דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה לאירועים

פירוט קצר על דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה לאירועים:

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל מקסיקני מסורתי עשוי פלפל צ'ילי, בשר ושעועית.

המנה מוגשת לרוב על אורז או כבוריטו. האזכור הראשון של המנה היה ב-1847.

זה מוגש בדרך כלל עם טורטיות או לחם תירס.

דוכן טורטיות צ'ילי קון קרנה הוא דוכן אוכל שמוכר בוריטוס וטאקו בסגנון מקסיקני.

דוכן טורטייה צ'ילי קון קרנה לאירועים

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל פופולרי במקסיקו. זהו תבשיל בשר וירקות חריף המוגש בדרך כלל מעל טורטיות. זה הפך פופולרי בקרב אנשים שרוצים להגיש אוכל מקסיקני אותנטי באירועים שלהם.

הפופולריות של צ'ילי קון קרנה הובילה לעלייתם של דוכני צ'ילי קון קרנה לאירועים, המופעלים על ידי אנשים המתמחים במנה זו בלבד. הם מקימים דוכנים זמניים באירועים שונים ומוכרים את המנות שלהם ללקוחות רעבים.

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל מקסיקני מתובל וטעים. זה מוגש באופן מסורתי בטורטייה, אבל אפשר גם להגיש בצד בקערות.

ישנם יתרונות רבים להגשת צ'ילי קון קרנה באירוע שלכם. אחד מהם הוא שזה ממלא ומשביע. יתרון נוסף הוא שהוא קל להכנה, ולכן יהיה הרבה יותר פשוט מבחינה לוגיסטית לחברת קייטרינג לדאוג לאוכל מבעוד מועד. 

דוכן טורטיות צ'ילי קון קרנה הוא דרך מצוינת להגיש ארוחה טעימה שגם קלה להכנה שזה מושלם לאירועים בהם אתם רוצים שאנשים יהנו מהאוכל שלהם גם מבחינת טעם וגם מחיבנת קלות הגשה ואכילה במקום.

ניתן להקים את המעמד הזה תוך דקות ולבשל על להבה פתוחה או כיריים גז. תזדקק לסיר גדול, טורטיות, צ'ילי, קרנה אסאדה או בשר בקר טחון, בצל, שום, כמון ומלח.

טורטיות

טורטיות הן מזון בסיסי במדינות רבות. הם סוג של לחם שעשוי מקמח תירס או חיטה, וניתן לבשל אותם בדרכים שונות. טורטיות קיימות כבר מאות שנים ושימשו להכנת מנות רבות.

הטורטייה נוצרה על ידי האצטקים לפני מאות שנים, אבל רק כשהספרדים הביאו חיטה למקסיקו, הטורטייה הפכה פופולרית. טורטיות נוצרו במקור עם תירס, אבל קמח חיטה הוכנס על ידי הכובשים הספרדים. במקסיקו היום אוכלים את שני סוגי הטורטיות; טורטיות תירס נפוצות יותר באזורים כפריים ואילו קמח החיטה שולטים באזורים עירוניים.

כשאנו מדברים על טורטיות, עלינו לזכור שניתן להכין מהם טאקו או בוריטוס אם הם מלאים בשעועית ובשר או רק בשעועית וגבינה שזה גם פתרון למנה מעולה.

טורטייה היא לחם שטוח דק, ללא שמרים העשוי מתירס, קמח חיטה או שניהם. טורטיות משמשות במטבחים שונים כעיטוף למילוי כגון בשר (כגון בקר), ירקות, גבינה ו/או שעועית.

טורטיות נפוצות ביבשת אמריקה והוכנסו לאירופה על ידי פולשים ספרדים במהלך המאה ה-16. כעת הם מהווים מזון בסיסי במקסיקו ובדרום אמריקה.

המילה "טורטייה" מגיעה מהמילה הספרדית "טורטה", שפירושה עוגה או כיכר לחם.

טורטיות הן סוג של לחם שטוח העשוי מקמח תירס או חיטה. הם משמשים במטבח מקסיקני, מרכז אמריקאי ודרום מערב.

ניתן לאכול טורטיות כפי שהן או למלא במרכיבים שונים כמו שעועית, גבינה, בשרים, ירקות ועוד. ניתן לאפות טורטיות על מחבת פסים עד להשחמה משני הצדדים. אפשר גם לטגן בשמן עמוק עד להזהבה ופריכה.

צ׳ילי קון קרנה

צ'ילי קון קרנה היא מנה מיוחדת ופופולארית שניתן להגיש כמנה ראשונה או כתוספת.

יש הרבה וריאציות של המנה הזו. לדוגמה, יש אנשים שאוהבים להוסיף שעועית או ירקות אחרים. יש אנשים שאוהבים להוסיף עוד תבלינים כמו כמון ואבקת צ'ילי.

אל לנו לחשוב על כותבי הבינה המלאכותית האלה כתחליף לקופירייטרים אנושיים. הם פשוט מספקים סיוע לכותבי התוכן על ידי היפטרות מחסימת הכותבים ויצירת רעיונות תוכן בקנה מידה.

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל ממקור מקסיקני וטקס-מקס, המורכב בעיקר מפלפל צ'ילי, בשר (בדרך כלל בקר), שעועית ועגבניות.

המתכון לצ'ילי קון קרנה משתנה בהתאם לטעמים ולמסורות של אזורים שונים. הגרסאות הבסיסיות ביותר עשויות להכיל רק פלפל צ'ילי, בשר ועגבניות. בחלקים מסוימים של טקסס, המנה מוגשת ללא שעועית או עגבניות. במקומות אחרים בארצות הברית הוא מוגש לרוב עם גבינה כמרכיב או כתוספת.

צ'ילי קון קרנה הוא מאכל טקס-מקס פופולרי המורכב מפלפל צ'ילי, בשר בקר ורוטב עגבניות.

מאמינים שהמתכון המקורי למנה זו הגיע מסן אנטוניו, טקסס.

 

דוכנים נוספים

עמדת קפה איכותית ומעוצבת
קפה בוטיק עשוי מתערובת פולים איכותית בעלת ריחות וטעמים מדהימים.
אספרסו, קפוצ'ינו, מקיאטו, אמריקנו, קפה שחור, נס קפה וקפה נטול.
מזוודת תה מהודרת ואיכותית במחבר טעמים מדהימים המוגשים לצד פרוסות לימון טריות ועלי נענע טריים.
בעמדה זו נגיש מאפים חמים ומגוון עוגיות

מבית החברה המרכזית לייצור משקאות "קוקה קולה" כל מגוון המשקאות כגון: קולה, זירו, ספרייט, פאנטה, פיוזטי, ענבים, תפוזים, סודה, ומים.

מנגו, בננה ומלון- דבש וקינמון! מזמן הן לא מילות שיר, אלא מתכון לפרי שייק קליל, מתקתק וטעים.
דוכן הפרי שייקים שלנו כולל מגוון עשיר של פירות טריים ועסיסיים:
תות, בננה, אבטיח, מלון, מנגו, פירות יער, תמרים ופקאנים.
הברמנים שלנו ישקשקו ויכינו את השייקים עבורכם Live לעיני האורחים לצד דקורציה אקזוטית ומרעננת.

לא רק לאירועי בופה! עגלת השוק שלנו מיוחדת במינה ומתאימה להגשת כל סוגי המשקאות והמאכלים שכולם אוהבים!
לרוב אנחנו משתמשים בה להגשת קינוחים באירועים כפריים- אבל תרגישו חופשי להגיש בה כל מה שאתם רק רוצים 🙂

רבות דובר על סופגניות הצ'ורוס- זהובות, פריכות וממכרות במיוחד!
אנו מגישים אותן לצד ריבת חלב שלא מביישת את המקור,
ובשילוב גלידת וניל ותוספות מתוקות שיהפכו אותן למהנות עוד יותר.

הבלאגן היפהפה הזה נקרא צ'יראשי – "סושי מפוזר".

לקחנו את הסושי ופירקנו אותו על צלחת עגולה.

אל תדאגו – לא יתפספס לנו אף פרודוקט, נביא גם ג'ינג'ר ווואסבי למי שאוהב.

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

שיפוד של פרגית מונח על לאפה דקה, צ'יפס אמיתי, סלט עגבניות טרי קצוץ דק-דק וזילוף של טחינה ועמבה.

קבלו אותם במחיאות כפיים – סדרת המילקשייקים שלנו :

מתוק מלוח- מילקשייק שוקולד בלגי, בייגלה בקרמל וטופי.
לה דולצ'ה- מילקשייק ריבת חלב
החיים תותים- מילקשייק תות עם שוקולד לבן

מריצת האלכוהול שלנו ניידת ובהחלט אפשר להגיד שהיא מתאימה לשימוש בכל סוגי האירועים!
בעזרתה תוכלו לקבל את פני האורחים עם הסנגרייה החמה/הקרה שלנו- ובהמשך האירוע גם בהגשת משקאות חריפים וצ'ייסרים לציבור האורחים.

יש מצב שאתם תוהים מה מיוחד כל כך בפנקייקס? חלקכם תופתעו לגלות עד כמה הקינוח הזה עתיק.
למה אנחנו מספרים לכם את זה? כי מתכון מנצח לא מחליפים! טוב נו, אולי קצת משדרגים.
אז חכו שתטעמו את הר געש של פנקייקים, בליווי מגוון סוגי שוקולד מתפרצים, לצד סלט פירות רענן ומלא תוספות.
מי אמר שללקק את אצבעות זה רק לילדים?!

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

מזנון הבריקים שלנו מגיע במידות של 200/80 ס״מ ומעוצב בעזרת שילוב של עץ טבעי ומתכת תעשייתית,
השניים יחדיו יוצרים מראה ייחודי להגשת מגוון רחב של מטעמים ומשקאות נהדרים.

בסך הכל שינינו את צורת ההגשה – בעיקר בשביל האווירה!

סלט קיסר, סלט כרוב אסייתי , סלט שרי בצבעים, סלט קינואה או כל סלט אחר שיתחשק לכם.

 

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>