דוכן הפלאפל של שלום לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג טבעוני, קייטרינג פרווה ודגים
דוכן הפלאפל של שלום לאירועים

פירוט קצר על דוכן הפלאפל של שלום לאירועים:

יש לנו את הפלאפל האמיתי עם טוויסט מדהים!
הכל מתחיל מטיגון כדורי פלאפל ממתכון משפחתי ייחודי,
את המנה אנו מגישים בפיתה "נינה" (פיתה שלא נקרעת לעולם! תבדקו אותנו)
בוחרים מה מורחים? חומוס, טחינה או חריף ועמבה למי שאוהב אתגרים…
לבסוף בוחרים ירקות טריים: כרוב סגול, סלט ירקות, או חמוצים. בתיאבון!

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן פלאפל

עמדת פלאפל היא העמדה הכי ישראלית שיש. מעבר לטעם ולחוויה הקולינרית שהיא מספקת, הפלאפל הפך בשנים האחרונות למאכל בריאות המהווה תחליף לבשר.לכן עמדת פלאפל הפכה לאופציה צמחונית מועדפת על אורחים שלא אוכלים בשר.

עמדת פלאפל היא העמדה הכי פופולרית שיש שכן היא מספקת מחזה מיוחד וייחודי של הכנת כדורי הפלאפל המוכנים לעיניהם של האורחים שמקבלים את הכדורים הטריים והחמים ישר.

המנות מוגשות בצורה בתוך פיתות חמות וטריות ישר מהתנור. כל המנות מכילות סלטים, חמוצים ,ציפס חם ,טחינה וחריף אסלי לפי טעמכם האישי.

האם עמדת פלאפל מתאימה לאירועים קטנים?

דוכני פלאפל הם אופציה מצוינת לאירועים קטנים. הם זולים, טעימים וניתן להתאים אותם לצרכי האירוע.

הם אופציה מצוינת מכיוון שהם זולים וניתן להתאים אותם לכל אירוע.

חלק מהיתרונות שלהם כוללים:

– מחיר משתלם

– טעם עשיר וטרי

מה הופך את הפלאפל למנה בריאה?

פלאפל הוא מאכל בריא כי יש לו תכולת חלבון גבוהה ודל בשומן רווי. יש לו גם את האיזון הנכון של פחמימות ושומנים כדי לספק אנרגיה לגוף.

המרכיבים המשמשים בפלאפל בריאים מכיוון שהם דלים בשומן, עשירים בחלבון ויכולים לסייע בהפחתת הסיכון למחלות לב.

פלאפל מכיל גם רמות גבוהות של סידן ואבץ המסייעים בשיפור צפיפות העצם.

האם הפלאפל היא מנה טבעונית?

פלאפל היא מנה צמחונית, אבל לא טבעונית. פלאפל עשוי מחומוס ומטוגן בשמן מן החי.

מנות טבעוניות הן כאלה שאין בהן מוצרים מן החי או תוצרי לוואי. עם זאת, זה לא אומר שכל המנות הטבעוניות הן צמחוניות. למשל, הפלאפל אינו טבעוני כי הוא מכיל ביצים.

מדוע דוכן הפלאפל הוא דוכן כל כך פופולארי בישראל?

הפופולריות של דוכן הפלאפל בישראל היא תוצאה של מגוון האוכלוסייה וההשפעות התרבותיות של המדינה. בנוסף, מדובר במזון זול וממלא שניתן לאכול תוך כדי תנועה. דוכן הפלאפל הוא אייקון תרבותי בישראל.

מהם העלויות של הקמת דוכן מזון לאירוע?

ההוצאות על הקמת דוכן מזון לאירוע משתנות בהתאם לסוג האירוע והמיקום. למשל, פסטיבל חוצות יעלה יותר מאירוע קהילתי קטן. ישנם גם גורמים אחרים המשפיעים על העלות כגון איכות המזון, סוג המזון ופרטים טכניים אחרים.

העלויות להקמת דוכן מזון לאירוע כוללות:

– איכות המזון – ככל שהמזון איכותי יותר כך יהיה יקר יותר להקים איתו דוכן.

– סוג המזון – מאכלי רחוב כמו נקניקיות והמבורגרים זולים יותר מאלה הדורשים ציוד מתוחכם כמו סושי או כריכים יוקרתיים.

– מיקום – פסטיבלים בחוץ יקרים יותר בשל גודלם ומרחקם מהמטבחים המסחריים.

– גורמים אחרים – המורכבות של התפריט משפיעה גם על העלויות מכיוון שחלק מהמנות דורשות ציוד מיוחד או מרכיבים שאולי לא יהיו זמינים באזורים מסוימים.

סדר וניקיון

הקמת דוכן פלאפל מלווה בתפעול של הדוכן בצורה מקצועית לכן חשוב לשים דגש על על סדר וניקיון ושמירה על כל ההוראות.

דבר אחד אפשר להגיד בביטחון , האורחים שלך אוהבים פלאפל!

 

דוכנים נוספים

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

פרצעל, פרצל'ס, או פשוט בייגלה! השמות הן רבים, אבל יש טעמים שפשוט לא שוכחים.
הפרצ'לס שלנו מגיעים במגוון סוגים: מתוק, מלוח, מושחת עם מלא תוספות וקישוטים-
לכם ולאורחים יישאר רק לבחור את הפרצל'ס שאתם הכי אוהבים!

הכי Fresh ואותנטי שיש! בסטת משטחי העץ שלנו משמשת להגשת ירקות טריים שהירקן שלנו קטף ושטף ממש בסמוך למועד האירוע.

יש שיקראו לו הבורקס של יפו, אחרים מכנים אותו בורקס פינוקים-
אנחנו יכולים להגיד בוודאות שהאורחים לא יישארו אדישים לטעמים מוכרים ואהובים.
אז קבלו את הבורקס שלנו אשר מוגש בעבודת יד ובמגוון מילויים: גבינה, תפוח אדמה, פטריות או שילוב של תרד וגבינה.
מוגש חם ולוהט ישירות מהתנור לצד ביצה קשה, חריף, סלסלת עגבניות, טחינה וחמוצים.

שגעת הכנאפה הגיעה גם אלינו! קינוח כנאפה לאירועים Home-Made לוהט ומתוק משדרג כל אירוע!
אנו מכינים ומגישים את הכנאפה במחבתות אישיות ובשילוב שתי תוספות:
• הקלאסי- כנאפה עם גבינת עזים
• כנאפה הבית- כנאפה עם שוקולד ולוטוס
מעל הכל נקשט בפיסטוק טחון ומי סוכר.

מזנון העץ הצבעוני להגשת התבשילים משתלב נהדר בכל אירוע וכמעט עם כל קונספט- מודרני או כפרי.

אנחנו מכינים אותן בהתאמה אישית ולבחירתכם מגוון של סוגים וטעמים:
• עוגת גבינה פירורים
• עוגת גבינה עם פסיפלורה
• טריקולד שלוש שכבות של שוקולד
• לוטוס
ועוד הרבה טעמים משתנים – תשאלו אותנו!

וופל בלגי מצליח לכבוש כמעט כל אירוע- לא משנה אם זה אירוע של מבוגרים או צעירים…
והסיבה היא די ברורה-הוא פריך ועדין, מגיע עם הרים של תוספות משתנות לבחירה (סלט פירות, גלידה ועוד) ומעל הכל-
נהר של של שוקולדים מכל הסוגים ששוטף את הכל… עכשיו אתם מבינים למה הוא קינוח כזה מדהים?

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

עומדים בפני אירוע חורפי? אחד הפלוסים הוא שתוכלו להנות מדוכן מרקים אותנטי אשר יחמם את הלב של כל המוזמנים.
לכם נשאר רק לבחור איזה מרקים יקבלו את פני האורחים:
• מרק הכתומים שלנו – בטטה, גזר, דלורית בשילוב טעמי קארי צהוב וחלב קוקוס. • מרק בצל  • מרק שעועית בנוסח תימני

כל המרקים מוגשים עם ברוסקטות קלויות !

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

רכב הפורד הבריטי והנוסטלגי שכבש את כל העולם בין השנים 1940 – 1960,
עבר חידוש וכעת משמש אותנו להגשת מאכלים, תבשילים, משקאות קלים וחריפים 🙂

עמדת (דוכן) הפיצות והפוקאצ'ות שלנו הופכת להיות מוקד הערב כל פעם מחדש!
האמת? אפשר להבין אתכם! עם סטיילינג משגע, ניחוחות וצבעוניות שמתפרצות לכל עבר-
גם אלו המגדירים את עצמם 'שומרים' ירגישו בנוח להתפנק בדוכן הפיצות והפוקאצ'ות שלנו.

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

עמדת פיש אנד צ'יפס נותנת פתרון מהיר וטעים לכל האורחים:
אנחנו מצפים נתחי סלמון טריים ומובחרים בציפוי פנקו, מטגנים בשמן לוהט-
ואורזים בקונוס מגניב ואישי לצד תפוחי אדמה ובטטות אפויות.
לפינאלה- סוגרים עם זילוף עדין של איולי לימונענע על נתחי הסלמון. וזהו- אין צורך עוד מעבר.

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>