דוכן סטייק על פירה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן סטייק על פירה לאירועים

פירוט קצר על דוכן סטייק על פירה לאירועים:

נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סטייק סינטה על פירה

דוכן סטייק סינטה על פירה הוא מנה המורכבת מפירה, בצל פרוס וסטייק. המנה מוגשת לרוב עם רוטב ביתי או רוטב חום (לבשר).

דוכן סטייק סינטה על פירה הוא מאכל שמורכב מפירה, או לפעמים צ'יפס, וסטייק סינטה. הבשר מבושל בדרך כלל עם חמאה, מלח, פלפל ותבלינים אחרים. ניתן להגיש את המנה ככריך פתוח עם מלית הפירה או כארוחה בציפוי עם בשר הבקר ותפוחי האדמה אחד על השני.

מקורה של המנה בשנות ה-50 של המאה ה-20 כאשר יצר אותה השף פול פרודהום במסעדתו K-Paul's Louisiana Kitchen בניו אורלינס. הוא הפך פופולרי בניו אורלינס במהלך שנות ה-70, מה שעזר להפיץ אותו ברחבי העולם ועכשיו המנה נהפכה להיות אחד מדוכני המזון הנפוצים ביותר באירועים גם בישראל.

סטייק סינטה

סטייק סינטה הוא נתח בקר שנלקח מהחלק העליון של הרגל או הירך של החיה. זהו אחד מנתחי הבקר הפופולריים והיקרים ביותר, מכיוון שהוא רך וטעים.

סטייק סינטה הוא סטייק בקר מהגב של הפרה, ומכיל כמות קטנה של שומן.

בדרך כלל הוא צלוי או מטוגן במחבת ומוגש כחלק מתבשיל כמו ביף סטרוגנוף. לסטייק הסינטה יש דגן מיוחד בבשר, מה שיכול להפוך אותו לנחשק יותר מאשר נתחים אחרים.

לסטייק סינטה טעם עדין עם מרקם עדין שמקל על הלעיסה. תוך כדי בישול הוא הופך רך ועסיסי יותר מכיוון שחלק מהשומן שלו נמס ונוזל ממנו.

תוספות מתאימות לסטייק סינטה

תוספות הן השלמה מושלמת לסטייק עסיסי. ניתן להשתמש בהם כדי לשנות את הטעם והמרקם של סטייק, או פשוט כדי להפוך אותו למעורר תיאבון.

תוספות הן דרך מצוינת לתבל סטייק סינטה ולהפוך אותו למעורר תיאבון.

תוספות מתאימות לסטייק סינטה כי ניתן לבשל אותן באותו אופן. ניתן לצלות, לטגן או לאפות אותם בהתאם לתוספת ואיך אתה רוצה שהסטייק שלך ייצא.

תוספות הן דרך מצוינת לשפר את סטייק הסינטה שלך עם טעמים ומרקמים נוספים.

סוגי בשר המתאימים עם פירה תפוחי אדמה

ישנם סוגים רבים של מנות שניתן לשלב עם פירה. סוג הבשר הנפוץ ביותר הוא סטייק, אך ישנן גם אפשרויות אחרות כמו חזיר טחון, כבש ועוף.

סוג הבשר שבו אתה משתמש בפירה תלוי למה אתה מבשל את המנה. אם אתה מכין אותו למפגש משפחתי גדול, האפשרות הטובה ביותר תהיה להשתמש בבשר בקר טחון מכיוון שהוא זול ובשפע. אם אתם מכינים את המנה לארוחת ערב עם בן הזוג המשמעותי שלכם, אז כבש יהיה בחירה טובה יותר מכיוון שהוא יקר יותר ובעל טעם עשיר יותר.

פירה הוא מאכל פופולרי במדינות ותרבויות רבות, כולל ארצות הברית. לעתים קרובות הם מוגשים כתוספת למנות בשר כמו בקר, כבש וחזיר.

סוגי בשר המתאימים לפירה:

– בקר: הבשר האדום הכי מתאים לפירה מכיוון שיש לו אחוזי שומן גבוהים שהופכים אותו לטעים ונימוח.

– טלה: גם טלה עשיר בתכולת שומן ויהווה מנת פירה טעימה.

פירה הוא מאכל פופולרי שאוכלים בכל העולם. אפשר להכין אותו עם מגוון מרכיבים, ולכן לא מפתיע שיש הרבה סוגי בשר שונים המתאימים לפירה.

סוג הבשר הנפוץ ביותר בשימוש בפירה הוא בשר בקר טחון ועוף. עם זאת, ישנם גם בשרים אחרים שניתן להשתמש בהם כמו הודו, כבש.

 

דוכנים נוספים

מזנון הפח הצרפתי שלנו מאופיין בעיצוב רטרו עכשווי ומתאים לאירועים נוסטלגיים עם ניחוח אסייתי (אבל לא רק!)
מזנון רחב (מעל 2 מ') ובעל מקומות אחסון נסתרים- פתרון מצוין לאירועים באוויר הפתוח וגם באולמות סגורים.

יש לנו את הפלאפל האמיתי עם טוויסט מדהים!
הכל מתחיל מטיגון כדורי פלאפל ממתכון משפחתי ייחודי,
את המנה אנו מגישים בפיתה "נינה" (פיתה שלא נקרעת לעולם! תבדקו אותנו)
בוחרים מה מורחים? חומוס, טחינה או חריף ועמבה למי שאוהב אתגרים…
לבסוף בוחרים ירקות טריים: כרוב סגול, סלט ירקות, או חמוצים. בתיאבון!

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

מזנון העץ הצבעוני להגשת התבשילים משתלב נהדר בכל אירוע וכמעט עם כל קונספט- מודרני או כפרי.

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

בין כל הדוכנים המושחתים והמתוקים, אנחנו לא שוכחים גם את אלו השומרים על אורח בריא.
אז כפי שאנחנו נוהגים לומר באירועים- קחו מוזלי, ותהיו בריאים! 😉
עמדת 'רק בריאות' שלנו תפנק אתכם במעדני יוגורט ביו 3%, גרנולה ביתית, סלט פירות מרענן
וממתיקים טבעיים כמו דבש, תמרים וחלווה.

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>