דוכן גבינות ויין לאירועים

דוכני מזון לאירועים
דוכני אלכוהול לאירועים, קייטרינג חלבי
דוכן גבינות ויין לאירועים

פירוט קצר על דוכן גבינות ויין לאירועים:

מבחר גבינות בוטיק, חלקן קשות וחלקן רכות.

לצד נגיש מתבלים מיוחדים בטעמים שישתלבו נפלא עם הגבינות.

ולא לשכוח – להרים לחיים !

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

 דוכן גבינות ויין

דוכן גבינות ויין באירועים אינו מושג חדש. זה קיים כבר שנים וזה עדיין אחד הדברים הפופולריים ביותר שיש בכל אירוע. יש הרבה סיבות למה זה כל כך פופולרי. אחד מהם הוא משום שזו יכולה להיות דרך מצוינת לגרום לאנשים לדבר אחד עם השני.

דוכן הגבינות והיין הוא גם דרך מצוינת למשוך אנשים שלא יודעים מה הם רוצים לאכול או לשתות באירוע. הם יכולים לעצור ליד הדוכן, לנסות כמה סוגים שונים של גבינות, ואז להחליט מה הם רוצים לאכול או לשתות משם והלאה.

איזה סוגי גבינות נמצא בדוכן גבינות באירוע?

ניתן לחלק גבינות לשתי קטגוריות: קשות ורכות. הגבינות הקשות לרוב מיושנות לאורך זמן ובעלות מרקם מוצק ומתפורר. הם עשויים לעתים קרובות מחלב פרה או מחלב עיזים. גבינות רכות עשויות בדרך כלל מחלב פרה או מחלב כבשים ובעלות מרקם קרמי.

סוגי הגבינות שימצאו בדוכן הגבינות יהיו תלויים באיזה סוג אירוע מדובר. אם מדובר באירוע בחוץ, קרוב לוודאי שהדוכן יציע בעיקר גבינות קשות שאין צורך בקירור כי הן לא יתקלקלו מהר כמו גבינות רכות. אם מדובר באירוע מקורה, דוכן הגבינות כנראה יציע גם גבינות קשות וגם גבינות רכות אבל במנות קטנות יותר כי צריך לשמור אותן בקירור כדי להישאר טריות יותר.

בעקרון עדיף שבאירוע יהיה מגוון רחב של גבינות מקל ועד חזק, המגוון הרחב של הגבינות יספק משהו לכל אורח.

באירוע יוצעו מגוון גבינות. חלק מהגבינות שיהיו נוכחות הן:

  1. גאודה: גבינה זו היא גבינה הולנדית שעשויה מחלב פרה. לגאודה מרקם קרמי וטעם מתקתק ואגוזי.
  2. צ'דר: גבינה זו נקראת על שם הכפר באנגליה בו היא נוצרה לראשונה. ניתן לתאר צ'דר כבעל טעם חד וחריף עם צבע כתום.
  3. ברי: גבינה מסוג זה מגיעה מצרפת והיא עשויה בדרך כלל מחלב פרה או מחלב עיזים. יש לו מרקם רך וקרמי וטעם אדמתי עם רמזים לטעמי פטריות ופירות.

איזה יין מומלץ לשתות כאשר אנחנו רוצים לאכול גבינה

סוגי היין העיקריים המתאימים לגבינה הם יינות אדומים יבשים. ליינות אלו רמת סוכר נמוכה, מה שהופך אותם להתאמה מושלמת לגבינה. שילוב יין עם גבינה הוא אמנות שלוקח זמן לשלוט בה ויש הרבה גורמים שיש לקחת בחשבון, כמו גיל היין וסוג הגבינה.

היין הטוב ביותר לשתות עם גבינה הוא קברנה סוביניון. יש לו טעם כהה ועשיר אשר משתלב היטב עם הטעם החזק והמלוח של הגבינה. סוג זה של יין מומלץ לרוב לשתייה עם גבינה מכיוון שהוא מחמיא לטעם החזק והמלוח של הגבינה.

באופן כללי, יינות אדומים הם בעלי גוף מלא יותר מיינות לבנים, עם פרופיל טעמים עשיר יותר הכולל תווים פיקנטיים וטעמי פירות כמו שזיפים או פטל שחור.

סוגי היין האדום הפופולריים ביותר הם קברנה סוביניון, שיראז, פינו נואר ומרלו.

חשוב לציין שלא כל היינות הולכים טוב עם גבינה. המפתח הוא למצוא יין בעל אותה עוצמה כמו הגבינה. למשל, אם אתם אוכלים גבינה קשה מאוד כמו פרמזן, אז כדאי לשתות יין שהוא גם מאוד קשה ויבש בטעמו.

אין סוג אחד של יין אדום המושלם לכל סוגי הגבינות. הדרך הטובה ביותר לקבוע איזה סוג של יין אתה צריך לשלב עם הגבינה שלך היא לטעום אותם יחד ולראות מה אתם חושבים.

זוהי טעות נפוצה לחשוב שכל היינות מיוצרים מתאימים לשילוב עם גבינה.

יש יינות שלא מומלץ לשתות כשאנחנו רוצים לאכול גבינה, למשל יינות לבנים כמו שרדונה שיכול להיות בעל טעם חזק שישתלט על כל טעם מהגבינה.

דוכנים נוספים

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

המאכל האסייתי שכבש את כל הארץ מגיע אצלנו במגוון רחב של וריאציות וצורות הגשה.
יצרנו עבורכם שילובים מיוחדים ומעניינים קולינרית עם דג סלמון נוורגי וטונה אדומה,
לצמחוניים שבינכם נכין סושי צמחוני עם מבחר ירקות לבחירה: אבוקדו, בטטה, עירית, קנפיו (דלעת יפנית),
טמאגו (חביתה יפנית), שיטאקי (פטרייה) ועוד ירקות מסורתיים כמו מלפפון, גזר ועוד.
It's SUSHI Time >>

מודים שזה לא הצגה כמו שיח מסתובב!
שווארמה פרגית על פלנצ'ה לוהטת עם בצל מקורמל, בתוך פיתה ביס ולצד סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כשאיכות פוגשת מקצועיות- כל הטעמים המוכרים והאהובים נמצאים על המנגל!

• פרגיות במשרה טוסקני

• קבבון על מקל של קינמון

• שיפודוני אנטרקוט קצבים

• נקניקיות מרגז

ונוסיף ירקות למדורה- ולסיום טאצ' של עיצוב הצגה!

אווירה כמו בשוק !
סוחטים הכל במקום, לפי בקשתכם, כל מיני שילובים מעניינים.

טריות! טריות! זה שם המשחק
תפוזים, אשכוליות, גזר, סלרי, תפוח עץ,  ג'ינג'ר, לימונענע, רימון ועוד…

מזנון הפח הצרפתי שלנו מאופיין בעיצוב רטרו עכשווי ומתאים לאירועים נוסטלגיים עם ניחוח אסייתי (אבל לא רק!)
מזנון רחב (מעל 2 מ') ובעל מקומות אחסון נסתרים- פתרון מצוין לאירועים באוויר הפתוח וגם באולמות סגורים.

ג'חנון תימני אורגינלי, מוגש עם גרדת עגבניות, סחוג חריףף וביצה חומה !

פיספסתי משהו ?!

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

אין כמו פרנה! במיוחד שהיא מלווה בבשר טלה משובח עם תערובת התיבול הסודית שלנו.
זילוף של טחינה סגולה ולבנה תשלים לנו את התמונה!

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>