דוכן סושי מפורק לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג פרווה ודגים
דוכן סושי מפורק לאירועים

פירוט קצר על דוכן סושי מפורק לאירועים:

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן צ'יראשי סושי מפורק

שילוב אוכל יפני בתזונה היומית שלנו, הפך לטרנד בארץ ובעולם.

מי מאיתנו לא אוהב סושי? האוכל היפני הפופולרי בעולם, המורכב מאורז ,ירקות המכיל בתוכו דג נע ,מבושל או מעושן. אין ספק שהוספת דוכן סושי תוסיף לאירוע שלכם ותשמח את האורחים חובבי הסושי המושבעים , אך אם אתם מעוניינים לשדרג את הדוכן שלכם ניתן לתת לו טווסיט, לעשות דוכן סושי מפורק, לא לדאוג זהו סושי מפורק המוגש בצלחת או קערה היוצר “בלאגן אסתטי” שובה עין.

צ׳ראשי סושי או סושי מפורק זו מנה שהאורחים שלכם יכולים לאכול ולהרכיב בקלות בכל רגע במהלך האירוע , זוהי מנה מושלמת, זמן ההכנה שלה הוא קצר בהשוואה למנת סושי מסורתי. כל מרכיב מגיע בנפרד לצלחת, שביחד יוצרים ונותנים למנה מראה אסתטי ,נקי ועשיר כמיטב המסורת היפנית.

התוספות שעל האורז יכולות להשתנות לפי טעמם האישי של האורחים, דוכן זה נותן להם את האפשרות לייצר מגוון טעמים ומרקמים בצלחת שלהם, תופסת של סלט רענן ובריא עם אבוקדו טרי , דג סלמון או דג טונה עם שילוב של רוטב סויה ,ווסאבי, שומשום שחור או לבן ואצות יהפכו את האירוע שלכם למהנה יותר עבור האורחים.

איזה דגים שמים בציראשי יפני?

כל דג טרי שאורחים שלכם אוהבים הם יכלו לשלב במנה שלהם ברמת העיקרון , בדוכן הם יקבלו את הדגים מפולטים ללא עור חתוכים לקוביות.

המטבח היפני

המטבח היפני הוא אחד מהמטבחים הפופולריים בעולם בשל טעמיו הייחודיים ומרכיביו האקזוטיים ובו בזמן הוא ידוע בפשטותו, עם מינימום מרכיבים המשמשים בכל מנה. המרכיבים הם בדרך כלל טריים, עונתיים ומקורים מקומיים.

אוכל יפני הוא אחד המאכלים הפופולריים ביותר בעולם. הם ידועים במנות הייחודיות והטעימות שלהם שעברו מדור לדור. הם ידועים גם בטעמים העדינים והמורכבים שלהם.

המטבח היפני ידוע גם בפשטותו, עם מינימום מרכיבים המשמשים בכל מנה. המרכיבים הם בדרך כלל טריים, עונתיים ומקורים מקומיים.

ישנם סוגים רבים ומגוונים של מנות שהמטבח היפני יכול להציע ,מלבד סושי.

סשימי – זהו דג נא פרוס דק. זה מוגש בדרך כלל עם רוטב סויה, ווסאבי וג'ינג'ר, הוא מיוצר באופן מסורתי מבשר של דגים גדולים, כגון טונה, סלמון או מקרל. עם זאת, אפשר להכין סשימי גם מדגים קטנים יותר.

ראמן – זהו מרק אטריות שניתן להרתיח במים, לבשל על כיריים או להכין בסיר לחץ חשמלי. המרק הכולל מכיל רוטב סויה המעניק לו טעם מלוח . מרכיבים נוספים כוללים אצות מיובשות, קומבו (אצות ים), בצל ירוק, ג'ינג'ר, שום ושמן שומשום. ניתן להוסיף גם בשר בקר או עוף אם רוצים.

יאקיטורי -זהו מאכל המורכב מעוף בגריל ,ירקות, הוא מוגש בצורת שיפוד על מקל, מנב זו קיימת כבר מאות שנים ויש לה וריאציות רבות ברחבי הארץ. בעבר מנה זו הייתה מבוססת על בשר היום ניתן להכין אותה גם עם דג סלומון.

יקיטורי מוגש בדרך כלל בשיפודים, אפשר למצוא אותו במסעדות יפניות, בדוכני רחוב, ואפילו כטייק אאוט מכמה מסעדות.

יתרונות בריאותיים של סושי

כאמור חוץ מן העובדה שהסושי הוא טעים יש לו גם יתרונות בריאותיים , זהו מזון דל קלוריות, מלא בחומרים מזינים.

הוא מכיל חלבון, ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון.

היתרונות הבריאותיים של סושי כוללים:

– רמות גבוהות של ויטמין B12 וסלניום המסייעים להילחם בעייפות ולשפר את מצבי הרוח

– רכיבי התזונה המצויים בסושי חשובים לבריאות העיניים

– סושי דל בקלוריות ועשיר בסיבים המסייעים בשליטה על רמות הסוכר בדם

לסיכום אין ספק שדוכן סושי מפורק והמטבח היפני ישדרג את האירוע שלכם וישאר טעם וחוויה בלתי נשכחת עבור האורחים שלכם!

 

דוכנים נוספים

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

לקחנו את הריקשה הנוסטלגית, זו מהטיול במזרח… נו, עכשיו אתם נזכרים?
חידשנו אותה עם צבעים מדליקים וכעת היא משמשת אותנו להגשה מלאת סטייל של משקאות ומאכלים.

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

מגוון ברוסקטות מרהיבות וצבעוניות, עם מגוון טופינגז – ממרח גוואקמולי שאנחנו בעצמנו מכינים,

ריבת עגבניות שרי, גבינת קממבר וריבת בצל ועוד רעיונות שצצים במוחו של השף שלנו מרגע לרגע 🙂

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

מחפשים להכניס צבע לאירוע שלכם? עמדת המיני מיינור שלנו בדיוק בשבילכם.
עמדת צבעונית ומלאת חיים שעליה אנו מגישים את מגוון המאכלים שלנו תהפוך את האירוע שלכם לאחד הערבים הבלתי נשכחים!

יש לנו את הפלאפל האמיתי עם טוויסט מדהים!
הכל מתחיל מטיגון כדורי פלאפל ממתכון משפחתי ייחודי,
את המנה אנו מגישים בפיתה "נינה" (פיתה שלא נקרעת לעולם! תבדקו אותנו)
בוחרים מה מורחים? חומוס, טחינה או חריף ועמבה למי שאוהב אתגרים…
לבסוף בוחרים ירקות טריים: כרוב סגול, סלט ירקות, או חמוצים. בתיאבון!

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

שגעת הכנאפה הגיעה גם אלינו! קינוח כנאפה לאירועים Home-Made לוהט ומתוק משדרג כל אירוע!
אנו מכינים ומגישים את הכנאפה במחבתות אישיות ובשילוב שתי תוספות:
• הקלאסי- כנאפה עם גבינת עזים
• כנאפה הבית- כנאפה עם שוקולד ולוטוס
מעל הכל נקשט בפיסטוק טחון ומי סוכר.

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>