דוכן סושי לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג פרווה ודגים
דוכן סושי לאירועים

פירוט קצר על דוכן סושי לאירועים:

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן סושי

סושי הוא אוכל יפני שקיים כבר מאות שנים.

הוא עשוי מאורז, דגים וירקות המעוצבים לחתיכות בגודל ביס, ולאחר מכן מוגש עם רוטב סויה,וואסבי וג'ינג'ר כבוש.

דוכן סושי לאירועים

קייטרינג סושי הוא דרך מצוינת להביא את החוויה היפנית האותנטית לאירוע שלכם. זה לא רק טעים, אלא גם בריא.

סושי הוא מאכל שקיים כבר מאות שנים. זה התפתח והשתנה עם הזמן, אבל הצורה המסורתית של הסושי עדיין נשארה.

משמעות המילה סושי היא "טעם חמוץ" ביפנית והיא נוצרה תחילה על ידי תסיסת אורז עם מי מלח ולאחר מכן הוספת חומץ אליו. לאחר מכן, האורז היה נשאר לתסוס במשך חודשים לפני שניתן היה לאכול אותו.

זו אופציה מצוינת למי שרוצה להוסיף קצת משהו שונה לתפריט.

את קייטרינג הסושי אפשר לעשות בשתי דרכים. דרך אחת היא להביא שף סושי ולהכין את האוכל במקום. הדרך השנייה היא לשלוח חבילות סושי מוכנות מראש למקום האירוע.

ישנם יתרונות רבים בקיום קייטרינג סושי באירוע. זה נותן לאנשים אפשרות נוספת למה שהם יכולים לאכול, זה בריא, וקל להכין אפשרויות צמחוניות וטבעוניות עם סוג זה של שירות מזון.

קייטרינג סושי הוא אופציה מצוינת למסיבות, כנסים ואירועים אחרים. הסיבה לכך היא שסושי הוא אלטרנטיבה בריאה לסוגי מזון אחרים. הוא גם מושך מבחינה ויזואלית ויש לו מגוון רחב של טעמים.

ניתן להתאים את תפריט קייטרינג הסושי בהתאם לצרכי האירוע ולטעמם של המשתתפים. לדוגמה, יש אנשים שמעדיפים דג נא בעוד שאחרים מעדיפים אותו מבושל .

איזה סוגי סושי קיימים

סוגי סושי:

ניגירי-סושי הוא כאשר חתיכת דג נא או פירות ים אחרים מוגשת על גבי כדור אורז קטן. המילה "ניגירי" פירושה לתפוס בשתי ידיים, וסגנון סושי זה נוצר במקור על ידי שימוש בידיים כדי ליצור את האורז לכדור קטן, ואז לחיצת צד אחד לתוך הדג.

מאקי-סושי, שהוא עוד סוג פופולרי של סושי מאקי-סושי הם לחמניות שבדרך כלל נחתכות לשש או שמונה חתיכות וממולאות במרכיבים כמו דג נא או ירקות.

סשימי-סושי, שהוא סוג של סושי שאין בו אורז כלל. סשימי הוא דג נא טרי פרוס שניתן להגיש לבד או לצד מרכיבים נוספים כמו רוטב סויה ומשחת וואסבי.

איזה סוגי דוכני סושי ניתן לעשות באירועים

ישנם סוגים רבים של עמדות סושי שניתן להכין באירועים. לדוגמה, אתם יכולים להקים סושי בר שבו אנשים יכולים להזמין סושי לפניהם. זוהי אפשרות מצוינת אם תרצו להגיש יותר מסוג אחד של סושי. אתם יכולים גם להקים דוכן סושי מסוע שבו אנשים מזמינים את האוכל שלהם ואז הוא מועבר אליהם על מסוע. זוהי אפשרות מצוינת עבור אנשים שרוצים לאכול סוגים רבים ושונים של סושי מבלי להכין את כולם מראש.

כמו כן ישנם קונוסים של סושי, אלה מיוצרים באמצעות תבנית בצורת חרוט. את אורז הסושי שמים בתבנית ולאחר מכן מוסיפים לו את המרכיבים. דוכן סושי מסוג זה יכול להתבצע מכל סוג של מרכיבים.

בנוסף לחמניות מאקי, אלו הן לחמניות בצורת גליל עם האצות מבחוץ ואורז בפנים. את החומרים מניחים על האצה, ואז מגלגלים אותה בחוזקה לצורת גליל.

ולבסוף קערות צ'ירשי, בקערות האלה יש כל מיני תוספות מונחות על מצע אורז, כמו סשימי, ביצים, ירקות וכדומה.

מהם העלויות של הקמת דוכן סושי לאירוע?

הקמת דוכן סושי היא משימה לא פשוטה. זה דורש הרבה תכנון והכנה, כמו גם הערכת עלויות.

עלות הקמת דוכן סושי לאירוע תלויה במיקום, במספר האנשים הצפויים להגיע לאירוע ובסוג האירוע.

אחת הדרכים לקבוע כמה יעלה להקים דוכן סושי לאירוע שלכם היא להעריך לכמה אנשים אתם מצפים באירוע שלכם. אם עושים אירוע גדול, תזדקקו ליותר אוכל מאשר אם אתם מארחים מסיבה קטנה יותר.

 

דוכנים נוספים

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

מזנון הבריקים שלנו מגיע במידות של 200/80 ס״מ ומעוצב בעזרת שילוב של עץ טבעי ומתכת תעשייתית,
השניים יחדיו יוצרים מראה ייחודי להגשת מגוון רחב של מטעמים ומשקאות נהדרים.

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

מזנון העץ הצבעוני להגשת התבשילים משתלב נהדר בכל אירוע וכמעט עם כל קונספט- מודרני או כפרי.

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

בין כל הדוכנים המושחתים והמתוקים, אנחנו לא שוכחים גם את אלו השומרים על אורח בריא.
אז כפי שאנחנו נוהגים לומר באירועים- קחו מוזלי, ותהיו בריאים! 😉
עמדת 'רק בריאות' שלנו תפנק אתכם במעדני יוגורט ביו 3%, גרנולה ביתית, סלט פירות מרענן
וממתיקים טבעיים כמו דבש, תמרים וחלווה.

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>