זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום
זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום
אין ספק כי שרוצים להקפיץ את האירוע הדרך הטובה ביותר היא להוסיף דוכן של נודלס מוקפץ. יש המון מתכונים מיוחדים שיכולים להפוך כל אירוע למיוחד ואחד מהם הוא כמובן להוסיף דוכני מזון מיוחדים. בזמן שיש המון סוגים של דוכני מזון, הבולט והטוב ביותר הוא כמובן דוכן נודלס מוקפץ.
אטריות מוקפצות ישירות מסין לאירוע שלכם
אטריות מוקפצות הן מאכל פופולרי שאוכלים לארוחת בוקר, צהריים, ערב, או כחטיף מאוחר בלילה. זה נעשה על ידי טיגון אטריות במחבת גדולה עם בשר וירקות. ניתן להגיש אטריות מוקפצות עם רוטב סויה ושמן שומשום או רטבים אחרים.
אטריות מוקפצות מבושלות בדרך כלל על הכיריים בווק על אש גבוהה. הירקות נחתכים לחתיכות קטנות כך שהם מתבשלים במהירות והבשר פרוס דק כדי להבטיח שהוא מתבשל במהירות מבלי להתקשות. המפתח להכנת אטריות מוקפצות היטב הוא לשמור עליהן לזוז במחבת כך שהיא לא תיצמד לתחתית המחבת ותיישרף.
אטריות הן מזון בסיסי במקומות רבים בעולם. מנה פופולרית שמוגשת לרוב עם אטריות היא אטריות מוקפצות. אטריות מוקפצות נעשות על ידי טיגון או הרתחה של האטריות ולאחר מכן טיגון מוקפץ עם מרכיבים שונים כגון בשר, ירקות או פירות ים. הם אוכל רחוב פופולרי במדינות רבות באסיה כמו סין, יפן ותאילנד.
ניתן להגיש אטריות מוקפצות עם מגוון תוספות כמו ביצים, שמן שומשום, רוטב סויה, פלפל צ'ילי ושום. ביפן הם לרוב מכוסים בצל ירוק קצוץ ופתיתי אצות. ניתן להגיש אטריות מוקפצות גם בצורת מרק כמו ראמן או אודון, הנפוץ יותר ביפן מאשר בסין או תאילנד.
אטריות מוקפצות הן מאכל פופולרי בסין. הם מיוצרים על ידי טיגון של מגוון מרכיבים, כמו ירקות, בשרים ופירות ים בווק.
כמה מרכיבים שניתן להשתמש בהם להכנת אטריות מוקפצות:
– אטריות ביצים טריות או מיובשות.
– אטריות אורז דקות.
– ורמיצ'לי חיטה טריים או מיובשים.
– אטריות אודון או סובה.
– מקלות אורז (אורז vermicelli).
– דפי אורז מיובשים (עטיפות אורז).
אטריות הן אחת המנות הפופולריות ביותר בעולם. הם מגיעים בכל הצורות, הגדלים והטעמים. אטריות מוקפצות הן סוג של תבשיל אטריות המוכן על ידי מוקפצת בשר וירקות עם אטריות. ישנן וריאציות רבות של המנה הזו בהתאם לאזור בה היא מוכנה.
אטריות מוקפצות הן סוג של מאכל הפופולרי מאוד במדינות אסיה. הם מוגשים בדרך כלל עם רוטב סויה, חומץ וחומרי טעם וריח אחרים. ניתן לאכול אטריות מוקפצות עם סוגים רבים ושונים של בשרים וירקות כמו בשר בקר, עוף, חזיר, שרימפס, קלמארי או ירקות כמו גזר, כרוב או פטריות.
ישנם סוגים רבים ושונים של מנות נודלס מוקפצות שנוצרו במהלך השנים. חלק מהם כוללים:
פאד תאי
צ'או מיין
אורז מטוגן
לו מיין
אטריות סובה
חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית
• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור
• חזה הודו עם דבש ורוזמרין
• כתף בקר מעושנת היטב
• רוסטביף נימוח
לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם
ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:
חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,
ממרח עגבניות מיובשות ועוד…
בטטה, קישוא וחציל שרופים!
יש רגעים בחיים שנצרבים בזיכרוננו לעד – החתונה שלנו, היום בו היא נולדה, בר המצווה שלו ועוד אירועים רבים אחרים. המטבח שלנו הוקם מתוך חזון להעניק חוויה קולינרית בלתי נשכחת לאירועים משמחים ומרגשים כאחד.
קייטרינג TiTaTu – חווית טעמים, דיוק וסטיילינג. עמדות אוכל, מכוניות מעוצבות, מזנוני אוכל וקייטרינג שף לאירועים פרטיים.