דוכן מיני בורגר לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן מיני בורגר לאירועים

פירוט קצר על דוכן מיני בורגר לאירועים:

לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן מיני בורגר

מיני המבורגרים הם המאכל המושלם למסיבה. ניתן להגיש אותם במגוון סגנונות שונים, לדוגמא: בסגנון סליידר, סלופי גו' ועוד.

אחת הדרכים הפופולריות ביותר להגיש מיני המבורגרים היא עם מגוון רטבי טבילה, כמו קטשופ, מיונז וחרדל.

כשזה מגיע לקייטרינג לאירוע הבא שלכם, חשבו מחוץ ללחמנייה!

מיני המבורגרים הם בגודל נגיסה, קלים לאכילה ומושלמים למסיבות. הם גם דרך מצוינת להאכיל קהל גדול מבלי לבלות שעות במטבח.

בחלק זה נדבר על קייטרינג מיני בורגר וכיצד ניתן להשתמש בו לאירוע הבא שלכם.

מיני המבורגרים הם בחירה מצוינת לאירועי קייטרינג מכיוון שהם קלים להכנה, הם זולים יותר מהמבורגרים בגודל רגיל, וניתן להכין אותם מבעוד מועד.

השלב הראשון בהכנת מיני המבורגרים הוא להכין את החומרי גלם. המרכיבים כוללים בדרך כלל בשר בקר טחון, פירורי לחם, ביצים, בצל, מלח, פלפל ושום. יש לערבב את החומרים הללו עד שהם יוצרים עקביות דמויית משחה.

לאחר מכן צריך לעצב את התערובת לקציצות קטנות ברוחב של שני סנטימטרים ובעובי סנטימטר אחד. אפשר לבשל את קציצות המיני המבורגר על גריל או במחבת. מבשלים אותם על אש בינונית כחמש דקות לכל צד או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-160 מעלות פרנהייט.

המבורגר מיוחד לאירועים

המבורגר הוא כריך המורכב מקציצה מבושלת של בשר בקר טחון, לפעמים עם בשרים אחרים כמו נקניק. בדרך כלל מניחים את הבשר בין שני חצאי לחמנייה ומגישים עם תוספות שונות.

ישנם סוגים רבים ושונים של המבורגרים ברחבי העולם. סוג אחד שהפך פופולרי בשנים האחרונות הוא המבורגר הגורמה. ניתן להכין המבורגרים גורמה מבשר בקר, הודו, ביזון, איילים או כל סוג אחר של בשר שנטחן ומבשל לקציצות. אפשר להכין אותם גם עם מרכיבים צמחוניים כמו עדשים או פטריות במקום בשר.

המבורגרים גורמה מוגשים לרוב באירועים מיוחדים כמו חתונות וימי הולדת כדי ליצור חוויה מיוחדת במיוחד עבור האורחים שזוכים ליהנות מהם.

ההמבורגר המיוחד הוא דרך יצירתית וטעימה ליצור באזז סביב האירוע שלכם.

זה לא רק על ההמבורגר עצמו, זה גם על החוויה. את ההמבורגר יש להגיש לצד צ'יפס ושתייה.

יש להגיש את ההמבורגר על צלחת אטרקטיבית עם ירקות צבעוניים, כמו עגבניות שרי ומלפפונים, כדי שיהיה יותר מושך לעין.

המבורגר מיוחד לאירועים הוא לא רק המבורגר. זה המבורגר שהוכן בצורה ספציפית לאירוע. המבורגר לאירועים יכול להיעשות עם סוגים שונים של בשר, רוטב, ואפילו ירקות.

המבורגרים הם לא רק פריטי מזון שצורכים תוך כדי תנועה. ניתן להגיש אותם גם באירועים ובחגיגות כדי לספק לאורחים ארוחה מהנה.

המבורגרים עם נקניקיות לאירועים

אם אתם מחפשים המבורגרים עם נקניקיות מיוחדים לאירועים, אצלנו תמצאו את דוכני המזון המושלמים לאירוע שלכם. כל מה שאתם צריכים באיכות מזון ללא פשרות. כשרות מלאה ואוכל טעים ומיוחד.

המבורגרים הם סוג של כריך שמכינים מבשר בקר טחון. הם מוגשים בדרך כלל עם רוטב ותוספות. המבורגרים מוגשים לרוב באירועים מכיוון שניתן להכין אותם מראש ולוקח מעט זמן לבשל אותם.

ניתן להגיש המבורגר באירוע כמתאבנים או כמנה עיקרית. זה מוגש בדרך כלל עם תוספת כמו צ'יפס, טבעות בצל או סלט כרוב. אפשר להגיש המבורגרים גם בצורת סליידרים שהם המבורגרים קטנים על לחמניות. תוכלו להגיש אותם כפינגר פוד לאירועים כמו פיקניקים וברביקיו.

הרעיון של המבורגרים עם נקניקיות לאירועים קיים כבר זמן מה. אבל רק עכשיו הרעיון התחיל להיות פופולרי. הסיבה היא שהוא מציע אלטרנטיבה בריאה יותר לשילוב ההמבורגר והצ'יפס המסורתי.

המבורגרים עם נקניקיות הם בחירה מושלמת לאירועים שיש בהם אווירה נינוחה ונינוחה.

זוהי המנה המושלמת לברביקיו או לפיקניק קיץ. הבשר עסיסי והנקניקייה מוסיפה קצת מרקם וטעם למנה הזו.

החלק הכי טוב בהמבורגרים עם נקניקיות הוא שאפשר להכין אותם מראש, פשוט מכסים אותם היטב בנייר אלומיניום, שמים אותם במקרר עד שתהיה מוכן לצלות אותם.

קצת על ההיסטוריה של ההמבורגר:

המבורגרים קיימים מאז סוף המאה ה-19, כאשר הם הוצגו לראשונה על ידי מהגרים גרמנים לאמריקה. המילה "המבורגר" מגיעה מהעיר הגרמנית המבורג, שם הכריכים הללו נוצרו לראשונה בשנת 1836 על ידי אוטו קואזה שמכר אותם מהמכולת שלו ליד הרציף לאורך נהר אלסטר בהמבורג, גרמניה

 

דוכנים נוספים

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

מזנון העץ הצבעוני להגשת התבשילים משתלב נהדר בכל אירוע וכמעט עם כל קונספט- מודרני או כפרי.

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

נתחי סינטה מובחרים, פרוסים ועשויים במידה Medium, אשר מוגש על מצע פירה קטיפתי וניחוחות כמהין.

מזנון הפח הצרפתי שלנו מאופיין בעיצוב רטרו עכשווי ומתאים לאירועים נוסטלגיים עם ניחוח אסייתי (אבל לא רק!)
מזנון רחב (מעל 2 מ') ובעל מקומות אחסון נסתרים- פתרון מצוין לאירועים באוויר הפתוח וגם באולמות סגורים.

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>