דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה לאירועים

פירוט קצר על דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה לאירועים:

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל מקסיקני מסורתי עשוי פלפל צ'ילי, בשר ושעועית.

המנה מוגשת לרוב על אורז או כבוריטו. האזכור הראשון של המנה היה ב-1847.

זה מוגש בדרך כלל עם טורטיות או לחם תירס.

דוכן טורטיות צ'ילי קון קרנה הוא דוכן אוכל שמוכר בוריטוס וטאקו בסגנון מקסיקני.

דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה לאירועים

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל פופולרי במקסיקו. זהו תבשיל בשר וירקות חריף המוגש בדרך כלל מעל טורטיות. זה הפך פופולרי בקרב אנשים שרוצים להגיש אוכל מקסיקני אותנטי באירועים שלהם.

הפופולריות של צ'ילי קון קרנה הובילה לעלייתם של דוכני צ'ילי קון קרנה לאירועים, המופעלים על ידי אנשים המתמחים במנה זו בלבד. הם מקימים דוכנים זמניים באירועים שונים ומוכרים את המנות שלהם ללקוחות רעבים.

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל מקסיקני מתובל וטעים. זה מוגש באופן מסורתי בטורטייה, אבל אפשר גם להגיש בצד בקערות.

ישנם יתרונות רבים להגשת צ'ילי קון קרנה באירוע שלכם. אחד מהם הוא שזה ממלא ומשביע. יתרון נוסף הוא שהוא קל להכנה, ולכן יהיה הרבה יותר פשוט מבחינה לוגיסטית לחברת קייטרינג לדאוג לאוכל מבעוד מועד. 

דוכן טורטיות צ'ילי קון קרנה הוא דרך מצוינת להגיש ארוחה טעימה שגם קלה להכנה שזה מושלם לאירועים בהם אתם רוצים שאנשים יהנו מהאוכל שלהם גם מבחינת טעם וגם מחיבנת קלות הגשה ואכילה במקום.

ניתן להקים את המעמד הזה תוך דקות ולבשל על להבה פתוחה או כיריים גז. תזדקק לסיר גדול, טורטיות, צ'ילי, קרנה אסאדה או בשר בקר טחון, בצל, שום, כמון ומלח.

טורטיות

טורטיות הן מזון בסיסי במדינות רבות. הם סוג של לחם שעשוי מקמח תירס או חיטה, וניתן לבשל אותם בדרכים שונות. טורטיות קיימות כבר מאות שנים ושימשו להכנת מנות רבות.

הטורטייה נוצרה על ידי האצטקים לפני מאות שנים, אבל רק כשהספרדים הביאו חיטה למקסיקו, הטורטייה הפכה פופולרית. טורטיות נוצרו במקור עם תירס, אבל קמח חיטה הוכנס על ידי הכובשים הספרדים. במקסיקו היום אוכלים את שני סוגי הטורטיות; טורטיות תירס נפוצות יותר באזורים כפריים ואילו קמח החיטה שולטים באזורים עירוניים.

כשאנו מדברים על טורטיות, עלינו לזכור שניתן להכין מהם טאקו או בוריטוס אם הם מלאים בשעועית ובשר או רק בשעועית וגבינה שזה גם פתרון למנה מעולה.

טורטייה היא לחם שטוח דק, ללא שמרים העשוי מתירס, קמח חיטה או שניהם. טורטיות משמשות במטבחים שונים כעיטוף למילוי כגון בשר (כגון בקר), ירקות, גבינה ו/או שעועית.

טורטיות נפוצות ביבשת אמריקה והוכנסו לאירופה על ידי פולשים ספרדים במהלך המאה ה-16. כעת הם מהווים מזון בסיסי במקסיקו ובדרום אמריקה.

המילה "טורטייה" מגיעה מהמילה הספרדית "טורטה", שפירושה עוגה או כיכר לחם.

טורטיות הן סוג של לחם שטוח העשוי מקמח תירס או חיטה. הם משמשים במטבח מקסיקני, מרכז אמריקאי ודרום מערב.

ניתן לאכול טורטיות כפי שהן או למלא במרכיבים שונים כמו שעועית, גבינה, בשרים, ירקות ועוד. ניתן לאפות טורטיות על מחבת פסים עד להשחמה משני הצדדים. אפשר גם לטגן בשמן עמוק עד להזהבה ופריכה.

צ׳ילי קון קרנה

צ'ילי קון קרנה היא מנה מיוחדת ופופולארית שניתן להגיש כמנה ראשונה או כתוספת.

יש הרבה וריאציות של המנה הזו. לדוגמה, יש אנשים שאוהבים להוסיף שעועית או ירקות אחרים. יש אנשים שאוהבים להוסיף עוד תבלינים כמו כמון ואבקת צ'ילי.

אל לנו לחשוב על כותבי הבינה המלאכותית האלה כתחליף לקופירייטרים אנושיים. הם פשוט מספקים סיוע לכותבי התוכן על ידי היפטרות מחסימת הכותבים ויצירת רעיונות תוכן בקנה מידה.

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל ממקור מקסיקני וטקס-מקס, המורכב בעיקר מפלפל צ'ילי, בשר (בדרך כלל בקר), שעועית ועגבניות.

המתכון לצ'ילי קון קרנה משתנה בהתאם לטעמים ולמסורות של אזורים שונים. הגרסאות הבסיסיות ביותר עשויות להכיל רק פלפל צ'ילי, בשר ועגבניות. בחלקים מסוימים של טקסס, המנה מוגשת ללא שעועית או עגבניות. במקומות אחרים בארצות הברית הוא מוגש לרוב עם גבינה כמרכיב או כתוספת.

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל טקס-מקס פופולרי המורכב מפלפל צ'ילי, בשר בקר ורוטב עגבניות.

מאמינים שהמתכון המקורי למנה זו הגיע מסן אנטוניו, טקסס.

 

דוכנים נוספים

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

מזנון הבריקים שלנו מגיע במידות של 200/80 ס״מ ומעוצב בעזרת שילוב של עץ טבעי ומתכת תעשייתית,
השניים יחדיו יוצרים מראה ייחודי להגשת מגוון רחב של מטעמים ומשקאות נהדרים.

מזנון מעץ מלא ואיכותי אשר מגיע במידות של 200/90 ס״מ, ובנוסף, המזנון מצויד במדפים אשר מתנשאים לגובה של 90 ס״מ.
המזנון מאובזר בחזית ברשת מתכת עכשווית אשר מאפשרת לנו למתג את המזנון בהתאם לאופי האירוע שלכם.

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

ג'חנון תימני אורגינלי, מוגש עם גרדת עגבניות, סחוג חריףף וביצה חומה !

פיספסתי משהו ?!

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

עמדת Candy Shop אצלנו התחילה מאירוע של נערה מקסימה שחגגה בת מצווה-
ומאז היא מלווה אותנו כבר שנים והייתה בעשרות אירועים שונים!
אפשר להגדיר את העמדה הזאת כ'גן עדן' של חטאים מתוקים שפשוט נמצא על המדפים.
תתפלאו, אבל גם בתור מבוגרים תמצאו מתוקים נוסטלגיים- אז קדימה. פשוט לגשת ולקחת 🙂

אירועים עם קונספט יווני הפכו מזמן ללהיט בקרב החוגגים- והמזנון היווני שלנו הוא פתרון מעולה להעצים את חווית החושים.
הוא מגיע עם או בלי מדפים- זה תלוי בעיקר בציוד הנדרש וסוגי המאכלים שנגיש לסועדים 🙂

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

שפונדרה שעברה עישון בשבבי עץ עם ניחוח אפרסק

את הנתח נפרק עם כפית לעיני כל האורחים, לצד הנתח מטבל צ'ימיצ'ורי,
ריבת בצל איטלקית בתוספת של אורז ספרדי אדום

מזנון העץ הצבעוני להגשת התבשילים משתלב נהדר בכל אירוע וכמעט עם כל קונספט- מודרני או כפרי.

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

פריקסה אורגינללל !
לחמנייה רכה, טונה, לימון כבוש, אריסה וחמוצים – ממש לפי הספר.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>