דוכן בנגקוק ווק לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן בנגקוק ווק לאירועים

פירוט קצר על דוכן בנגקוק ווק לאירועים:

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן נודלס מוקפץ

 

אין ספק כי שרוצים להקפיץ את האירוע הדרך הטובה ביותר היא להוסיף דוכן של נודלס מוקפץ. יש המון מתכונים מיוחדים שיכולים להפוך כל אירוע למיוחד ואחד מהם הוא כמובן להוסיף דוכני מזון מיוחדים. בזמן שיש המון סוגים של דוכני מזון, הבולט והטוב ביותר הוא כמובן דוכן נודלס מוקפץ.

 

אטריות מוקפצות ישירות מסין לאירוע שלכם 

 

אטריות מוקפצות הן מאכל פופולרי שאוכלים לארוחת בוקר, צהריים, ערב, או כחטיף מאוחר בלילה. זה נעשה על ידי טיגון אטריות במחבת גדולה עם בשר וירקות. ניתן להגיש אטריות מוקפצות עם רוטב סויה ושמן שומשום או רטבים אחרים.

אטריות מוקפצות מבושלות בדרך כלל על הכיריים בווק על אש גבוהה. הירקות נחתכים לחתיכות קטנות כך שהם מתבשלים במהירות והבשר פרוס דק כדי להבטיח שהוא מתבשל במהירות מבלי להתקשות. המפתח להכנת אטריות מוקפצות היטב הוא לשמור עליהן לזוז במחבת כך שהיא לא תיצמד לתחתית המחבת ותיישרף.

אטריות הן מזון בסיסי במקומות רבים בעולם. מנה פופולרית שמוגשת לרוב עם אטריות היא אטריות מוקפצות. אטריות מוקפצות נעשות על ידי טיגון או הרתחה של האטריות ולאחר מכן טיגון מוקפץ עם מרכיבים שונים כגון בשר, ירקות או פירות ים. הם אוכל רחוב פופולרי במדינות רבות באסיה כמו סין, יפן ותאילנד.

ניתן להגיש אטריות מוקפצות עם מגוון תוספות כמו ביצים, שמן שומשום, רוטב סויה, פלפל צ'ילי ושום. ביפן הם לרוב מכוסים בצל ירוק קצוץ ופתיתי אצות. ניתן להגיש אטריות מוקפצות גם בצורת מרק כמו ראמן או אודון, הנפוץ יותר ביפן מאשר בסין או תאילנד.

אטריות מוקפצות הן מאכל פופולרי בסין. הם מיוצרים על ידי טיגון של מגוון מרכיבים, כמו ירקות, בשרים ופירות ים בווק.

כמה מרכיבים שניתן להשתמש בהם להכנת אטריות מוקפצות:

– אטריות ביצים טריות או מיובשות.

– אטריות אורז דקות.

– ורמיצ'לי חיטה טריים או מיובשים.

– אטריות אודון או סובה.

– מקלות אורז (אורז vermicelli).

– דפי אורז מיובשים (עטיפות אורז).

סוגי נודלס מוקפצים מיוחדים

אטריות הן אחת המנות הפופולריות ביותר בעולם. הם מגיעים בכל הצורות, הגדלים והטעמים. אטריות מוקפצות הן סוג של תבשיל אטריות המוכן על ידי מוקפצת בשר וירקות עם אטריות. ישנן וריאציות רבות של המנה הזו בהתאם לאזור בה היא מוכנה.

אטריות מוקפצות הן סוג של מאכל הפופולרי מאוד במדינות אסיה. הם מוגשים בדרך כלל עם רוטב סויה, חומץ וחומרי טעם וריח אחרים. ניתן לאכול אטריות מוקפצות עם סוגים רבים ושונים של בשרים וירקות כמו בשר בקר, עוף, חזיר, שרימפס, קלמארי או ירקות כמו גזר, כרוב או פטריות.

ישנם סוגים רבים ושונים של מנות נודלס מוקפצות שנוצרו במהלך השנים. חלק מהם כוללים:

פאד תאי

צ'או מיין

אורז מטוגן

לו מיין

אטריות סובה

 

דוכנים נוספים

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

יש לנו את הפלאפל האמיתי עם טוויסט מדהים!
הכל מתחיל מטיגון כדורי פלאפל ממתכון משפחתי ייחודי,
את המנה אנו מגישים בפיתה "נינה" (פיתה שלא נקרעת לעולם! תבדקו אותנו)
בוחרים מה מורחים? חומוס, טחינה או חריף ועמבה למי שאוהב אתגרים…
לבסוף בוחרים ירקות טריים: כרוב סגול, סלט ירקות, או חמוצים. בתיאבון!

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

מריצת האלכוהול שלנו ניידת ובהחלט אפשר להגיד שהיא מתאימה לשימוש בכל סוגי האירועים!
בעזרתה תוכלו לקבל את פני האורחים עם הסנגרייה החמה/הקרה שלנו- ובהמשך האירוע גם בהגשת משקאות חריפים וצ'ייסרים לציבור האורחים.

בין כל הדוכנים המושחתים והמתוקים, אנחנו לא שוכחים גם את אלו השומרים על אורח בריא.
אז כפי שאנחנו נוהגים לומר באירועים- קחו מוזלי, ותהיו בריאים! 😉
עמדת 'רק בריאות' שלנו תפנק אתכם במעדני יוגורט ביו 3%, גרנולה ביתית, סלט פירות מרענן
וממתיקים טבעיים כמו דבש, תמרים וחלווה.

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

פילה דניס על פלנצ'ה לוהטת עם בצל ופטריות, טורטייה קריספית, פלפל חריף ובצל סגול.

זילוף מעל של יוגורט ועשבים.

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

מזנון העץ הצבעוני להגשת התבשילים משתלב נהדר בכל אירוע וכמעט עם כל קונספט- מודרני או כפרי.

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>