דוכן סטייק על פירה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן סטייק על פירה לאירועים

פירוט קצר על דוכן סטייק על פירה לאירועים:

נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סטייק סינטה על פירה

דוכן סטייק סינטה על פירה הוא מנה המורכבת מפירה, בצל פרוס וסטייק. המנה מוגשת לרוב עם רוטב ביתי או רוטב חום (לבשר).

דוכן סטייק סינטה על פירה הוא מאכל שמורכב מפירה, או לפעמים צ'יפס, וסטייק סינטה. הבשר מבושל בדרך כלל עם חמאה, מלח, פלפל ותבלינים אחרים. ניתן להגיש את המנה ככריך פתוח עם מלית הפירה או כארוחה בציפוי עם בשר הבקר ותפוחי האדמה אחד על השני.

מקורה של המנה בשנות ה-50 של המאה ה-20 כאשר יצר אותה השף פול פרודהום במסעדתו K-Paul's Louisiana Kitchen בניו אורלינס. הוא הפך פופולרי בניו אורלינס במהלך שנות ה-70, מה שעזר להפיץ אותו ברחבי העולם ועכשיו המנה נהפכה להיות אחד מדוכני המזון הנפוצים ביותר באירועים גם בישראל.

סטייק סינטה

סטייק סינטה הוא נתח בקר שנלקח מהחלק העליון של הרגל או הירך של החיה. זהו אחד מנתחי הבקר הפופולריים והיקרים ביותר, מכיוון שהוא רך וטעים.

סטייק סינטה הוא סטייק בקר מהגב של הפרה, ומכיל כמות קטנה של שומן.

בדרך כלל הוא צלוי או מטוגן במחבת ומוגש כחלק מתבשיל כמו ביף סטרוגנוף. לסטייק הסינטה יש דגן מיוחד בבשר, מה שיכול להפוך אותו לנחשק יותר מאשר נתחים אחרים.

לסטייק סינטה טעם עדין עם מרקם עדין שמקל על הלעיסה. תוך כדי בישול הוא הופך רך ועסיסי יותר מכיוון שחלק מהשומן שלו נמס ונוזל ממנו.

תוספות מתאימות לסטייק סינטה

תוספות הן השלמה מושלמת לסטייק עסיסי. ניתן להשתמש בהם כדי לשנות את הטעם והמרקם של סטייק, או פשוט כדי להפוך אותו למעורר תיאבון.

תוספות הן דרך מצוינת לתבל סטייק סינטה ולהפוך אותו למעורר תיאבון.

תוספות מתאימות לסטייק סינטה כי ניתן לבשל אותן באותו אופן. ניתן לצלות, לטגן או לאפות אותם בהתאם לתוספת ואיך אתה רוצה שהסטייק שלך ייצא.

תוספות הן דרך מצוינת לשפר את סטייק הסינטה שלך עם טעמים ומרקמים נוספים.

סוגי בשר המתאימים עם פירה תפוחי אדמה

ישנם סוגים רבים של מנות שניתן לשלב עם פירה. סוג הבשר הנפוץ ביותר הוא סטייק, אך ישנן גם אפשרויות אחרות כמו חזיר טחון, כבש ועוף.

סוג הבשר שבו אתה משתמש בפירה תלוי למה אתה מבשל את המנה. אם אתה מכין אותו למפגש משפחתי גדול, האפשרות הטובה ביותר תהיה להשתמש בבשר בקר טחון מכיוון שהוא זול ובשפע. אם אתם מכינים את המנה לארוחת ערב עם בן הזוג המשמעותי שלכם, אז כבש יהיה בחירה טובה יותר מכיוון שהוא יקר יותר ובעל טעם עשיר יותר.

פירה הוא מאכל פופולרי במדינות ותרבויות רבות, כולל ארצות הברית. לעתים קרובות הם מוגשים כתוספת למנות בשר כמו בקר, כבש וחזיר.

סוגי בשר המתאימים לפירה:

– בקר: הבשר האדום הכי מתאים לפירה מכיוון שיש לו אחוזי שומן גבוהים שהופכים אותו לטעים ונימוח.

– טלה: גם טלה עשיר בתכולת שומן ויהווה מנת פירה טעימה.

פירה הוא מאכל פופולרי שאוכלים בכל העולם. אפשר להכין אותו עם מגוון מרכיבים, ולכן לא מפתיע שיש הרבה סוגי בשר שונים המתאימים לפירה.

סוג הבשר הנפוץ ביותר בשימוש בפירה הוא בשר בקר טחון ועוף. עם זאת, ישנם גם בשרים אחרים שניתן להשתמש בהם כמו הודו, כבש.

 

דוכנים נוספים

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

בין כל הדוכנים המושחתים והמתוקים, אנחנו לא שוכחים גם את אלו השומרים על אורח בריא.
אז כפי שאנחנו נוהגים לומר באירועים- קחו מוזלי, ותהיו בריאים! 😉
עמדת 'רק בריאות' שלנו תפנק אתכם במעדני יוגורט ביו 3%, גרנולה ביתית, סלט פירות מרענן
וממתיקים טבעיים כמו דבש, תמרים וחלווה.

מזנון הבריקים שלנו מגיע במידות של 200/80 ס״מ ומעוצב בעזרת שילוב של עץ טבעי ומתכת תעשייתית,
השניים יחדיו יוצרים מראה ייחודי להגשת מגוון רחב של מטעמים ומשקאות נהדרים.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
מאובזרת במיטב המשקאות והמאכלים שלנו היא משתלבת נהדר בכל סוגי האירועים 🙂

אין כמו פרנה! במיוחד שהיא מלווה בבשר טלה משובח עם תערובת התיבול הסודית שלנו.
זילוף של טחינה סגולה ולבנה תשלים לנו את התמונה!

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>