דוכן חצ'פורי לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג חלבי, קייטרינג פרווה ודגים
דוכן חצ'פורי לאירועים

פירוט קצר על דוכן חצ'פורי לאירועים:

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן חצ'פורי

המטבח הגיאורגי הוא מטבח עשיר, המכיל מגוון רב של מנות ראשונות, עיקריות, וקינוחים. מטבח זה נכנס כבר מזמן למיינסטרים הקולינרי הישראלי.

אם אתם מעוניינים לספק לאורחים שלכם חוויה קולינרית יוצאת דופן, דוכן חצ'אפורי יספק זאת.

מהו חצ'אפורי?

חצ'אפורי הוא מאכל גיאורגי שמכינים באופן מסורתי מבצק, גבינה וחמאה. למנה יש הרבה וריאציות שונות וחלק מהפופולריות שבהן הן חצ'אפורי גבינה וחצ'אפורי ביצה.

זהו לחם במילוי גבינה שנאפה בתנור ומוגש עם חמאה, הוא נאפה בצורה מעגלית חצ'אפורי ממולא בדרך כלל בגבינה, ביצים ובצל. אפשר גם למלא בכל מרכיב אחרי שהאופה רוצה להכניס לתוכו.

חצ'אפורי היה המזון העיקרי של הגאורגים במשך מאות שנים. זה נאכל במקור כארוחת בוקר אבל עכשיו הוא נאכל כל היום על ידי גיאורגים. חצ'אפורי הפך למאכל אהוב גם על תיירים בגלל הטעם והייחודיות שלו.

דוכן זה יגיש סוגים שונים של חצ'אפורי עם מגוון מרכיבים בשילוב מנות גרוזיניות מסורתיות אחרות כמו לוביו (שעועית אדומה או לבנה ,רוטב טקמלי (רוטב שעשוי משזיפים) וצ'חוחבילי (מנת ירקות).

מאכלים גאורגיים מסורתיים

המטבח הגיאורגי הוא שילוב ייחודי של השפעות מקומיות וזרות. המטבח מגוון מאוד וכולל מנות רבות ושונות הנעות בין מנות צמחוניות למנות על בסיס בשר.

המטבח הגיאורגי הוא מטבח מסורתי שהתפתח במשך מאות שנים. הוא הושפע מתרבויות רבות, בעיקר מזרח תיכוני והודי. מנות גרוזיניות לרוב מתובלות ועשירות בשום ואגוזי מלך.

כמה מהמנות הפופולריות ביותר במטבח הגיאורגי כוללות חצ'אפורי, לוביו וחינקלי. חצ'אפורי הוא מאכל שמגיע בצורות רבות ושונות אבל לכולם יש דבר אחד במשותף – גבינה! חינקאלי הם כופתאות בשר אשר מבושלים לפני ההגשה עם שמנת חמוצה מעל. לוביו הוא מאכל גאורגי מסורתי העשוי משעועית, עשבי תיבול, שום ושמן זית, והוא מוגש בדרך כלל כמתאבן.

המנות הגרוזיניות מוגשות בדרך כלל בסדר הבא: מתאבנים, מרק, מנה עיקרית, תוספות וקינוח. הגיאורגים אוהבים לשתות יין, ולכן אין זה יוצא דופן שארוחה כוללת מספר כוסות יין וכן וודקה או בירה.

מנות אלו מורכבות בדרך כלל מחומרי גלם טריים. המרכיבים הפופולריים ביותר הם שעועית, עגבניות, שום, בצל, פלפלים, מלפפונים וחצילים.

המטבח הגרוזיני יכול להוות חגיגה עבור הצמחונים וחובבי הגבינות, כאשר דוכן חצ'אפורי בסגנון חלבי מציע לאורחיו שפע של מנות ראשונות, עיקריות, מאפים, וקינוחים.

האם קייטרינג גרוזיני כשר

העדה הגרוזינית בישראל מאופיינת ברובה מאנשים שומרי דת ומסורת, לכן על פי רוב המטבח הגרוזיני היהודי לא יכיל מאכלים לא כשרים. קיימת הפרדה ברורה בין מאכלים חלביים ובשריים. כך שניתן להנות מכל אחד מהם בנפרד.

מהם העלויות של הקמת דוכני מזון לאירועים?

עלות הקמת דוכן מזון לאירוע תלויה בסוג האירוע והמיקום.

עלות הקמת דוכן מזון באירוע בחוץ היא לרוב נמוכה בהרבה מעלות הקמת דוכן מזון באירוע מקורה. לאירועי חוצות, ניתן לשכור אוהלים ושולחנות מחברות מקומיות או לקנות אותם בחנות סמוכה. לאירועים מקורים יש לשכור מחברות קייטרינג מפות, צלחות, מפיות ועוד פריטים נחוצים.

 

דוכנים נוספים

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

מחפשים להכניס צבע לאירוע שלכם? עמדת המיני מיינור שלנו בדיוק בשבילכם.
עמדת צבעונית ומלאת חיים שעליה אנו מגישים את מגוון המאכלים שלנו תהפוך את האירוע שלכם לאחד הערבים הבלתי נשכחים!

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

אחד הדברים שדורש דיוק אמיתי זה פסטה, מידת העשייה חייבת להיות נכונה, אנחנו עומדים עם הסטופר ליד הסיר ומוציאים את הפסטה למים קרים במידת עשייה אל-דנטה.

מכינים בעצמנו את הרטבים המיוחדים : רוטב אלפרדו כמהין / רוטב עגבניות איטלקי / רוטב שמנת פסטו ובזיליקום עם זיתי קלמטה.

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>