טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות
טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות
צ'ילי קון קרנה הוא מאכל מקסיקני מסורתי עשוי פלפל צ'ילי, בשר ושעועית.
המנה מוגשת לרוב על אורז או כבוריטו. האזכור הראשון של המנה היה ב-1847.
זה מוגש בדרך כלל עם טורטיות או לחם תירס.
דוכן טורטיות צ'ילי קון קרנה הוא דוכן אוכל שמוכר בוריטוס וטאקו בסגנון מקסיקני.
צ'ילי קון קרנה הוא מאכל פופולרי במקסיקו. זהו תבשיל בשר וירקות חריף המוגש בדרך כלל מעל טורטיות. זה הפך פופולרי בקרב אנשים שרוצים להגיש אוכל מקסיקני אותנטי באירועים שלהם.
הפופולריות של צ'ילי קון קרנה הובילה לעלייתם של דוכני צ'ילי קון קרנה לאירועים, המופעלים על ידי אנשים המתמחים במנה זו בלבד. הם מקימים דוכנים זמניים באירועים שונים ומוכרים את המנות שלהם ללקוחות רעבים.
צ'ילי קון קרנה הוא מאכל מקסיקני מתובל וטעים. זה מוגש באופן מסורתי בטורטייה, אבל אפשר גם להגיש בצד בקערות.
ישנם יתרונות רבים להגשת צ'ילי קון קרנה באירוע שלכם. אחד מהם הוא שזה ממלא ומשביע. יתרון נוסף הוא שהוא קל להכנה, ולכן יהיה הרבה יותר פשוט מבחינה לוגיסטית לחברת קייטרינג לדאוג לאוכל מבעוד מועד.
דוכן טורטיות צ'ילי קון קרנה הוא דרך מצוינת להגיש ארוחה טעימה שגם קלה להכנה שזה מושלם לאירועים בהם אתם רוצים שאנשים יהנו מהאוכל שלהם גם מבחינת טעם וגם מחיבנת קלות הגשה ואכילה במקום.
ניתן להקים את המעמד הזה תוך דקות ולבשל על להבה פתוחה או כיריים גז. תזדקק לסיר גדול, טורטיות, צ'ילי, קרנה אסאדה או בשר בקר טחון, בצל, שום, כמון ומלח.
טורטיות הן מזון בסיסי במדינות רבות. הם סוג של לחם שעשוי מקמח תירס או חיטה, וניתן לבשל אותם בדרכים שונות. טורטיות קיימות כבר מאות שנים ושימשו להכנת מנות רבות.
הטורטייה נוצרה על ידי האצטקים לפני מאות שנים, אבל רק כשהספרדים הביאו חיטה למקסיקו, הטורטייה הפכה פופולרית. טורטיות נוצרו במקור עם תירס, אבל קמח חיטה הוכנס על ידי הכובשים הספרדים. במקסיקו היום אוכלים את שני סוגי הטורטיות; טורטיות תירס נפוצות יותר באזורים כפריים ואילו קמח החיטה שולטים באזורים עירוניים.
כשאנו מדברים על טורטיות, עלינו לזכור שניתן להכין מהם טאקו או בוריטוס אם הם מלאים בשעועית ובשר או רק בשעועית וגבינה שזה גם פתרון למנה מעולה.
טורטייה היא לחם שטוח דק, ללא שמרים העשוי מתירס, קמח חיטה או שניהם. טורטיות משמשות במטבחים שונים כעיטוף למילוי כגון בשר (כגון בקר), ירקות, גבינה ו/או שעועית.
טורטיות נפוצות ביבשת אמריקה והוכנסו לאירופה על ידי פולשים ספרדים במהלך המאה ה-16. כעת הם מהווים מזון בסיסי במקסיקו ובדרום אמריקה.
המילה "טורטייה" מגיעה מהמילה הספרדית "טורטה", שפירושה עוגה או כיכר לחם.
טורטיות הן סוג של לחם שטוח העשוי מקמח תירס או חיטה. הם משמשים במטבח מקסיקני, מרכז אמריקאי ודרום מערב.
ניתן לאכול טורטיות כפי שהן או למלא במרכיבים שונים כמו שעועית, גבינה, בשרים, ירקות ועוד. ניתן לאפות טורטיות על מחבת פסים עד להשחמה משני הצדדים. אפשר גם לטגן בשמן עמוק עד להזהבה ופריכה.
צ'ילי קון קרנה היא מנה מיוחדת ופופולארית שניתן להגיש כמנה ראשונה או כתוספת.
יש הרבה וריאציות של המנה הזו. לדוגמה, יש אנשים שאוהבים להוסיף שעועית או ירקות אחרים. יש אנשים שאוהבים להוסיף עוד תבלינים כמו כמון ואבקת צ'ילי.
אל לנו לחשוב על כותבי הבינה המלאכותית האלה כתחליף לקופירייטרים אנושיים. הם פשוט מספקים סיוע לכותבי התוכן על ידי היפטרות מחסימת הכותבים ויצירת רעיונות תוכן בקנה מידה.
צ'ילי קון קרנה הוא מאכל ממקור מקסיקני וטקס-מקס, המורכב בעיקר מפלפל צ'ילי, בשר (בדרך כלל בקר), שעועית ועגבניות.
המתכון לצ'ילי קון קרנה משתנה בהתאם לטעמים ולמסורות של אזורים שונים. הגרסאות הבסיסיות ביותר עשויות להכיל רק פלפל צ'ילי, בשר ועגבניות. בחלקים מסוימים של טקסס, המנה מוגשת ללא שעועית או עגבניות. במקומות אחרים בארצות הברית הוא מוגש לרוב עם גבינה כמרכיב או כתוספת.
צ'ילי קון קרנה הוא מאכל טקס-מקס פופולרי המורכב מפלפל צ'ילי, בשר בקר ורוטב עגבניות.
מאמינים שהמתכון המקורי למנה זו הגיע מסן אנטוניו, טקסס.
יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!
לקחנו מתכון ייחודי לקציצות המבורגר שעובר במשפחה כבר שנים,
בליווי בשר בקר מובחר וטרי מהקצבייה, דיוק וסטיילינג- יצרנו עבורכם את המיני בורגר המושלם לאירועים!
אנחנו מגישים אותו בלחמניית קוקטייל, עם איולי ברביקיו מעושן הום-מייד ומעטרים בחסה, עגבנייה וקורנישונים.
אם בא לכם לשדרג עוד יותר- תרגישו חופשי להתפנק על טופינג ביצת עין, מזרקי מייפל,
קונפטי פטריות/בצל, אבוקדו (וזה אפילו לא הכל!) – שיעשירו את המיני בורגר שלכם בעוד טעמים. בתיאבון!
יש רגעים בחיים שנצרבים בזיכרוננו לעד – החתונה שלנו, היום בו היא נולדה, בר המצווה שלו ועוד אירועים רבים אחרים. המטבח שלנו הוקם מתוך חזון להעניק חוויה קולינרית בלתי נשכחת לאירועים משמחים ומרגשים כאחד.
קייטרינג TiTaTu – חווית טעמים, דיוק וסטיילינג. עמדות אוכל, מכוניות מעוצבות, מזנוני אוכל וקייטרינג שף לאירועים פרטיים.