דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה לאירועים

פירוט קצר על דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה לאירועים:

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל מקסיקני מסורתי עשוי פלפל צ'ילי, בשר ושעועית.

המנה מוגשת לרוב על אורז או כבוריטו. האזכור הראשון של המנה היה ב-1847.

זה מוגש בדרך כלל עם טורטיות או לחם תירס.

דוכן טורטיות צ'ילי קון קרנה הוא דוכן אוכל שמוכר בוריטוס וטאקו בסגנון מקסיקני.

דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה לאירועים

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל פופולרי במקסיקו. זהו תבשיל בשר וירקות חריף המוגש בדרך כלל מעל טורטיות. זה הפך פופולרי בקרב אנשים שרוצים להגיש אוכל מקסיקני אותנטי באירועים שלהם.

הפופולריות של צ'ילי קון קרנה הובילה לעלייתם של דוכני צ'ילי קון קרנה לאירועים, המופעלים על ידי אנשים המתמחים במנה זו בלבד. הם מקימים דוכנים זמניים באירועים שונים ומוכרים את המנות שלהם ללקוחות רעבים.

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל מקסיקני מתובל וטעים. זה מוגש באופן מסורתי בטורטייה, אבל אפשר גם להגיש בצד בקערות.

ישנם יתרונות רבים להגשת צ'ילי קון קרנה באירוע שלכם. אחד מהם הוא שזה ממלא ומשביע. יתרון נוסף הוא שהוא קל להכנה, ולכן יהיה הרבה יותר פשוט מבחינה לוגיסטית לחברת קייטרינג לדאוג לאוכל מבעוד מועד. 

דוכן טורטיות צ'ילי קון קרנה הוא דרך מצוינת להגיש ארוחה טעימה שגם קלה להכנה שזה מושלם לאירועים בהם אתם רוצים שאנשים יהנו מהאוכל שלהם גם מבחינת טעם וגם מחיבנת קלות הגשה ואכילה במקום.

ניתן להקים את המעמד הזה תוך דקות ולבשל על להבה פתוחה או כיריים גז. תזדקק לסיר גדול, טורטיות, צ'ילי, קרנה אסאדה או בשר בקר טחון, בצל, שום, כמון ומלח.

טורטיות

טורטיות הן מזון בסיסי במדינות רבות. הם סוג של לחם שעשוי מקמח תירס או חיטה, וניתן לבשל אותם בדרכים שונות. טורטיות קיימות כבר מאות שנים ושימשו להכנת מנות רבות.

הטורטייה נוצרה על ידי האצטקים לפני מאות שנים, אבל רק כשהספרדים הביאו חיטה למקסיקו, הטורטייה הפכה פופולרית. טורטיות נוצרו במקור עם תירס, אבל קמח חיטה הוכנס על ידי הכובשים הספרדים. במקסיקו היום אוכלים את שני סוגי הטורטיות; טורטיות תירס נפוצות יותר באזורים כפריים ואילו קמח החיטה שולטים באזורים עירוניים.

כשאנו מדברים על טורטיות, עלינו לזכור שניתן להכין מהם טאקו או בוריטוס אם הם מלאים בשעועית ובשר או רק בשעועית וגבינה שזה גם פתרון למנה מעולה.

טורטייה היא לחם שטוח דק, ללא שמרים העשוי מתירס, קמח חיטה או שניהם. טורטיות משמשות במטבחים שונים כעיטוף למילוי כגון בשר (כגון בקר), ירקות, גבינה ו/או שעועית.

טורטיות נפוצות ביבשת אמריקה והוכנסו לאירופה על ידי פולשים ספרדים במהלך המאה ה-16. כעת הם מהווים מזון בסיסי במקסיקו ובדרום אמריקה.

המילה "טורטייה" מגיעה מהמילה הספרדית "טורטה", שפירושה עוגה או כיכר לחם.

טורטיות הן סוג של לחם שטוח העשוי מקמח תירס או חיטה. הם משמשים במטבח מקסיקני, מרכז אמריקאי ודרום מערב.

ניתן לאכול טורטיות כפי שהן או למלא במרכיבים שונים כמו שעועית, גבינה, בשרים, ירקות ועוד. ניתן לאפות טורטיות על מחבת פסים עד להשחמה משני הצדדים. אפשר גם לטגן בשמן עמוק עד להזהבה ופריכה.

צ׳ילי קון קרנה

צ'ילי קון קרנה היא מנה מיוחדת ופופולארית שניתן להגיש כמנה ראשונה או כתוספת.

יש הרבה וריאציות של המנה הזו. לדוגמה, יש אנשים שאוהבים להוסיף שעועית או ירקות אחרים. יש אנשים שאוהבים להוסיף עוד תבלינים כמו כמון ואבקת צ'ילי.

אל לנו לחשוב על כותבי הבינה המלאכותית האלה כתחליף לקופירייטרים אנושיים. הם פשוט מספקים סיוע לכותבי התוכן על ידי היפטרות מחסימת הכותבים ויצירת רעיונות תוכן בקנה מידה.

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל ממקור מקסיקני וטקס-מקס, המורכב בעיקר מפלפל צ'ילי, בשר (בדרך כלל בקר), שעועית ועגבניות.

המתכון לצ'ילי קון קרנה משתנה בהתאם לטעמים ולמסורות של אזורים שונים. הגרסאות הבסיסיות ביותר עשויות להכיל רק פלפל צ'ילי, בשר ועגבניות. בחלקים מסוימים של טקסס, המנה מוגשת ללא שעועית או עגבניות. במקומות אחרים בארצות הברית הוא מוגש לרוב עם גבינה כמרכיב או כתוספת.

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל טקס-מקס פופולרי המורכב מפלפל צ'ילי, בשר בקר ורוטב עגבניות.

מאמינים שהמתכון המקורי למנה זו הגיע מסן אנטוניו, טקסס.

 

דוכנים נוספים

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

יש לנו את הפלאפל האמיתי עם טוויסט מדהים!
הכל מתחיל מטיגון כדורי פלאפל ממתכון משפחתי ייחודי,
את המנה אנו מגישים בפיתה "נינה" (פיתה שלא נקרעת לעולם! תבדקו אותנו)
בוחרים מה מורחים? חומוס, טחינה או חריף ועמבה למי שאוהב אתגרים…
לבסוף בוחרים ירקות טריים: כרוב סגול, סלט ירקות, או חמוצים. בתיאבון!

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

שקשוקה ישראלית קלאסית מוגשות עם מיני פרנות

שקשוקת עגבניות פיקנטית, שום ופלפלים חריפים

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

בין כל הדוכנים המושחתים והמתוקים, אנחנו לא שוכחים גם את אלו השומרים על אורח בריא.
אז כפי שאנחנו נוהגים לומר באירועים- קחו מוזלי, ותהיו בריאים! 😉
עמדת 'רק בריאות' שלנו תפנק אתכם במעדני יוגורט ביו 3%, גרנולה ביתית, סלט פירות מרענן
וממתיקים טבעיים כמו דבש, תמרים וחלווה.

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>