דוכן בנגקוק ווק לאירועים

דוכני מזון לאירועים
קייטרינג בשרי
דוכן בנגקוק ווק לאירועים

פירוט קצר על דוכן בנגקוק ווק לאירועים:

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

רוצים שנגיע גם אליכם?

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם!

גלריית תמונות:

דוכן נודלס מוקפץ

 

אין ספק כי שרוצים להקפיץ את האירוע הדרך הטובה ביותר היא להוסיף דוכן של נודלס מוקפץ. יש המון מתכונים מיוחדים שיכולים להפוך כל אירוע למיוחד ואחד מהם הוא כמובן להוסיף דוכני מזון מיוחדים. בזמן שיש המון סוגים של דוכני מזון, הבולט והטוב ביותר הוא כמובן דוכן נודלס מוקפץ.

 

אטריות מוקפצות ישירות מסין לאירוע שלכם 

 

אטריות מוקפצות הן מאכל פופולרי שאוכלים לארוחת בוקר, צהריים, ערב, או כחטיף מאוחר בלילה. זה נעשה על ידי טיגון אטריות במחבת גדולה עם בשר וירקות. ניתן להגיש אטריות מוקפצות עם רוטב סויה ושמן שומשום או רטבים אחרים.

אטריות מוקפצות מבושלות בדרך כלל על הכיריים בווק על אש גבוהה. הירקות נחתכים לחתיכות קטנות כך שהם מתבשלים במהירות והבשר פרוס דק כדי להבטיח שהוא מתבשל במהירות מבלי להתקשות. המפתח להכנת אטריות מוקפצות היטב הוא לשמור עליהן לזוז במחבת כך שהיא לא תיצמד לתחתית המחבת ותיישרף.

אטריות הן מזון בסיסי במקומות רבים בעולם. מנה פופולרית שמוגשת לרוב עם אטריות היא אטריות מוקפצות. אטריות מוקפצות נעשות על ידי טיגון או הרתחה של האטריות ולאחר מכן טיגון מוקפץ עם מרכיבים שונים כגון בשר, ירקות או פירות ים. הם אוכל רחוב פופולרי במדינות רבות באסיה כמו סין, יפן ותאילנד.

ניתן להגיש אטריות מוקפצות עם מגוון תוספות כמו ביצים, שמן שומשום, רוטב סויה, פלפל צ'ילי ושום. ביפן הם לרוב מכוסים בצל ירוק קצוץ ופתיתי אצות. ניתן להגיש אטריות מוקפצות גם בצורת מרק כמו ראמן או אודון, הנפוץ יותר ביפן מאשר בסין או תאילנד.

אטריות מוקפצות הן מאכל פופולרי בסין. הם מיוצרים על ידי טיגון של מגוון מרכיבים, כמו ירקות, בשרים ופירות ים בווק.

כמה מרכיבים שניתן להשתמש בהם להכנת אטריות מוקפצות:

– אטריות ביצים טריות או מיובשות.

– אטריות אורז דקות.

– ורמיצ'לי חיטה טריים או מיובשים.

– אטריות אודון או סובה.

– מקלות אורז (אורז vermicelli).

– דפי אורז מיובשים (עטיפות אורז).

סוגי נודלס מוקפצים מיוחדים

אטריות הן אחת המנות הפופולריות ביותר בעולם. הם מגיעים בכל הצורות, הגדלים והטעמים. אטריות מוקפצות הן סוג של תבשיל אטריות המוכן על ידי מוקפצת בשר וירקות עם אטריות. ישנן וריאציות רבות של המנה הזו בהתאם לאזור בה היא מוכנה.

אטריות מוקפצות הן סוג של מאכל הפופולרי מאוד במדינות אסיה. הם מוגשים בדרך כלל עם רוטב סויה, חומץ וחומרי טעם וריח אחרים. ניתן לאכול אטריות מוקפצות עם סוגים רבים ושונים של בשרים וירקות כמו בשר בקר, עוף, חזיר, שרימפס, קלמארי או ירקות כמו גזר, כרוב או פטריות.

ישנם סוגים רבים ושונים של מנות נודלס מוקפצות שנוצרו במהלך השנים. חלק מהם כוללים:

פאד תאי

צ'או מיין

אורז מטוגן

לו מיין

אטריות סובה

 

דוכנים נוספים

קיורטוש הוא מאפה שמרים עממי שמגיע אלינו ישירות מהונגריה-
אנחנו אופים אותו במקום ונגיש אותו במגוון מילויים לבחירתכם, או פשוט כמו המקור בציפוי סוכר או קינמון.
נסכם ונאמר שזה פשוט קורטוש או לא להיות…

שיפוד שווארמה הודו נקבה ו/או עגל עם שומן ליה
מסתובב לו אט אט, מועמס בתוך פיתה על אדים – מה שנקרא לפי הספר.
בפנים נמרח חומוס, חריף, שום, סלט עגבנייה ומלפפון, סלט כרוב וגזר, חמוצים ובצל סגול, טחינה ועמבה.

כך נראה קייטרינג שווארמה לאירועים פרטיים שלנו לאירוע שלכם!

לחמניית הבאן המתוקה כבר כבשה את ישראל, ובמילוי של בשר האסאדו שלנו אנחנו בהחלט יכולים להגיד שהיא מעדן של ממש.
מנת הבאן אסאדו מורכבת מלחמניית באן מאודה, מריחה של איולי כמהין, עיטור עלי אנדיב סגולים, חמוצים
ומעל הכל בשר אסאדו מפורק מהעצם אשר חותם את המנה.

הנה הגיע הקיץ!
נחתוך את האבטיח לקוביות קטנות,
נפזר באופן מדויק את הגבינה המלוחה (יש מינון מדויק)
והכי חשוב נגיש את המנה הפשוטה עם המון אלמנטים של עיצוב…

דים סאם בשמם האחר הוא כיסוני בצק יפנים נעשים בעבודת יד ומתבשלים בתהליך אידוי.
מה בקשר למילוי אתם שואלים? הדים סאם ממולאים בבקר • עוף • פטריות • ירקות קלויים / כתומים

הטבחים שלנו הם בכלל דייגים מוכשרים !

היישר מהקרח הגרוס אל הפלנצ'ה הלוהטת עם כל מיני תחכומים שלנו, רטבים וצירים מיוחדים.

יהיה שגעון! 🙂

בואו נסכם על דבר אחד – אין ולא יהיה כמו חומוס…

בואו נסכם על דבר נוסף – אין ולא יהיה כמו חומוס, פול ומסבחה…

חד וחלק – ניצור לכם אווירה של מעדנייה אמיתית

• כריכים ענקיים מלחמי שיפון ושאור

• חזה הודו עם דבש ורוזמרין

• כתף בקר מעושנת היטב

• רוסטביף נימוח

לצד כל אלו נגיש חמוצים כבושים וזיתים שהבאנו ממש מהשוק לידכם

ובנוסף מטבלים מיוחדים שנכין במיוחד עבורכם:

חרדל עם גרגירים, פסטו בזיליקום, ממרח פלפלים אדומים וצהובים,

ממרח עגבניות מיובשות ועוד…

בטטה, קישוא וחציל שרופים!

 

Baby, it's cold outside, warm up with a hot beverage
סחלב חם וסמיך בעיטור של קוקוס, בוטנים ונגיעה של קינמון
שוקולטה סמיכה ומפנקת עם שברי מקופלת לבנה,
סיידר תפוחים אלכוהולי עדין בשילוב עם יין אדום ורום.

מזנון איקסים מעץ מלא ועמיד בשילוב פלטת אגוז אפריקאי.
משמש בעיקר להגשת תבשילים חמים (אבל לא רק) ומשתלב מצוין באירועי שטח/אירועים כפריים.

טורטייה ממולאת בבשר ראגו, מריחה של שעועית אדומה ברוטב עגבניות

הפונץ' הספרדי, שמאפיין בעיקר ימי חורף קרירים- הוא פתרון נהדר לחימום האורחים.
כן, זו הסנגרייה שאתם מכירים- קוקטייל יין בשילוב מיץ תפוזים, בכמות שווה של כל אחד מהמרכיבים.
נגיש אותה בעיטור של פירות חתוכים, בכוס יין מרשימה, ולכם ישאר רק לבחור אם אתם מעדיפים אותה חמה או קרה 🙂

מזנון הבריקים שלנו מגיע במידות של 200/80 ס״מ ומעוצב בעזרת שילוב של עץ טבעי ומתכת תעשייתית,
השניים יחדיו יוצרים מראה ייחודי להגשת מגוון רחב של מטעמים ומשקאות נהדרים.

טסנו לטיול קצרצר בגאורגיה, למדנו מהמקור וחזרנו עם טכניקות ייחודיות לאפיית חצ'פורי בטעמים אותנטיים.
אנחנו קוראים לו החצ'פורי של ננה. מאפה החצ'פורי של ננה מגיע במילוי גבינה ובעיטור ביצת עין.
תטעמו- תבינו!

דג בטאבון- מוסר ים הנאפה בשכבה עבה של מלח גס ועשבי תיבול,

טכניקת בישול מדהימה, מעניקה עסיסיות ושפע של טעמים!

זכיתם להריח את הניחוחות ברחובות בנגקוק?
נודלס מוקפץ בליווי עוף / בקר / או אולי בכלל צמחוני?
עם כרוב וגזר, נבטים, מיקס פלפלים, רוטב מתקתק ובעיטור בוטנים ושומשום

למלא את הלב והבטן זה קייטרינג TiTaTu, דברו איתנו >>