דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה לאירועים

פירוט קצר על דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה לאירועים:

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל מקסיקני מסורתי עשוי פלפל צ'ילי, בשר ושעועית.

המנה מוגשת לרוב על אורז או כבוריטו. האזכור הראשון של המנה היה ב-1847.

זה מוגש בדרך כלל עם טורטיות או לחם תירס.

דוכן טורטיות צ'ילי קון קרנה הוא דוכן אוכל שמוכר בוריטוס וטאקו בסגנון מקסיקני.

דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה לאירועים

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל פופולרי במקסיקו. זהו תבשיל בשר וירקות חריף המוגש בדרך כלל מעל טורטיות. זה הפך פופולרי בקרב אנשים שרוצים להגיש אוכל מקסיקני אותנטי באירועים שלהם.

הפופולריות של צ'ילי קון קרנה הובילה לעלייתם של דוכני צ'ילי קון קרנה לאירועים, המופעלים על ידי אנשים המתמחים במנה זו בלבד. הם מקימים דוכנים זמניים באירועים שונים ומוכרים את המנות שלהם ללקוחות רעבים.

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל מקסיקני מתובל וטעים. זה מוגש באופן מסורתי בטורטייה, אבל אפשר גם להגיש בצד בקערות.

ישנם יתרונות רבים להגשת צ'ילי קון קרנה באירוע שלכם. אחד מהם הוא שזה ממלא ומשביע. יתרון נוסף הוא שהוא קל להכנה, ולכן יהיה הרבה יותר פשוט מבחינה לוגיסטית לחברת קייטרינג לדאוג לאוכל מבעוד מועד. 

דוכן טורטיות צ'ילי קון קרנה הוא דרך מצוינת להגיש ארוחה טעימה שגם קלה להכנה שזה מושלם לאירועים בהם אתם רוצים שאנשים יהנו מהאוכל שלהם גם מבחינת טעם וגם מחיבנת קלות הגשה ואכילה במקום.

ניתן להקים את המעמד הזה תוך דקות ולבשל על להבה פתוחה או כיריים גז. תזדקק לסיר גדול, טורטיות, צ'ילי, קרנה אסאדה או בשר בקר טחון, בצל, שום, כמון ומלח.

טורטיות

טורטיות הן מזון בסיסי במדינות רבות. הם סוג של לחם שעשוי מקמח תירס או חיטה, וניתן לבשל אותם בדרכים שונות. טורטיות קיימות כבר מאות שנים ושימשו להכנת מנות רבות.

הטורטייה נוצרה על ידי האצטקים לפני מאות שנים, אבל רק כשהספרדים הביאו חיטה למקסיקו, הטורטייה הפכה פופולרית. טורטיות נוצרו במקור עם תירס, אבל קמח חיטה הוכנס על ידי הכובשים הספרדים. במקסיקו היום אוכלים את שני סוגי הטורטיות; טורטיות תירס נפוצות יותר באזורים כפריים ואילו קמח החיטה שולטים באזורים עירוניים.

כשאנו מדברים על טורטיות, עלינו לזכור שניתן להכין מהם טאקו או בוריטוס אם הם מלאים בשעועית ובשר או רק בשעועית וגבינה שזה גם פתרון למנה מעולה.

טורטייה היא לחם שטוח דק, ללא שמרים העשוי מתירס, קמח חיטה או שניהם. טורטיות משמשות במטבחים שונים כעיטוף למילוי כגון בשר (כגון בקר), ירקות, גבינה ו/או שעועית.

טורטיות נפוצות ביבשת אמריקה והוכנסו לאירופה על ידי פולשים ספרדים במהלך המאה ה-16. כעת הם מהווים מזון בסיסי במקסיקו ובדרום אמריקה.

המילה "טורטייה" מגיעה מהמילה הספרדית "טורטה", שפירושה עוגה או כיכר לחם.

טורטיות הן סוג של לחם שטוח העשוי מקמח תירס או חיטה. הם משמשים במטבח מקסיקני, מרכז אמריקאי ודרום מערב.

ניתן לאכול טורטיות כפי שהן או למלא במרכיבים שונים כמו שעועית, גבינה, בשרים, ירקות ועוד. ניתן לאפות טורטיות על מחבת פסים עד להשחמה משני הצדדים. אפשר גם לטגן בשמן עמוק עד להזהבה ופריכה.

צ׳ילי קון קרנה

צ'ילי קון קרנה היא מנה מיוחדת ופופולארית שניתן להגיש כמנה ראשונה או כתוספת.

יש הרבה וריאציות של המנה הזו. לדוגמה, יש אנשים שאוהבים להוסיף שעועית או ירקות אחרים. יש אנשים שאוהבים להוסיף עוד תבלינים כמו כמון ואבקת צ'ילי.

אל לנו לחשוב על כותבי הבינה המלאכותית האלה כתחליף לקופירייטרים אנושיים. הם פשוט מספקים סיוע לכותבי התוכן על ידי היפטרות מחסימת הכותבים ויצירת רעיונות תוכן בקנה מידה.

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל ממקור מקסיקני וטקס-מקס, המורכב בעיקר מפלפל צ'ילי, בשר (בדרך כלל בקר), שעועית ועגבניות.

המתכון לצ'ילי קון קרנה משתנה בהתאם לטעמים ולמסורות של אזורים שונים. הגרסאות הבסיסיות ביותר עשויות להכיל רק פלפל צ'ילי, בשר ועגבניות. בחלקים מסוימים של טקסס, המנה מוגשת ללא שעועית או עגבניות. במקומות אחרים בארצות הברית הוא מוגש לרוב עם גבינה כמרכיב או כתוספת.

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל טקס-מקס פופולרי המורכב מפלפל צ'ילי, בשר בקר ורוטב עגבניות.

מאמינים שהמתכון המקורי למנה זו הגיע מסן אנטוניו, טקסס.

 

דוכנים נוספים

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

עצירה קטנה במרקש-
ספינג' חם ואוורירי בליווי תה ירוק אותנטי. בכל זאת, חמותי מרוקאית 😉

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

אנחנו מכינים אותן בהתאמה אישית ולבחירתכם מגוון של סוגים וטעמים:
• עוגת גבינה פירורים
• עוגת גבינה עם פסיפלורה
• טריקולד שלוש שכבות של שוקולד
• לוטוס
ועוד הרבה טעמים משתנים – תשאלו אותנו!

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

היצע רחב של בקבוקי בירה אישיים ממיטב המותגים המובילים
לצד התוספות הכיפיות שכולם אוהבים: פולי סויה במלח גס (אדממה),
בייגלה, גרגרי חומוס עם לימון ובעיטור פלפל שחור גרוס או שקדים במים במלח.

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>