטרינג TiTaTu – חווית טעמים, דיוק וסטיילינג. עמדות אוכל, מכוניות מעוצבות, מזנוני אוכל וקייטרינג שף לאירועים פרטיים.