דוכן וופל בלגי לאירועים

דוכני מזון לאירועים
דוכני קינוחים לאירועים
דוכן וופל בלגי לאירועים

פירוט קצר על דוכן וופל בלגי לאירועים:

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן וופל בלגי

כשהאורחים מחפשים משהו מתוק בזמן האירוע שלכם, דוכן הוופל הבלגי הוא הפתרון!

דוכני הוופל בלגי הם ניידים וניתן להזיז אותם במהלך האירוע לפי הצורך בקלות ויעילות !

הוופל נאפה במקום ע"י מכשיר נירוסטה מקצועי בעל גוף חימום טרמי שמספק אחידות מושלמת !

הוא מגיע עם מגוון תוספות מתוקות כגון: עדשי שוקולד, עוגיות אוראו, מיני מרשמלו, מייפל, רוטב שוקולד ,ריבת תות,שוקולד לבן וריבת חלב.

מקורו של הוופל בלגי הוא בבלגיה כפי ששמו מעיד עליו. שם הוא נחשב למאוד פופולרי ומשמש גם כארוחת בוקר ולא רק כקינוח. סוג של וופל שמקורו בבלגיה

מהו ההבדל בין וופל בלגי לוופל אמריקאי

וופל בלגי דק וקל יותר מוופל אמריקאי. הוא גם מתוק יותר, עם טעם עדין יותר. בצק לוופל בלגי עשוי משמרים, חמאה וסוכר. לעומתו הבצק של וופל לוופל אמריקאי עשוי מאבקת אפייה וסודה לשתייה.

ההבדל נמצא במרקם והוא נובע מסוג הבלילה( המשמש בכל מתכון. לוופלים בלגיים משתמשים בבלילה על בסיס שמרים שהיא עשירה יותר, צפופה וטעימה יותר מהבלילה האמריקאית. השמרים יוצרים בועות שגורמות לקרום להיות פריך יותר מוופל בסגנון אמריקאי). מצד שני, בבלילה בסגנון אמריקאי משתמשים באבקת אפייה במקום שמרים, מה שיוצר מרקם קליל יותר שקל יותר ללעיסה.

מהם היתרונות הבריאותיים של וופל בלגי?

וופל בלגי הוא לא רק ארוחת בוקר מתוקה טעימה, אלא גם ארוחה בריאה. הם עשירים בחומרים מזינים ויכולים לעזור לשמור על אורח חיים בריא.

הוופלים הבלגיים עשויים מבצק שמרים מטוגן בשמן עמוק. יש להם מראה חיצוני פריך וחלק פנימי רך. הבצק בדרך כלל בטעם וניל, תמצית שקדים ותבלינים נוספים כמו קינמון ואגוז מוסקט.

וופל בלגי עשיר בחומרים מזינים שיכולים לעזור לשמור על אורח חיים בריא. למשל, הם מכילים ברזל שעוזר לגוף לייצר תאי דם אדומים ולשמור על מערכת החיסון חזקה. וופל בלגי מכיל גם סיבים שעוזרים לווסת את רמות הסוכר בדם ומספקים אנרגיה לגוף על ידי האטת תהליך העיכול מה גורם לירידה בצורך לאכול במהלך היום.

מהן הדרכים הקלות ביותר לאכול וופל בלגי?

וופל בלגי נאכל בדרך כלל עם חמאה וסירופ מייפל, אך ניתן ליהנות מהם בדרכים רבות ושונות. הדרך הפשוטה ביותר לאכול אותם היא פשוט לחתוך אותם לחתיכות ולטבול אותם בסירופ או למרוח מעט חמאה על החתיכות. אפשר להגיש אותם קינוח עם קצפת וגלידה מעל.

למה יש בדרך כלל סירופ על וופל בלגי?

וופל בלגי מוגשים בדרך כלל עם סירופ מעל. הסירופ הוא לא רק לטעם, אלא גם למרקם פריך.

הסירופ עשוי מסוכר, מים ולפעמים חומרי טעם וריח. יוצקים אותו על הוופלים ואז מורחים אותו לפני אכילת הוופלים.

וופל זה עשוי מבלילה( תערובת נוזלית, דלילה או סמיכה, שמבוססת בדרך כלל על קמח עם מים, ביצה, בירה או חלב, מעורבבים זה בזה. את הבלילה משאירים להתפחה של עד שעתיים לפני בישול במכשיר הוופל המעניק להם את המראה המיוחד שלהם.

מהם היתרונות בהקמת דוכן וופל בלגי לאירוע?

ישנם יתרונות רבים להקמת דוכן וופל בלגי לאירוע. בתור התחלה, זהו קינוח טעים שאנשים תמיד שמחים לאכול.

זהו קינוח אידיאלי לאירוע מכיוון שניתן להתאים אותם עם תוספות ומילויים שונים המתאימים לטעמים השונים של האורחים.

 

דוכנים נוספים

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

בין כל הדוכנים המושחתים והמתוקים, אנחנו לא שוכחים גם את אלו השומרים על אורח בריא.
אז כפי שאנחנו נוהגים לומר באירועים- קחו מוזלי, ותהיו בריאים! 😉
עמדת 'רק בריאות' שלנו תפנק אתכם במעדני יוגורט ביו 3%, גרנולה ביתית, סלט פירות מרענן
וממתיקים טבעיים כמו דבש, תמרים וחלווה.

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

בשוק כמו בשוק- הכל טרי, הניחוחות מתפזרים לכל עבר והתור של הסועדים רק הולך ומתארך…
אז מה מחכה לכם בדוכן השוק המטורף שלנו?
• חלת שניצל ענקית (אנחנו לא מגזימים!)
• חלת קציצות ביתיות (בקר/דגים)
• פיש אנד צ'יפס
• מיני בורגר'ס עם כבד אווז, ריבת בצל ומלא תוספות מושחתות
• בר סלטים חופשי
• ועוד מגוון מאכלים שנכין במיוחד עבורכם בהתאם לקונספט האירוע!

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

טוב שהגעתם! קרינבורים או פריקים של בשר- כנראה שאתם בדיוק כמונו, מתים על הטעם והניחוחות של מנות בשר.
מצוידים בסוגי הבשר הכי טריים שיש ובשף המוביל שלנו- נצא יחד אתכם למסע טעמים בדרום אמריקה,
והנה כמה פרטים שכדאי שתדעו על מנות הבשר שלנו:
• הבשר אצלנו עובר תהליך של בישול וריכוך מקדים הנקרא 'סו-ויד' (בישול תחת וואקום)- במטרה לשמור על עסיסיות הבשר תוך ריכוך מבוקר.
• הבשרים המעושנים, העופות המפורקים וכלל כל מנות הבשר מוגשות לצד אורז ים תיכוני, מגוון רחב של מטבלים ורטבים מיוחדים שישתלבו נהדר
• מגוון צורות הגשה של מנות הבשר: FreeStyle, טאקוס, בוריטוס ועוד!

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

ממה מורכבת המילה 'סביח'? הדעות חלוקות אבל יש דבר אחד בטוח: ברגע שטועמים- מבינים.
בדיוק כמו בספר- אנחנו מאדים קצת את הפיתה ואליה מצרפים את כל החברים:
סלט, ביצה, חריף, טחינה, חציל מטוגן ועוד שלל תוספות אותנטיות לפי איך שהאורחים אוהבים.

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>